Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σήμερα ήρθε και η ηχομπάρα Samsung HW-355 , την βρήκα προσφορά 149 ευρώ και την τσίμπησα. Πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές. Συνδέεται με bluetooth με την τηλεόραση χωρίς καλώδιο μέσω soundshare και από εκεί και πέρα χρειάζεται μόνο το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης.

Aπο πού άν επιτρέπεται;
βγαίνει κ σε ασημί; είχα σποτάρει την Samsung HW-F551 αλλά είναι ακόμα τσιμπημένη η τιμή της.

Διαλέγεις και παίρνεις...

http://www.skroutz.gr/s/3266258/Samsung-HW-F355.html

Έπεσε από τα 199 στα 149 την προηγούμενη εβδομάδα. Μαύρο πλαστικό είναι αλλά αρκετά στιβαρή κατασκευή. Έχει και λειτουργία να σβήνει η οθόνη την νύχτα και διάφορα άλλα που τα ψάχνω ακόμη.

Πόσο καλύτερο ήχο έχει κανείς με μία ηχομπάρα μαζί με το subwoofer σε σχέση με ένα σύστημα 5.1; Το ρωτάω γιατί στον Η/Υ με 5.1 εδώ και 4-5 χρόνια δεν μπορώ να διανοηθώ πλέον ήχο που δεν είναι πολυκάναλος και suround. Ταινίες, σειρές και pc games είναι κατά τη γνώμη μου μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τα παλιά μου απλά στεροφωνικά ηχεία. Βέβαια, είναι όλα θέμα γούστου και τομέας αρκετά υποκειμενικός, οπότε θα ήθελα την άποψη κάποιου που έχει ασχοληθεί και με τα δύο.

Δεν νομίζω να είπε κανείς ότι με ηχομπάρα έχει καλύτερο ήχο από 5.1 ή 7.1. Η διαφορά είναι στην ευκολία σύνδεσης (μέσω bluetooth χωρίς ενοχλητικά καλώδια) και χρήσης (το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης χρησιμοποιείται για οποιαδήποτε λειτουργία χωρίς να χρειάζεται δεύτερο και η ηχομπάρα ανοίγει και κλείνει αυτόματα μαζί με την τηλεόραση) ενώ γίνεται και ασύρματη σύνδεση και με το κινητό για αναπαραγωγή μουσικής.

Δεν νομίζω να είπε κανείς ότι με ηχομπάρα έχει καλύτερο ήχο από 5.1 ή 7.1. Η διαφορά είναι στην ευκολία σύνδεσης (μέσω bluetooth χωρίς ενοχλητικά καλώδια) και χρήσης (το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης χρησιμοποιείται για οποιαδήποτε λειτουργία χωρίς να χρειάζεται δεύτερο και η ηχομπάρα ανοίγει και κλείνει αυτόματα μαζί με την τηλεόραση) ενώ γίνεται και ασύρματη σύνδεση και με το κινητό για αναπαραγωγή μουσικής.
Ακριβώς έτσι. Αν βέβαια, η τηλεόραση έχει αρκετά προηγμένο λογισμικό, ελέγχει και τον AV (η τηλεόραση του νήματος με τον AV YAMAHA RX-V771 )όσον αφορά το δικό μου συνδυασμό. Εκτός από τον On - Off με το τηλεκοντρόλ της, δυναμώνεις - χαμηλώνεις το vοlume του ενισχυτή, επίσης επιλέγει τη σωστή είσοδο HDMI για το PC όταν αλλάζω από TV σε HDMI2. Και αυτά χωρίς να προγραμματίσω τίποτε. Μόνη της τα έκανε.

Υ.Γ. Πρέπει κάποια στιγμή ν' ασχοληθώ για να τη μάθω επιτέλους.:chinscratch:

Ρυθμίσεις για θέαση ταινιών/σειρών από τον ενσωματωμένο media player...
...
...
...
Η εικόνα για εμένα είναι καταπληκτική με τις ρυθμίσεις αυτές ακόμη και με αρχεία 720p και η κίνηση "νερό" (και μάλιστα χωρίς ενοχλητικές παρενέργειες).

Yperion πολύ καλές οι ρυθμίσεις! Έχω δει και σειρές και 2-3 ταινίες (720p όλα) και έχουν πολύ καλή εικόνα! :2thumb22sup:

οσο αφορα το θεμα που εχει η tv με home cinema samsung, νομιζω δεν ειναι bug της tv αλλα του home, το παρακολουθω και εκει που ειναι κλειστο ανοιγει (κλειστει η tv) και μετα απο κανα μισεαωρο κλεινει (οχι παντα), τωρα τι παιζει δε ξερω

Καλησπέρα και απο εμένα,
όπως έγραψα και σε άλλο φόρουμ και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας αν το έχετε παρατηρήσει,

ένα βήμα πριν την αγορα της samsung και βρήκα ένα ελάττωμα που θα με κανει να το ξανασκεφτώ πάλι!

