Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

να ρωτησω και εγω κατι παιδια, εχω συνδεσει με hdmi το pc με την tv, οταν βαζω μια ταινια στο pc για να την δω στην tv δε καλυπτει ολοκληρη την οθονη, αφηνει 2 χιλιοστα περιπου μαυρο κενο τερμα πανω, υπαρχει προβλημα? θα κανουμε καποια ζημια?

Πήγαινε στο ''screen adjustment'' και επέλεξε το ''screen fit''.
Η επιλογή εμφανίζεται μόνο με σύνδεση εξωτερικής πηγής με HDMI

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πήγαινε στο ''screen adjustment'' και επέλεξε το ''screen fit''.
Η επιλογή εμφανίζεται μόνο με σύνδεση εξωτερικής πηγής με HDMI

που ειναι αυτο Μακη? μου εμφανιζει δυο επιλογες, 16/9 η 4/3, για πληρης οθονη δεν υποστηριζετε

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ωραια , ευχαριστω, το ενα μαγαζι διπλα μου ειναι, ολα τα πληκτρα φωτιζουν?

Τα πλήκτρα της αλλαγής καναλιών και ρύθμισης ήχου μόνο , αλλά όταν ανάψουν αυτά στο σκοτάδι βλέπεις και τα υπόλοιπα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

που ειναι αυτο Μακη? μου εμφανιζει δυο επιλογες, 16/9 η 4/3, για πληρης οθονη δεν υποστηριζετε

Δυστυχώς έχω άλλη Samsung TV,αλλά δε πρέπει να διαφέρει και πολύ
Εμένα είναι screen adjustment -> picture size -> screen fit

να ρωτησω και εγω κατι παιδια, εχω συνδεσει με hdmi το pc με την tv, οταν βαζω μια ταινια στο pc για να την δω στην tv δε καλυπτει ολοκληρη την οθονη, αφηνει 2 χιλιοστα περιπου μαυρο κενο τερμα πανω, υπαρχει προβλημα? θα κανουμε καποια ζημια?

Καμιά ζημιά φίλε! 2 πράγματα συμβαίνει και στο κάνει αυτό! Πρώτα απ' όλα βρες από τις ρυθμίσεις της tv σου τις "ετικέτες" στις εξόδους σου και ονόμασε την συγκεκριμένη HDMI που χρησιμοποιείς σε "PC"
Το άλλο που μπορεί να συμβαίνει είναι θέμα ρύθμισης από τo PC ! Όταν θα είσαι συνδεμένος με την tv, μπες στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών και πήγαινε στις ρυθμίσεις που δείχνει την τηλεόραση! Εκεί έχει ένα slider που το κουνάς αριστερά δεξιά και μεγαλώνει-μικραίνει την οθόνη!
Φαντάζομαι έχεις κάρτα γραφικών της ATI έτσι? Αν δεν βρεις άκρη , πες μου μετά να συνδεθώ με το δικό μου PC και να σου πω λεπτομέρειες!!

Καμιά ζημιά φίλε! 2 πράγματα συμβαίνει και στο κάνει αυτό! Πρώτα απ' όλα βρες από τις ρυθμίσεις της tv σου τις "ετικέτες" στις εξόδους σου και ονόμασε την συγκεκριμένη HDMI που χρησιμοποιείς σε "PC"
Το άλλο που μπορεί να συμβαίνει είναι θέμα ρύθμισης από τo PC ! Όταν θα είσαι συνδεμένος με την tv, μπες στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών και πήγαινε στις ρυθμίσεις που δείχνει την τηλεόραση! Εκεί έχει ένα slider που το κουνάς αριστερά δεξιά και μεγαλώνει-μικραίνει την οθόνη!
Φαντάζομαι έχεις κάρτα γραφικών της ATI έτσι? Αν δεν βρεις άκρη , πες μου μετά να συνδεθώ με το δικό μου PC και να σου πω λεπτομέρειες!!

ok φιλε ευχαριστω πολυ, με την πρωτη ευκαιρια θα το δοκιμασω, ναι ΑΤΙ εχω

Νά'μαι και πάλι :) Λοιπόν μετά από 18 ώρες λιώσιμου ταινιών και σειρών έχω να πω τα έξεις:
Ταινίες:
star trek into darkness 3d 1080p Format ΜΚv
και με τις 2 ταινίες ήταν απόλαυση .

