Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παίδες τα φώτα σας!Φίλε Υπερίωνα πέρασα τις ρυθμίσεις σου για τα τηλεοπτικά και ευχαριστώ πολύ για αυτές!Αλλά έχω ένα θεματάκι....βλέπω μια ταινία τώρα που μιλάμε,και όποτε δείχνει κάποια σκηνή με χαμηλό φωτισμό,η φωτεινότητα της οθόνης πέφτει κι'άλλο με αποτέλεσμα να μη μπορώ να δω και πολλά.Μόλις αλλάζει το σκηνικό επανέρχεται και ο φωτισμός...Ποια ρύθμιση πρέπει να αλλάξω?Ευχαριστώωω!

καλησπέρα παιδιά!καινούργιος στο forum και σημερινός κάτοχος μιας 50f6500!θα ήθελα αν είναι δυνατόν να μου δώσετε ρυθμίσεις για τηλεοπτικό σήμα μιας κι προς το παρόν είμαι με μια κεραία εσωτερικού χώρου και η εικόνα είναι άθλια!απο εξωτερικό σκληρό η tv "έτρεξε" απροβλημάτιστα full hd .mkv videos κι εκεί "έσκασαν" και τα πρώτα χαμόγελα για την ποιότητα της εικόνας. Η εφαρμογή youtube "σέρνεται" όπως έχουν αναφέρει κι άλλα παιδιά ενώ στην αυτόματη ενημέρωση λογισμικού δεν βρήκε την 1114!
Θα ήθελα επίσης να μου πέι κάποιος άν υπάρχει κάπου sport mode και game mode!

To media player που εχει η τηλεοραση ειναι απλα ΑΘΛΙΟ και το οτι παιζει αρκετα mkv αρχεια χωρις προβλημα δεν σημαινει τιποτα γιατι εγω εχω ηδη βρεη 4-5 αρχεια mkv 1080p που σκαλωνει και τα παιζει με προβληματα.

Εχω στειλει αυτα τα αρχεια μεσω του εξουσιοδωτημενου service στην samsung και μου ειπαν να περιμενω να το φτιαξουν σε νεα αναβαθμηση λογισμικου κατι που εδω και 4 αναβαθμησεις λογισμικου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ....

Οποτε αν δεν παρεις ενα ξεχωριστο media player μην περιμενεις και πολλα.

Οσο αφορα την εφαρμογη youtube κι εμενα σερνεται εδω και αρκετο καιρο....

Το game mode(Λειτουργια παιχνιδιου) ειναι :
01. Πας στην θυρα hdmi που εχεις συνδεσει τη κονσολα σου και μετα πας
μενου -> συστημα -> γενικα -> λειτουργια παιχνιδιου.

Last edited:
Αυτό με τα γράμματα "κ" και "ρ" που ανέφερα πιο πάνω μετά την αναβάθμιση σε 1114 το έχει κανείς άλλος;Πολλά κουλα κάνει τώρα τελευταία και αρχίζω να εκνευριζομαι...Επίσης πριν αρχίσει να παίζει στο YouTube ένα video (μέσω browser το YouTube γιατί η εφαρμογή είναι για κλάματα) κάνει ένα στιγμιαίο τρεμοπαιγμα η φωτεινοτητα.Τα κάνει και σε άλλους ρε παιδιά;

Βλέπω αυτή την στιγμή την ταινία "ο Άνθρωπος που έσπαγε πλακα" στο STAR μέσο NOVA αλλα δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος η εικόνα είναι χαλια κυρίως όταν έχει γρήγορες κινήσεις. Η εικόνα είναι Blur και έχει πολλά pixels, μέχρι που σταματάει η κίνηση τότε καθαρίζει, το ίδιο ισχύει και στις διαφημίσεις του καναλιού. έχει κανεις άλλος το ίδιο πρόβλημα ?? Ξέρει κανεις τι ρυθμίσεις να βάλω στην TV για να βλέπω με καλύτερη εικόνα τις ταινίες ??

