Samsung UE F6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν παιζουν με τιποτα οι υπουτιτλοι μεσω DLNA.. Eχω δοκιμασει τα παντα κυριολεκτικα..
Μονο με το plex παιζουν και αυτο να το ανοιξω στο pc και στην tv την εφαρμογη plex και απο εκει παιζουν μονο που μου μικραινει την εικονα και δεν εχει επιλογη να πιανει ολη την οθονη..
Αν ανοιξω το plex στο pc μονο και παω απο την τν να δω ταινια δεν θα δειξει τους υποτιτλους..
Πραγματικα απο τις λιγες φορες που κατι με ταλαιπωρει τοσες μερες και ακομα να το λυσω..

Μέσω dlna μην περιμένεις να παίξουν εξωτερικοί υπότιτλοι....είναι γνωστό...

Δοκιμασε μεσω του Samsung link. Προσωπικα εδω και ενα μηνα που ειμαι κατοχος της F8000 και παρακολουθοντας ταινιες μεσω του Samsung link δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα με το αρχειο srt των υποτιτλων.

Εγώ πάντως τρέχω το Samsung Allshare στον Η/Υ και έχω βάλει σε ένα κοινό φάκελλο τις ταινίες οι οποίες παίζουν μια χαρά με εξωτερικούς υπότιτλους στην ΤV...

Λοιπον αφου ειδα και αποειδα εβαλα το mkvmerge και τους εκανα ενα με την ταινια ειται mp4 ειναι ειται mkv ..πανευκολο προγγραμα !!! ολα οκ επιτελους..

Παιδια καλησπερα,
εχω ενα προβλημα εδς και καποιες μερες. εχω ενα NAS dlink 320l συνδεδεμενο στη τηλεοραση αλλα παρατηρησα οτι δεν μου εμφανιζει ολους του φακελους με τις ταινιες που εχω. εχω 160 ταινιες και μου εμφανιζει μονο τις 100. εχω κανει και refresh και τα παντα του. Μαλιστα επιβεβαιωσα οτι οι ταινιες ειναι εκει που πρεπει και βλεποντας το φακελο του στον υπολογιστη , αλλα και μεσω του UI του NAS. Τι κανω παιδια?

Καλησπέρα .Κάτοχος μιας 46αρας F6400 και παρατήρησα το εξής:
Η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη με καλώδιο hdmi με τον υπολογιστή μου και παρατηρώ οτι σβήνει κι αναβει η οθόνη μόνη της στιγμιαια ενώ ο υπολογιστής δεν σβηνει .Το κανε 2 φορες σήμερα κι χθες μια .Σας συνεβει κι εσάς ποτέ?
Φταίει μήπως η πτώση τάσης ρεύματος ( μα τοτε δεν θα σβήνε κι ο η/υ ?.Φταίει το γεγονός οτι άλλαξα καλώδιο hdmi v1.4 από v1.3 που είχα .Αν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ ενημερώστε
Ευχαριστώ προκαταβολικα .

Mάπα είναι φίλε... Τά έχει ένας φίλος μου στη Θεσσαλονίκη και προσπαθεί να τα σπρώξει....:p

Ναι κανονικά αλλά γράφει μόνο από ψηφιακά κανάλια

Ευτυχής κάτοχος κι εγώ από σήμερα. Θα την ανοίξω το βράδυ και θα πω εντυπώσεις.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε (για την 40")

Δοκίμασα κάποιες ρυθμίσεις, συγκεκριμένα αυτές του ποστ 93 φαίνονται "οκ" μέχρι στιγμής.

(+)
-HD εικόνα καταπληκτική. Πολύ καλό μαύρο, όχι τόσο καλό όσο στην Plasma UT50, αλλά πολύ πιο ζωντανά χρώματα
-Πολύ καλές Smart λειτουργίες. Για εκείνους που έχουν πρόβλημα ταχύτητας, βάλτε DMZ την TV από το router, συνδεθείτε ενσύρματα, πετάξτε την Forthnet από το παράθυρο, βάλτε σταθερές ip
-Ο media player σε πρώτη φάση φαίνεται πολύ καλός χωρίς σπασίματα.
-Ο ήχος είναι μια χαρά. Να συγκρίνετε τον ήχο με άλλες τηλεοράσεις και όχι με ηχοσυστήματα. Πχ. από την UT50 έχει ασύγκριτα καλύτερο ήχο.

(-)
-Εικόνα Digea πολύ μέτρια. Δεν υπάρχει καν σύγκριση με την Panasonic UT50 Plasma που έχω στο σαλόνι. Καλύτερη και η Samsung UE32F4000. Αμφιβάλλω αν υπάρχει λύση σε αυτό, θα το παλέψω όμως με τις ρυθμίσεις.
-Clouding υπάρχει αλλά όχι κάτι το τρομερό, θα το προσπεράσω αυτό το θεματάκι.
-Η εναλλαγή καναλιών είναι λίγο αργή η μου φαίνεται
-Οι ρυθμίσεις out-of-the-box είναι απλά τραγικές. Είχα ζαλάδα και τσούξιμο στα μάτια έπειτα από 20 λεπτά Avatar, με το που χαμήλωσα τις ρυθμίσεις έφτιαξε.

Ευχαριστημένος σε γενικά πλαίσια. Τέλεια τηλεόραση δεν υπάρχει στην αγορά ;)

Last edited:
H UT50 είναι όσο 3 x F6400 στο πάχος , λογικό είναι να χωράει μεγαλύτερα ηχεία. Καλές θεάσεις.

Φίλε μου, δε με κατάλαβες, είπα ότι η Samsung έχει ασύγκριτα καλύτερο ήχο από την UT50.

Φίλε μου, δε με κατάλαβες, είπα ότι η Samsung έχει ασύγκριτα καλύτερο ήχο από την UT50.
Πραγματικά πολύ παράξενο αυτό, το αντίθετο έπρεπε να ισχύει, μήπως είναι θέμα ρύθμισης ήχου στη UT50;

Πραγματικά πολύ παράξενο αυτό, το αντίθετο έπρεπε να ισχύει, μήπως είναι θέμα ρύθμισης ήχου στη UT50;

Όχι καμία σχέση, σαν πρώην χαιφιντελιστης ξέρω να ξεχωρίζω, στην UT50 ο ήχος είναι πνιγμένος με τα μεσαία να χάνονται και το μπάσο ανύπαρκτο. Αν δεις και το σχεδιάγραμμα της εσωτερικά, τα ηχεία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. H Samsung έχει ισορροπημένο ήχο και μπορείς να ακούσεις και λίγο μπάσο. Το ίδιο συμβαίνει και με την UE32F4000, πολύ καλός ήχος για LED tv.

-HD εικόνα καταπληκτική. Πολύ καλό μαύρο, όχι τόσο καλό όσο στην Plasma UT50, αλλά πολύ πιο ζωντανά χρώματα

Από περιέργεια, τί ρυθμίσεις χρησιμοποιείς στις δύο τηλεοράσεις;