Pacific Rim 720p BluRay MKV from 2D το 3D πολύ καλή ποιότητα.

Έχω σύνδεση με οπτική την TV με το Logitech αλλα δεν είχα επιλέξει τις ρυθμίσεις σωστά το είχα αφήσει στο stereo αλλα και πάλι ο ήχος ήταν πολύ καλός :)
Όταν ξαναδώ καμια ταινία θα σας ενημερώσω το έβαλα τώρα στο PLII Movie :)
Πολύ βολικά τα 3D γυαλιά μιας και εφαρμόζουν πολύ καλά πάνω στα δικά μου γυαλιά που φοράω :)

Τα κατά μετά από καμια 1,30h σε 3D ψιλο πόνεσαν τα ματια μου αλλα λογικό πιστεύω μιας και ήταν η πρώτη φορα :)
Επίσης το αναλογικό "τhλεκοντρολ" δεν μου αλλάζει τα κανάλια από λίστα του NOVA αλλα ούτε από P+- κουμπί ενώ από το smart όλα ok ... :/
Ps : clouding den exw paratirisei h den exei i den to peira xamparei LOL :P

Ερωτήσεις:
2 φορες έχω παρατηρήσει ότι σαν να έχει σβήσει η tv και έχει ξανά "ανάψει" από μονη της όταν ήμουνα στο pc . Για ακρίβεια την είχα στο smart Hub menu και ξαφνικά έδειξε τα 4 σύμβολα εσβησε και στο καπάκι ξανά άνοιξε ... Είναι πρόβλημα η απλά έχει κάποια επιλογή κάτι σε still standby??

Με τα apps τι ακριβώς παίζει είναι όπως στα iphone ?? Δεν μπορώ να βρω τίποτα extra apps εκτος από αυτά που έχει ήδη πάνω τις ....
PS: clouding den exw paratirisei akoma h den exei toso oso na to dw h eimai gkaubws :)

Last edited:
Με τα apps τι ακριβώς παίζει είναι όπως στα iphone ?? Δεν μπορώ να βρω τίποτα extra apps εκτος από αυτά που έχει ήδη πάνω τις ....

Smart Hub -συνιστάται - samsung application εκεί έχει κατηγορίες και επιλέγεις .

Μια ερώτηση και εγώ με την σειρά μου , μετά την τελευταία αναβάθμιση όταν πατάω το Smart Hub δεν μου εμφανίζει πάνω αριστερά ως προεπισκόπηση το τηλεοπτικό κανάλι που έβλεπα ,το κάνει σε όλους ;

Μια ερώτηση και εγώ με την σειρά μου , μετά την τελευταία αναβάθμιση όταν πατάω το Smart Hub δεν μου εμφανίζει πάνω αριστερά ως προεπισκόπηση το τηλεοπτικό κανάλι που έβλεπα ,το κάνει σε όλους ;

To πρόσεξα και εγώ χθες. Μάλλον με κάποια αναβάθμιση έγινε.

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα στην παρέα!Δυο ερωτήσεις,βάζω stickaki με video σε mkv format το παίζει κανονικά αλλά δεν αναπαράγει υποτιτλους.Και δεύτερον,όσο είμαι στο YouTube το συγκεκριμένο app σέρνεται επιεικώς και όταν το κλεινω για να μπω μέσω browser παρατηρώ ένα τρεμοπαιξιμο στην φωτεινοτητα πριν αρχίσει να παίζει το video.Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος η να επικοινωνήσω με Samsung?

Smart Hub -συνιστάται - samsung application εκεί έχει κατηγορίες και επιλέγεις .
THnx m8 :)

Καλησπέρα στην παρέα!Δυο ερωτήσεις,βάζω stickaki με video σε mkv format το παίζει κανονικά αλλά δεν αναπαράγει υποτιτλους.Και δεύτερον,όσο είμαι στο YouTube το συγκεκριμένο app σέρνεται επιεικώς και όταν το κλεινω για να μπω μέσω browser παρατηρώ ένα τρεμοπαιξιμο στην φωτεινοτητα πριν αρχίσει να παίζει το video.Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος η να επικοινωνήσω με Samsung?
1)Το αρχείο τον Subs πρέπει να έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο του video :)
2)Και μένα ψιλό σέρνεται αλλα είναι λογικό αφού το έχω wifi και δεν έχει πολύ καλο σήμα , το άλλο που αναφέρεις δεν το έχω προσέξει.