Ευχαριστώ Υπεριω α!Θα το δοκιμάσω μόλις γυρίσω σπιτι.Επισης κάτι άλλο που παρατήρησα...μετά την αναβάθμιση σε 1114 firmware όταν πληκτρολογω στον browser βάζω ελληνικά αλλά κάποια γράμματα όπως το "κ" και το "ρ" μένουν αγγλικά.Το έχει παρατηρήσει κανείς;

Θα το κοιτάξω αργότερα και θα σου πω.

Αν θέλεις πες μου και το video που παρατήρησες την μείωση στην φωτεινότητα να το τσεκάρω και εγώ.

Θα το κοιτάξω αργότερα και θα σου πω.

Αν θέλεις πες μου και το video που παρατήρησες την μείωση στην φωτεινότητα να το τσεκάρω και εγώ.

Ταινία έβλεπα.Το RED2.Έχει κάποιες νυχτερινές σκηνές και άλλες τραβηγμένες σε κάτι καταγώγια και εκεί εντόπισα το πρόβλημα.Δε μπορούσα να δω τπτ...

Βλέπω αυτή την στιγμή την ταινία "ο Άνθρωπος που έσπαγε πλακα" στο STAR μέσο NOVA αλλα δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος η εικόνα είναι χαλια κυρίως όταν έχει γρήγορες κινήσεις. Η εικόνα είναι Blur και έχει πολλά pixels, μέχρι που σταματάει η κίνηση τότε καθαρίζει, το ίδιο ισχύει και στις διαφημίσεις του καναλιού. έχει κανεις άλλος το ίδιο πρόβλημα ?? Ξέρει κανεις τι ρυθμίσεις να βάλω στην TV για να βλέπω με καλύτερη εικόνα τις ταινίες ??

Βαλε στο off το φιλτρο θορυβου κ το φιλτρο βελτιωσης εικονας
το motionplus να μπει στο off η καθαρη εικονα
η λειτουργια ταινιας στο auto2

εγω θα προτεινα να αλλαξεις καναλι.Τωρα το παρατηρω αυτο που λες και στην 956 και στην 8000 μα ειναι δυνατον να θελουμε να κανει κατι η tv σε ταινιες του 50.

ΥΓ:Aγαμεμνωνα ειναι μερικα πραγματα που ουτε ρυθμισεις πιανουν ουτε τιποτα.

Αυτό με τα γράμματα "κ" και "ρ" που ανέφερα πιο πάνω μετά την αναβάθμιση σε 1114 το έχει κανείς άλλος;

Όντως υπάρχει σφάλμα και φαίνονται στα Αγγλικά.

Προηγουμένως από περιέργεια έβαλα το Star στον ΟΤΕ TV και η εικόνα όντως δεν είναι καλή αλλά μιλάμε για ταινία του 1972 δηλαδή 4 δεκαετίες πριν. Το παράξενο θα ήταν να την δείχνει καλή κάποια τηλεόραση.

εγω θα προτεινα να αλλαξεις καναλι.Τωρα το παρατηρω αυτο που λες και στην 956 και στην 8000 μα ειναι δυνατον να θελουμε να κανει κατι η tv σε ταινιες του 50.

ΥΓ:Aγαμεμνωνα ειναι μερικα πραγματα που ουτε ρυθμισεις πιανουν ουτε τιποτα.
TO 8ema den einai mono stin tainia re file alla opos anafero kai stis diafimisis kai se otidipote blepw sto kanili .

Βαλε στο off το φιλτρο θορυβου κ το φιλτρο βελτιωσης εικονας
το motionplus να μπει στο off η καθαρη εικονα
η λειτουργια ταινιας στο auto2

Euxaristw

Last edited by a moderator:
καλημερα,οι μπαταριες στα 3d γυαλια αδειαζουν τοσο γρηγορα;μεσα σε 3 μηνες εχω δει 3 φορες 3d και παω για αλλαγη.

....ενώ στην αυτόματη ενημέρωση λογισμικού δεν βρήκε την 1114!...

Φιλε bi171184,
Εχω την 46F6740 και οι προηγουμενες αναβαθμισεις εγιναν με την "αυτοματη ενημερωση"... Η 1113 και τωρα η 1114 δεν κατεβαινουν αυτοματα... λεει οτι εχω την τελειταια εκδοση ενω τρεχει την 1111.

Φιλε bi171184,
Εχω την 46F6740 και οι προηγουμενες αναβαθμισεις εγιναν με την "αυτοματη ενημερωση"... Η 1113 και τωρα η 1114 δεν κατεβαινουν αυτοματα... λεει οτι εχω την τελειταια εκδοση ενω τρεχει την 1111.

Και σε μένα το ίδιο - ίσως γι αυτόν τον λόγο στο επίσημο site η Samsung αναφέρει "αναβάθμιση αρχείου (USB)":

http://www.samsung.com/gr/support/model/UE55F6500SSXXH-downloads

Μην ψάχνεις άδικα όλοι μέσω usb κάναμε την αναβάθμιση αυτή. Άγνωστο γιατί αλλά η Samsung αργεί να τις ανεβάσει ώστε να είναι διαθέσιμες αυτόματα.

καλημερα,οι μπαταριες στα 3d γυαλια αδειαζουν τοσο γρηγορα;μεσα σε 3 μηνες εχω δει 3 φορες 3d και παω για αλλαγη.

Δεν μου ακούγεται φυσιολογικό αυτό. Η τηλεόραση δεν κάνει auto-power-off τα γυαλιά, μόλις βγει από τη λειτουργία 3D;

Kαλημέρα παίδες. Εδώ και περίπου 10 μέρες έχω μια 55" F6500, και είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά. Τις πρώτες μέρες μπορώ να πώ ότι ήμουν υπερενθουσιασμένος. Τις τελευταίες 2 μέρες όμως, μετα από 2 μέρες "κάψιμο" με fifa 2012 στο ps3, έχω την εντύπωση ότι κάτι έχει συμβεί και έχει χαλάσει η ποιότητα της εικόνας. Δεν ξέρω πως ακριβώς να το περιγράψω γιατί δεν είμαι και πολύ σχετικός, αλλά μοιάζει σαν να χειροτέρεψε η ανάλυση της, παρατηρώ αρκετό θόρυβο στην εικόνα και σαν να έγινε πιο θολή σε σχέση με τις πρώτες μέρες, που πραγματικά η εικόνα ήταν απολαυστική μπορώ να πώ.
Να είναι απλά η ιδέα μου ή μήπως κάτι έγινε μετά από τον πολύωρη χρήση ps3 και άλλαξαν οι ρυθμίσεις της?
Να πώ ότι δεν την έχω συνδέσει καθόλου ακόμα με το internet και δεν έχω κάνει αναβαθμίσεις, ούτε έχω αλλάξει τίποτα στις αρχικές της ρυθμίσεις, γιατί πολύ απλά η εικόνα της την πρώτη εβδομάδα με είχε αφήσει καταευχαριστημένο... υπάρχει καμιά ιδέα τι μπορεί να έχει συμβεί?

Last edited:
λοιπόν , εγώ παδιά την έχω περίπου ένα μήνα , και ΔΕΝ είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα της τηλεοπτικής εικόνας . Σημειώνω , μιας και έχω φάτσα τον Υμμητό , ότι έχω ισχύ σήματος 100 και ποιότητα σήματος 98-100. Αντίθετα στις ματρόσκες η tv τα σπάει . Αν και εκεί έχω ένα μικρό πρόβλημα , όταν στιμάρω ταινείες από τον synology server δεν δουλεύει το fast forward . Δεν ξέρω βέβαια αν είναι θέμα tv ή του τρισάθλιου media server των synology .
Πάντως σε θέμα τηλεοπτικης εικόνας , αυτή είναι ίδια (και λίγο κατώτερη ) από την LG ls5600 , που ούτως ή άλλως δεν διεκδικεί και ..........Δάφνες στο τηλεοπτικό σήμα . Κρίμα , το tv κομμάτι μεγάλη απογοήτευση .

Τώρα που διάβασα και το πόστ του φίλου από πάνω, σκέφτομαι ότι ίσως να μην φταίει η Τv που χειροτέρεψε η εικόνα τις τελευταίες μέρες, αλλά το ΟΤΕ Τv... ίσως με τις βροχές που ρίχνει να έχει χειροτερέψει το σήμα... θα πάω να νοικιάσω κάνα blu ray να δοκιμάσω...