- 21 June 2013
- 87
Πάντως η ηχόμπαρα ήξερα ότι δίνει ρέστα...ισχύει τελικά ??? αα και πώς τα πάει σε 3Δ αν φυσικά έχεις δοκιμάσει ?? Τέλος , στα 1600 το bundle που πείρες θα μου το σύστηνες ??![]()
Η ηχομπαρα αν και δεν την πολυχρησιμοποιω , λιγο που την δοκιμασα, ειναι πολυ καλη!!!
Απο 3d καιεδω δεν εχω δει τιποτα ιδιαιτερο μονο λιγο το καινουριο τζακ ο φονεας γιγαντων που ειχε καποιες σκηνες με βαθος αλλα δεν με εντυπωσιασε και ειδα και λιγο το "The Art of Flight" που εδω σε αρκετες πανοραμικες σκηνες ειχε πολυ καλο βαθος σε εντυπωσιακο βαθμο!!Προς τα εξω δεν εβγαινε τιποτα αλλα δεν ξερω ανμπορεις να το δεις αυτο σε εργο!!!Απο την αλλη εγω εχω δει το Avatar και το the wrath of titans στα village στο mall και μαλιστα στη μεγαλη αιθουσα , και πραγματικα δεν εντυπωσιαστικα οποτε δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος στο 3d!!Μ'αρεσει σαν τεχνολογεια και οποτε μπορω βλεπω ,αλλα μεχρι στιγμη οτι και οπου εχω δει εχω απογοητευτει!!!Απο κουραση δενθα το ελεγα αλλα δεν εχω κατσει να δω και ολοκληρο εργο!!
Τωρα σαν πακετο ασφαλως και αξιζει γι'αυτο αλλωστε το πηρα και εγω παρολο που μεχρι τωρα δεν κοιταγα προς Samsung μερια!!!!