Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στο Note 3 κατεβασα το samsung smart view και το δειχνει αψογα ,αντε με το καλο να ερθει κ η δικια σου .

εδω ειναι το λινκ παιδια απο τι βλεπω δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα .

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

οτι δειχνει στο βιντεο ειναι με τις ρυθμισεις της αρχικες της τηλεορασης διοτι πριν λιγο τις αλλαξα .

Στο βιντεο πιο πανω στο 20'' πριν δειξει το λογοτυπο του Youtube Που στο κεντρο ειναι πιο μαυρο κ το υπολοιπο πιο ανοιχτο ειναι clouding ? Το ρωταω διοτι με εβαλε σε υποψιες κ το παληκαρι παραπανω που ανεβασε την φωτο .

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου...κάτοχος στις 46 ίντσες μετά από πολύ ψάξιμο κκαι κυρίως τις απόψεις των παιδιών στο φόρουμ....

Για το μέσο θεατή που ψάχνει μια value τηλεόραση να βλέπει ταινίες hd και κανά ματσάκι στη ΔΤ η ΟΤΕ nova Hd νομίζω δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή....
Έβαλα ένα σκληρό που έχω τις ταινίες και έπαθα πλάκα με την εικόνα (με την προρυθμιςη cinema)...ΚινηΣη αψεγαδιαστη... Player παίζει καλύτερα απτό vlc στο PC....υπότιτλοι αν έχουν το ίδιο όνομα στον ίδιο φάκελο απλά κωδικοποίηση -->ελληνικά και τέλος...
Πάνελ της samsung χωρίς ίχνος clouding και με εντυπωσιακή γωνία θέασης σχετικά με τις ενστάσεις που διάβαζα...
3d σε 2 λεπτά συνδέθηκαν γυαλιά και προσπαθούσαμε να πιάσουμε τις πεταλουδιτσες (απόσταση 2,4m)- προφανώς και όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα αλλά και έτσι νομίζω ειναι εντυπωσιακό...
Digea δεν βλέπω αλλά από περιέργεια έβαλα.... Βασικά ειναι κρίμα σε αυτή την τηλεόραση να βλέπεις αντ1 κλπ αλλά αν κάποιος θέλει με τις ρυθμίσεις που έχουν πει εδώ νομίζω ο Hyperion η εικόνα ειναι μια χαρά για τα δεδομένα...
Ο ήχος ειναι αναπάντεχα καλός για led νομίζω...
Με gaming δεν ασχολούμαι....
Τα smart δεν έχω προλάβει να τα τσεκάρω λόγω βλάβης internet...
Εμφάνιση...πανέμορφη...
Είδα και μπαρτσελονα Ολυμπιακός τις προάλλες....απόλαυση.....
Βασικά ειμΑι τόσο ευχαριστημένος που σκέφτομαι να μην κάνω κάνει την επέκταση εγγύησης και να αφήσω το sound bar για αργότερα....
Όσοι το σκέφτονται ακόμα και ανήκουν στη κατηγορία του μέσου θεατή νομίζω πρέπει να βιαστούν αν τη βρίσκουν κάπου στην τιμή που την πήρα εγώ...695
Αυτά...άντε καλές μας θεασεις......

Μάλιστα.... Χωρίς ίχνος clouding. Απο 400 posts που εχω διαβάσει πρεπει να εισαι ο πρώτος χωρις ίχνος clouding σε τεχνολογίας edge led.

Δείτε και τη δική μου στις 55", για να τις συγκρίνετε . Η φωτό είναι τραβηγμένη πριν την όποια ρύθμιση της επιλογής cinema ή typical, όταν την έβγαλα από το κουτί.

Από την απομακρυσμένη διαχείριση που είχα μαζί τους, μου έκαναν τις παρακάτω ρυθμίσεις ,οι οποίες περιορίζουν κάπως το φαινόμενο σε θέαση από κοντά < 3μ.
Οι τεχνικοί της Samsung χρησιμοποιούν την επιλογή τυπικό , οπότε δε χαλάνε τις κινηματογραφικές ρυθμίσεις , δοκιμάστε το ,δε χάνετε τίποτα.

