Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η δικιά μου αντί για 6 στο προτελευταίο στοιχείο του κωδικού του πάνελ εχει Α. Δηλαδή 46Α1AFAV, τι σημαίνει αυτό? Επίσης αν γνωρίζει κανείς για το θέμα των πιξελ παρακαλώ...

χωρίς να ξέρω τα περί αριθμησης των πανελ της Samsung,
μήπως A = 10 κατά το δεκαεξαδικό σύστημα ;

Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η δικιά μου αντί για 6 στο προτελευταίο στοιχείο του κωδικού του πάνελ εχει Α. Δηλαδή 46Α1AFAV, τι σημαίνει αυτό? Επίσης αν γνωρίζει κανείς για το θέμα των πιξελ παρακαλώ...

Μόλις το είδα κι εγώ και στη δικιά μου είναι 40A1AFAV. Επειδή είναι μοντέλο κατασκευής 2014,μήπως η SAMSUNG στις τελευταίες της σειρές πριν τα μοντέλα του 2014 έκανε κάποιες μετατροπές ?

Επειδή 1st=0 δε μου μοιάζει για δεκαεξαδικό. Αλήθεια τι εννοούμε όταν λέμε 1ο 2ο 3ο πάνελ;

Last edited:
φιλε yperion μπορεις να μας δωσεις παλι τις ρυθμισεις εικονας που εχεις εσυ? ευχαριστω!!

το v μηπως σημαινει vertical εξου και οι προσφορες των 55 στα 890.Βαλτε για λιγο δυναμικη να δειτε απο ποια μερια ζεστενεται

Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σ ευχαριστω πολυ φιλε!!

edit αυτην την λειτουργια με το eco τι κανουμε φιλε?

Last edited:
edit2 δεν εχω ψηφιακο σημα ακομη στην περιοχη που ειμαι και αυτες οι ρυθμισεις σε αναλογικο δεν μου καθονται καλα, το μαυρο, βαθυ μαυρο δεν υπαρχει, δειχνει σαν να εφυγε το χρωμα, με φυσικη εικονα ειμαι μια χαρα, το eco εσεις το εχετε ενεργοποιημενο? πως ειναι το σωστο? ευχαριστω και παλι.

το v μηπως σημαινει vertical εξου και οι προσφορες των 55 στα 890.Βαλτε για λιγο δυναμικη να δειτε απο ποια μερια ζεστενεται
εμένα ειναι 46 και ζεστένεται απο την μερια που ειναι η τροφοδοσία ρεύματος.το vertical τι ειναι και γιατι θα δικαιολογουσε τις προσφορες?

φιλε μου στα πλαγια πιασε την και οχι πισω στην πλατη.Εκει που ναι τα led αριστερα και δεξια του πανελ αλλα μαλλον εκανα λαθος τσεκαρε το ομως

Έχει παρατηρήσεις κανείς, μετά την τελευταία αναβάθμιση στις αρχές του Μάρτη, ορισμένα glitches στα 720p mkv ;

Εμένα το κάνει 1-2 φορές σε 40λεπτο mkv, σχεδόν κάθε φορά. Πριν την αναβάθμιση δεν το έκανε.

Έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές (σε μικρό ποσοστό των αρχείων) ο ήχος και η εικόνα έχουν πρόβλημα lip sync. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς την έννοια του glitches αν θέλεις εξήγησε μας.

Έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές (σε μικρό ποσοστό των αρχείων) ο ήχος και η εικόνα έχουν πρόβλημα lip sync. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς την έννοια του glitches αν θέλεις εξήγησε μας.

Lip sync δεν έχω, εκτός του House of Cards S02 που δεν διορθώνεται με καμία ρύθμιση (στο PC κανονικά όπως και στο blu-ray FS5200).

Ελπίζω η φωτό να σε διευκολύνει. Την βρήκα, δεν είναι screenshot δικό μου αλλά κάπως έτσι. Παίζει κανονικά, χαλάει/pixelάζει για ίσως λιγότερο από second και συνεχίζει κανονικά το mkv. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν απλά στο file αλλά το κάνει σχεδόν σε κάθε mkv ενώ στο PC δεν έχει τέτοιο θέμα.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως το παλιό καλό egreat m34a παίζει τα πάντα και άψογα και με ένα κάρο ρυθμίσεις και αυτό μας παιδεύει συχνά πυκνά.

Attachments

• glitch.jpg
    glitch.jpg
    45.7 KB · Views: 353
Με το 1018 που εχω περάσει δεν έχω παρατηρήσει glitches , μονο lip sync σε μερικές ματροσκες. Αυτό ομως συμβαίνει και στον DVB δεκτη Amtc 290 hd που διαθετω.

Παρατήρησα μια μυρωδιά(σαν κάμμένα καλώδια) στον χώρο μετά από αρκετή ώρα.
Βέβαια η τηλεόραση είναι καινούρια και ο χώρος αρκετά μικρός.
Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο?
Επίσης η δεξιά μεριά του πίσω μέρους της είναι αρκετά ζεστή.
Να ανησυχήσω?

Η 55αρα ζεσταίνεται ελάχιστα , σε πιο μικρά μεγέθη επειδή υπάρχει μικρότερος χώρος για εξαερισμό μπορεί να είναι πιο έντονο το φαινόμενο , δεξιά είναι η πλακέτα τροφοδοσίας στο σημείο που λες.

Αν δεις και σου μυρίζει ξανά επικοινώνησε με το σέρβις.

Χθες πέτυχα σε ένα κατάστημα αυτό το σετ πληκτρολόγιο/ποντίκι και το αγόρασα για δοκιμή...

https://www.skroutz.gr/s/3405131/Element-KB-600.html

Λειτουργεί πολύ καλά με την F6500 (καλύτερα από το logitech K400) , μόνο το ποντίκι θα μπορούσε να κινείται με λίγο καλύτερη ακρίβεια (ορισμένες φορές φεύγει περισσότερο από ότι πρέπει) κατά τ' άλλα πολύ καλή λύση για όποιον ψάχνει πληκτρολόγιο για την τιμή του (20-25 ευρώ).

Λοιπόν update από το element , με enter βγάζει λίστα καναλιών , με τα βελάκια πας πάνω κάτω στην λίστα και με το enter αλλάζεις κανάλι , με το δεξί κλικ στο ποντίκι μπορείς να πας στο smart hub , πατώντας νούμερα σε πάει απευθείας στο συγκεκριμένο κανάλι κτλ. Γενικά μπορείς να χειρίζεσαι την τηλεόραση αποκλειστικά από το πληκτρολόγιο και το mouse.

Βέβαια δεν είναι και κάτι σπουδαίο όλα αυτά αλλά να έχουμε γκατζετάκια να παίζουμε.

Έστειλε το plaisio, promotion για αγορά της UE40H6400. Γνωρίζουμε τις διαφορές με την αντίστοιχη 40" ue40F6500 ?

H τηλεόραση είναι στις 46 ίντσες, μετά από 20 ώρες μια ελαφριά μυρωδιά(καμμένου πλαστικού) από τους αεραγωγούς(πάνω δεξιά) συνεχίζει να υπάρχει..

Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος να ακουμπήσει το πίσω μέρος της οθόνης του, δεξιά, από εκεί που είναι η τροφοδοσία, και προς τα πάνω και να μου πει περίπου τι θερμοκρασία έχει?
Η δικιά μου είναι αρκετά ζεστή, γύρω στους 45 βαθμούς μετά από καμιά ώρα χρήσης.