Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καταρχήν έχεις δοκιμάσει να μετονομάσεις την είσοδο HDMI που χρησιμοποιείς σε "PC". Κατά δεύτερον κοίταξε στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών γιατί πολλές επιτρέπουν να πειράξεις τα χρώματα από εκεί.

Εννοειται, παντα ονομασια PC. Στη καρτα τωρα να αλλαξω ρυθμισεις, αλλα μου φαινεται επεσε η ποιοτητα στις καινουριες τηλεορασεις.

Εμένα δυστυχώς έχει λίγο clouding. Κάτι άσχετο αλλά ένα καπάκι που λέει common interface το έχετε βάλει στην τηλεόραση σας? τι κάνει αυτό?

Εμένα δυστυχώς έχει λίγο clouding. Κάτι άσχετο αλλά ένα καπάκι που λέει common interface το έχετε βάλει στην τηλεόραση σας? τι κάνει αυτό?
Το common interface το χρησιμοποιούμε για να βάλουμε κάποια καρτα για δορυφορικό πακέτο οπως( οτεtv η nova), χωρίς ομως να χρειάζεται πάντρεμα με κάποιο δέκτη κατι το οποίο δεν ισχύει για το παράδειγμα που προανέφερα.

έχει αναβαθμίσει κάποιος τη νέα έκδοση λογισμικου 1118; Σε μένα που την κατέβασα πριν λίγες μέρες, έκανε περίπου 2 ώρες.
ξέρετε τι βελτιώσεις εχει;

Παιδιά επειδή ειλικρινά θα σκάσω, προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφία για να την δείτε και εσείς. Όταν βάζω youtube ή όταν ένα κανάλι είναι τελείως μαύρο ( αλτερ) η τηλέοραση έχει έντονο clouding. Επειδή δεν ξέρω και πολλά αυτό θα με επηρεάσει κάπου? Εννοώ στις ταινείες που είδα μέχρι τώρα αυτά τα λευκά συνεφάκια δεν κατάφερα να τα βρω. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σας παρακαλώ?

Ορίστε και οι φωτογραφίες. Ευτυχώς bleeding ακόμα δεν βρήκα
Σε απόλυτο σκοτάδι με αλτερ http://imageshack.com/a/img853/4238/vtdc.jpg
Στο youtube https://imageshack.com/i/nb7x0xj

Last edited by a moderator:
Ορίστε και οι φωτογραφίες. Ευτυχώς bleeding ακόμα δεν βρήκα
Σε απόλυτο σκοτάδι με αλτερ http://imageshack.com/a/img853/4238/vtdc.jpg
Στο youtube https://imageshack.com/i/nb7x0xj
Ειναι λιγο τσιμπημενο το φαινομενο στην τηλεοραση σου!!!αν νιωθεις οτι σε ενοχλει τοσο πολυ στην θεαση!!!τοτε θα σου προτεινα να της πας για αντικατασταση.

Σχετικά με το μαύρο της τηλεόρασης, και επειδή ακούω από πολλούς ότι έχει καλό μαύρο, εμένα γιατί μου φένεται τραγικό?
Βέβαια δεν έχω κάποια άλλη τηλεόραση ως μέτρο σύγκρισης, εκτώς μιας παλιάς lcd υπολογιστή (η οποία έχει καλύτερο μαύρο!) και αναρωτιέμαι μήπως έπεσα σε προβληματική περίπτωση ή απλά οι υπόλοιπες έχουν ακόμα χειρότερο μαύρο.
Την διαφορά του μαύρου πλαισίου της tv από μία μαύρη εικόνα σε σκοτεινό χώρο δεν τη βλέπετε?
Βασικά το μαυρο της δεν είναι μαύρο αλλά μπλε-γκρι πολλύ σκούρο θα έλεγα.
Θα ήθελα τη γνώμη σας!

Καταρχάς σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση σου. Υπάρχουν ρυθμίσεις που το περιορίζουν;
Έβαλα ταινίες και με μπάρες αλλά δεν βλεπω ΚΑΝ σύννεφα. Ειναι λογικό αυτο. Στο YouTube και στο αλτερ ειναι γεμάτο αλλά όταν βλεπω ταινίες η τηλεοπτικό σε μαύρες σκηνές δεν φένετσι τιποτα. Ειναι λογικό αυτο;

Φίλοι μου, υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω τα RCA της τηλεόρασης για έξοδο ήχου? Δεν θέλω να συνδέω το hifi με την έξοδο ακουστικών της τηλεόρασης (mini jack) γιατί και βαβουριόζικο είναι (βάλε-βγάλε) και δε βολεύει γιατί χάνεται ο ήχος της τηλεόρασης. Θα ήθελα δηλαδή να έχω ήχο παράλληλα στο hifi + την τηλεόραση.

Φίλοι μου, υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω τα RCA της τηλεόρασης για έξοδο ήχου? Δεν θέλω να συνδέω το hifi με την έξοδο ακουστικών της τηλεόρασης (mini jack) γιατί και βαβουριόζικο είναι (βάλε-βγάλε) και δε βολεύει γιατί χάνεται ο ήχος της τηλεόρασης. Θα ήθελα δηλαδή να έχω ήχο παράλληλα στο hifi + την τηλεόραση.