---------------------------------------------------------------
Τυπικό :

Οπ.Φωτισμός :6 ! (Είναι λαμπερό το τυπικό από το εργοστάσιο ...)
Αντιθεση : 95
Φωτισμός :45
Ευκρίνεια : 50
χρώμα : 45
Απόχρ. :50/50
Ρυθμ. για προχωρημένους :

Αντίθεση : Απενεργοποιημένη
Τόνος μαύρου : Μέγιστο Σκούρο (κάποιες φορές το αλλάζω στο πιο σκούρο)
Α.Δερμ : 0
RGB : Απενεργοποιημένο
Gamma : +1
Χρωμ.περιοχή : Αυτόματη
Φωτ. κιν. εικόνας : Όπως σας αρέσει.

Επιλογές εικόνας :

Τόνος χρωμ. : τυπικό
Βελτ. Ψηφιακού σήματος : χαμηλό
Φίλτρο θορύβου : χαμηλό
Λειτ. ταινίας : Auto1
Βελτιστοποίηση μαύρου : Υψηλό
Motion Plus : Όπως προτιμάτε με την καθαρή κίνηση LED ,ενεργοποιημένη.

Πάντως αρχίζω να το συνηθίζω σιγά,σιγά (αν και δεν το παρατηρώ συχνά πλέον). Ο αδερφός μου με μια LG 46" του 2013,αντιμετωπίζει πάνω κάτω τα ίδια. Edge LED βλέπεις ...
Αύριο θα έρθουν από την Samsung να την δουν από κοντά και αν το κρίνουν απαραίτητο θα την πάρουν για πιο εκτεταμένο έλεγχο στα εργαστήριά τους.

Attachments

• F6500 no flash.jpg
    F6500 no flash.jpg
    32.9 KB · Views: 384
Last edited:
xρησιμοποιουν τυπικο αλλα εκει η τηλεοραση εφαρμοζει δυναμικη αντιθεση.Ειναι εξυπνοι

Δείτε και τη δική μου στις 55", για να τις συγκρίνετε . Η φωτό είναι τραβηγμένη πριν την όποια ρύθμιση της επιλογής cinema ή typical, όταν την έβγαλα από το κουτί.

Από την απομακρυσμένη διαχείριση που είχα μαζί τους, μου έκαναν τις παρακάτω ρυθμίσεις ,οι οποίες περιορίζουν κάπως το φαινόμενο σε θέαση από κοντά < 3μ.
Οι τεχνικοί της Samsung χρησιμοποιούν την επιλογή τυπικό , οπότε δε χαλάνε τις κινηματογραφικές ρυθμίσεις , δοκιμάστε το ,δε χάνετε τίποτα.

Τυπικό :

Οπ.Φωτισμός :6 ! (Είναι λαμπερό το τυπικό από το εργοστάσιο ...)
Αντιθεση : 95
Φωτισμός :45
Ευκρίνεια : 50
χρώμα : 45
Απόχρ. :50/50
Ρυθμ. για προχωρημένους :

Αντίθεση : Απενεργοποιημένη
Τόνος μαύρου : Μέγιστο Σκούρο (κάποιες φορές το αλλάζω στο πιο σκούρο)
Α.Δερμ : 0
RGB : Απενεργοποιημένο
Gamma : +1
Χρωμ.περιοχή : Αυτόματη
Φωτ. κιν. εικόνας : Όπως σας αρέσει.

Επιλογές εικόνας :

Τόνος χρωμ. : τυπικό
Βελτ. Ψηφιακού σήματος : χαμηλό
Φίλτρο θορύβου : χαμηλό
Λειτ. ταινίας : Auto1
Βελτιστοποίηση μαύρου : Υψηλό
Motion Plus : Όπως προτιμάτε με την καθαρή κίνηση LED ,ενεργοποιημένη.

