Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

H διαφορές του ενός πάνελ από το άλλο έχουν μειωθεί τα τελευταία χρόνια. Εσύ έχεις και Samsung (Α) οπότε μια χαρά είσαι εφόσον δεν έχεις και παράπονα από clouding/banding.

ευχαριστω πολυ φιλε, ναι οντως δεν εχω παραπονο, ειμαι πολυ ευχαριστημενος :a0210:

40A1AFAV σε μένα το πάνελ, λίγο ασχολήθηκα απλά δεν ξέρω αν παίζει mkv μέσω δικτύου υπότιτλους....

Εμενα το πανελ ειναι 46R1AF6V. Παρατηρω μια σκια στις 4 γωνιεςτης οθονης. Ειναι φυσιολογικο?

Αν σε ενοχλεί στην καθημερινή θέαση τότε κατά την γνώμη μου πρέπει να ζητήσεις αντικατάσταση. Αλλιώς αν είναι σε λογικά πλαίσια το ξεχνάς και απολαμβάνεις την τηλεόραση σου.

Αν σε ενοχλεί στην καθημερινή θέαση τότε κατά την γνώμη μου πρέπει να ζητήσεις αντικατάσταση. Αλλιώς αν είναι σε λογικά πλαίσια το ξεχνάς και απολαμβάνεις την τηλεόραση σου.

Ειναι σε λογικα πλαισια.Μικρη σκια σε καθε γωνια.Το παρατηρησα μετα απο πολυ ψαξιμο. Το κανει σε ολους? Ειναι φυσιολογικο? Δεν εχω παρατηρησει κατι αλλο π.χ clouding

Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειναι σε λογικα πλαισια.Μικρη σκια σε καθε γωνια.Το παρατηρησα μετα απο πολυ ψαξιμο. Το κανει σε ολους? Ειναι φυσιολογικο? Δεν εχω παρατηρησει κατι αλλο π.χ clouding
Ναι είναι φυσιολογικό για αυτού του είδους τη τεχνολογία, το κάνει σε όλους , σε άλλους περισσότερο ( μοιάζει σαν να υπάρχουν μικρά λαμπατέρ στη κάθε γωνία ) και σε άλλους λιγότερο, δηλαδή αχνοφαίνεται και συνήθως σε σκοτεινό περιβάλλον όταν βλέπεις ταινίες με μαύρες μπάρες πάνω κάτω ή γενικώς όταν είναι αρκετά σκοτεινή η σκηνή που παιζει.
Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία μη ψάχνεσαι είναι λίγο και είσαι από τους τυχερούς, αν όμως είσαι στη πρώτη κατηγορία κινήσου ανάλογα τις αντοχές σου στο να το δεχτείς....

Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οι μαύρες μπάρες πάνω και κάτω κατά τη θέαση ταινιών κάνουν ζημιά στην τηλεόραση; Μπορώ ελεύθερα να παρακολουθώ;

Οι LED LCD δεν παρουσιάζουν burn in όπως οι πλάσμα αλλά υπάρχει το φαινόμενο του image persistence το οποίο είναι όμως πολύ πιο δύσκολο να εξελιχθεί σε μόνιμο πρόβλημα.

Εκτός και σκοπεύεις να βλέπεις συνεχόμενα μόνο ταινίες για ημέρες η εβδομάδες δύσκολα θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Δεν βλέπω μια μια δυο ταινίες την ημέρα και βέβαια όχι κάθε μέρα. Και δεν είναι όλες σε ευρεία οθόνη. Κι έτσι μου έφυγε η ανησυχία. Και πάλι ευχαριστώ.....

Οι LED LCD δεν παρουσιάζουν burn in όπως οι πλάσμα αλλά υπάρχει το φαινόμενο του image persistence το οποίο είναι όμως πολύ πιο δύσκολο να εξελιχθεί σε μόνιμο πρόβλημα.

Εκτός και σκοπεύεις να βλέπεις συνεχόμενα μόνο ταινίες για ημέρες η εβδομάδες δύσκολα θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Να συμπεράνουμε δηλαδή ότι υπότιτλους δικτυακά μέσω NAS η Media Server δεν πρόκειται να δω? Μήπως μέσω Samsung κινητού υπάρχει κάποια εφαρμογή για να το ξεπεράσουμε?

