Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Νέα αναβάθμιση για την F6500 (1120.0), 19/05/2014

http://www.samsung.com/gr/support/model/UE40F6500SSXXH-downloads

Παιδιά έκανα την αναβάθμιση χθες με usb. Τώρα όμως που πάω στο μενού στο πεδίο "ενημέρωση λογισμικού" για να δω αν το πήρε, δεν είναι δυνατή η επιλογή του. Σαν να είναι απενεργοποιημένο. Καμία ιδέα?

Είναι απενεργοποιημένο γιατί έχεις την τελευταία αναβάθμιση περάσει , αν βγει πχ. 1121 τότε θα μπορείς να το επιλέξεις ξανά.

Εκτος απο τα 600hz υπάρχει και το micro-dimming που έχει η F6640.

Αν μου αποδείξεις ότι η F6500 δεν έχει micro dimming τότε θα το δεχτώ.

ΥΓ. Καλό είναι να μην ωθούμε τους άλλους σε 'σκάλισμα" του service menu γιατί υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ζημιά όπως έχει συμβεί παμπολες φορές σε διάφορα μέλη.

Last edited:
Νέος κάτοχος της 6640. απλά να επιβεβαιώσω ότι "βλέπει" κανονικά εξωτερικό σκληρό δίσκο WD 4 TB.... και με την ευκαιρία να μοιραστώ περιπέτειες.....Επίσημη απάντηση από Samsung Αθήνας: Όχι κύριε καμία τηλεόραση δεν αναγνωρίζει πάνω από 2 ΤB. Από Πλαίσιο καλαμαριάς: Σίγουρα μέχρι 2 TB. Για μεγαλύτερη χωρητικότητα να ρωτήσετε Samsung. Με τα 2 tuner κύριε θα μπορείτε να χωρίζετε την οθόνη στα 2, αλλά όχι στα 3 όπως η σειρά 7.....(εννοούσε προφανώς το multi link το οποίο, όπως ανακάλυψα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στη σειρά 6......Μόνο PIP.....με ενεργές εικόνες από τους 2 δέκτες....Και εγώ?? δεν ήξερα....δεν ρώταγα????? Ρώτησα αλλά είδατε απαντήσεις....Τέλος πάντων, η τηλεόραση ικανοποιεί αυτό που θέλω......οπότε τέλος καλό όλα καλά....

Αν ο σκληρός έχει εξωτερική τροφοδοσία δεν υπάρχει όριο πόσο μπορεί να δει η τηλεόραση. Τα πρόβληματα υπάρχουν όταν πρέπει να δώσει ρεύμα από το usb που ορισμένες φορές δεν επαρκεί. Καλές θεάσεις πάντως και αν παίξεις με τις ρυθμίσεις θα πάρεις άριστη εικόνα σε HD και 3D και αρκετά ικανοποιητική στο τηλεοπτικό (ανάλογα με την ποιότητα που εκπέμπει το κάθε κανάλι βέβαια).

thx
και φυσικά να συνδέονται οι usb δίσκοι σε ανάλογη USB. δεν είναι όλες οι USB ίδιες......διαφορετικό ρεύμα παρέχει η κάθε μία.... στην 1η βάζεις για παράδειγμα camera, στη δεύτερη υποστηρίζει (5V 0,5Amp) και στην καλύτερη USB (HDD 5V, 1A). Το σκληρό 4TB τον έχω συνδέσει στην 1η γιατί έχει δική του τροφοδοσία (12V, 1.5A) ;)

Παιδια εχω φοβερη καθυστέρηση ήχου τι πρεπει να κάνω. Πηγα στης ρυθμίσεις και το πηγα στο 0. Ηταν στο 10 απο τι μαμα του.

Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια εχω φοβερη καθυστέρηση ήχου τι πρεπει να κάνω. Πηγα στης ρυθμίσεις και το πηγα στο 0. Ηταν στο 10 απο τι μαμα του.

στο +170 πηγενε το, τουλαχιστον εκει δουλευει καλα στην δικια μου tv

Last edited:

Εγώ πάλι το έχω στο 80 και με ελάχιστες εξαιρέσεις στο 90.
Μιλάς για videos από τον ενσωματωμένο player η για τηλεοπτικό σήμα?
170 που λέει ο φίλος δεν το έχω βάλει ποτέ!

Ξέχασα ν αναφέρω ότι το έχω 170 σε αναλογικό σήμα αλλά και σε δορυφορικό, σε digea δε ξέρω τι παίζει διότι δε πιάνω

αξιζει τελικα τον κοπο να κανουμε τις αναβαθμισεις που εβγαλε η Samsung?

Καλημερα,
Εχει δοκιμασει κανεις να κανει root την TV, για να βαλει καλουδια απο SamyGO??
Πιο πολυ με καιει να μπορω να διαβασω στο PC οτι της βαζω να γραψει, και ειναι ο μονος τροπος να γινει.
ΤΟ εχει δοκιμασει κανεις αυτο?!!!

Χάνεις την εγγύηση όμως σε τέτοια περίπτωση και μετά θα είσαι ξεκρέμαστος ότι συμβεί. Για εμένα δεν αξίζει.

Απο οσο διαβασα στο SamyGo, με τον απλο τροπο root (χωρις να βαλεις extensions) δεν φαινεται οτι εχεις πειραξει τιποτα, οποτε δε χανεις και εγγυηση.

παιδιά με 750ε η 46 αξιζει, λόγω μουντιάλ η υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρήματα , αν και θα ηθελα την f7000... αλλά..

Εγω λεω να περιμένεις θα βγουν και αλλες προσφορά λογο της καινουργιας σειρας. Εγω την 55 ρην πειρα 900

Καλα δεν το συζητώ για f 7000 αν μπορείς με κλειστά μάτια.

Last edited by a moderator: