Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγω λεω να περιμένεις θα βγουν και αλλες προσφορά λογο της καινουργιας σειρας. Εγω την 55 ρην πειρα 900

Καλα δεν το συζητώ για f 7000 αν μπορείς με κλειστά μάτια.
ετσι λεω και εγω να περιμενω λογω mudial , η επομενη εβδομαδα ειναι παρε παρε καλε κυρια :ears:

Παιδιά μια βοήθεια... έχω την F6500 (55'), αλλά δεν μπορώ να βρώ από που θα συντονίσω τα αναλογικά κανάλια... ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια:worshippy:

ψαχνω το συγκεκριμενο μοντελο σε γνωστα μαγαζια στις 46" κ δεν την βρισκω. ουτε στο επισημο site της samsung. επαψε να κυκλοφορει?

Μονο αν βρεις κανένα εκθεσιακό. Γιατι εχοθν φύγει οι περισσότερες. Απο σκρουτζ δεν συμφέρει απο μαγαζί θα τημ πάρεις πλέον φτηνότερα λογο μοντέλου.

Ερωτηση προς οσους εχουν ηχομπαρα στην τηλεοραση. Αξιζει τα λεφτα της σε σχεση με τον ηχο που δινει ?
Εχει βγαλει το MediaMarkt την F450 στα 149... και το σκεφτομαι. http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-HW-F450,99452,504605,693597.html

Δυστυχως δεν εχω ακουσει τι ειδους ηχο βγαζει μια ηχομπαρα, αλλα δεν ειμαι και πολυ απαιτητικος.
Την θελω γιατι κατι Logitech Z5400 που εχω τωρα, δεν τα ανοιγω και ποτε, παροτι ειναι αριστα ηχεια.
Θα με βολευε μια ηχομπαρα στη θεση τους, γι αυτο ρωταω τη γνωμη οσων εχουν μια...

Παιδιά εχω ενα προβληματάκι, ενω χθες έβλεπα κανονικά απο το browser το νεριτ sports σήμερα οταν πατάω να δω παει να το ανοίξει σε πληρη οθόνη και μετα κρασαρει.. έκανα ρεσετ το μπροουσερ αλλα συνεχίζει το ιδιο, υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί αυτο;

Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ερωτηση προς οσους εχουν ηχομπαρα στην τηλεοραση. Αξιζει τα λεφτα της σε σχεση με τον ηχο που δινει ?
Εχει βγαλει το MediaMarkt την F450 στα 149... και το σκεφτομαι. http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-HW-F450,99452,504605,693597.html

Μην το σκέφτεσαι , σε σχέση με τα ηχεία της TV αποτελεί μεγάλη αναβάθμιση. Εγώ έχω την F355. Συνδέεται με bluetooth και γίνεται ζευγάρι με την τηλεόραση οπότε δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς δεύτερο τηλεκοντρόλ.

Last edited:
Καλησπερα παιδια μια ερωτηση ο επεξεργαστης της ειναι διπυρηνος ,αναβαθμιζεται ? Γνωριζει καποιος ? Θυμαμαι πριν κανα δυο χρονια οταν πηγαινα να δω ειχε βγαλει κατι μοντελα η σαμυ που οι πωλητες λεγανε οτι μπορεις στο μελλον να αναβαθμισεις τον επεξεργαστη .
Επισης διαπιστωσα για μενα πως εχοντας τον "τονο χρωματος " στο "ψυχρο" εχω τα πιο φυσικα χρωματα .

Σ αυτές δεν έβαλε δυνατότητα evolution kit. Είχε μια χρόνια πριν και μια μετά δηλ φέτος αν δε κάνω λάθος. Τελικά οι ρυθμίσεις είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενικές. Εγω το έχω θερμό1

Εμ τελικα επιτηδες δεν βαλανε evolution kit ...διοτι πως θα σπρωχνανε την νεα σειρα...ναι οσοβγια τις ρυθμισεις ο καθενας εχει το γουστο του...

ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ
Έχω την 55F6500 και δεν έχω καταφέρει να δω σωστά υπότιτλους σε 3D αρχεία. Ενσωματώνω τους υπότιτλους με το mkvmerge GUI αλλά το αποτέλεσμα είναι να βλέπω υπότιτλους δεξιά και αριστερά... τι κάνω λάθος??? μπορεί να βοηθήσει κάποιος ???

Το ίδιο συνέβαινε και σε μένα μέχρι που βρήκα το 3D Subtitler : http://www.digital-digest.com/software/3DSubtitler.html Βέβαια χρησιμοποιώ το htpc και όχι το player της τηλεόρασης. Πάντως, όταν τους άλλαξα (γίνεται πολύ γρήγορα με το πρόγραμμα αυτό) δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Δεν χάνεις τίποτα. Είναι δωρεάν. Πάντως, σίγουρα οι srt που ξέρουμε, δεν κάνουν για 3D.

#@george@# oi υπότιτλοι που προσπαθώ να ενσωματώσω με το mkvmerge GUI είναι ήδη σε μορφή .idx & .sub. Το δoκίμασα και σε player της Egreat (με λογισμικό Pop corn) αλλά τα ίδια ακριβώς. :bigcry:

Καλησπέρα στην παρέα. ...Έχω ένα θεματακι με τον δορυφορικο δέκτη της tv..!Όταν πάω να κάνω αναζήτηση σε δορυφόρους η μόνη διαθέσιμη επιλογή είναι ο astra στις 19.3 μοίρες! Ξέρει κανείς τι πάει στραβά? Έκανα τεστ στην d6500 και όλα καλά η f δε μας τα λέει καλά!

Καλημέρα παλικάρια έχω μια απορία, πίσω στην TV έχει είσοδο hdmi 1 stb , τι διαφορά έχει από τις άλλες εισόδους hdmi ;

Καλησπέρα στην παρέα. ...Έχω ένα θεματακι με τον δορυφορικο δέκτη της tv..!Όταν πάω να κάνω αναζήτηση σε δορυφόρους η μόνη διαθέσιμη επιλογή είναι ο astra στις 19.3 μοίρες! Ξέρει κανείς τι πάει στραβά? Έκανα τεστ στην d6500 και όλα καλά η f δε μας τα λέει καλά!

ρυθμισεις καναλιου-δορυφορικο συστημα-επιλογη δορυφορου κανε κλικ αυτους που θελεις κ οκ , google παιδια ουτε εμεις τα ξερουμε ολα αλλα 2 λεπτα απο το χρονο μας να δωσουμε ,εντελως φιλικα

Έχω ρυθμίσει το τηλεκοντρόλ της TV με τον δέκτη nova, δουλεύει τέλεια αλλά έχει ένα θέμα, όταν είμαι σε κανάλι και πατήσω στο κέντρο του joystick μου βγάζει λίστα με τα κανάλια , αν μετανιώσω την αλλαγή καναλιού δε φεύγει αυτή η λίστα με το exit που έχει, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; με το κανονικό τηλεκοντρόλ εκτελεί κανονικά την εντολή

Καλησπερα λεβεντες, παρελαβα σημερα αυτο το πληκτρολογιο https://www.skroutz.gr/s/341338/Logitech-K360.html , τα σπαει , πολυ καλο ,το ειχε προσφορα το you.gr 9.90 με δωρεαν μεταφορικα, σε αποσταση 2,5 με 3 μετρα και δουλευει τελεια, δε χρειαστηκε να βαλω προεκταση στο usb

Εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα με τις θυρες USB ???
Ενω ειχα ενα στικακι συνδεδεμενο στην πρωτη, πανω πανω, για εγγραφες PVR, οταν το εβγαλα η θυρα μετα δεν αναγνωριζει οτι κι αν της βαλω, ακομη κι αυτο που ειχα πριν!!
Παιζει να χαλασε η συγκεκριμενη USB? Οι αλλες παιζουν κανονικα παντως...

εγω παλι δε μπορω να ρυθμισω το smart remote με to νοβα με τιποτα.κολλαω στο βημα που λεει αν αλλαζει καναλι απο τα πληκτρα.ενω στο ps4 μου δουλευει ρολοι χωρις να κανω το παραμικρο.μηπως υπαρχει καπου καποιος οδηγος?