Σας στέλνω και μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται καθαρά το πρόβλημα
[/URL][/IMG]![]()
Καλησπερα και απο μενα παιδια, και εγω πηρα την 46" πριν μια εβδομαδα εβαλα νοβα και την συνδεσα μεσω hdmi ενα απο φτινα μαλλον καλωδια...και νομιζω οτι σε καποια καναλια την μου φαινεται οτι πιξελιαζει γυρο απο τους υποτιτλους φταιει το καλωδιο?
εδώ έχω τέρμα οπ.φωτισμό. Οταν τον κατεβάσω κάτω απο 8 δεν φαίνεται τοσο έντονο.
Εχω κρατήσει συσκευασία. Την αγόρασα απο Πλαίσιο πριν 2 μέρες. Γνωρίζει κάποιος την πολιτική του Πλαισίου στις αλλαγές - επιστροφές ? Είναι υποχρεωμένοι να μου την αλλάξουν ? Το λέω διότι είμαι σίγουρος οτι τωρα που θα τους πάρω τηλ. θα αρχισουν οι υπεκφυγές.
Μόλις γύρισα απο το Πλάισιο. Αντικατάσταση αμέσως δίχως κανένα πρόβλημα απο τη στιγμή που δεν είχαν περάσει 7 ημέρες απο την ημέρα που την παρέλαβα.
Απλά αυτό που με πείραξε είναι που στο Πλαίσιο οι τεχνικοί και οι πωλητές έκαναν πως δεν γνωρίζουν τι είναι το clouding.
Το πλαίσιο μου τα αλλάζει σήμερα. Μου λένε απο το servise οτι δεν εντοπίζουν το πρόβλημα και οτι δεν μπορούν να προχωρήσουν σε αλλαγή αν δεν διαπιστωθεί το clouding. Τους λέω οτι το clouding εμφανίζεται μόνο σε σκοτεινό δωμάτιο αλλα υπεκφέυγουν. Μου είπαν θα την κρατήσουν εκει και άλλο να την ξαναδούν. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το χειριστώ απο εδω και πέρα. ???? Τους ζήτησα τα λεφτά μου πίσω και ακύρωση της αγοράς αλλα λένε οτι δεν γίνεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.