Πάντως αρχίζω να το συνηθίζω σιγά,σιγά (αν και δεν το παρατηρώ συχνά πλέον). Ο αδερφός μου με μια LG 46" του 2013,αντιμετωπίζει πάνω κάτω τα ίδια. Edge LED βλέπεις ...
Αύριο θα έρθουν από την Samsung να την δουν από κοντά και αν το κρίνουν απαραίτητο θα την πάρουν για πιο εκτεταμένο έλεγχο στα εργαστήριά τους.
Οι τεχνικοί της Samsung θα έρθουν από τον χώρο σου, δεν πρέπει να την πας εσύ? Για αντικατάσταση δεν το σκέφτεσαι?

Παιδια ειδε καποιος το βιντεο μου πιο πανω ?στο 20'' ππυ εχει μαυρο στη μεση κ πιο ανοιχτο γυρω γυρω ειναι κατι?

Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μάλιστα.... Χωρίς ίχνος clouding. Απο 400 posts που εχω διαβάσει πρεπει να εισαι ο πρώτος χωρις ίχνος clouding σε τεχνολογίας edge led.

Βάλε 401 ποστ και τη δικιά μου 55F6500. Στο δικό μου μάτι δεν υπάρχει ίχνος clouding.

Σήμερα τους την πήγα πίσω. Δεν δέχτηκαν άμεση αντικατάσταση. Θα την στείλουν στην αντιπροσωπεία και μάλλον μέχρι την παρασκευή θα με ειδοποιήσουν για αντικατάσταση.
Έτσι μου είπαν.

παιδια να πω και εγω την γνωμη μου για την f6500.

Δυστηχως δεν ειχα καθολου καλη εμπειρια
ειχα αγορασει την συγκεκριμενη τηλεοραση στις 55 ιντσες.
δεν μπορω να πω ωραια τηλεοραση με ομορφη σχεδιαση καλη εικονα,κινηση,μαυρο και αρκετα καλος ηχος.

Ολα αυτα καλα μεχρι εδω,τωρα τα αρνητικα..

Για να μην κουραζω αλλαξα 3 τηλεορασεις οπου και οι 3 ειχαν καμμενα πιξελ. (καμμενα και οχι κολλημενα) απογοητευτηκα απιστευτα.
και ειναι ο μοναδικος λογος για τον οποιο πολυ δυσκολα θα ξαναεμπιστευτω την samsung.
βαρεθηκα και κουραστηκα να πακεταρω και να ξεπακεταρω τηλεορασεις, να πηγαινω περα δωθε στο καταστημα για αλλαγες,καταντησα μαγαζατορας..(Ολη αυτη η ιστορια με 3 αλλαγες περασε τον 1μιση μηνα).
επισης δεν καταλαβαινω τις πολιτικες περι καμμενων πιξελ πρεπει να ειναι απο 7 και πανω και να ειναι μεσα στα ορια και μ@λ@κιες για να μην το πω αλλιως και φαω μπαν.
Η φιλοσοφια των hd τηλεορασεων ποια ειναι;;;
η λεπτομερια στην εικονα.......κανω λαθος;;
οποτε γιατι να υποστουμε ακομα και 1 καμμενο πιξελ;;
να βρασω τις εταιριες με τους ορους και τις προυποθεσεις τους.

