Samsung UE F6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE F6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα. Δοκίμασε με την τηλεόραση κατάσταση stand by να πατήσεις στο τηλεχειριστήριο σου τα πλήκτρα info -> menu -> mute -> power

Ευχαριστω πολυ αλλα δεν πετυχε

Ηθελα να εμπαινα μηπως εβρισκα λυση στο προβλημα αυτο

Τη χρησιμοποιω σαν οθονη στο pc και στις επιλογες εικονας μου βγαζει μονο Ψυχαγωγια και Τυπικο ενω εγω θελω τη Δυναμικη Απο οτι καταλαβα η dynamic ρυθμιση επιλεγεται μονο αν βαλω 50hz
Σε καποια παιχνιδια σε full screen που δεν μπορεις να τα βαλεις σε 50HZ αλλα ειναι σε 60HZ μολις ανοιγουν αλλαζει αυτοματα σε τυπικο και τα χρωματα γινονται τελειως αλλα και ατονα

όταν από το γρήγορο μενού αλλάζω την έξοδο του ήχου από ηχείο τηλεόρασης σε εξωτερικό ηχείο και ενώ έχω συνδέσει την τιβι με τον ενισχυτή μέσω οπτικής, στο ενισχυτή δείχνει ήχος DTS. ακόμα και εάν η ταινία είναι σε Dolby digital αυτό δείχνει DTS.
στις ρυθμίσεις ήχου της τιβι στην επιλογή για ήχο ψηφιακό δίνει μόνο DTS NEO 2.5 η κάτι τέτοιο.
αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί ακόμα και Dolby digital το βγάζει σαν DTS

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Πριν 5 μηνες παρουσιαστηκε μια γραμμη σκιας πτος τα πανω . Λογικα μια σειρα led
Χτες ξαφνικα αναψε κανονικα
Πως γινεται αυτο ?

θελω να βαλω iptv εφαρμογη
Δοκιμαζω το ott που εχει ηδη αλλα δε συνδεεται
Υπαρχει περιπτωση να βαλω με αλλο τροπο εκτος store πιο νεα εφαρμογη ?

θελω να βαλω iptv εφαρμογη
Δοκιμαζω το ott που εχει ηδη αλλα δε συνδεεται
Υπαρχει περιπτωση να βαλω με αλλο τροπο εκτος store πιο νεα εφαρμογη ?
τελευταία φορα πριν πάρω boxaki είχα δουλεψει την smart iptv...

δεν την εχει εμενα αυτη την εφαρμογη
Πως μπορω να τη βαλω?
Φιλε μου δε θυμαμαι καθολου αν την ειχε η την εβαλα μετα, κανε μια αναζητηση στο google σιγουρα θα βρεις πλοιροφοριες!ισως γινεται να περασεις ειτε αυτη ειτε καποια αντιστοιχη με στικακι.Σιγουρα παντως με ενα tv box θα κανεις πολυ καλυτερα κ ευκολοτερα τη δουλεια σου

• Like
Reactions: adi32