Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ πολύ! Σκεφτόμουν να πάρω 2ΤΒ για σιγουριά αλλά τώρα θα πάω στα 3ΤΒ :ernaehrung004: Έχει βάλει κανείς ακόμα μεγαλύτερο μήπως; :)

Last edited:
εγω φιλε μου εχω αυτον με 2,5tb υλικο φορτωμενο (μονο ταινιες) και δεν καταλαβαινει τιποτε
SEAGATE Backup Plus Desktop 4TB

Kαλημέρα σε όλους.
Φίλος αγόρασε την 40άρα και ρωτάει αν γνωρίζετε κάποιο ασύρματο πληκτρολόγιο πλήρως συμβατό με την tv και αν υπάρχει επίσης συμβατή κάμερα για skype.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Kαλημέρα σε όλους.
Φίλος αγόρασε την 40άρα και ρωτάει αν γνωρίζετε κάποιο ασύρματο πληκτρολόγιο πλήρως συμβατό με την tv και αν υπάρχει επίσης συμβατή κάμερα για skype.

Πληκτρολόγιο πήρα το "official"
http://www.samsung.com/gr/consumer/...v-accessories/VG-KBD2000/XU?subsubtype=acc-3d
Υπάρχουν κι άλλα πιο οικονομικά που είναι συμβατά. Για skype cam νομίζω θέλει μόνο τη δική της http://www.samsung.com/ca/consumer/tv-video/tv/tv-accessories/VG-STC3000/ZA?subsubtype=others

Kαλημέρα σε όλους.

Αν θέλει να γλιτώσει κάποια χρήματα μπορεί να δει και αυτό...

https://www.skroutz.gr/s/3405131/Element-KB-600.html

Το έχω κανένα μήνα και λειτουργεί πολύ ικανοποιητικά. Το αγόρασα από ένα Electronet.

Από ότι βλέπω στο manual της F6500 υποστηρίζει διάφορους τύπους υποτίτλων εκτός των κλασσικών .SRT * SUB.

Υποστηρίζει .ttxt, .smi, .ssa, .ass, .psb

Η ερώτησή μου είναι: έχει πειραματιστεί κανένας με τους άλλους τύπους υποτίτλων και κυρίως αν έχει καταφέρει να βάλει custom μέγεθος και χρώμα.

Εχω βρεί την 40F6320 στα 480 ευρώ και την 40F6500 στα 570 ευρώ, η χρήση θα είναι πιο πολύ τηλεοπτικό και καμμιά ταινία αφου προορίζεται για δεύτερη τηλεόραση.
Επειδή με τα τεχνικά έχω ψιλοζαλιστεί ποια μου προτείνεται για αγορά; Επίσης θέλω να μου πείτε αν γίνεται blu-ray της Samsung(F6500 Ή H6500) μέσω all share ή wi-fi direct ή δικτύου(router) να προβαλει περιεχόμενο απο στικάκι ή δίσκο στην τηλεόραση.

Στην τηλεόραση που αγόρασε ο φίλος μου, παρατηρήθηκε το εξής: όταν συνδέει εξωτερικό σκληρό, μετά από 3 λεπτά, κλείνει η tv.
Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει?
Το έχει πάθει και κανένας άλλος κάτοχος αυτό?
Ευχαριστώ

Γεια σου φιλε shadowf. Εχω το blu ray bd f6500 της Samsung τα κάνει όλα αυτα που θες. Ειναι και smart

Μετά από καιρό παρέλαβα σήμερα την 55άρα Samsung UE F6500. Ακόμα είμαι στό στήσημο. Πιστεύω αυριο να μπορέσω να γράψω τις πρώτες εντυπώσεις μου στην παρέα εδώ.:operator:

Μετά από καιρό παρέλαβα σήμερα την 55άρα Samsung UE F6500. Ακόμα είμαι στό στήσημο. Πιστεύω αυριο να μπορέσω να γράψω τις πρώτες εντυπώσεις μου στην παρέα εδώ.:operator:
Με γειά , καλοθέατη και απροβλημάτιστη.

Παιδιά ο web browser που πήγε; Παρατήρησε κανείς άλλος ότι εξαφανίστηκε ή μόνο σε εμένα συμβαίνει; Όλα τα apps στο smart hub κανονικά, ο browser πουθενά! Τι έγινε;

Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ξερετε τι κωδικο θα βαλω σε καποιο τηλεκοντρολ εμποριου?

Μετά από αρκετές μέρες καταφέρνω να γράψω δυο λόγια κσι θα ακολουθήσουν και φωτογραφίες ελπίζω σύντομα.
Ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα εικόνας και το κυριότερο δεν έχει προβλήματα clouding κτλ.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους γιατί όλο αυτό το διάστημα με την βοήθεια τους και τις εμπειρίες τους όταν την έβγαλα από το κουτί με τις σημειώσεις που κρατούσα ήταν θέμα ελάχιστου χρόνου να κάνω κάποιες βασικές ρυθμίσεις και να μπω σε κάαποιες λειτουργίες. Σας ευχαριστώ πολύ.:worshippy::worshippy::ernaehrung004: