Καλοριζικη, αυτο πως τα καταφερες?να βλεπεις τον φακελο απο το pc, εγω οτι και να εκανα δε το πετυχα
Διάβασα κάπου ότι η σειρές F6500 και F6800 είναι ουσιαστικά οι ίδιες. Απλά έχουν διαφορετικές βάσεις και λίγο λεπτότερο design η F6800. Ισχύει κάτι τέτοιο;
ευχαριστω φιλε!!Κανεις log in sto http://content.samsung.com/gr/contents/aboutn/samsungLinkIntro.do και κάνοντας browse στους δίσκους του pc δηλώνεις το φάκελο που έχεις τις ταινίες.
Εισαι logged in στο ALL share sthn TV με το ιδιο account και πρέπει το samsung Link να τρεχει στο PC.
Μετα θελει με δεξι click share to everyone πανω στο φακελο σαν να είσαι σε κανονικό δικτυο LAN. Απλά χθες που δοκίμασα να παίξω ταίνια 20 gb 3D HD κτλ μου εκανε κοψιματα λογω wifi λογικα και τελικά την επαιξα απο εξωτερικό δίσκο. Θα δοκιμασω να συνδεσω με ethernet την TV πανω στο router μηπως και βελτιωθει το transfer rate.
εχω σκληρο απλα ψαχνομαι, εχεις δικιο γι αυτο που λες, ευχαριστω!!Γιατί δεν παίρνεις ένα δίσκο, έστω μικρό. Μπορείς να βρεις πολλές προσφορές. Γιατί να τρως την ακτινοβολία 1,5-2 ώρες και να έχεις και το pc ανοιχτό;
Τα παραπάνω αγνόησε τα αν είσαι με καλώδιο και όχι ασύρματα.
Μηπως μπορει να μου πει καποιος πως μπαινω στo game mode γιατι δεν το βρισκω με τιποτα
![]()
Η 6800 έχει πλέξιγκλας και διαφορετική βάση , δεν νομίζω ότι το πάχος του πλαίσιου έχει διαφορά, γενικά από την 6500 και πάνω οι διαφορές είναι μόνο σχεδιαστικές. Η 6400 έχει αναφερθεί ότι έχει διαφορετικό τύπο πάνελ αλλά μπορεί να εξαρτάται και από το μέγεθος της οθόνης και την παρτίδα.
Σε ευχαριστώ. Ξέρεις αν η f6500 φοράει ίδιο panel στις 50 και 55 ίντσες;
Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω εάν η δικιά σας F6500 μπορεί και παίζει online ταινίες αλλά σε HD μορφή μέσω streaming γιατί η δικιά μου μόλις ανεβάσω την ποιότητα απο standard definition σε HD αρχίζει και κολλάει και αυτο μονο σε fullscreen, τι να φταίει άραγε;;;
μπορείτε να μου προτείνετε ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος καθαρισμού της οθόνης;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.