καλημερα, πατω για αναβαθμιση λογισμικου και μου λεει οτι εχω το πιο προσφατο <1111>, ισχυει?? μηπως εχασα αναβαθμιση?
Εγω πιστευω πως εχει συμμετοχη και το πανελ αλλη αισθηση το ultra clear των 7 και 8
edit βρηκα την 1114 την κατεβασα στο usb φλασακι, πως το περνω τωρα? παω αναβαθμιση λογισμικου και δε μου βγαζει να το κανω απο φλασακι
Κατεβάζεις το exe αρχείο και το τρέχεις , βάζεις τον φάκελο τον οποίο προκύπτει σε ένα στικάκι και αφού το συνδέσεις πας από το μενού Σύστημα -> Ενημέρωση λογισμικού.
Από όλες τις τηλεοράσεις που έχεις αγοράσει την τελευταία δεκαετία, ποια θεωρείς ότι είχε την καλύτερη επεξεργασία;
Γιατί υποπτεύομαι ότι δεν είχες ποτέ τηλεόραση με καλή επεξεργασία στο τηλεοπτικό.
Yperion εχεις ρυθμισεις για θεαση ταινιων bluray-dvd?
Εψαξα στα προηγουμενα ποστ και βρηκα για τηλεοπτικο και εξωτερικο player.
(με βλεπω για αγορα 55f6500 γιατι η 60f5500 απο Ιανουαριο και βλεπουμε)
Για να καταλαβω Γιωργο τι τηλεοπτικο σου αρεσει μιας και εχεις philips kai 8ara σαμσουνκ και επειδη φιλος εχει την 9705 οποτε την βλεπω μπορω να πω οτι ενα κλικ καλυτερη ειναι η es8000 σε τηλεοπτικο με οτι μπορω εγω να καταλαβω που δεν εχω την δικη σου πειρα σε αυτα εσενα ποια σου αρεσει περισσοτερο;Aσχετο με ττην 6500.Απλα να καταλαβω αν διακρινω σωστα.Ειναι πολλοι απο εμας που δεν μπορουμε να διακρινουμε διαφορες λογω απειριας.
Φυσικα στην τελικη αεικονηση παιζει ρολο και η αντιθεση που βγαζει η 9705 σε σχεση με την ξασπρισμενη edge led αλλα καθαρα απο θεμα επεξεργασιας ρωταω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.