Samsung UE F6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα zeus, σε ευχαριστώ!
Απλα το ειδα μέσα στο μανουαλ και ειπα κάτσε να δω τι γινετε μην έχουμε κανένα πρόβλημα.
Οταν ειναι μεγάλη η ταινία το βαζω για λιγο να πιάσει ολη την οθόνη να μην έχουμε κανένα θέμα..
Για τους υποτίτλους και εγω με τους απλους συμβιβάζομαι και δεν μπορω να πω οτι με χαλάει αλλα αν ηταν δυνατό να δει και τους 3D θα ηταν super.
O δισκος που βαζω συνήθως ειναι ένας seagate super slim 500gb στην δεύτερη θηρα με το 1Α, στικακι δεν εχω βάλει ακομα γιατι οσα εχω ειναι μεχρι 16gb και δεν βολεύουν. Τωρα παρήγγειλα ενα 64..
Μια αλλη ερωτηση που μου ηρθε τωρα.. τα full blue ray που ειναι σε iso τα διαβαζει? Μην κατεβασω τζαμπα 30gb..

Παιδιά καλησπέρα.Εγώ αύριο το πρωί θα κάνω την παραγγελία για την 46F6400.Βασικά σκεφτόμουν για την 6500 στις 40 ίντσες αλλά ύστερα από κάποιες συμβουλές παιδιών εδώ στο φόρουμ που γνωρίζουν περισσότερα αποφάσισα να κινηθώ για την 6400 46άρα. Διάβασα τις εντυπώσεις των περισσοτέρων και είδα σε γενικές γραμμές καλά σχόλια οπότε πιστεύω θα μείνω ευχαριστημένος. Το μόνο ππυ με ξίνισε λίγο είναι ότι κάποια στιγμή διάβασα οτι κάποιος φίλος έγραψε οτι ο ήχος της είναι σχετικά μέτριοε και το κυριότερο οτι δεν έχει βύσμα ώστε να δεχθεί ηχεία 3.5 από υπολογιστή ας πούμε.Δηλαδή αν θέλω να της βάλω ηχεία ώστε να ακούώ λίγο μπάσο παραπάνω ας πούμε σε μια ταινία δράσης με πυροβολισμούς κτλ τι μπορώ να κάνω;

παιδιά υπάρχει περίπτωση να δουλέψει άλλη κάμερα πέρα από την επίσημη της samsung για το skype? επίσης μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο πληκτρολόγιο για να μπαίνω στις ιστοσελίδες;

Last edited:
Το μόνο ππυ με ξίνισε λίγο είναι ότι κάποια στιγμή διάβασα οτι κάποιος φίλος έγραψε οτι ο ήχος της είναι σχετικά μέτριοε και το κυριότερο οτι δεν έχει βύσμα ώστε να δεχθεί ηχεία 3.5 από υπολογιστή ας πούμε.

Έχει Audio out οπότε αν έχεις τίποτα ηχεία 2.1 από το PC μπορείς να τα συνδέσεις , ο ήχος αλλιώς από τα ενσωματωμένα ηχεία είναι μέτριος με σχεδόν ανύπαρκτα μπάσα.

224719-lcdledplasmatvs-samsung-un55f6400-d-4.jpg

Έχει Audio out οπότε αν έχεις τίποτα ηχεία 2.1 από το PC μπορείς να τα συνδέσεις , ο ήχος αλλιώς από τα ενσωματωμένα ηχεία είναι μέτριος με σχεδόν ανύπαρκτα μπάσα.

224719-lcdledplasmatvs-samsung-un55f6400-d-4.jpg

Ωραία. Οπότε αν είναι απλά θα πάρω και ένα ζευγάρι ηχεία και μια χαρά.Μόνο 2.1 μπορώ να συνδέσω;

εσεις που εχετε samsung smart tv υπαρχει εφαρμογη του livestream η να μπορειτε να δειτε μεσω του browser βιντεο απο εκει ;

