Samsung UE F6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα η TV οταν την κληνεις κανει ενα τικ σαν να κληνει ενα ρελε.
Ολα καλα με αυτο το μονο που παρατηρω ειναι οτι το κανει καμια φορα ακομα και σβηστη δινει ρευμα στο
εξωτερικο δισκο σβηνει το λαμπακι της και μετα παλι αναβει.
σαν να κανει ενα τσεκ κατι μονη της και συχνα ανα την ημερα ΠΑΝΤΑ μιλαω οταν ειναι κληστη.

το πιο πιθανο κανει ελεγχο για νεα αναβαθμιση....

Καλησπέρα παιδιά έκανε κάνεις την αναβάθμιση 2107?εγω την έκανα κ όταν πατάω το smart hub δεν μου εμφανίζει τα προσεχώς προγράμματα. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον?

Τη χρησιμοποιω σαν οθονη στο pc και εκανα μια αναβαθμιση στην ΑΤΙ καρτα και τωρα στις επιλογες εικονας μου βγαζει μονο Ψυχαγωγια και Τυπικο ενω εγω θελω τη Δυναμικη που ειχα Πως γινεται να εμγανιστουν οι επιλογες αυτες παλι ?

Απο οτι καταλαβα η dynamic ρυθμιση επιλεγεται μονο αν βαλω 50hz αλλα στην αναλυση 1360χ768 δεν με αφηνει
ενω παλια υπηρχε αυτη η επιλογη (τωρα υπαρχει μονο στα 60HZ)

Re: Απάντηση: Samsung UE F6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα παιδια!!! μια ερωτηση θελω να κανω....για skype camera για αυτην την τηλεοραση μονο της samsung αγοραζω https://www.skroutz.gr/s/4689219/Samsung-STC4000.html η μπορω να χρησιμοποιησω απλη υπολογιστη??? υπαρχει καποιος τυπος συγκεκριμενος??

Εχω τη συγκεκριμένη τηλεόραση στις 32 ιντσες. Την εχω εδω και κανα χρόνο. Είχα παρατηρήσει δυο συγκεκριμένα προβλήματάκια αλλα δεν ειχα ασχοληθεί.

το ενα είναι πως όταν συνδέω πάνω της σκληρο δισκο - usb κτλ αρχίζει και κάνει νερα το σημα της τηλεορασης όταν το αποσυνδέω η το κλείνω επανέρχεται.

Δεύτερον , τα βίντεο σε 1080 ενω φορτώνονται συχνα πυκνά κολλάνε και λέει φορτώνει - Το ιδιο κάνει και απο το σκληρο και απο στικακι...

Εχει συμβεί σε άλλους ; Eυχαριστώ.

Σε 3d κλιπακια απο usb και απο pc βλεπω οτι υπαρχει αχνο ειδωλο στα πραγματα Ειναι φυσιολογικο αυτο στο 3d ή φταινε τα ματια μου ?

Φυσιολογικο είναι.
Εφόσον παιζεις με pc, μειωσε την φωτεινοτητα των υποτιτλων για να βελτιώσεις την κατασταση

Για σας παιδια ! Λεγομαι Γιαννης και εχω μια UE46F6400 . Την τελευταια μερα του μουντιαλ η τηλεοραση μου εσβισε ξαφνικα ... Ερθε η αντ. Samsung θεσ/νικης ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ μεσα σε 3 μερες ηταν στο σπιτι μου , ΑΛΛΑ !!!... Απο τοτε η αποκωδικοποιηση ειναι ΧΑΛΙΑ , ΟΧΙ ΜΑΥΡΑ , ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ ! Οριζοντιες γραμμες σα να λειπουν απο πανο μεχρι κατο της οθονης . Επισης τα προσωπα που ειναι λιγο μακρια και τα μικρα τα γραμματα τα δειχνει θολα !!! 3 φορες την πειραν μια χαρα λενε ειναι και περασμενη εβδομαδα απο το τοταλ σαπορτ 5ετη εγγυηση το ιδιο με λενε . Τωρα θα στειλω mail στον συνηγορο του καταναλωτη μαλλον ?????

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για σας παιδια ! Λεγομαι Γιαννης και εχω μια UE46F6400 . Την τελευταια μερα του μουντιαλ η τηλεοραση μου εσβισε ξαφνικα και οτι ειχα συνδεδεμενο πανω ( PS3 - DVR ) εκαψαν εξοδοι εικονας και τα δυο αυτα τα χρεωθικα εγω!!! ... Ερθε η αντ. Samsung θεσ/νικης ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ μεσα σε 3 μερες ηταν στο σπιτι μου , ΑΛΛΑ !!!... Απο τοτε η αποκωδικοποιηση ειναι ΧΑΛΙΑ , ΟΧΙ ΜΑΥΡΑ , ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ ! Οριζοντιες γραμμες σα να λειπουν απο πανο μεχρι κατο της οθονης . Επισης τα προσωπα που ειναι λιγο μακρια και τα μικρα τα γραμματα τα δειχνει θολα !!! 3 φορες την πειραν μια χαρα λενε ειναι και περασμενη εβδομαδα απο το τοταλ σαπορτ 5ετη εγγυηση το ιδιο με λενε . Τωρα θα στειλω mail στον συνηγορο του καταναλωτη μαλλον ?????

Για σας παιδια ! Λεγομαι Γιαννης και εχω μια UE46F6400 . Την τελευταια μερα του μουντιαλ η τηλεοραση μου εσβισε ξαφνικα ... Ερθε η αντ. Samsung θεσ/νικης ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ μεσα σε 3 μερες ηταν στο σπιτι μου , ΑΛΛΑ !!!... Απο τοτε η αποκωδικοποιηση ειναι ΧΑΛΙΑ , ΟΧΙ ΜΑΥΡΑ , ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ ! Οριζοντιες γραμμες σα να λειπουν απο πανο μεχρι κατο της οθονης . Επισης τα προσωπα που ειναι λιγο μακρια και τα μικρα τα γραμματα τα δειχνει θολα !!! 3 φορες την πειραν μια χαρα λενε ειναι και περασμενη εβδομαδα απο το τοταλ σαπορτ 5ετη εγγυηση το ιδιο με λενε . Τωρα θα στειλω mail στον συνηγορο του καταναλωτη μαλλον ?????

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για σας παιδια ! Λεγομαι Γιαννης και εχω μια UE46F6400 . Την τελευταια μερα του μουντιαλ η τηλεοραση μου εσβισε ξαφνικα και οτι ειχα συνδεδεμενο πανω ( PS3 - DVR ) εκαψαν εξοδοι εικονας και τα δυο αυτα τα χρεωθικα εγω!!! ... Ερθε η αντ. Samsung θεσ/νικης ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ μεσα σε 3 μερες ηταν στο σπιτι μου , ΑΛΛΑ !!!... Απο τοτε η αποκωδικοποιηση ειναι ΧΑΛΙΑ , ΟΧΙ ΜΑΥΡΑ , ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ ! Οριζοντιες γραμμες σα να λειπουν απο πανο μεχρι κατο της οθονης . Επισης τα προσωπα που ειναι λιγο μακρια και τα μικρα τα γραμματα τα δειχνει θολα !!! 3 φορες την πειραν μια χαρα λενε ειναι και περασμενη εβδομαδα απο το τοταλ σαπορτ 5ετη εγγυηση το ιδιο με λενε . Τωρα θα στειλω mail στον συνηγορο του καταναλωτη μαλλον ?????
συγγνώμη δεν ήσουν παρών όταν την πήραν τρίτη φορά;; να τους δείξεις τα προβλήματα;;; μην σε δουλεύουν!

εβλεπα καποια βιντεο σαν αυτο μεσω pc hdmi
https://www.youtube.com/watch?v=M8JG0NDDFR0

και προσπαθησα να κανω το μαυρο πιο σωστο
αλλα βλεπω οτι η επιλογη HDMI BLACK στο μενου εικονας δεν ειναι ενεργη
ξερει κανεις κατι ?

καλησπέρα
από ότι ξέρω η τηλεόραση δεν έχει bluetooth ,έτσι δεν είναι ?
υπάρχει τρόπος μέσα από το service μενu να ενεργοποιησουμε τίποτα ?

Καλησπέρα παιδιά.Συνώμη που ξεθάβω το topic για την συγκεκριμένη τηλεόραση. Απλά αντιμετοπίζω πρόβλημα όταν παω να δω κάποια ταινία 1080(μέσω σκληρού δίσκου ) σε οτι μέγεθος και αν είναι. Είχα αποδεχτεί πως εντάξει ο player μου έχει θέμα και το έιχα αφήσει. Τις τελευταίες μέρες που είμαι κάτοχος android box, βάζω να δω ταινία 1080 μέσω του kodi και πάλι κολλάει. Κάποιες φορές πάει καρε καρε ή πιστεύεις πως πάει λίγο πιο αργά απο οτι πρέπει...

Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος το πρόβλημα αυτο;

Σας ευχαριστώ

Παιδιά να ρωτήσω κάτι για την τηλεόραση; Δεν μπορεί να παίξει αρχεία mkv ο ενσωματωμένος player;;;; Προσπαθώ να παίξω κάτι αρχεία τέτοια από το σκληρό μου δίσκο και μου λέει δεν υποστηρίζεται...

Υπαρχει secret menu ?

Καλησπέρα. Δοκίμασε με την τηλεόραση κατάσταση stand by να πατήσεις στο τηλεχειριστήριο σου τα πλήκτρα info -> menu -> mute -> power