με οπτικη ινα...και εχεις πολυ καλυτερο αποτελεσμα

Καταρχάς σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση σου. Υπάρχουν ρυθμίσεις που το περιορίζουν;
Έβαλα ταινίες και με μπάρες αλλά δεν βλεπω ΚΑΝ σύννεφα. Ειναι λογικό αυτο. Στο YouTube και στο αλτερ ειναι γεμάτο αλλά όταν βλεπω ταινίες η τηλεοπτικό σε μαύρες σκηνές δεν φένετσι τιποτα. Ειναι λογικό αυτο;

Δες τις ρυθμισεις της τηλεορασεις σου και παιξε με αυτες(δυστυχως δεν εχω την ιδια τηλεοραση για να σε βοηθησω πανω σε αυτον τον τομεα)Ψαξε να βρεις τον οπισθιο φωτισμο μεσα απο το μενου!!και ριξε λιγο την τιμη του(λογικα πρεπει να υπαρχει η συγκεκριμενη ρυθμιση)

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το προσπαθήσω. Θέλω να εξαντλήσω κάθε δυνατό τρόπο βελτίωσης πριν τους την γυρίσω πίσω. Στεναχωρήθηκα πολύ 700 ευρώ ήταν αυτά ρε γαμώτο, τα μάζευα 4 μήνες. Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής.

Την διαφορά του μαύρου πλαισίου της tv από μία μαύρη εικόνα σε σκοτεινό χώρο δεν τη βλέπετε?
Βασικά το μαυρο της δεν είναι μαύρο αλλά μπλε-γκρι πολλύ σκούρο θα έλεγα.
Θα ήθελα τη γνώμη σας!

Δοκίμασε τις ρυθμίσεις αυτές...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/107688-Samsung-UE-F6500-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια/page81

Εκτός από "χρωματική περιοχή" και "ισορροπία λευκού" που δεν έχει νόημα να τις πειράξεις (οι τιμές είναι διαφορετικές για κάθε τηλεόραση).

Αν το μαύρο ήταν σαν το πλαίσιο της οθόνης τότε δεν θα ήταν τηλεόραση LED LCD αλλά OLED. Είναι όμως πολύ καλό για τηλεόραση της συγκεκριμένης τεχνολογίας.

με οπτικη ινα...και εχεις πολυ καλυτερο αποτελεσμα

sorry για το χαζό reply...το hifi μου όντας παλιό...δεν έχει οπτική ίνα... :-( υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? (εκτος του να πάρω νέο hifi ...)

Παιδιά πρόβλημα SOS!

Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το smart hub αλλά δεν τα καταφέρνω, πατάω σε ένα application να ανοίξει και περιμένω σε μια μαυρη οθόνη χωρίς να γίνεται τίποτα.
Το ίδιο πράγμα συμβαίνει όταν πάω να κάνω συνδεση λογαριασμού σε samsung.
Κανα 2 φορές αφού έκλεισα την τηλεόραση και την έβγαλα από το ρεύμα τα κατάφερα να φτάσω στο 2ο βήμα στη δημιουργία λογαριασμού αλλα στο 3ο κόλλησε.

Επίσης όταν πάω στην πρώτη καρτέλα "social" και πατάω ένα βίντεο του youtube να παίξει μου δίνει την επιλογή εγκατάσταση εφαρμογών , πατάω οκ και μετά λέει "το samsung apps δεν έχει εγκατασταθεί - θα πρεπει να ενεργοπ. τις εφραμ. και τις υπηρ. σας."

Ο ίντερνετ browser - επιλογή από το χειρηστήριο λειτουργεί κανονικά παρόλαυτα.
Εκανα και αναβάθμιση από το φλασάκι αλλά τίποτα..

Καλημέρα. Μετά απο 6,5 μήνες που έχω την UE40F6500 αποκόμισα τα παρακάτω:

ΘΕΤΙΚΑ:
1. Πολύ καλή εικόνα με ωραία χρώματα ιδιαίτερα σε κινηματογραφικό περιβάλλον. (Δυστυχώς επειδή η ποιότητα των καναλιών κρατικών και τοπικών είναι άθλια,
για να καταλάβεις την ποιότητα της TV θα πρέπει είτε να βάλεις NOVA ή OTE TV για τα έξτρα κανάλια του κάθε πακέτου και ΟΧΙ τα κλασικά κανάλια
είτε να παίρνεις DVD για ταινίες ή θα τις κατεβάζεις απο το ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
2. Ο Media player παίζει τα πάντα
3. Απροβλημάτιστη σύνδεση με Ιντερνετ και ιδιαίτερα μετά την τελευταία αναβάθμιση είναι ταχύτατη.
4. Αναπαραγωγή ταινιών και φωτογραφιών απ´ευθείας απο τον υπολογιστή στην TV τέλεια.
5. Πλήρης έλεγχος του αποδικοποιητή της Nova απο τα τηλεχειρηστήρια της TV,
6. Αρκετές θύρες διασύνδεσης (HDMI, USB κλπ).
7. Η οθόνη μου δεν εμφανίζει κανένα απο τα προβλήματα που διάβασα (Παίζει 16 ώρες περίπου την ημέρα)
8. Η τηλεόραση έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις (αλλά πρέπει να ασχοληθείς αρκετά)

ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
1. Θα ήθελα καλύτερο τηλεχειριστήριο με μεγαλύτερα πλήκτρα.
2. Η βάση δεν κάνει κλίση εμπρός - πίσω παρα μόνο δεξιά -αριστερά
3. Θα ήθελα περισσότερο μπάσο στον ήχο

Μετά την αξιολόγηση της τηλεόρασης θέλω να ρωτήσω κάτι για την κάμερα.
Όταν έκανα έλεγχο την TV για το πάνελ είδα ότι έγραφε camera version:**** που σημαίνει ότι η camera είναι κλειδωμένη.
Υπάρχει περίπωση ξεκλειδώνοντάς το να μπορούμε να βάλουμε οποιαδήποτε κάμερα θέλουμε; Γνωρίζει κανένας;
Επίσης υπάρχει κανένα SITE που να αναφέρονται οι βελτιώσεις που υπάρχουν στις αναβαθμίσεις;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