Παιδιά καλησπέρα.Εγώ αύριο το πρωί θα κάνω την παραγγελία για την 46F6400.Βασικά σκεφτόμουν για την 6500 στις 40 ίντσες αλλά ύστερα από κάποιες συμβουλές παιδιών εδώ στο φόρουμ που γνωρίζουν περισσότερα αποφάσισα να κινηθώ για την 6400 46άρα. Διάβασα τις εντυπώσεις των περισσοτέρων και είδα σε γενικές γραμμές καλά σχόλια οπότε πιστεύω θα μείνω ευχαριστημένος. Το μόνο ππυ με ξίνισε λίγο είναι ότι κάποια στιγμή διάβασα οτι κάποιος φίλος έγραψε οτι ο ήχος της είναι σχετικά μέτριοε και το κυριότερο οτι δεν έχει βύσμα ώστε να δεχθεί ηχεία 3.5 από υπολογιστή ας πούμε.Δηλαδή αν θέλω να της βάλω ηχεία ώστε να ακούώ λίγο μπάσο παραπάνω ας πούμε σε μια ταινία δράσης με πυροβολισμούς κτλ τι μπορώ να κάνω;
Καλημερα dimitrisdsg... προφανως αναφερεσε στο δικο μου ποστ. Η τβ εχει εξοδο jack3.5 για να συνδεσεις καποιο απλο ηχοσυστημα κτλ., οπως επισιης εχει κ optical. Το θεμα ομως ειναι οτι η 3.5 εξοδος δουλευει με τον ιδιο τροπο που συνανταμε συνηθως,δλδ απομωνονετε ο ηχος απο την τβ μολις συνδεσεις τα ηχεια σου εκει κ αν 8ες να ακουσεις ηχο απο την τβ θα πρεπει να ξεσυνδεεις το βυσμα, κατι το οποιο δεν ειναι κ τοσο safe,βαλε- βγαλε. Αν ειχε ομως κ μια εξοδο rca δεν θα χρειαζοταν να κανεις αυτη την διαδικασια καθως μπορεις να δουλεψεις ανεξαρτητα τον ηχο της τβ κ του ηχοσυστηματος που εχεις συνδεσει. Πραγματικα μπορει καποιος να μην το βλεπει σαν μειονεκτημα αυτο αλλα εγω επειδη ειχα συνηθισει απο την προηγουμενη τβ, με ξενισε λιγο, αφου μιλαμε για τβ του 2013. Any way, μην τρελενεσε, η τβ τα σπαει σε γενικες γραμμες οποτε προχωρα αφοβα στην αγορα της!!!

Καλημερα dimitrisdsg... προφανως αναφερεσε στο δικο μου ποστ. Η τβ εχει εξοδο jack3.5 για να συνδεσεις καποιο απλο ηχοσυστημα κτλ., οπως επισιης εχει κ optical. Το θεμα ομως ειναι οτι η 3.5 εξοδος δουλευει με τον ιδιο τροπο που συνανταμε συνηθως,δλδ απομωνονετε ο ηχος απο την τβ μολις συνδεσεις τα ηχεια σου εκει κ αν 8ες να ακουσεις ηχο απο την τβ θα πρεπει να ξεσυνδεεις το βυσμα, κατι το οποιο δεν ειναι κ τοσο safe,βαλε- βγαλε. Αν ειχε ομως κ μια εξοδο rca δεν θα χρειαζοταν να κανεις αυτη την διαδικασια καθως μπορεις να δουλεψεις ανεξαρτητα τον ηχο της τβ κ του ηχοσυστηματος που εχεις συνδεσει. Πραγματικα μπορει καποιος να μην το βλεπει σαν μειονεκτημα αυτο αλλα εγω επειδη ειχα συνηθισει απο την προηγουμενη τβ, με ξενισε λιγο, αφου μιλαμε για τβ του 2013. Any way, μην τρελενεσε, η τβ τα σπαει σε γενικες γραμμες οποτε προχωρα αφοβα στην αγορα της!!!

