Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προβλήματα τελευταίου update (1119) συνέχεια. Μετά το glitch που έχω παρατηρήσει στα mkv (2 στα 3 αρχεία σίγουρα και 1-2 φορές αν το κάνει) βλέπω πρόβλημα και στο anynet. Πρόβλημα είχε και πριν οπού ακριβώς μετά από 2 ώρες που το έκλεινα, άνοιγε το 2.1 home cinema μόνο του, τώρα το κάνει οπότε τύχει. Και όταν ανοίγει το home cinema ακούγεται το γνωστό "τσικ" που κάνει η tv όταν την ανοίγεις. Δεν ανοίγει βεβαία αλλά το anynet δίνει σήμα στο 2.1 και ανοίγει αυτό....

@peter1987: εμένα η 40αρά μετά από 45λεπτό mkv ίσα που καταλαβαίνω τη διάφορα θερμοκρασίας σε σχέση με την υπόλοιπη πλάτη.

Προβλήματα τελευταίου update (1119) συνέχεια. Μετά το glitch που έχω παρατηρήσει στα mkv (2 στα 3 αρχεία σίγουρα και 1-2 φορές αν το κάνει)...

Από τότε που το έγραψες άρχισα να παρατηρώ και στην δική μου και στα 4-5 επεισόδια που είδα και την ταινία Despicable me 2 που έβλεπα με τα παιδιά μου δεν το είδα ούτε μια φορά.

Αν θέλεις πες μου συγκεκριμένο επεισόδιο σειράς να το δοκιμάσω και στο WD Live.

Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος να ακουμπήσει το πίσω μέρος της οθόνης του, δεξιά, από εκεί που είναι η τροφοδοσία, και προς τα πάνω και να μου πει περίπου τι θερμοκρασία έχει?
Η δικιά μου είναι αρκετά ζεστή, γύρω στους 45 βαθμούς μετά από καμιά ώρα χρήσης.

Πάρε καλύτερα και δήλωσε βλάβη , δεν μου φαίνεται φυσιολογικό.

Έστειλε το plaisio, promotion για αγορά της UE40H6400. Γνωρίζουμε τις διαφορές με την αντίστοιχη 40" ue40F6500 ?

Είναι αντικαταστάτης της F6400 αλλά έχει πλέον quad core αντί για dual core για πιο γρήγορο smart tv , σε εικόνα άγνωστο αν έχει διαφορές , θα κυκλοφορήσει και H6500 που είναι αντικαταστάτης της F6500.

Last edited:
Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπερα, και σε μενα (46 F6500) εκεινο το σημιο που ειναι το τροφοδοτικο ειναι πολυ πιο ζεστο σε σχεση με αλλα σημεια, προβλημα ειναι αυτο? κοντα ενα χρονο την εχω, δε μυριζει κατι και ουτε παρατηρησα καποιο προβλημα, λετε να εχουμε θεμα?

Το σημείο που είναι το τροφοδοτικό όντως είναι πιο ζεστό , το να καίει και να μυρίζει όπως στην τηλεόραση του Peter όμως θεωρώ ότι υποδηλώνει πρόβλημα.

Καλησπέρα στην φιλόξενη παρέα,
μετά από αρκετό διάβασμα του φορουμ, εδώ και μια εβδομάδα την παλιά μας Sony KDL 2000 40’ αντικατέστησε η 46’ 6500. Μεγάλη η διαφορά στην ποιότητα της εικόνας αλλα βεβαια και στις υπόλοιπες δυνατότητες της τηλεόρασης. Το σήμα λαμβάνεται από τον δέκτη της Nova HD DS 831.
Μερικές παρατηρήσεις που θα ήθελα τα σχόλια σας.
1. Στα ψηφιακά κανάλια δεν το συζητώ η εικόνα είναι super, το 3D δεν παίζεται (πάθαμε πλάκα οικογενειακώς), το τηλεοπτικό εχω την εντύπωση ότι έρχεται χειρότερα στην Nova σε συγκριση με τον ΟΤΕ , σωστά?
2. Σε κάποια τηλεοπτικά κανάλια Μega , Ant, Star στο πάνω μέρος της οθονης υπάρχει μια διακεκομένη άσπρη λεπτή γραμμή ( στα υπόλοιπα του μπουκετου της Nova δεν το κάνει, ούτε σε dvd βεβαια). Είναι αναμενόμενο, το έχεται ξαναδεί ? η παλια sony δεν το εκανε.
3.Κατά το πρώτο set up της tv o συγχρονισμός όπως και ο χειρισμός από το χειριστήριο της Σαμυ της Nova ήταν άμεσος. Μετά όμως από δύο ημέρες για λόγο που ειλικρινά δεν μπορώ να εξηγήσω το remote πλέον δεν άλλαζε τα κανάλια της Nova. Όσο και αν προσπάθησα ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες δεν καταφερα να συγχρονίσω το χειριστ’ηριο της tv με την Nova οπότε αναγκαστικά χρησιμοποιώ και τα δύο control. Το πρόβλημα είναι ότι παρότι αναγνωρίζει το μοντέλο του δεκτη δεν αλλάζει τα κανάλια του. Εχετε καμιά ιδέα επ’ αυτού??
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Εχει δοκιμάσει κανείς τον ενσωματωμένο δορυφορικό δεκτή; Αν βάλουμε ενα πιάτο θα πιάσει τα free to air?

