να ρωτησω και εγω κατι παιδια, εχω συνδεσει με hdmi το pc με την tv, οταν βαζω μια ταινια στο pc για να την δω στην tv δε καλυπτει ολοκληρη την οθονη, αφηνει 2 χιλιοστα περιπου μαυρο κενο τερμα πανω, υπαρχει προβλημα? θα κανουμε καποια ζημια?
Πήγαινε στο ''screen adjustment'' και επέλεξε το ''screen fit''.
Η επιλογή εμφανίζεται μόνο με σύνδεση εξωτερικής πηγής με HDMI
ωραια , ευχαριστω, το ενα μαγαζι διπλα μου ειναι, ολα τα πληκτρα φωτιζουν?
που ειναι αυτο Μακη? μου εμφανιζει δυο επιλογες, 16/9 η 4/3, για πληρης οθονη δεν υποστηριζετε
να ρωτησω και εγω κατι παιδια, εχω συνδεσει με hdmi το pc με την tv, οταν βαζω μια ταινια στο pc για να την δω στην tv δε καλυπτει ολοκληρη την οθονη, αφηνει 2 χιλιοστα περιπου μαυρο κενο τερμα πανω, υπαρχει προβλημα? θα κανουμε καποια ζημια?
Καμιά ζημιά φίλε! 2 πράγματα συμβαίνει και στο κάνει αυτό! Πρώτα απ' όλα βρες από τις ρυθμίσεις της tv σου τις "ετικέτες" στις εξόδους σου και ονόμασε την συγκεκριμένη HDMI που χρησιμοποιείς σε "PC"
Το άλλο που μπορεί να συμβαίνει είναι θέμα ρύθμισης από τo PC ! Όταν θα είσαι συνδεμένος με την tv, μπες στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών και πήγαινε στις ρυθμίσεις που δείχνει την τηλεόραση! Εκεί έχει ένα slider που το κουνάς αριστερά δεξιά και μεγαλώνει-μικραίνει την οθόνη!
Φαντάζομαι έχεις κάρτα γραφικών της ATI έτσι? Αν δεν βρεις άκρη , πες μου μετά να συνδεθώ με το δικό μου PC και να σου πω λεπτομέρειες!!
Με τα apps τι ακριβώς παίζει είναι όπως στα iphone ?? Δεν μπορώ να βρω τίποτα extra apps εκτος από αυτά που έχει ήδη πάνω τις ....
Μια ερώτηση και εγώ με την σειρά μου , μετά την τελευταία αναβάθμιση όταν πατάω το Smart Hub δεν μου εμφανίζει πάνω αριστερά ως προεπισκόπηση το τηλεοπτικό κανάλι που έβλεπα ,το κάνει σε όλους ;
THnx m8Smart Hub -συνιστάται - samsung application εκεί έχει κατηγορίες και επιλέγεις .
1)Το αρχείο τον Subs πρέπει να έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο του videoΚαλησπέρα στην παρέα!Δυο ερωτήσεις,βάζω stickaki με video σε mkv format το παίζει κανονικά αλλά δεν αναπαράγει υποτιτλους.Και δεύτερον,όσο είμαι στο YouTube το συγκεκριμένο app σέρνεται επιεικώς και όταν το κλεινω για να μπω μέσω browser παρατηρώ ένα τρεμοπαιξιμο στην φωτεινοτητα πριν αρχίσει να παίζει το video.Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος η να επικοινωνήσω με Samsung?
To πρόσεξα και εγώ χθες. Μάλλον με κάποια αναβάθμιση έγινε.
ΥΓ. Δυστυχώς με την επιδείνωση των συνθηκών ζωής τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ας δείξουμε κατανόηση.
Mετα απο δυο μηνες με την συγκεκριμενη tv σημερα ''εφαγα'' την πρώτη μου φρικη
Η οθονη σε κινουμενα ειδωλα τρεμοπαιζε σε ολα σηματα.δορυφορικο, αναλογικο, αναπαραγωγη dvd!
Σε καποια φαση την εκλεισα την ξαναανοιξα και το φαινομενο εξαφανιστικε.
Υποψιαζομαι οτι μαλλον αυτο δεν ειναι κ οτι καλητερο που μου παρουσιασε και πολυ φοβαμαι οτι παμε για μια βλαβη φαντασμα!
Αν δηλαδη η εφανιση τις δισλειτουργιας αυτης ειναι παροδικη την κατσαμε διοτι πως να σου αναγνωρισει η samsung την βλαβη αν δεν την εντοπισει.
Εχει διαπιστωσει κανεις κατιαναλογο? Ευχαριστω
...............
Μάλλον με κάποια αναβάθμιση έγινε.
...........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.