Samsung UE F5500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung UE32F5500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ok θα δοκιμάσω αυτήν και θα πω τις εντυπώσεις μου.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Samsung UE32F5500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σου προτεινα αυτη γιατι στη δικια μου η συγκεκρημενη ταινια κολλαει σαν...

Και ειδικα αυτη με ελληνικο ηχο.
Την δοκίμασα και δεν έχω κανένα θέμα με συγχρονισμό σε εικόνα και ήχο μέχρι και 1 ώρα μπροστά την πήγα και όλα άψογα.
Στα αγγλικα ηταν ο ηχος με ελληνικό υπότιτλο από bsplayer.

Αναβάθμιση δεν έχω κάνω στην TV όπως την πήρα έτσι την έχω

Last edited by a moderator:
Re: Samsung UE32F5500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

fits79, alextrela για τα περαιτέρω της ταινίας μέσω pm

Απάντηση: Samsung UE32F5500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εννοειτε αυτο φιλτατε.
Ηδη επικοινωνήσαμε μεσω p.m.

Γεια σας.Θελω να παρω την TV και θα ηθελα να ρωτησω αν παιζει mkv avi κτλ με Εξωτερικους υποτιτλους.Ευχαριστω!

Απάντηση: Samsung UE32F5500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιζει mkv αλλα σε αρκετα εχεις το θεμα ΜΗ συγχρονισμου εικονας και ηχου.

Εγω την εχω στην κρεββατοκάμα.
Αν και ως επι το πλείστον βλέπω σε αυτην, τις ταινιες μου,μέσω plex, το οποιο παρεμπιμπτοντως ειναι φοβερο, σε οτι δοκιμασα (avi,mkv κλπ) αλλα σιγουρα οχι πολλα μεσω usb δεν παρατηρησα καποιο προβλημα.

τι διαφορες εχει απο την 32ara F5300 η F5500?

Η συγκεκριμενη tv την εχω 1 μηνα τωρα και ειναι απλα αψογη σε ολα. Πολυ καλη εικονα,με ζωντανα χρωματα,μου αρεσει που ειναι ελαφρως mat το panel και στο δωματιο που ειναι φωτεινο ειναι οτι πρεπει σε σχεση με πιο glossy panel που εχουν πχ oi LG. Mατροσκες,avi κλπ ολα αψογα με dts κανονικα,απλως οι υποτιτλοι θα ηθελα να ειναι πιο μεγαλα σε μεγεθος διοτι και στο μεγιστο να το βαλεις παλι ψιλομικρα μου φαινονται. Επισης κανονικα ποντικια-πληκτρολογια αναγνωριζει,ο browser επισης πολυ καλος,αναγνωριζει κανονικα flash και μπορω να δω πχ live streaming περιοχομενο και παρα πολυ βασικο ειναι οτι ο διπυρινος επεξεργαστης που εχει συμβαλει στην σταθεροτητα οταν εισαι στο ιντερνετ,δεν σε κρεμαει ποτε,ουτε επανεκκινησεις που ειχα τετοια φαινομενα με το αντιστοιχο περσινο μοντελο της Samsung

Απο public την πηρα στα 399 ευρω την παρηγγειλα μεσω internet και σε 2 ημερες μου την φερανε μεσω acs στο σπιτι μου δωρεαν εννοειται.

Last edited:
Samsung UE42F5500 LED Smart TV Review

ue42f5500.jpg

The UE-42F5500 doesn’t quite scale the heights of Samsung’s step-up F8000, F7000 or even F6400 series, nor is it expected to considering its affordable price point. Nevertheless, the 42″ LED HDTV manages to squeeze itself into our “Recommended” territory on the strength of its broad Smart TV content, offering all the catch-up TV services in the UK. From a pure picture quality perspective though, the Sony Bravia KDL42W653A, Panasonic TXL42E6B and Samsung’s own UE40F6400 represent better buys even if they are between £100-£200 more expensive, chiefly because of their more accurate colour saturation and wider viewing angles.

recommended.gif

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue42f5500-201308193252.htm

2 αναβάθμιση λογισμικού(τωρα στην 1109) της τηλεόρασης και ακόμα να φτιάξουν το πρόβλημα συγχρονισμού εικόνας και ήχου σε μερικά αρχεία mkv.....

Δεν ξέρω τι να πω ποια.......