Ηθελα να ρωτησω τους κατοχους της τηλεορασης τι εφαρμογες για θεαση ταινιων on demand υποστηριζει η συγκεκριμενη τηλεοραση? Ξερω για το pameoden.gr, υπαρχει καποια αλλη εφαρογη?
Γενικοτερα....εχετε χρησιμοποιησει αυτη τη δυνατοτητα η ακομη δεν εχει αναπτυχθει αρκετα στην Ελλαδα?
Τελος θα ηθελα να ρωτησω επειδη εχω αποκωδικοποιητη otetv υπαρχει τροπος να συνδεσω την συγκεκριμενο αποκωδικοποιητη στη τηλεοραση και να λειτουργει με το τηλεκοντρολ της τηλεορασης και μονο? Στην ουσια θελω να καταργησω το ενα τηλεκοντρολ! Πως πρεπει να γινει η συνδεση σε αυτη τη περιπτωση?

Σήμερα έμαθα απο καταστημα ηλεκτρικών οτι πλέον σταματάει η διαθεσιμότητα των τηλεοράσεων πάνω απο 40´μέχρι να ξεστοκάρουν τα μαγαζιά ετσι ώστε απο τέλη Μάρτη να αρχίσει η καινούρια φουρνιά.Επειδή με βλέπω να μένω με την παραγγελία στα χέρια (public απο 28/12) θελω μια γνώμη, να παω για την 55f6400 που φαίνετε να ειναι σε καλύτερη διαθεσιμότητα απο το εν λόγω κτάστημα ή να πουμε καλό Πάσχα.

Τελος θα ηθελα να ρωτησω επειδη εχω αποκωδικοποιητη otetv υπαρχει τροπος να συνδεσω την συγκεκριμενο αποκωδικοποιητη στη τηλεοραση και να λειτουργει με το τηλεκοντρολ της τηλεορασης και μονο? Στην ουσια θελω να καταργησω το ενα τηλεκοντρολ! Πως πρεπει να γινει η συνδεση σε αυτη τη περιπτωση?

Post #643....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/107688-Samsung-UE-F6500-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια/page65

Μετα απο τη βοηθεια σας εδω μεσα, για την οποια ευχαριστω το καθενας σας ξεχωριστα, αποφασισα να προχωρησω στην αγορα της τηλεορασης στις 46 ιντσες.
Το deal που εχω κανει με Κωτσ... αφορα τα ακολουθα:
Samsung UE46F6500 τιμη 819 ευρω
Σετ Home Cinema Samsung HTF5500 299 ευρω
Επεκταση εγγυησης 5 χρονια 140 ευρω
Ολα τα παραπανω σε 40 α τ ο κ ε ς δοσεις και δωρο ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη Fuji FinePix T550 (τιμη κοντα στα 90ευρω!)
Τι λετε...συμφερει η παραπανω προσφορα που μου κανει το καταστημα???

Last edited:
upade στην ανωτερω προσφορα...απο αλλο καταστημα
Samsung UE46F6500 τιμη 839 ευρω
ΗΟΜΕ CINEMA HT-F6500/EN SAMSUNG 350 ευρω
δωρο φωτογραφικη μηχανη Canon Olympus

Η διαφορα στις δυο προσφορες πακετου τηλεορασης-home cinema ειναι 72 ευρω (χωρις να υπολογιζω τα δωρα) , λογω της διαφορας στα δυο home cinema που ψαχνοντας λιγακι ειδα οτι το 6500 ειναι πολυ καλυτερο σε χαρακτηριστικα σε σχεση με το 5500, θα μου προτεινατε τη δευτερη προσφορα να επιλεξω??
Ξερω...ισως να εχω κουρασει με τις πολλες ερωτησεις, αλλα στις δυσκολες εποχες που εχουμε ενα budget 1200ευρω θελει πολυ μελετη για το που θα το διαθεσεις...και κρινοντας και απο την πολιτικη-προσφορες των καταστηματων!!!!