Να προσθεσω οτι στην τελευταια τηλεοραση (3η) δεν δεχτηκαν να μου κανουν αντικατασταση αλλα μου ειπαν να την παρουν και να μου αλλαξουν πανελ.
που φυσικα δεν δεχτηκα,δεν δεχτηκα ολοκαινουργια τηλεοραση (ουτε καν 2 ημερων!!) να την ανοιξουν αυτοι οι δηθεν και καραατσουμπαλοι "τεχνικοι".
ειμαι σιγουρος πως αντι να μου διορθωναν το προβλημα θα μου εβγαζαν και αλλα.
συν οτι ειχε και το πιο εντονο banding/ dirty screen effect και απο τις 3 που αλλαξα (αχνες καθετες μαυρες γραμμες σαν κουρτινα που εκαναν "μπαμ" ειδικα σε αγωνα ποδοσφαιρου,
και γενικα σε σκηνες που η καμερα πηγαινε δεξια αριστερα).
ωραιες τεχνολογιες..2014 εχουμε και ακομα αυτα τα προβληματα υπαρχουν..βλεπε banding,clouding,bleeding κτλπ κτλπ.
δημιουργουν ομορφες και λεπτες τηλεορασεις για να διακοσμουν το σαλονι αλλα την ουσια δεν την κοιτανε.
προσωπικα δεν με ενδιαφερει καν εαν ειναι λεπτη χοντρη κοντροχονρη και οπως θελετε πειτε το η τηλεοραση. (δεν θα την πιασω γκομενα)
με ενδιαφερει η εικονα και η λεπτομερια..αλλα απο οτι φαινεται ζηταω παρα πολλα και πρεπει να ειμαι παρα παρα πολυ τυχερος για να πετυχω πανελ αψεγαδιαστο.
το καταντησαν σαν το τζοκερ...ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ...

εν'ολιγοις (γιατι ειπα και πολλα) οπως ηταν την μαζεψα και την πηγα πισω στο καταστημα που την αγορασα και τωρα θα αγορασω καποια αλλη με τα λεφτα που εδωσα.
Ελπιζω και ευχομαι να μην ξανατυχει κατι τετοιο ουτε σε εμενα ουτε σε κανεναν σας.

Πρέπει να έχεις σπάσει όλα τα ρεκόρ γκαντεμιάς , έχω 1 φίλο με 50F6500 , 1 με 50F6800 και 1 με 46F6500 και κανένας δεν έχει καμένο pixel (όπως και εγώ βέβαια). Και από banding/clouding υπάρχει μεν αλλά λίγα πράγματα.

Τέλος πάντων άποψη μου δες την Sony W805B από τις φετινές και ελπίζω να μην συνεχιστεί το αρνητικό σερί.

φιλε yperion την αποψη μου ειπα και την εμπειρια που ειχα δεν ξερω εαν εχω σπασει τα ρεκορ γκαντεμιας οπως λες αλλα αυτο που ξερω ειναι πως δεν θα τους την χαριζα.
τα καμμενα πιξελ ειναι προβλημα κατασκευης δεν θα πληρωνα εγω το προβλημα τους.

μου ειπες για 4 τηλεορασεις μαζι με την δικια σου που δεν ειχαν ουτε ενα καμμενο πιξελ εαν κατσουνε ολα τα παιδια εδω και ψαξουν με patterns τα πανελ τους θα εχουμε ενα αρκετο ποσοστο τηλεορασεων με
καμμενα πιξελ απο 1 και πανω..συν οσους δεν εχει τυχει να τα προσεξουν.

παντως ευχαριστω για την προταση της sony μαλλον προς τα εκει παμε..

Άντε πάλι τα ίδια. Ο ένας δε μου αρέσει αυτό, ο άλλος πήρα 55αρα αλλά βλέπω pixels στο 1 μετρό (Χριστέ μου τι διαβάζω!!!!!!!) με τηλεοπτικό σήμα (ναι σωστά διαβάσατε, με ελληνικό τηλεοπτικό σήμα). Τι περίμενες πραγματικά ρε φιλέ;
Εσύ πάλι φιλέ pandomima, χωρίς παρεξήγηση, πρέπει να είσαι ο παράξενος του χωρίου αλλάζοντάς 3 τηλεοράσεις; Τρεις; Εγώ αν ήμουν μαγαζάτορας θα καλούσα την αγορανομία για σύλληψη καταναλωτή πραγματικά. Δηλαδή πόσες ήθελες να αλλάξεις για να πετύχεις το απόλυτο αποτέλεσμά; Τι είναι η τηλεόραση; Κασέτα video club να την αλλάζουμε η καραμέλες να παίρνουμε άλλες; Και γιατί μιλάς για ατσούμπαλους τεχνικούς; Τους έχεις δει; Τους ξέρεις και από χθες και ασκείς τέτοια αρνητική κριτική; Σορρυ αλλά οι κάτι θετικό δεν είπες. Όλα τόσο αρνητικά?

