Samsung UE F6670 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πάντως η ηχόμπαρα ήξερα ότι δίνει ρέστα...ισχύει τελικά ??? αα και πώς τα πάει σε 3Δ αν φυσικά έχεις δοκιμάσει ?? Τέλος , στα 1600 το bundle που πείρες θα μου το σύστηνες ?? :P

Η ηχομπαρα αν και δεν την πολυχρησιμοποιω , λιγο που την δοκιμασα, ειναι πολυ καλη!!!
Απο 3d καιεδω δεν εχω δει τιποτα ιδιαιτερο μονο λιγο το καινουριο τζακ ο φονεας γιγαντων που ειχε καποιες σκηνες με βαθος αλλα δεν με εντυπωσιασε και ειδα και λιγο το "The Art of Flight" που εδω σε αρκετες πανοραμικες σκηνες ειχε πολυ καλο βαθος σε εντυπωσιακο βαθμο!!Προς τα εξω δεν εβγαινε τιποτα αλλα δεν ξερω ανμπορεις να το δεις αυτο σε εργο!!!Απο την αλλη εγω εχω δει το Avatar και το the wrath of titans στα village στο mall και μαλιστα στη μεγαλη αιθουσα , και πραγματικα δεν εντυπωσιαστικα οποτε δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος στο 3d!!Μ'αρεσει σαν τεχνολογεια και οποτε μπορω βλεπω ,αλλα μεχρι στιγμη οτι και οπου εχω δει εχω απογοητευτει!!!Απο κουραση δενθα το ελεγα αλλα δεν εχω κατσει να δω και ολοκληρο εργο!!
Τωρα σαν πακετο ασφαλως και αξιζει γι'αυτο αλλωστε το πηρα και εγω παρολο που μεχρι τωρα δεν κοιταγα προς Samsung μερια!!!!

Παιδια για οσους την εχουν ειναι κατα πολυ καλυτερη της us42f5500???

Επισης εχει τα θεματα συγχρονισμου εικονας και ηχου που εχουν οι περισσοτερες τηλεορασεις samsung σειρας f σε μερικα mkv αρχεια????

Μολις την αγορασα κι εγω.
Ρε παιδες το οτι δεχεται και δορυφορικη κεραια και επειδη εχω ποιατο πανω στην ταρατσα νομιζω στραμενο στον astra μπορω να σαρωσω για τα δωρεαν καναλια?

Εγώ δεν την έχω συνδέσει με το δορυφορικό γιατι έχω κατευθείαν τον ΟΤΕ !!!
Αλλα ειναι ενα πράγμα που το εχει και η F6500 , αν θες ρωτά εκει!!

Παιδια εκτος του οτι δεν μπορεις να γυρισεις απο τα ψηφιακα στα δορτφορικα με ενα πληκτρο στα δορυφορικα σερνεται η τηλεοραση.

Παιδια εκτος του οτι δεν μπορεις να γυρισεις απο τα ψηφιακα στα δορτφορικα με ενα πληκτρο στα δορυφορικα σερνεται η τηλεοραση.
Το εννοείς σέρνεται;

Εννοω αυτο ακριβως που λεω οτι οταν τη γυριζω σε satellite κεραια ναι μεν αλλαζει γρηγορα τα καναλια αλλα οταν παω να σαρωσω ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ τοτε ακομα και αν δεν βρει καποιο καναλι για να ξανα-εμφανισει το μενου των δορυφορων περιμενω κανα 2λεπτο.

Γενικως απ' οτι βλεπω η samsung στη νεα της σειρα f εχει ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.....

01. Σε μερικα mkv αρχεια παιζει με μη συχρονισμενο εικονα και ηχο
02. Η εφαρμογη youtube εδω και αρκετες μερες απλα ΣΕΡΝΕΤΑΙ ενω πριν κανα 15-20 μερο δουλευε μια χαρα και γρηγορα.
03. Το θεμα που αναφερει ο φιλος ποιο πανω.

Να δω ποτε θα φιλοτιμηθουν να τα διορθωσουν αφου ηδη εχουμε ενα καρο firmware updates και ακομα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Last edited:
Είμαι κάτοχος της 46αρας εδώ και δέκα μέρες.

Εξωτερικά είναι πολύ όμορφη με βαρβάτο αλλά και διακριτικό ταυτόχρονα Σταντ.

Σμαρτ δυνατότητες κλπ. δεν με ενδιαφέρουν αλλά είναι κομπλέ με τα λίγα πράματα που δοκίμασα. Ταινίες κατευθείαν από το στικακι και σύνδεση για προβολή YouTube από το κινητό ολα απροβλημάτιστα.