Την παρήγγειλα και αύριο την περιμένω φιλε!Έχεις δίκιο ως προς τη τη συνδεσμολογία αλλά θα το παραβλέψουμε.Πάντως έχω λίγο το μυαλό μου όταν με το καλό έρθει να κοιτάξω για clouding και τα σχετικά.Αλλά πιστεύω πως θα μείνω αρκετά ικανοποιημένος.Βέβαια στην αρχή με βλέπω να ξενερώνω με την εικόνα των αναλογικών καναλιών καθώς είμαι στα Γιάννενα και δεν έχει έρθει εδώ ακόμα το ψηφιακό σήμα.Αλλά ούτως η άλλως δεν είμαι φαν της τηλεόρασης παρά μόνο όταν έχει μπάσκετ και αρχικά θα την αξιοποιήσω βλέποντας τις σειρές και τις ταινίες που ως τώρα έβλεπα στο pc.Θα κοιτάξω να κάνω και τις απαραίτητες ρυθμίσεις που αναφέρει κάποιος φίλος σε προηγούμενο post και είμαστε έτοιμοι!

Επειδή πολλοί ρωτάνε και ξαναρωτάνε τα ίδια πράγματα ενώ οι απαντήσεις βρίσκονται 2-3 πόστ πίσω,να πω οτι μπορείτε να κάνετε και search (φιλικά πάντα ) . Σχετικά τώρα με τo αν παίζει ή όχι bluray iso και 3d υπότιτλουs το έγραψα μια σελίδα πίσω. Όχι, δεν τα παίζει. Πέρα τώρα από αυτό έχουμε να κάνουμε με έναν πάρα μα πάρα πολύ αξιόλογο media player. Δεν μπορούμε να τάχουμε όλα σε ενα, δυστυχώς. Τηλεόραση είναι, όχι media station. Για τα έξτρα (και όχι μόνο ) υπάρχουν οι media players όπως π.χ. ο mede8er 800 που τα κάνει όλα. Αν το κόστος για κάτι τέτοιο είναι μεγαλο ή οχι αυτό εξαρτάται απο την τσέπη του κάθενός και από το πόσο ανάγκη έχει τις επιπλέον αυτές δυνατότητες. Εγώ για παράδειγμα δεν είμαι ευχαριστημένος απτον ψηφιακό επίγειο δέκτη της TV και έχω εξωτερικό που σε εικόνα ( για μένα ) τα σπάει. Σε οτι τώρα αφορά το clouding -που επίσης ρωτάνε όλοι μανιωδώς-, τι να κάνουμε βρε παιδιά, είναι η τεχνολογία τέτοια. Ναι θα έχετε σίγουρα μέχρι έναν βαθμό. Αυτό που δεν είναι σίγουρο είναι πόσο έντονο θα είναι το πρόβλημα, από ελάχιστο έως ίσως περισσότερο. Εμένα ας πούμε με απογοητεύει να παρακολουθώ από οποιαδήποτε άλλη γωνία πέραν του κέντρου γιατί αρχίζει να ξεθωριάζει και να "μπλεδίζει" αλλά δεν με νοιάζει. Βαριέμαι τα DOA και τα πάρε δώσε με τα καταστήματα κ τους υπαλλήλους κάθε λίγο κ λιγάκι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το ρίσκο είναι του καθενός και το πως θα το διαχειριστεί είναι δική του υπόθεση. Πάρτε την απόφασή σας και μην αγχώνεστε σε κάθε σκέψη.

Last edited:
Μου προέκυψε ενα πρόβλημα σχετικά με το σκληρό δίσκο που βάζω στην τηλεόραση. Πέρασα κάποιες ταινίες και όταν τις ειδα το αφαίρεσα (εκανα κανονικά κατάργηση συσκευής usb) πήγα να τον βάλω στον υπολογιστή και δεν τον αναγνωρίζει καν. Τον δοκίμασα σε 3 υπολογιστές. win 7 win 8 linux, τίποτα. Τον ξαναβάζω στην τηλεόραση και το διαβάζει κανονικά παίζει κανονικά τις ταινίες ολα καλά. Τον ξαναβγάζω, υπολογιστή πάλι τίποτα...δεν τον αναγνωρίζει. Τι μπορεί να παίχτηκε?