Για να τελειώνουμε (ελπίζω) πρέπει να έχετε καταλάβει ΌΛΟΙ ότι η σειρά F6500 είναι μία value for money tv και αν κάποιος θέλει την σούπερ ντουπερ μαμαω τηλεόραση ας πάει να δώσει 2-3 χιλιάρικα να τελειώνουμε. Αν και τεχνικά δεν ξέρω αν και αυτή θα είναι αψεγάδιαστη.

Προσωπικά έχω λίγο από όλα. Και clouding και δεν ξέρω τι άλλο. Pixels καμμένα δεν είδα με το ματι. Αλλά τι διαολε, όλο μαύρο θα βλέπω; Θα ανοίγω την tv και θα παίζω μόνο κάτι μαύρο;

Συγχωρέστε με για το ειρωνικό του μηνύματος αλλά δεν μπορώ να διαβάζω μόνο γκρίνιες και ουσία μηδέν.

Ήρθαν λοιπόν οι τεχνικοί της Samsung , την τοποθετήσαμε σε σκοτεινό δωμάτιο και μέσω του μενού της , την έψαξαν για clouding . Στη μαύρη εικόνα που κοιτάξαμε το φαινόμενο ήταν μειωμένο και περιορίζονταν σε ένα συννεφάκι στην πάνω αριστερή πλευρά του πάνελ. Μου είπαν ότι στο εργαστήριο πάνω κάτω το ίδιο τεστ θα έκαναν και ότι αν ενέκριναν τελικά την αλλαγή πάνελ δε θα ήταν και τόσο σίγουρο ότι δε θα είχε και το νέο προβλήματα, οπότε μου δημιούργησαν αναστολές. Ήταν πάντως ευγενικοί και θετικοί στο να την πάρουν για έλεγχο.
Τελικά την κράτησα προς το παρόν ,αφού με διαβεβαίωσαν ότι επανέλεγχος και πιθανή αλλαγή πάνελ μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στα επόμενα 2 χρόνια της εγγύησης.

Η αλήθεια είναι ότι στην πραγματική χρήση της τηλεόρασης ,το φαινόμενο αυτό (σύννεφο αριστερά) γίνεται αντιληπτό μόνο όταν είναι πολύ σκοτεινή η σκηνή ή στους τίτλους τέλους ενός έργου και ακόμη λιγότερο από την απόσταση που την παρακολουθώ (2,8μ). Στα 4-5μ φαίνεται πιο πολύ. Ήλπιζα πάντως να μου τύχει καλύτερο κομμάτι . Αυτά και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Last edited:
προς τι αυτο το υφος; της samsung εισαι και σε θιξαμε; την γνωμη μου και την εμπειρια μου ειπα. και δευτερον μαλλον δεν διαβασες καλα αυτα που εγραψα ειπα πως
"δεν μπορω να πω ωραια τηλεοραση με ομορφη σχεδιαση καλη εικονα,κινηση,μαυρο και αρκετα καλος ηχος." αυτα αρνητικα ειναι;;

και δευτερον εσυ ρε μαγκα θα κραταγες καινουργια τηλεοραση με εστω και ενα καμμενο πιξελ;
αν ναι μπραβο σου μαλλον εσυ δεν υπολογιζεις ουτε λεφτα ουτε τιποτα.
και οχι 3.... 103 θα αλλαζα μεχρι να ειναι μια ενταξει.

τελος παντων δεν συνεχιζω δεν εγραψα εδω για να μαλωσω
ασχολισου λοιπον με αλλον ειπα την εμπειρια μου και τελος.

και οσο για τους τεχνικους ασε διαβασε και λιγο εδω στο φορουμ τι γινεται..
δινεις μια τηλεοραση για να σου διορθωσουν κατι και στην γυρνανε η με το ιδιο προβλημα η με πολλα μαζεμενα.( δεν ειναι ολοι ετσι αλλα ενα ποσοστο)
μπορει να εισαι βεβαια και τεχνικος και να παρεξηγηθηκες! αλλα και παλι προβλημα σου.

