Samsung UE ES8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά καλησπέρα, έχω την 46d8000 και βρήκα να τη δώσω για 1100ε για να πάρω την 46es8000, αξίζει? έχει μεγάλη διαφορά ή να πάρω την 55es7000 που τουλάχιστο είναι και παραπάνω ίντσες?!

Δεν γνωρίζω ακριβώς τις διαφορές της D8000 με την ES8000, σίγουρα όμως η πρώτη δεν έχει την κάμερα για skype και οπτικές εντολές. Κατά την αποψη μου, αν και νομίζω ότι πουλάς σε καλή τμή την δική σου, δεν αξίζει να δωσεις 500 ευρώ παραπάνω και να πάρεις την 8000 στις ίδιες ίντζες.Νομίζω ότι αν σε παίρνει στον χώρο σου καλύτερα να πας στην μεγαλύτερη σε ίντζες τηλεόραση, έστω στην 7000.
Η μόνη διαφορά που έχει η es7000 με την es8000 είναι το νίκελ περιμετρικά (και λίγο το λογότυπο κάτω είναι διαφορετικό). Ουσιαστικά πρόκειται για 2 ίδιες τηλεοράσεις.

Δεν γνωρίζω ακριβώς τις διαφορές της D8000 με την ES8000, σίγουρα όμως η πρώτη δεν έχει την κάμερα για skype και οπτικές εντολές. Κατά την αποψη μου, αν και νομίζω ότι πουλάς σε καλή τμή την δική σου, δεν αξίζει να δωσεις 500 ευρώ παραπάνω και να πάρεις την 8000 στις ίδιες ίντζες.Νομίζω ότι αν σε παίρνει στον χώρο σου καλύτερα να πας στην μεγαλύτερη σε ίντζες τηλεόραση, έστω στην 7000.
Η μόνη διαφορά που έχει η es7000 με την es8000 είναι το νίκελ περιμετρικά (και λίγο το λογότυπο κάτω είναι διαφορετικό). Ουσιαστικά πρόκειται για 2 ίδιες τηλεοράσεις.

Φίλε arial και γω σκέφτομαι την 55es7000 αλλά είδα οτι η es8000 εχει micro dimming ultimate ενω η es7000 εχει micro dimming pro, έχει σημασία αυτο, ξέρει μήπως κάποιος να βοηθήσει?

Εγω θέλω να κάνω μια ενημέρωση. Το θέμα που είχα με την θολούρα στο τηλεοπτικο σήμα έχει φύγει πλέον δεν ξέρω πως και γιατί αλλα πλέον πχ τα ματιά των παρουσιάστων ειδήσεων ειναι μια χαρα :D

Σε θέματα εικόνας δε θα υπάρξει καμία βελτίωση?

Η d σειρά έχει το ίδιο πανελ με την σειρά es
Άρα το gpu και το cpu κάνουν την διάφορα
Οπότε θα έχει και εκεί διάφορα

Καλησπέρα,

Είμαι, εδώ και 2 μήνες κάτοχος της UE ES8000 και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.

Όμως με εκνευρίζει που δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την λειτουργία PIP για να βλέπω δύο κανάλια ταυτόχρονα!!!

Μήπως κάνω κάτι λάθος; Υπάρχει η λειτουργία σαν επιλογή, αλλά εμφανίζεται με αχνά γράμματα (και άρα δεν επιλέγεται...).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Καλησπέρα,

Είμαι, εδώ και 2 μήνες κάτοχος της UE ES8000 και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.

Όμως με εκνευρίζει που δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την λειτουργία PIP για να βλέπω δύο κανάλια ταυτόχρονα!!!

Μήπως κάνω κάτι λάθος; Υπάρχει η λειτουργία σαν επιλογή, αλλά εμφανίζεται με αχνά γράμματα (και άρα δεν επιλέγεται...).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Καλησπέρα φίλε και καλως ήλθες στην παρέα!

Το PIP είναι εφικτό όταν θέλεις να βλέπεις 1 κανάλι και εικόνα απο άλλη είσοδο (πχ hdmi). H τηλεόραση δεν διαθέτει δεύτερο δέκτη ώστε να μπορεί να δείξει δύο κανάλια ταυτόχρονα. Αν θέλεις οπωσδήποτε να βλέπεις δύο ταυτόχρονα μπορείς να αγοράσεις έναν έξτρα ψηφιακό δέκτη (κατά προτίμηση hd) και να τον συνδέσεις σε κάποια είσοδο της τηλεόρασης πχ hdmi.

Καλησπέρα φίλε και καλως ήλθες στην παρέα!

Το PIP είναι εφικτό όταν θέλεις να βλέπεις 1 κανάλι και εικόνα απο άλλη είσοδο (πχ hdmi). H τηλεόραση δεν διαθέτει δεύτερο δέκτη ώστε να μπορεί να δείξει δύο κανάλια ταυτόχρονα. Αν θέλεις οπωσδήποτε να βλέπεις δύο ταυτόχρονα μπορείς να αγοράσεις έναν έξτρα ψηφιακό δέκτη (κατά προτίμηση hd) και να τον συνδέσεις σε κάποια είσοδο της τηλεόρασης πχ hdmi.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.

Και πάλι όμως το βγάζει απενεργοποιημένο... Δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω... Γιατί?

Βλέποντας ένα κανάλι και επιλέγοντας tools αν θυμάμαι καλά ενεργοποιείς το pip και επιλέγεις απο ποια θύρα θέλεις να δείς δεύτερη εικόνα καθώς επίσης και πως θα είναι χωρισμένη η οθόνη σου.