Μου προέκυψε ενα πρόβλημα σχετικά με το σκληρό δίσκο που βάζω στην τηλεόραση. Πέρασα κάποιες ταινίες και όταν τις ειδα το αφαίρεσα (εκανα κανονικά κατάργηση συσκευής usb) πήγα να τον βάλω στον υπολογιστή και δεν τον αναγνωρίζει καν. Τον δοκίμασα σε 3 υπολογιστές. win 7 win 8 linux, τίποτα. Τον ξαναβάζω στην τηλεόραση και το διαβάζει κανονικά παίζει κανονικά τις ταινίες ολα καλά. Τον ξαναβγάζω, υπολογιστή πάλι τίποτα...δεν τον αναγνωρίζει. Τι μπορεί να παίχτηκε?

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τον υπολογιστή και ενώ είναι κλειστός να συνδέσεις τον σκληρό στη usb.Κάνε εκκίνηση και όταν ανοίξουν τα windows τσέκαρε αν τον βλέπει.

σε μενα ειχε συμβει το εξης μου επεσε ο σκληρος με εξωτερικη τροφοδοσια στην τηλεοραση επαιζε κανονικα αλλα οχι στο λαπτοπ μου ελεγε οτι επρεπε να γινει διαμορφωση το εκανα και ολα ενταξει

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τον υπολογιστή και ενώ είναι κλειστός να συνδέσεις τον σκληρό στη usb.Κάνε εκκίνηση και όταν ανοίξουν τα windows τσέκαρε αν τον βλέπει.
Το εχω κάνει και αυτό,,Τίποτα.
σε μενα ειχε συμβει το εξης μου επεσε ο σκληρος με εξωτερικη τροφοδοσια στην τηλεοραση επαιζε κανονικα αλλα οχι στο λαπτοπ μου ελεγε οτι επρεπε να γινει διαμορφωση το εκανα και ολα ενταξει
Ο διάκος μου δεν εχει εξωτερική τροφοδοσία, δεν μου εχει πέσει κατω, στα καλά καθούμενα μου το κανε.

Το εχω κάνει και αυτό,,Τίποτα.

Ο διάκος μου δεν εχει εξωτερική τροφοδοσία, δεν μου εχει πέσει κατω, στα καλά καθούμενα μου το κανε.

Κανε Δεξί κλικ στο εικονίδιο υπολογιστής μου> διαχείριση> διαχείριση δίσκων. Τον βρίσκεις εκεί κάνεις δεξί κλικ πάνω του και κάνεις αλλαγή γραμματος και προσθέτεις γράμμα.

(αν με δεξι κλικ στον υπολογιστή σου δεν βλέπεις πουθενά διαχείριση, βρες το εικονίδιο από το μενου εναρξη

Κανε Δεξί κλικ στο εικονίδιο υπολογιστής μου> διαχείριση> διαχείριση δίσκων. Τον βρίσκεις εκεί κάνεις δεξί κλικ πάνω του και κάνεις αλλαγή γραμματος και προσθέτεις γράμμα.

(αν με δεξι κλικ στον υπολογιστή σου δεν βλέπεις πουθενά διαχείριση, βρες το εικονίδιο από το μενου εναρξη
Το εχω δοκιμάσει και αυτο. Οσο ειναι συνδεδεμένος ο δίσκος στον υπολογιστή δεν δείχνει κανένα δίσκο... Οταν τον αποσυνδέω απο την usb τα δείχνει κανονικά..

Το πρόβλημα λύθηκε τελικά. Εκανα recovery με κάποιο πρόγραμμα κάποια αρχεία που ειχα μέσα εκτός ταινιών και μετα με linux κατάφερα και τον έκανα format. Με windows γινόταν τίποτα. Με το που τον έβαζες πάνω κολλούσαν τα πάντα.

εσεις που εχετε samsung smart tv υπαρχει εφαρμογη του livestream η να μπορειτε να δειτε μεσω του browser βιντεο απο εκει ;

Στο hahasport που είχα δοκιμάσει για άλλο φίλο που ρώτησε κάποια link έπαιζαν κανονικά , άλλα δεν έπαιζαν καθόλου και άλλα δεν είχαν ήχο.

Στο hahasport που είχα δοκιμάσει για άλλο φίλο που ρώτησε κάποια link έπαιζαν κανονικά , άλλα δεν έπαιζαν καθόλου και άλλα δεν είχαν ήχο.

Για την υπηρεσία livestream λέω αν παιζει ;