Mετα απο δυο μηνες με την συγκεκριμενη tv σημερα ''εφαγα'' την πρώτη μου φρικη
Η οθονη σε κινουμενα ειδωλα τρεμοπαιζε σε ολα σηματα.δορυφορικο, αναλογικο, αναπαραγωγη dvd!
Σε καποια φαση την εκλεισα την ξαναανοιξα και το φαινομενο εξαφανιστικε.
Υποψιαζομαι οτι μαλλον αυτο δεν ειναι κ οτι καλητερο που μου παρουσιασε και πολυ φοβαμαι οτι παμε για μια βλαβη φαντασμα!
Αν δηλαδη η εφανιση τις δισλειτουργιας αυτης ειναι παροδικη την κατσαμε διοτι πως να σου αναγνωρισει η samsung την βλαβη αν δεν την εντοπισει.
Εχει διαπιστωσει κανεις κατιαναλογο? Ευχαριστω

Τελικα οπως βλεπω η samsung δεν λεει να φιλοτιμηθεί να φτιαξει το ΜΕΓΑ προβλημα αναπαραγωγης που εχει h σειρα f με μερικα mkv αρχεια και προκαλει το φαινομενο lip-sync.

Εχω την ue40f6670ss και εδω και ποσα firmware δεν εχει φτιαξει απολυτως τιποτα ακομα και στο τελευταιο 1114.1.

Εδω ακομα και για την εφαρμογη youtube ακομα δεν εχει βγαλει αναβάθμιση ωστε να δουλευει σωστα και οχι να δουλευει σαν χελωνα και με συνεχωμενα κολληματα........

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΝΩ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΙΑ.....

Άντε παιδιά, την παρείγγειλα και γω τελικά (την 46ρα :) το Σάββατο ελπίζω να την παραλάβω! :rolleyes:
Ήδη έχω αρχίσει και αγχώνομαι με αυτά που διαβάζω... Ελπίζω να μη μου τύχει κανένα προβληματικό κομμάτι... :afraid:

To πρόσεξα και εγώ χθες. Μάλλον με κάποια αναβάθμιση έγινε.

ΥΓ. Δυστυχώς με την επιδείνωση των συνθηκών ζωής τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ας δείξουμε κατανόηση.

Ευχαριστώ Υπερίωνα για την ενημέρωση ,όπως πάντα χρήσιμος .

Όσο για το υστερόγραφο για να είμαι ειλικρινής και εγώ δεν κατανόησα την σκοπιμότητα του σχολίου του συγκεκριμένου φίλου ,μην μασάς όμως ,όπως καλά γνωρίζουμε "Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου" την καλημέρα μου .

Mετα απο δυο μηνες με την συγκεκριμενη tv σημερα ''εφαγα'' την πρώτη μου φρικη
Η οθονη σε κινουμενα ειδωλα τρεμοπαιζε σε ολα σηματα.δορυφορικο, αναλογικο, αναπαραγωγη dvd!
Σε καποια φαση την εκλεισα την ξαναανοιξα και το φαινομενο εξαφανιστικε.
Υποψιαζομαι οτι μαλλον αυτο δεν ειναι κ οτι καλητερο που μου παρουσιασε και πολυ φοβαμαι οτι παμε για μια βλαβη φαντασμα!
Αν δηλαδη η εφανιση τις δισλειτουργιας αυτης ειναι παροδικη την κατσαμε διοτι πως να σου αναγνωρισει η samsung την βλαβη αν δεν την εντοπισει.
Εχει διαπιστωσει κανεις κατιαναλογο? Ευχαριστω

Φίλε αυτό το είχε κάνει και σε εμένα κάποια στιγμή σε τηλεοπτικά κανάλια ,ένα μήνα τώρα δεν το έχει ξανακάνει ,ελπίζω να ήταν κάτι παροδικό και να μην ξανασυμβεί.

Last edited by a moderator:
Εγω την εκανα προχτες αυτη την αναβαθμηση λογισμικου στην ue40f6670ss που εχω αλλα δεν αλλαξε τιποτα τα 2 κλασικα προβληματα παραμενουν κανονικα.