πήγα σε ενα μαγαζι και σε ενα ραφι που είχε 2 samsung f6400 46" και 2 sony 42 και 47 w805".

Τις ακούμπησα απο πίσω και στις samsung τηγάνιζες άνετα 2 αβγουλάκια, έβραζε το πάνελ απο πίσω... σε αντίθεση με της Sony, σχεδόν καθόλου!Μου ειπε ο πωλητης οτι επαιζαν τις ιδιες ωρες απο το πρωι,
τέλος το καλώδιο ρευματος ηταν πολυ λεπτο στις samsung σε σχεση με της sony,λεπτομέρεις αλλά δείχνουν πολλά.

Για την μακροχρονια αποδοση της τηλεορασης παντως πολυ αρνητικο η τοση υψηλη θερμοκρασια,

θα παω και σε αλλα μαγαζια να δω μηπως και ηταν τυχαιο γεγονος,
εχει τυχει σε κανενα άλλο αυτο?

Καλώς ήλθες καταρχήν

Σε ενδιαφέρει η 6400 ή ή 6500 (η συζήτηση στο παρόν νήμα είναι για την 6500 , υπάρχει και άλλο νήμα για την 6400)?

Εγώ έχω την 55F6500 και δεν θα έλεγα ότι έχει πρόβλημα με θερμοκρασία , η πλάτη είναι παντού παγωμένη εκτός από ένα σημείο δεξιά που είναι ζεσταίνεται λίγο γιατί από κάτω είναι η πλακέτα τροφοδοσίας αν δεις και την εικόνα αυτή...

F6500-4.jpg

Επειδή η 55" αρκετά μεγαλύτερο χώρο για εξαερισμό μπορεί η συμπεριφορά της 46" να είναι διαφορετική.

Παρόλα αυτά αν θεωρείς την Sony καλύτερη επιλογή για κάποιους λόγους τότε κατά την άποψη μου μια χαρά τηλεόραση είναι και αυτή.

φιλε μου στο μαγαζι ειναι στην τσιτα πως να μην καει δυναμικη λειτουργεια καταστηματος.Και μενα η 8000 σε 46αρα εχει ενα σημειο που καει οπως την βλεπεις δεξια αλλα δεν ειναι κατι αυτο.

φιλε μου στο μαγαζι ειναι στην τσιτα πως να μην καει δυναμικη λειτουργεια καταστηματος.Και μενα η 8000 σε 46αρα εχει ενα σημειο που καει οπως την βλεπεις δεξια αλλα δεν ειναι κατι αυτο.

φιλε μου και η sony ολη μερα στο μαγαζι δουλευε διπλα διπλα στο ιδιο σημείο,αν δεν ήταν τυχαίο γεγονός και πράγματι δουλεύει σε υψηλές θερμοκρασίες δεν θα την εμπιστευόμουνα για αγορά και ας έχει την καλύτερη εικόνα στην κατηγορία της κτλπ.

Yperion ευχαριστώ για την απάντηση σου,

ήμουν αναμεσα σε sony w805 47",samsung f6400 46" kai panasonic TX-L50ET60 LED 3D TV 50''
ακομα δεν έχω καταλείξει κάπου,προβάδισμα πάντως έχει η σαμσουνγκ και μετα η πανασονικ

τόσο πολύ μετράει το μέγεθος ρε παιδιά?εμένα σε 2.5μ θάναι η απόσταση αποτην tv,θάναι αρκετά πιστεύω αν διαλέξω 1 τv με καλή εικόνα όπως βλέπω την Samsung παρά 1 τv με χειρότερη ποιότητα αλλά πιο πολλές ίντσες?τι πιστεύεται?

Για να δεις ποιότητα (1080p) πρέπει να έχεις και μέγεθος. Άσε που στις ταινίες με τις μαύρες μπάρες πάνω/κάτω από 46-47" θα μείνεις με 43".

Skyfall-1.jpg

Σήμερα ήρθε και η ηχομπάρα Samsung HW-355 , την βρήκα προσφορά 149 ευρώ και την τσίμπησα. Πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές. Συνδέεται με bluetooth με την τηλεόραση χωρίς καλώδιο μέσω soundshare και από εκεί και πέρα χρειάζεται μόνο το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης.
Καλοριζικη υπεριον!!!και καλες ηχητικες ακροασεις.

Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

οσο αφορα το θεμα που εχει η tv με home cinema samsung, νομιζω δεν ειναι bug της tv αλλα του home, το παρακολουθω και εκει που ειναι κλειστο ανοιγει (κλειστει η tv) και μετα απο κανα μισεαωρο κλεινει (οχι παντα), τωρα τι παιζει δε ξερω

Ναι, αλλά αυτό στη δική μου περίπτωση, με τον AV 771, συμβαίνει μόνο αν κλείσω και τις δύο συσκευές από το remote της τηλεόρασης. Αν κλείσω πρώτα τον ενισχυτή ή την tv με τα δικά τους τηλεκοντρόλ, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τονίζω, μόνο με το remote της Samsung με το οποίο ελέγχω και το Volume του συστήματος γίνεται αυτή η ενέργεια. Που θα πάει; Θα το βρούμε.:chinscratch:

Καλησπέρα και απο εμένα,
όπως έγραψα και σε άλλο φόρουμ και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας αν το έχετε παρατηρήσει,

ένα βήμα πριν την αγορα της samsung και βρήκα ένα ελάττωμα που θα με κανει να το ξανασκεφτώ πάλι!

πήγα σε ενα μαγαζι και σε ενα ραφι που είχε 2 samsung f6400 46" και 2 sony 42 και 47 w805".

Τις ακούμπησα απο πίσω και στις samsung τηγάνιζες άνετα 2 αβγουλάκια, έβραζε το πάνελ απο πίσω... σε αντίθεση με της Sony, σχεδόν καθόλου!Μου ειπε ο πωλητης οτι επαιζαν τις ιδιες ωρες απο το πρωι,
Σίγουρα δεν μπορώ να έχω άποψη για τόσες ώρες λειτουργίας, αλλά μπορώ σίγουρα να σου πω ότι στη δική μου, που είναι η Samsung UE F6500 στις 46", όλο το καλοκαίρι που τη δούλευα 2 - 3 ώρες την ημέρα, η θερμοκρασία ήταν άνευ σημασίας και το λέω γιατί το παρατήρησα αρκετές φορές. (είχα πλάσμα πριν και ήθελα να δω τη διαφορά). Δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να έχουν διαφορετική συμπεριφορά θερμοκρασίας η 6400 από την 6500.
τέλος το καλώδιο ρευματος ηταν πολυ λεπτο στις samsung σε σχεση με της sony,λεπτομέρεις αλλά δείχνουν πολλά.

Για την μακροχρονια αποδοση της τηλεορασης παντως πολυ αρνητικο η τοση υψηλη θερμοκρασια,

θα παω και σε αλλα μαγαζια να δω μηπως και ηταν τυχαιο γεγονος,
εχει τυχει σε κανενα άλλο αυτο?
Για το καλώδιο θα συμφωνήσω απόλυτα μια που είναι τελείως της πλάκας, όπως και για τη θερμοκρασία και το πόσο ρόλο παίζει στη διάρκεια "ζωής" μιας συσκευής. Ψάξε το λίγο μήπως έπεσες στην περίπτωση.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!Νέο μέλος στο club και σκέφτομαι αύριο να αγοράσω την UE46F6500.Αν και έχω διαβάσει όλο το topic ήθελα να ρωτήσω ξανά (αν και έχει απαντηθεί) το κατά πόσο είστε ευχαριστημένοι από άποψη χρωμάτων,απόκρισης,σκιές και clouding.Τα ρωτάω γιατί ήμουνα έτοιμος να κλείσω την LG 42LA660S αλλά διαβάζωντας το σχετικό thread...απογοητεύτηκα....Και επειδή δεν ήθελα να πάω σε 40αρα αναγκαστικά κλίνω προς την 46αρα Samsung.Οπότε θα ήθελα να μάθω για τους συγκεκριμένους τομείς,μιας και θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για ταινίες και αρκετό gaming.Επειδή είμαι ανίδεος,το active 3D της,ενέχει κινδύνους όσον αφορά ακτινοβολίες κτλ?Μπορεί να ρωτάω κοτσάνες..αλλά ρωτώντας πας στην εκκλησιά,οπότε ζητάω την κατανόηση σας! :D Τέλος,επειδή θα αγοραστεί από τοπικό κατάστημα του τόπου διαμονής μου,λογικά θα μου έρθει χωρίς ζευγάρια γυαλιά 3D,τα οποία μεγάλες αλυσίδες τα κάνουν δώρο.Και απ'όσο είδα στο site της Samsung,δεν αποτελούν standar αξεσουάρ της συσκευασίας,οπότε θα ήθελα να μου προτείνετε αν γνωρίζετε κάποια καλούτσικα γυαλιά χωρίς να ξεφεύγουν στην τιμή.Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!