@psideras, εχω πιατο με τρεις δορυφορους, μια χαρα δουλευει, κατπληκτικα θα ελεγα, εχει πολυ καλο δεκτη, στα HD καναλια του astra 19.2 ειναι ολα τα λεφτα απο θεμα ποιοτητας, αν υπηρχε και η δυνατοτητα να μεταφερουμε τα δορυφορικα καναλια που θελουμε εκει που βρισκονται τα τοπικα θα ηταν οτι καλυτερο

Δηλαδή τα εχει σε ξεχωριστή ομάδα; Παντως μπορείς να ψάξεις για ελεύθερα δορυφορικά χωρίς να χαλάσουν τα επίγεια; (Συγνώμη για την off topic ερώτηση: ψάχνω για FTA γαλλικά. Eutelsat 5 έχεις δοκιμάσει; )

Προβλήματα τελευταίου update (1119) συνέχεια. Μετά το glitch που έχω παρατηρήσει στα mkv (2 στα 3 αρχεία σίγουρα και 1-2 φορές αν το κάνει) βλέπω πρόβλημα και στο anynet.

Λοιπόν βρήκα τυχαία ένα επεισόδιο της σειράς suits (S03E14) που έκανε το glitch σε 3 σημεία γύρω στα λεπτά 15 , 30 και 40. Το δοκίμασα στο WD Live και στο laptop και το έκανε και εκεί ακριβώς στα ίδια σημεία. Σε άλλο επεισόδιο της σειράς DaVinci's Demons που είδα σήμερα δεν είδα καθόλου glitch.

Δηλαδή τα εχει σε ξεχωριστή ομάδα; Παντως μπορείς να ψάξεις για ελεύθερα δορυφορικά χωρίς να χαλάσουν τα επίγεια; (Συγνώμη για την off topic ερώτηση: ψάχνω για FTA γαλλικά. Eutelsat 5 έχεις δοκιμάσει; )

ναι ειναι ξεχωριστα, ψαξε ελευθερα δεν εχει καμια σχεση τα επιγεια με τα δορυφορικα, τον eutelsat δεν τον δοκιμασα, εχεις μοτερ στο πιατο?

Όχι η αλήθεια είναι οτι δεν έχω στήσει ακόμη κεραία απλά σκέφτηκα να εκμεταλλευτώ την τηλεόραση μιας και το κόστος για πιάτο και LNB είναι πολύ μικρό πλέον

αξιζει φιλε, αξιζει μονο οταν δεν εχεις καποιο πακετο nova-otetv-holtv, εκτος και αν ψαχνεις κατι συγκεκριμενο απο τον eutelsat

Έχω ΟΤΕ IPTV. Θέλω να το κάνω απλά για να δω τι παίζει με τα ελεύθερα δορυφορικά και μιας και έχουμε έτοιμο δεκτή να τον εκμεταλλευτώ. Δεν ψάχνω κατι συγκεκριμένο. Όπου εχει το καλύτερο περιεχόμενο FTA θα στοχεύσω. Eutelsat 5 west που εχει γαλλικά ελεύθερα σκέφτηκα για τη σύζυγο.

αν ειναι ετσι τοτε αξιζει, δε θα σε προδωσει ο δεκτης που εχει η tv, ειναι δυνατος, ευκολος και ευχαριστος προς τους χρηστες, και βολικος θα ελεγα, εχει επιλογη αγαπημενα ωστε να βαλεις εκει ποια καναλια σ ενδιαφερουν, για να μη ψαχνεις αναμεσα σε χιλιαδες :a0210:

Από τη samsung μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό να ανεβάζει θερμοκρασία, και ότι η μυρωδιά θα φύγει με τον καιρό.

Όποιος έχει την 46 άρα και δεν του κάνει κόπο ας ακουμπήσει το πίσω μέρος της οθόνης (δεξιά προς τα πάνω) μετά από το τέλος μιας ταινιάς και ας μου πει περίπου πόσο ζεστή είναι η τηλεόραση.
Η δικιά μου φτάνει περίπου στους 40-45 βαθμους και προφανώς αυτό οφείλετε για την ελαφριά μυρωδιά που βγαίνει από τον αεραγωγό.

Νομίζω ότι δεν είναι φυσιολογικό και δεν θα έπρεπε να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Καλό θα ήταν να αναφέρεις και ποιό mode λειτουργίας χρησιμοποιείς και με ποιά θέση του οπίσθιου φωτισμού, ώστε να μπορεί να γίνει πιο σωστή η σύγκριση... ;)

Σωστά! Το mode που χρησιμοποιώ είναι κιν. ταινία και ο οπίσθιος φωτισμός στο 16.

Παιδια μπορει καποιος να μου απαντησει πως τα παει η τηλεοραση στη παρακολουθηση ποδοσφαιρου? Εν οψει μουντιαλ
το ρωταω!