να ρωτησω κατι που ισως σας φανει και αστειο...........υπαρχει τροπος να ρυθμισω τον ηχο της tv πριμα και μπασα? δεν βρισκω κατι απο τις ρυθμισεις :bigcry:
παραξενο............κανεις δε ξερει?
παραξενο............κανεις δε ξερει?
dimtz, αν επιτρεπεται, απο που την πηρες και ποσο ??
Την βλεπω να εχει πεσει στα 910 στον skroutz, και γενικα εχει πτωτικη πορεια εδω και κατι βδομαδες, οταν ειχε ακομη 1200+!!!
Ειναι λογικη αυτη η πτωση? Ειναι πλεον πιο φθηνη κι απο κατωτερα μοντελα!!!
Καποια μαγαζια μαλιστα πουλανε την αντιστοιχη 40αρα πιο ακριβα απο την 46αρα!!!!!
Τηλεόραση τόσο λεπτή μην περιμένεις να έχει μπάσα της προκοπής (γενικά στο 99% των τηλεοράσεων τα τελευταία 2-3 χρόνια ήχος είναι ασθενικός).
Δοκίμασε πάντως στο μενού Λειτουργία ήχου->Τυπικό->Εφέ ήχου->Ισοσταθμιστής
Δική μου συμβουλή είναι πάντως να κοιτάξεις κανένα home cinema , ή ηχομπαρα ή στην χειρότερη περίπτωση ενα συστημα 2.1 για PC (θα βρεις αρκετά με 20-40 ευρώ και είναι και το πιο φτηνό σαν λύση).
Από χθες είμαι και εγώ κάτοχος μιας 40 Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Κάποιος που την έχει καιρό ας μου πει πως γίνεται παράληψη ενός καναλιού και πως αλλάζει η εικόνα από αθλητικά; Αν κάνω απενεργοποίηση από τα εργαλεία τότε μου εμφανίζει 4 ακόμα επιλογές (φυσική, .....κινηματογραφική). Άλλη επιλογή από Αθλητικά - Γήπεδο δεν έχει; Υπάρχει άλλος τρόπος (με RCA) να πάρω ήχο για τον ενισχυτή εκτός από την οπτική; Αν όχι τι μετατροπέα οπτικής σε RCA να πάρω;. Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη αν σας κούρασα.
Αλαζει η μπαταρία και δεν ειναι ακριβη οταν βαλεις το 3d μολις το πατησεις ενεργοποιητε
Αν ξέρει κάποιος,
-τι μπαταρίες παίρνει?
-ποιο ακριβώς είναι το μοντέλο των γυαλυών?
-υπάρχουν after market επαναφορτιζόμενα και αν ναι ποιο μοντέλο είναι?
Ευχαριστώ.
Το έκανα φίλε μου αυτό αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν δουλεύουν τα ηχεία της τηλεόρασης και είναι κουραστικό να δουλεύεις και τα δυο ταυτόχρονα όλη μέρα.Από ότι διάβασα νωρίτερα στο thread, αναφέρθηκε σύνδεση της τηλεόρασης με ακουστικά. Δεν θα δούλευε ένα καλώδιο από στερεοφωνικό καρφί σε rca και να το συνδέσεις με τον ενισχυτή σου?
Έβαλα στην usb τον πομποδέκτη και δούλεψαν αμέσως ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι.
Φίλε ποιο πληκτρολόγιο δοκίμασες γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ; Έχει κάποιος φίλος εδώ να μας προτείνει κάποιο καλό και δοκιμασμένο;
το input lag gia gaming το εχεις τσεκαρει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.