Καλημερα σε ολη την παρεα.

Μιας και σημερα νομιζω οτι ληγει το doa(εργασιμες ειναι οι 10 μερες ή ημερολογιακες?) θελω να ρωτησω 2-3 πραγματακια

Στην τηλεοραση παιρνω σημα απο otetv.Εχω παρατηρησει οτι στα καναλια (ακομα και στα hd) τα προσωπα εκει που ειναι φυσιολογικη η εικονα γινονται σαν ...πως να το πω...θαμπα...σκαμμενα ...οχι μονιμα ομως,επανερχονται σε φυσιολογικη εικονα και ξανα το ιδιο.Σε αυτο νομιζω οτι φταιει το Otetv και οχι η τηλεοραση(?).Απλα επειδη δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος ειπα να το κοινοποιησω.Ειναι ετσι οπως το νομιζω?Να πω επισης οτι στον ελεγχο δορυφορικου σηματος που κανω απο το otetv μου βγαζει οτι η ποιοτητα σηματος ειναι στο 18%.Πολυ χαμηλο.

Επισης αραια και που εκει που βλεπω μια ταινια η εικονα για ενα δευτερολεπτο σαν να "σπαει" βγαζοντας τετραγωνακια(οχι ολη η εικονα,σε καποιο σημειο)...αυτο συμβαινει γενικα ή οχι?

Τα 2 σημαντικοτερα που ηθελα να ρωτησω ειναι αυτα.

Απο εκει και περα αλλες 2 ερωτησεις

1.Υπαρχουν βελτιστες ρυθμισεις για την καλυτερη δυνατη εικονα ή οπως αρεσει στον καθενα?
2.Υπαρχουν καποια τεστ που μπορω να κανω στην τηλεοραση για να διαπιστωσω οτι ολα οκ?...εχω διαβασει στο thread για καποια κλαουντινγκ,μπλιντιγκ...πως τα λετε δεν ξερω,μου φαινονται κινεζικα.

Καλημερα σε ολη την παρεα.

Μιας και σημερα νομιζω οτι ληγει το doa(εργασιμες ειναι οι 10 μερες ή ημερολογιακες?) θελω να ρωτησω 2-3 πραγματακια

Στην τηλεοραση παιρνω σημα απο otetv.Εχω παρατηρησει οτι στα καναλια (ακομα και στα hd) τα προσωπα εκει που ειναι φυσιολογικη η εικονα γινονται σαν ...πως να το πω...θαμπα...σκαμμενα ...οχι μονιμα ομως,επανερχονται σε φυσιολογικη εικονα και ξανα το ιδιο.Σε αυτο νομιζω οτι φταιει το Otetv και οχι η τηλεοραση(?).Απλα επειδη δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος ειπα να το κοινοποιησω.Ειναι ετσι οπως το νομιζω?Να πω επισης οτι στον ελεγχο δορυφορικου σηματος που κανω απο το otetv μου βγαζει οτι η ποιοτητα σηματος ειναι στο 18%.Πολυ χαμηλο.

Επισης αραια και που εκει που βλεπω μια ταινια η εικονα για ενα δευτερολεπτο σαν να "σπαει" βγαζοντας τετραγωνακια(οχι ολη η εικονα,σε καποιο σημειο)...αυτο συμβαινει γενικα ή οχι?

Τα 2 σημαντικοτερα που ηθελα να ρωτησω ειναι αυτα.

Απο εκει και περα αλλες 2 ερωτησεις

1.Υπαρχουν βελτιστες ρυθμισεις για την καλυτερη δυνατη εικονα ή οπως αρεσει στον καθενα?
2.Υπαρχουν καποια τεστ που μπορω να κανω στην τηλεοραση για να διαπιστωσω οτι ολα οκ?...εχω διαβασει στο thread για καποια κλαουντινγκ,μπλιντιγκ...πως τα λετε δεν ξερω,μου φαινονται κινεζικα.

Σου το κάνει και όταν βλέπεις digea?

Παιδιά είναι λογικό όταν το σήμα είναι τόσο χαμηλό και φτάνει στα όρια του να κόβεται η εικόνα να βλέπει ο φίλος τεχνουργήματα. Προφανώς δεν φταίει η tv για αυτό.

κανεις λαθος φιλε η τιβι φταιε σε καποια σημεια εμφανιζεται κατι σαν frame drop το παρατηρω πολυ συχνα κυριως σε παιχνιδια ποδοσφαιρου και hd και sd αλλα κυριως στο action24 που εχει χαλια εικονα, με τις ιδιες πηγες δεν το κανει η προ διετιας σονυ που εχω. αν απεργοποιησεις το motion plus θα δεις οτι δεν το κανει. πιστευα οτι εχει θεμα μονο η δικη μου τιβι αλλα και αλλα μοντελα που ειδα της σαμυ ειχαν ακριβως το ιδιο θεμα.
δεν ξερω τι να κανω εχω ειλικρινα απογοητευτει και τωρα που βλεπω τεννις οταν σπαει το μπαλακι να κανει σερβις καινει κατι σαν frame drop για δευτερα οπως στα παιχνιδια που εμφανιζονται πολλα αντικειμενα.
καμια ιδεα αλλος που το βλεπει τι ρυθμισεις εχει

Το ότι στιγμιαία παγώνει η εικόνα με την παρεμβολή ενεργή, δεν είναι νέο θέμα, υπάρχει ακόμα και στην D8000 που έχω. Δεν νομίζω να υπάρχει λύση.