τελειωσε το θεμα.

Last edited:
Σε κάθε forum υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν καλοπροαίρετα και άλλοι που θέλουν να βγάλουν τα απωθημένα τους και τα κόμπλεξ τους. Ο pandomima φαίνεται ειλικρινής σε αυτά που λέει , απλά δεν τον πήγε από την αρχή η συγκεκριμένη αγορά και έχει δίκιο να ζητάει τα αυτονόητα εφόσον πλήρωσε τα ωραία του λεφτά.

Sorry για το off topic.

Σήμερα μάθαμε ότι πρέπει να δίνουμε τα με κόπο αποκτημενα ωραία μας λεφτουδακια και να κάνουμε και τουμπεκί..αν δούλευα στην Samsung θα έδινα βραβείο σε τέτοιους πελάτες, εύγε.

Last edited:
Όχι, ούτε τεχνικός τηλεοράσεων είμαι ούτε στην Samsung δουλεύω. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τόση γκρίνια για μία τηλεόραση, το τονίζω, value for money, δηλαδή μια τηλεόραση που ανοίξει στη μεσαία κατηγορία και η τιμή της είναι στο κατώτερο που μπορεί να βρει κάποιος. Διάβασα εδώ πως τεχνικά δεν γίνεται η τηλεόραση να μην έχει κάποια θέματα λόγω τεχνολογίας και ερχόμαστε και γκρινιάζουμε γι´αυτά τα θέματα.

Ξαναλέω πως έχω αγοράσει την F6500 στις 40 iches και είμαι σούπερ ευχαριστημένος για τα χρήματα που έδωσα. Ναι έχει clouding, από πολύ λίγο σε 4 σημεία που όμως αν η TV παίξει 30-40 λεπτά μειώνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Έχω δει χιλιάδες ώρες ταινίες 720p η συντριπτική πλειοψηφία, με τις ρυθμίσεις του Yperion που είχε postάρει παλιότερα και είμαι ευχαριστημένος γιατί τα χρήματα που έδωσα έπιασαν τόπο.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως το ψηρίζετε πολύ μερικοί. Καλά κάνετε και το ψάχνετε αλλά μην το ψειρίζετε.

@music_lover: τα ωραία σου λεφτουδάκια να τα δίνεις αλλά να έχεις απαιτήσεις ανάλογες αυτών που διαθέτεις. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που άλλες τηλεοράσεις έχουν 500 ευρώ και άλλες ανάλογες 1.500 και 2.000. Κάποιος λόγος θα υπάρχει.

και σε 8000 υπαρχουν καμμενα πιξελ και σε 7000 και σε πολλες αλλες αμα σου παει στραβα σου παει και εγω την 8οοο την εκανα 6 αλλαγες απο πιξελ καμμενα και πιστευω πως ερχεται παρτιδα ολοκληρη στο καθε καταστημα ολη σχεδον η παλλετα

Τώρα τα διαγράφεις ή δε τα διαγράφεις κε πρόεδρε?

Τα μεταφέρεις ή δεν τα μεταφέρεις...κι αν τα μεταφέρεις, που να τα πας?

Τεσπα, ας τ' αφήσουμε και αν μαζευτούν κι άλλα.... "θα τα φάει όλα μαζί η μαρμάγκα".

Επιστρέφουμε στο θέμα του νήματος που αφορά την UExxF6500.

Και ας κάνω εγώ την αρχή....

Ήρθαν λοιπόν οι τεχνικοί της Samsung , την τοποθετήσαμε σε σκοτεινό δωμάτιο και μέσω του μενού της , την έψαξαν για clouding .

Στη μαύρη εικόνα που κοιτάξαμε το φαινόμενο ήταν μειωμένο και περιορίζονταν σε ένα συννεφάκι στην πάνω αριστερή πλευρά του πάνελ.

Σχετικά με την δοκιμή που έκαναν οι τεχνικοί....

Μπήκαν στο Service Menu και προβάλαν από εκεί black pattern με μαύρη εικόνα (σβηστά όλα) σε όλη την οθόνη?