Για σας παιδια ! Λεγομαι Γιαννης και εχω μια UE46F6400 . Την τελευταια μερα του μουντιαλ η τηλεοραση μου εσβισε ξαφνικα ... Ερθε η αντ. Samsung θεσ/νικης ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ μεσα σε 3 μερες ηταν στο σπιτι μου , ΑΛΛΑ !!!... Απο τοτε η αποκωδικοποιηση ειναι ΧΑΛΙΑ , ΟΧΙ ΜΑΥΡΑ , ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ ! Οριζοντιες γραμμες σα να λειπουν απο πανο μεχρι κατο της οθονης . Επισης τα προσωπα που ειναι λιγο μακρια και τα μικρα τα γραμματα τα δειχνει θολα !!! 3 φορες την πειραν μια χαρα λενε ειναι και περασμενη εβδομαδα απο το τοταλ σαπορτ 5ετη εγγυηση το ιδιο με λενε . Τωρα θα στειλω mail στον συνηγορο του καταναλωτη μαλλον ?????
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Για σας παιδια ! Λεγομαι Γιαννης και εχω μια UE46F6400 . Την τελευταια μερα του μουντιαλ η τηλεοραση μου εσβισε ξαφνικα και οτι ειχα συνδεδεμενο πανω ( PS3 - DVR ) εκαψαν εξοδοι εικονας και τα δυο αυτα τα χρεωθικα εγω!!! ... Ερθε η αντ. Samsung θεσ/νικης ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ μεσα σε 3 μερες ηταν στο σπιτι μου , ΑΛΛΑ !!!... Απο τοτε η αποκωδικοποιηση ειναι ΧΑΛΙΑ , ΟΧΙ ΜΑΥΡΑ , ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ ! Οριζοντιες γραμμες σα να λειπουν απο πανο μεχρι κατο της οθονης . Επισης τα προσωπα που ειναι λιγο μακρια και τα μικρα τα γραμματα τα δειχνει θολα !!! 3 φορες την πειραν μια χαρα λενε ειναι και περασμενη εβδομαδα απο το τοταλ σαπορτ 5ετη εγγυηση το ιδιο με λενε . Τωρα θα στειλω mail στον συνηγορο του καταναλωτη μαλλον ?????