Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εκανε κανένας το update, ξέρουμε τι αλλάζει;
Εχθες το βράδυ που δοκίμασα online update δεν μου εμφάνισε κάτι (ειμαι στην 1119). Το κάνω με USB;

Εκανε κανένας το update, ξέρουμε τι αλλάζει;
Εχθες το βράδυ που δοκίμασα online update δεν μου εμφάνισε κάτι (ειμαι στην 1119). Το κάνω με USB;

Ναι USB. Το τρέχεις το αρχείο και στο output directory του βάζεις το USB να αποσυμπιέσει εκεί τα αρχεία. Θα σου φτιάξει ένα folder στο root του USB με το όνομα του κατεβασμένου αρχείου.

Όταν το βάλεις στην τηλεόραση και πας να κάνεις manually update θα σε ρωτησει αν θες να ψάξει στο USB πρώτα και θα του πεις ΝΑΙ.

Το USB το κανουμε format σε NTFS ;
Εχει κανένας αλλάξει το version της τηλεόρασης σε F6640 ;
Το βρήκα σε ενα γερμανικό forum.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για ποιόν λόγο να το κάνουμε αυτό? Θα αλλάξει η βάση της τηλεόρασης?:p

Είναι στα 600hz και έχει micro-dimming.
Με μια μικρή αλλαγή στο service menu δέχεται firmware της F6640 και ενεργοποιουνται αυτά τα features που είναι καθαρά του λογισμικού.

Last edited:
Last edited:
Αλήθεια όταν λένε 200Hz 400Hz 600Hz τι εννοούν ακριβώς;
Εγώ πάντως να είμαι ειλικρινής δελεάστηκα με τα διπλάσια Hertz από την 6400 όταν διάλεγα την 6500

Αλήθεια όταν λένε 200Hz 400Hz 600Hz τι εννοούν ακριβώς;

Παραπλανητικά νούμερα που έχουν δημιουργηθεί από τα τμήματα μάρκετινγκ...

Buyers beware: top TV makers are quietly substituting industry standardized refresh rate specifications with their own artificial rate numbers, deceiving prospective buyers into purchasing an HDTV over a possibly better performing (but more honestly labeled) competing model. These numbers, created by the marketing department, do little to explain a TV’s actual hardware capabilities. Don’t get ripped off, read the following guide to help sort through the hype.

http://hdguru.com/beware-of-phony-lcd-hdtv-refresh-rates/7726/

Δες και εδώ...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/44629-LCD-LED-LCD-TV-200-Hz-MCI-CMR-XR-PMR-κ-λ-π/page6

Σίγουρα η διάφορα στα hertz πρακτικά δεν είναι καθόλου αντιληπτή και όπως καταλαβαίνω έχει να κάνει με το πόσες ψεύτικες εικόνες θα φτιάξει η τηλεόραση και με το ποιες τεχνολογίες χρησιμοποιεί. Όμως σε θεωρητική βάση πως ένα μοντέλο που λέει πως ειναι 200Hz είναι το ίδιο πράγμα με ένα άλλο ίδιας εταιρείας που γράφει 400Hz
Πως δικαιολογείται το νούμερο αυτό άσχετα αν δεν ειναι πρακτικά καθόλου σημαντικό

Σίγουρα η διάφορα στα hertz πρακτικά δεν είναι καθόλου αντιληπτή και όπως καταλαβαίνω έχει να κάνει με το πόσες ψεύτικες εικόνες θα φτιάξει η τηλεόραση και με το ποιες τεχνολογίες χρησιμοποιεί. Όμως σε θεωρητική βάση πως ένα μοντέλο που λέει πως ειναι 200Hz είναι το ίδιο πράγμα με ένα άλλο ίδιας εταιρείας που γράφει 400Hz
Πως δικαιολογείται το νούμερο αυτό άσχετα αν δεν ειναι πρακτικά καθόλου σημαντικό

...

Επειδή κάπου πρέπει να πατάνε αυτά τα νούμερα, σε περίπτωση που κάποιος αποφασίσει να κινηθεί νομικά, η λογική εξήγηση είναι ότι είναι 100Hz όλες από το πάνελ και οι μεν "400άρες" επιτελούν το scanning backlight σε 4 βήματα/ζώνες, ενώ οι δε "800άρες" σε 8...

quattron3d_tec_img3.jpg

Panasonic_Backlight_Scanning.jpg

http://www.avclub.gr/forum/showthre...0w829b?p=1057085216&highlight=#post1057085216

Κατέβασα το firmware της 6640 (το ίδιο είναι δηλαδή και στην F6500) , άλλαξα και το μοντέλο στο service menu , παρόλα αυτά δεν είδα καμία απολυτως διαφορά.

Σκέφτομαι να κατεβάσω το firmware της F9000 και να την κάνω 4k/UHD...:p

Πρόσφατα ανακάλυψα ότι υπάρχει έκδοση του Samsung Smart view για windows...

http://www.samsung.com/global/smartview/english/

Μπορείς να βλέπεις στο laptop το κανάλι που βλέπεις και στην τηλεόραση (δεν λειτουργεί όμως για εικόνα με συσκευές συνδεδεμένες με HDMI , μάλλον για λόγους copyright).

Tο λινκ είναι για win 8.
Γνωρίζουμε αν δουλεύει σε win 7?

Εκτος απο τα 600hz υπάρχει και το micro-dimming που έχει η F6640.
Επίσης το ότι το αρχείο είναι το ίδιο, δεν θα πεί οτι είναι και το firmware ίδιο.

Θα κερδίσουμε κατι ουσιώδες ή ετσι απλά για να πόυμε ότι κατι κάναμε;