Samsung UE ES8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισα με την LG 55LM670s (τα αναγράφω στο αντίστοιχο θέμα) τηλεφώνησα στο Electroworld και δέχτηκαν να την επιστρέψω. Και επειδή την έπαθα με την LG και την αντιπροσωπεία της, πήρα την απόφαση να βάλω τα παραπάνω χρήματα και να παραγγείλω την ναυαρχίδα της Samsung 55ES8000. Θα μου έρθει την Τετάρτη. Ελπίζω να μην το μετανιώσω (στοίχησε 2077 ευρώ με 6 μήνες Νόβα full pack δώρο).

Μπορεί κάποιος που την έχει να δεί το εγχειρίδιο και να μου πει την απόσταση που έχουν οι βίδες στο πίσω μέρος της τηλεόρασης για να τοποθετηθεί σε βάση τοίχου?

Νομιζω οτι ειναι 40χ40 για 40αρα και ανω αλλα ας το πουν και οι κατοχοι σιγουρα.Πες μας και ιντσες ομως.

Για την 55άρα με ενδιαφέρει. Λογικά πρέπει να είναι 40Χ40 και αυτή.

αν κανεις μια αναζητηση στο διαδικτυο θα βρεις το εγχειριδιο. εγω το εχω αλλά είναι 1024 σελίδες! συγνωμη αλλά είναι πολλές να του ρίξω μια ματιά !!!

Δύο ερωτήσεις προς τους κατέχοντες. Χρησιμοποιείτε πληκτρολόγιο και αν ναι ποιό; Είναι όλα συμβατά; Το mouse που χρησιμοποίησα της microsoft μου το είδε κανονικά. Και κάτι άλλο. Μπορεί η τηλεόραση σε θέση αναμονής να εμφανίζει κάποια φωτογραφία σαν κάδρο ας πούμε; Γιατί είναι πολύ ωραία έτσι κρεμασμένη να είναι σαν πίνακας. Αυτά.

Last edited:
Δύο ερωτήσεις προς τους κατέχοντες. Χρησιμοποιείτε πληκτρολόγιο και αν ναι ποιό; Είναι όλα συμβατά; Το mouse που χρησιμοποίησα της microsoft μου το είδε κανονικά. Και κάτι άλλο. Μπορεί η τηλεόραση σε θέση αναμονής να εμφανίζει κάποια φωτογραφία σαν κάδρο ας πούμε; Γιατί είναι πολύ ωραία έτσι κρεμασμένη να είναι σαν πίνακας. Αυτά.

εγω αγόρασα το samsung το καινουργιο και είναι απλά καταπληκτικό, έχει και ενσωματωμένο touchpad (Samsung VGKBD1500 - Smart Wireless Keyboard Exclusive to ES7000 & ES8000 series). αγορά από αμερική, γιατί στο e-bay είχαν μόνο αυτό με τα κορεάτικα πλήκτρα!!!!!!!!.

YΓ. βγήκε αναβάθμιση στο διαδίκτυο, η 1020.
ενδιαφερον παραμένει οτι αυτες οι αναβαθμίσεις είναι για εμάς μόνο και όχι για τους υπόλοιπους ευρωπαίους....... στο ευρωπαικό site έχουν άλλο firmware

http://www.samsung.com/gr/support/model/UE55ES8000SXXH-downloads#

Last edited:
εγω αγόρασα το samsung το καινουργιο και είναι απλά καταπληκτικό, έχει και ενσωματωμένο touchpad (Samsung VGKBD1500 - Smart Wireless Keyboard Exclusive to ES7000 & ES8000 series). αγορά από αμερική, γιατί στο e-bay είχαν μόνο αυτό με τα κορεάτικα πλήκτρα!!!!!!!!.

YΓ. βγήκε αναβάθμιση στο διαδίκτυο, η 1020.
ενδιαφερον παραμένει οτι αυτες οι αναβαθμίσεις είναι για εμάς μόνο και όχι για τους υπόλοιπους ευρωπαίους....... στο ευρωπαικό site έχουν άλλο firmware

http://www.samsung.com/gr/support/model/UE55ES8000SXXH-downloads#

Είναι με usb και αν ναι είναι μικρό αυτό που μπαίνει στην θύρα; Επίσης το αγόρασες απευθείας απ' την samsung αμερικής; Και πόσο καιρό έκανε να έρθει; Πέσανε πολλές ερωτήσεις.
Για την ερώτηση την άλλη που έκανα έχει κανείς καμιά ιδέα; Αν μπορεί δηλαδή να χρησιμοποιηθεί όταν είναι σε αναμονή ως πίνακας βάζοντας φόντο μια φωτογραφία.

Είναι με usb και αν ναι είναι μικρό αυτό που μπαίνει στην θύρα; Επίσης το αγόρασες απευθείας απ' την samsung αμερικής; Και πόσο καιρό έκανε να έρθει; Πέσανε πολλές ερωτήσεις.
Για την ερώτηση την άλλη που έκανα έχει κανείς καμιά ιδέα; Αν μπορεί δηλαδή να χρησιμοποιηθεί όταν είναι σε αναμονή ως πίνακας βάζοντας φόντο μια φωτογραφία.

οχι, είναι bluetooth. ναι απο samsung parts στις ΗΠΑ το αγορασε γνωστος μου και μου το έστειλε. δες εδω. http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B007IHEZQI/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new για το άλλο που ρωτάς μόνο αν είναι ανοιχτή μπορείς να το κάνεις, όχι σε αναμονή

παιδες θελω τη γνωμη σας. συνεδεσα τη τηλεοραση με τον ενισχυτη τον Πιονεερ που ειχα και μεσω αυτου εχω συνδεσει το μλουραυ αλλα δεν φαινεται να το αναγνωριζει. μου λεει να αλλαξω το resolution tou external player....

τωρα συνεδεσα το μπλουραυ κατευθειαν στην τβ αλλα βγαζει μονο χιονια....

Last edited by a moderator:
καλα στη σαμσουνγκ δεν ξερου να μου πουν. το μπλουραυ ειναι πανασονικ bd 55 νομιζω και χρησιμοποιω το καλωδιο hdmi 1.3 poy ειχα στη προηγουμενη..μηπως αυτο ειναι το προβλημα?

μαγκες σορρυ για το πρηξιμο αλλα καταλαβαινετε νεα τβ και ειμαι μεσ τη γλυκα...η τηλεοραση τα σπαει μεχρι στιγμης. να ρωτησω κατι. δεν υπαρχει δυνατοτητα ανακαταταξης των καναλιων με τη σειρα που θελω εγω? δε το βρισκω με τιποτα....

Δοκίμασε μέσα από το smart hub,πρέπει να έχει κάποια επιλογή που μπορείς να κάνεις edit τη σειρά των καναλιών

Και εγώ σήμερα την παρέλαβα την 55ES800. Τέλεια εικόνα και τηλεόραση γενικά απο όσο πρόλαβα να την δώ. Καμία σχέση με την 55άρα της LG που αρχικά είχα αγοράσει. Ειδικά στο μαύρο (της LG μόνο μαύρο δεν το έλεγες!!!!)
Και εγώ δυσκολεύτηκα να βρω τον τρόπο κατάταξης των καναλιών με την σειρά που ήθελα αλλά τελικά τα κατάφερα.
Περισσότερες εντυπώσεις και ίσως απορίες στις επόμενες μέρες.

Αυτα τα νεα version του software καθε 2-3 μηνες , που αποσκοπουν? ποιο το αποτελεσμα? τωρα ειναι το 001020.

Και εγώ σήμερα την παρέλαβα την 55ES800. Τέλεια εικόνα και τηλεόραση γενικά απο όσο πρόλαβα να την δώ. Καμία σχέση με την 55άρα της LG που αρχικά είχα αγοράσει. Ειδικά στο μαύρο (της LG μόνο μαύρο δεν το έλεγες!!!!)

Σου το ευχομαι πραγματικά...
Γιατί ειλικρινά όσες ΕS8000 έχω δεί, πραγματικά δεν έχει καμμία σχέση το μαύρο τους με μαύρο, αφού λίγο να ξεφύγεις από την οριζόντια φωνία θέασης, το μαύρο είναι ΜΠΛΕ....
Ποιό έντονο ΜΠΛΕ ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί σε LED...
Την ημέρα ή με φωτισμό στο δωμάτιο είναι κάπως οκ, αλλά στο σκοτάδι καμμία σχέση με μαύρο.