Last edited:
Σημερα μολις εστειλα την τηλεοραση ue42f5500 στην samsung για τα 3 προβληματα που μου παρουσιασε

01. Ενα καμμενο πιξελ χρωματος μοβ που φαινετε σε πρασινο και ασπρο φοντο που απ' οτι μου ειπανε η samsung επισκευαζει μονο τα καμενα πιξελ που φαινονται σε μαυρο φοντο και για να επισκευασει αυτα που φαινονται σε φωτεινο φοντο πρεπει να ειναι στο νουμερο 7 και ανω(Ειναι δυνατον να συμβαινει κατι τετοιο????
02. Ξαφνικα αχρηστευτικε το κουμπι "return" στην εφαρμογη youtube ενω δουλευει κανονικοτατα και στο μενου και οπουδηποτε αλλου. Ειναι λογικο κατι τετοιο???
03. Και το μεγα θεμα με καποια αρχεια mkv που αν προχωρησεις την ταινια μπρος-πισω σε χρονο παιζει με μη συχρονισμενο εικονα και ηχο.

Τι στο καλο γινεται ρε παιδια και μπορειτε σας παρακαλω πολυ οσοι το κατεχετε το θεμα να μου πειτε τι δικαιωματα εχω απο την εγγυηση της samsung μιας και η τηλροαση αντε να ειναι 2-3 μηνων που την εχω και εκτος αυτου ειναι και καινουργιο μοντελο.

Ευχαριστω πολυ για το χρονο και τις απαντησεις σας.

01. Ενα καμμενο πιξελ χρωματος μοβ που φαινετε σε πρασινο και ασπρο φοντο που απ' οτι μου ειπανε η samsung επισκευαζει μονο τα καμενα πιξελ που φαινονται σε μαυρο φοντο και για να επισκευασει αυτα που φαινονται σε φωτεινο φοντο πρεπει να ειναι στο νουμερο 7 και ανω(Ειναι δυνατον να συμβαινει κατι τετοιο???

....εντάξει, ΆΘΛΙΑ αντιμετώπιση πελατών!! Το καμένο πίξελ είναι ένα χαλασμένο πίξελ ανεξαρτήτου χρώματος!! Δεν μας τα λες καλά samsung... :-/

Re: Απάντηση: Samsung UE F5500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

....εντάξει, ΆΘΛΙΑ αντιμετώπιση πελατών!! Το καμένο πίξελ είναι ένα χαλασμένο πίξελ ανεξαρτήτου χρώματος!! Δεν μας τα λες καλά samsung... :-/

πιστευω οτι με ευγενικη συμπεριφορα και με επιμονη θα γινει η επισκευη σου.....εχω προσωπικη εμπειρια σε αυτο το θεμα.

Ρε φιλε hxostil μηπως πρεπει να του παρω και καμια π.... για κατι που κανονικα ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ????

Αν καποιος γνωριζει σε καποιο απο τα 3 θεματα μου μπορει να μου πει αν μπορω να κανω κατι δικαστικος ή με την προστασια καταναλωτη γιατι με βλεπω και να κρατανε την τηλεοραση κανα 15νθημερο και τιποτα να μην κανουν στην τελικη....

Δεν φτανει που προτημησα την μαρκα τους και αγορασα καποιο προιον τους εναντι καποιας αλλης εταιριας π.χ. lg συμπεριφερονται και με αυτον τον τροπο????

Τι να πω να δω τι θα μου πουνε μετα παο κανα 15νθημερο για τα αλλα 2 προβληματα.....

Last edited:
καλησπέρα..με ενδιαφέρει η αγόρα της ue42f5000. απ ότι διαβαζω ειναι ίδια με την f5500 αλλα δεν έχει τα χαρακτηριστικά smart tv που δεν με ενδιαφέρουν. τη χρησιμοποιεί κανείς για ps3 gaming να μου πει την αποψη του; επισης το πανελ της ειναι pva? ευχαριστώ

εχω ανοιξει ενα που λεει αγορα 32αρας με budget 300 και δεν ξερω αν ειναι καλο να ανοιξω κι άλλο. παρολα αυτά δινω 380 για την συγκεκριμενη 42αρα το θεμα ειναι αξιζει;

edit: au optronics είναι η εταιρεια που φτιαχνει το πανελ αλλα τι τυπου ειναι, ips, pva, tn panel?

Last edited:
Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα τελικά την ue42f5000 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Και με τα mkv που ανέφερε ένα παιδί δεν έχω κανένα θέμα. Μια ερώτηση, το gaming mode πως μπορώ να το ενεργοποιήσω οταν συνδεω το ps3?