Η εικόνα της εκ πρώτης όψεως είναι καταπληκτική. Κάποιος που θα δει ταινία από καλή πηγή θα ενθουσιαστεί.

Τα προβλήματα ξεκινάνε όταν κατσεις να δεις μπάλα. Το banding αν και ελάχιστο, είναι εκεί. Και επειδή την έχω πληρώσει και την πονάω, το μάτι μου πάει εκεί. Με αυτά που είδα από άλλους κατόχους ξέρω πως η δικιά μου το έχει σε μικρότερο βαθμό, όμως το έχει και με ενοχλεί.

Επειδή λοιπόν βλέπω πολύ μπάλα, θα την φορτωσω στους γονείς μου και θα πάω για άλλα.

Συμπέρασμα: όποιος δεν βλέπει μπάλα θα ξετρελαθει. Οι ποδοσφαιρόφιλοι ας το ξανασκεφτούν

Όλες οι LED LCD έχουν banding και clouding , άλλη περισσότερο και άλλη λιγότερο. Μπορεί η καινούργια που θα αγοράσεις να είναι χειρότερη από αυτή που έχεις τώρα.

Δες αν θέλεις το νήμα εδώ...

http://www.avclub.gr/forum/showthre...τα-ομοιομορφιας-(Clouding-banding-torchlight)

Θα μπορούσες να δοκιμάσεις κάποια τηλεόραση πλάσμα βέβαια έχουν και αυτές τα κουσούρια τους (burn in , dithering , κατανάλωση ρεύματος , "ξεβαμμένη" εικόνα στο φως) , και εμπορικά είναι στα τελευταία τους οπότε δεν ξέρω αν θα βρεις καμία της προκοπής διαθέσιμη για αγορά πχ. θα σου πρότεινα αυτήν...

http://www.skroutz.gr/s/3066211/Panasonic-TX-P55ST60.html

Και εκτος αυτου πλεον οι plasma tv ειναι πολλοί λιγες οι εταιριες που ακομα βγαζουν αφου η κορυφαια panasonic στο χωρο των plasma tv δηλωσε οτι θα σταματησει να κατασκευαζει πλεον plasma tv οποτε.....

Re: Απάντηση: Samsung UE F6670 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χαίρετε!

Πρόσφατα αγόρασα και εγώ την UE46F6670 και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος (ποιότητα εικόνας, 3D κλπ) χωρίς να διακρίνω κάποιο ενοχλητικά αισθητό banding, clouding ή crosstalk. Το μόνο ίσως αρνητικό, είναι ότι στο SmartHub ψιλοσέρνεται...
Γνωρίζει κάποιος, εάν προσθέσω την κάμερα της Samsung, εάν πέρα από τις βιντεοκλήσεις θα ενεργοποιηθεί το motion control? Επισήμως ή Samsung με ενημέρωσε πως δεν θα ενεργοποιηθούν αλλά σε διάφορα ξένα sites (SamyGO) βρήκα κάποιες σχετικές αναφορές (π.χ. κάνοντας χρήση του αμερικάνικου μοντέλου της κάμερας και όχι του ευρωπαϊκού).

Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Samsung UE F6670 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα κάπως περίεργο πρόβλημα που αντιμετωπίζω.
Για να βελτιώσω τον ήχο, αγόρασα μια ηχομπάρα Samsung HW-F450. Σύνδεσα την TV (UE46F6670) με την ηχομπάρα ασύρματα μέσω Soundshare...ολα καλά και όλα ωραία μέχρι που έβαλα να δω ταινία (σύνδεσα εξωτερικό HDD στην TV και χρησιμοποίησα τον εξαιρετικό media player της TV). Ανα χρονικά διστήματα των 5 με 10 δευτερολέπτων, ακούγεται από την ηχομπάρα ήχος παρόμοιος με αυτόν που ακουγόταν από τα παλιά πικ-απ βινυλίου (κάτι τσικ-τσικ). Δεν είναι δυνατός αυτός ο θόρυβος άλλα άπαξ και τον πάρεις χαμπάρι μετά δεν ακούς τίποτε άλλο...σκαλώνει το αυτί σε αυτό το θόρυβο. Το πρόβλημα υπάρχει σε όλες τις ταινίες, ανεξάρτητα πηγής (HDD, USB, Local Network). Ενημερωτικά η TV είναι συνδεδεμένη σε πολύμπριζο ασφαλείας με ένδειξη γείωσης κλπ παρόλα αυτά όμως δοκίμασα και σε άλλες πρίζες με την ίδια κατάληξη.
Με ψάξιμο βρήκα ότι ο θόρυβος αυτός υπάρχει και όταν βλέπω video μέσω κάποιας εφαρμογής του SmartHub (Youtube, 3D Explore etc).
Ο Θόρυβος δεν υπάρχει όταν βλέπω τηλεοπτικά κανάλια ή όταν συνδέω την ηχομπάρα ενσύρματα με την TV (π.χ. HDMI, Stereo Jack, Optical).
Να τονίσω ότι το πρόβλημα αυτό δεν υπάρχει επίσης όταν παίζω τις ΙΔΙΕΣ ταινίες στο Tablet και στέλνω τον ήχο μέσω ΒΤ στην ηχομπάρα!

