Samsung UE F6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστω για την απαντηση

Δεν θα κανω κατι διοτι δεν φαινεται απο αποσταση καθολου

Ευχαριστω για την απαντηση

Δεν θα κανω κατι διοτι δεν φαινεται απο αποσταση καθολου
Ωραία είσαι από τους πολύ τυχερούς άτυχους, οπότε μην ασχολείσαι , και γω στη θέση σου, αν και πολύ παράξενος σε τέτοιου είδους θέματα, το ίδιο θα έκανα.
Με γειά και απόλαυσέ την.

Εχω ενα θεμα το οποίο δεν μπορώ να λύσω. H tv εχει συνδεθεί στο δίκτυο με Ethernet δείχνει ότι είναι συνδεδεμένη στο Internet ο web browser λειτουργεί και βλέπω σελίδες κανονικά αλλά από κει και πέρα δεν κάνει τίποτα άλλο. Δηλαδή. Δεν ανοίγει ούτε κατεβάζει apps. Προσπαθώ επίσης να συνδεθώ στον samsung λογαριασμό που έχω και με πετάει έξω απο το menu. Προφανώς θέλει κάποια ρύθμιση είτε απο την samsung είτε απο το router. Γνωρίζετε κάτι?

Ενα περιεργο θεματακι...
το 2ο μικρο τηλεχειρηστηριο smart νομιζω το λεει ενω απο την αρχη μπορουσε και χειριζοταν και τον αποκοδικοποιητη και την τηλεοραση πληρως, μετα απο το τελειωμα των μπαταριων του και τις οποιες αλλαξα σταματησε να χειριζεται τον αποκοδικοποιητη. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει...???

Ευχαριστω
Ευγενιος

Αναφορικά με το 1 pixel που έχω κολλημένο ή καμένο ενδεχομένως υπάρχει Fix με ένα απλό videaki το οποίο μπορεί να το δοκιμάσει ο οποιοσδήποτε έχει το ίδιο πρόβλημα.

Απλά μην το δείτε γιατί μπορεί να πάθετε επιληψία ή οτιδήποτε άλλο κακό. Βάλτε το να παίζει όταν δεν είστε εκεί.

https://www.youtube.com/watch?v=ZjdrMuKpaCI

Καλησπέρα. Έχω την UE46F6400 και δεν μπορεί να παίξει βίντεο από την κάμερα μου, τραβηγμένα με 50 καρέ/δευτερόλεπτο.
Υπάρχει τρόπος να τα παίξει με κάποια μετατροπή στα βίντεο η οποιαδήποτε αλλαγή ρύθμισης στην tv;

Καλησπέρα. Έχω την UE46F6400 και δεν μπορεί να παίξει βίντεο από την κάμερα μου, τραβηγμένα με 50 καρέ/δευτερόλεπτο.
Υπάρχει τρόπος να τα παίξει με κάποια μετατροπή στα βίντεο η οποιαδήποτε αλλαγή ρύθμισης στην tv;

Θα πρέπει να μετατρέψεις τα βίντεο, διαδικασία χρονοβόρα και με συνεπακόλουθη πτώση της ποιότητας.

Παιδιά ξέρει κανείς αν η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει HDMI 1.3 ή HDMI 1.4?

Ευχαριστώ.

Είδα στο site της samsung ότι στις 1/9 ανέβασε νέο firmware ver 2000.2
Γιατί τέτοιο "άλμα" από την προηγούμενη έκδοση την 1120? Υπάρχει τίποτα καινούργιο αν το έχει δοκιμάσει κάποιος?
Στις αυτόματες ενημερώσεις δεν μου δείχνει την καινούργια έκδοση οπότε φυσιολογικά θα την περάσω με το stickάκι.

Επίσης με τους υπότιτλους srt και τα μεγέθη τους έχει θέμα η Samsung. Εχει επιλογές για small/normal/large με το large να αντιστοιχεί λίγο κάτω από το normal. Κανονικά το large μέγεθος πρέπει να γίνει normal και να μπει νέα large και extra large επιλογή. Επίσης και περίγραμμα στα γράμματα.
Θα μπορούσαμε να γράψουμε κάποιο mail/suggestion στην Samsung μπας και δώσει τίποτα παραπάνω επιλογές σε κάποιο νέο firmware?
Με root που έχω δει στο SamyGo διορθώνουν το μέγεθος/περίγραμμα/χρώμα των υποτίτλων αλλά όπως είπα και πριν χρειάζεται root η τηλεόραση.

Να πω για όσους δε το γνωρίζουν και αν βεβαίως ισχύει ακόμα.
Όταν πέρναγα στη C8000 που είχα , μοντέλο του 2010, καινούργιο firmware που άλλαζε σειρά π.χ από 1... σε 2... τότε έχανε όλες τις ρυθμίσειςτης και ήθελε πάλι από την αρχή.
Όσοι δε το γνωρίζουν αν βέβαια όπως είπα ισχύει ακόμα, ετοιμαστείτε για δουλειά. Κρατήστε - σημειώστε κάπου τις ρυθμίσεις σας και μετά κάντε το πέρασμα.

καλησπερα ξερει κανεις πως μπορουμε με το Serviio να δουμε τα καναλια απο την προσφορα του πρωτου θεματος nova 1 και cinema στην τηλεοραση???

Καλησπερα χρησημοποιει καποιος το nero media home για DLNA χρηση με την TV για να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με την συνδεσημοτητα με PC ?

Πως μπορώ μέσα απο το λαπτοπ να δω στην tv 3d ταινίες με 3d υποτίτλους? Υπάρχει τρόπος?

Νεο firmware μου έβγαλε το πέρασε κανεις?
Φέρνει κάτι νεο?
Είναι αλήθεια οτι χάνει τις ρυθμίσεις ?

Το πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα! Όχι οι ρυθμίσεις δεν χάθηκαν όσο για αλλαγές,νομίζω διορθώθηκαν ψιλό κολλήματα που είχε.. Δεν μπήκα καθόλου στο smart να δω αν άλλαξε τίποτα..