Έχω ένα πρόβλημα που μου παρουσιάζεται όταν κάνω αναβαθμίσεις (τουλάχιστον έτσι φαίνεται) και γι αυτό το λόγο έχω το software που είχε η τηλεόραση αρχικά.
Όταν κάνω αναβάθμιση για κάποιο λόγο και βλέπω 3d μετά από κάνα 10λεπτο από την έναρξη ξεσυχρονίζουν τα γυαλιά. Δεν ξανασυγχρονίζουν αν δεν την κλείσω/ξανανοίξω. Όμως συμβαίνει πάλι το ίδιο μετά από κάνα 10λεπτο θέασης.
Ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό;
μπαταριες αλλαξες??εαν ναι δοκιμασε να βγαλεις το ρευμα αστο κανα 10λεπτο και ξανα δοκιμασε
Σ ευχαριστώ πολύ φίλε, είμαι εκτός ,θα το δοκιμάσω αύριοΠας '' MENU -->ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ --> ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ --> ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ'' και θα δεις πολλές πληροφορίες και αυτό που θέλεις.perator:
perator:
perator:
Μια ελαφρώς σκιά υπάρχει σχεδόν σε όλες τις f6500 και στις τέσσερις γωνίεςΚαλησπέρα παιδιά, έχω την UE55F6500, στην κάτω γωνία στα δεξιά εδώ και ενα μήνα έχει εμφανιστεί κάτι σαν σκιά και δεν λέει να εξαφανιστεί, μήπως ξέρει κανείς απο εσάς το τι μπορεί να είναι αυτό και να μου δώσει καμια συμβουλή...;
Μια ελαφρώς σκιά υπάρχει σχεδόν σε όλες τις f6500 και στις τέσσερις γωνίες[/Q
Αυτό το γνωρίζω φίλε μου, αλλά αυτό που σου λέω εγώ είναι κάτι πιο έντονο και είναι λιγα εκατοστά πιο πανω απο την γωνία, επίσης όσο παει μεγαλώνει. Είχαμε το ίδιο πρόβλημα και με την προηγούμενη μας τηλεοραση που ηταν μια Philips, απλα τοτε δεν ειχαμε προλάβει την εγγύηση και έτσι την πατησαμε. Τώρα όμως έχω πληρωσα στον κοτσοβολο την επέκταση εγγύησης μονο και μονο για αυτό τον λόγο. Απλα θα ήθελα να ξέρω για το τι φταίει για να μην αρχίσουν να μου λενε δικαιολογίες οι τεχνικοί απο τον κοτσολοβο και μεινω με χαλασμένη τηλεοραση, γιατί πληρωσα γύρω στα 2 χιλιάρικα μαζί με την επέκταση εγγύησης και πραγματικά έχω ξενερωσει
Παιδιά στο youtube δεν μπορούμε να περάσουμε ελληνικούς χαρακτήρες???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.