Επικοινωνησα με την Samsung, και κατόπιν συνεννόησης παρελάβαν TV και ηχομπάρα για έλεγχο. Μετά από άπειρα τηλέφωνα με το εξουσιοδοτημένο service - εφόσον δεν αντιλαμβανονταν το πρόβλημα, δεν ακούγαν κάτι κλπ κλπ - και 10 μέρες μετά με πήραν τηλέφωνο να με ενημερώσουν ότι βρήκαν το πρόβλημα, άλλαξαν την πλακέτα και το πρόβλημα πλέον είχε λυθεί. Επίσης μου είπαν ότι σε ταινίες που κάνω downloading ή βλέπω από το Youtube είναι λογικό λόγω αποκωδικοποίησης του βιντεο να ακούω που και που κάποιο θόρυβο (!!!!!!!!!). Παρέλαβα την TV...με το πρόβλημα (το εκνευριστικό τσικ-τσικ) να είναι ακόμα ΕΚΕΙ!

Εχετε καμιά ιδέα? Κάτι που μπορώ να τσεκάρω ακόμη? Να στειλω την TV πακέτο πίσω στην Samsung και να ζητήσω αλλαγή?

Μήπως να καταργήσεις την ασύρματη επικοινωνία, που σε πάρα πολλές περιπτώσεις έχει μικρά η μεγάλα προβλήματα ( εννοώ όταν θες να έχεις αποτέλεσμα σοβαρών αξιώσεων ) και να πας στη πολύ σίγουρη και με καλύτερα αποτελέσματα στα πάντα, ενσύρματη κλασική επικοινωνία;
Εγώ πάντως αν δεν ήταν η μοναδική λύση λόγω κάποιου προβλήματος που μπορεί να είχα, ασύρματη επικοινωνία δε θα επέλεγα ποτέ.

Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση!
Φίλε Leonid, συμφωνώ για την προτίμηση στην ενσύρματη σύνδεση, αλλά όταν πληρώνεις αρκετά χρήματα (δοθέντων των οικονομικών συνθηκών) για μια τεχνολογία αυτή δεν θα πρέπει να λειτουργεί όπως ακριβώς διαφημίζεται?
Φίλες Yperion έχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές ρυθμίσεις που αναφέρεις...καμία αλλαγή...απλά το πρόβλημα γίνεται ποιο έμφανες όταν ενεργοποιώ το 3D Sound Plus στην ηχομπάρα.

Χτες έκανα ακόμη μια προσπάθεια να ανακαλύψω τι μπορεί να φταίει...και κατέληξα ότι ακόμη ΚΑΙ με ενσύρματη σύνδεση το πρόβλημα υπάρχει αλλά σε αρκετά μικρότερο βαθμό. Λέτε να φταίει κάτι με το ηλεκτρικό δίκτυο στο σπίτι μου? Να τσεκάρω κάτι? Αλλά εάν είναι έτσι γιατί δεν υπάρχει όταν ακούω μέσω BT ταινίες/μουσική από το tablet ή όταν βλέπω απλά TV?
Επιπλέον, επειδή δεν ήμουν 100% σίγουρος ότι όντως είχαν κάνει αλλαγή στην πλακέτα, μπήκα στο Service menu και βρήκα ότι πλέον η TV φοράει πλακέτα 6640 αντί για 6670 που έλεγε παλιά...πανικοβλήθηκα και το εψαξα κάπως στο δίκτυο και βρήκα ότι 6640 και 6670 είναι πανομοιότυπες απλά έχουν διαφορετική βάση...

...πανικοβλήθηκα και το εψαξα κάπως στο δίκτυο και βρήκα ότι 6640 και 6670 είναι πανομοιότυπες απλά έχουν διαφορετική βάση...

Όλη η σειρά 6 από 6500 και πάνω μόνο αισθητικές διαφορές έχει.

Δεν είναι θέμα της τηλεόρασης για εμένα αλλά μάλλον έχει πρόβλημα η ηχομπάρα σου.