Samsung UE H5000 / H5500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

stelios1999

New member
17 June 2015
3
καλησπερα παιδια διαβασα οτι ειπατε για την samsung u32H5500 kai απο οτι καταλαβα ειστε ικανοποιημενοι αρκετα.
στο σκρουτζ βρηκα samsung ue32h5500 318 kai samsung ue40h5000
υπαρχει καμια διαφορα η μονο οι ιντσες ; ρωταω γτ και οι 2 μια χαρα ταιριαζουν στην αποσταση που θελω

kostagg

Senior Member
25 March 2008
330
Κορινθία
Τα μοντέλα με κωδικό 5000 δεν είναι smart δηλ δεν μπορείς να μπεις στο διαδίκτυο σε αντίθεση με τα 5500 που μπορείς

stams83

New member
16 November 2015
1
λοιπόν settings της προκοπής βασικά γιατί αυτά με το gamma στο +1 κάνουν μια εικόνα θαμπη και ξεπλυμενη. έχω την ue48h5000 εδώ και ένα μήνα μόνο θέμα που έχω είναι σοβαρό clouding στο πάνω αριστερο μέρος της οθόνης. κατά τα αλλα πολύ καλή τηλεόραση.. ρυθμίσεις λοιπόν
backlight 10
contrast 98
brightness 46
color 50
sharpness 0
gamma-2
white balance
-2
0
0
-1
-1
-3
στη λειτουργία σινεμά.
δίνει φοβερή εικόνα και αν θέλετε ανεβάστε το backlight
για περισσότερη φωτεινότητα. αυτά.

makfil

Supreme Member
12 September 2010
4,124
Φιλοθέη/Γλυφάδα
Καλημέρα στην παρέα της σειράς 5000.
Είχα από καιρό στόχο να πάρω μια τηλεόραση για το εξοχικό, σε αντικατάσταση άλλης 32" 8ετίας, και την ΚΥ 22/11 έπεσα πάνω στην προσφορά του you για την 40Η5003 στα 299 και με 12 δόσεις των 24.92 (!!!).

Πρώτη (και καλή) εντύπωση το site του you και η πληρότητα και ευκολία σε παροχές υπηρεσιών (δόσεις με κάρτα, δωρεάν μεταφορά με ACS κλπ). Τη ΔΕ το πρωί παρακολούθησα την πορεία της παραγγελίας και από το site της ACS έμαθα ότι θα παραδοθεί χθες ΤΡ 24/11, όπως και έγινε.

Την έβγαλα από τη συσκευασία, μοντάρισα τη βάση και τη σύνδεσα με την κεραία και το ρεύμα. Μετά τον ορισμό της γλώσσας ξεκίνησε η (αυτόματη) σάρωση και παρουσίασε τα κανάλια με αλφαβητική σειρά (!!!). Από το σημείο αυτό ξεκίνησε η ταλαιπωρία μου. Προσπάθησα με κάθε τρόπο να τα ταξινομήσω με τη σειρά που θέλω αλλά διαπίστωσα ότι, ακολουθώντας τις οδηγίες του e-manual, δεν είναι δυνατή η αλλαγή θέσης των καναλιών αφού η αντίστοιχη επιλογή της επεξεργασίας με την "Αλλαγή αριθμού" είναι ανενεργή (γκρι), που μάλλον οφείλεται στη χώρα, όπως λέει στο e-manual. Άλλο αρνητικό είναι η έλλειψη ελληνικού manual καθώς και η παντελής έλλειψη σχετικών οδηγιών έστω και στην αγγλική.

Κατέληξα στη λύση των "αγαπημένων" και όρισα σε 2 ενότητες τα πιο επισκέψιμα, για τα γούστα μου, κανάλια, αλλά αυτή δεν είναι σωστή λύση. Διάβασα και τις 9 σελίδες αλλά δεν βρήκα να αναφέρεται αυτό το πρόβλημα και προβληματίζομαι γιατί δεν έχει παραπονεθεί άλλος.

Υπάρχει λύση στο πρόβλημα;
Θα γνωρίζουν στην αντιπροσωπεία το θέμα;

4kinitos

New member
9 November 2014
95
Ποια η διαφορά της UE48H5000 με την UE48J5100 όσων αφορά την εικόνα σε SD και HD;
Aπ'ότι διάβασα λίγο για την σειρά J συγκεκριμένα την UE48J6200 έχει κάποια θέματα με κολλήματα αλλά έχει καλή εικόνα γενικά.
Έχω καιρό που ψάχνω και επίτηδες περιμένω καμια Χριστουγεννιάτικη προσφορά αλλά δεν έρχεται (θέλω να πιστεύω κάποια από τις Η6400 θα βγει σε προσφορά)
Εως τώρα βλέπω ότι τα παλιά μοντέλα αποσύρονται και ανεβαίνουν τιμολογιακά ενώ τα νέα μοντέλα όπως αυτή κοστίζουν λιγότερο.

Jotheo

Senior Member
2 January 2009
563
Re: Απάντηση: Samsung UE H5000 / H5500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στη 5500 που έχω, μια χαρά ταξινόμηση έκανα στα κανάλια προχθές που μετέφερα τα HD κανάλια στη θέση των SD.

Σιγουρέψου ότι κάνεις πρώτα τικ (επιλεγεις) το κανάλι που θες να μεταφέρεις για να σου ανάψει η "αλλαγή αριθμού καναλιου".

Ωραία εικόνα τώρα με τα HD.....ιδίως με το Σταρ!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημέρα στην παρέα της σειράς 5000.
Είχα από καιρό στόχο να πάρω μια τηλεόραση για το εξοχικό, σε αντικατάσταση άλλης 32" 8ετίας, και την ΚΥ 22/11 έπεσα πάνω στην προσφορά του you για την 40Η5003 στα 299 και με 12 δόσεις των 24.92 (!!!).

Πρώτη (και καλή) εντύπωση το site του you και η πληρότητα και ευκολία σε παροχές υπηρεσιών (δόσεις με κάρτα, δωρεάν μεταφορά με ACS κλπ). Τη ΔΕ το πρωί παρακολούθησα την πορεία της παραγγελίας και από το site της ACS έμαθα ότι θα παραδοθεί χθες ΤΡ 24/11, όπως και έγινε.

Την έβγαλα από τη συσκευασία, μοντάρισα τη βάση και τη σύνδεσα με την κεραία και το ρεύμα. Μετά τον ορισμό της γλώσσας ξεκίνησε η (αυτόματη) σάρωση και παρουσίασε τα κανάλια με αλφαβητική σειρά (!!!). Από το σημείο αυτό ξεκίνησε η ταλαιπωρία μου. Προσπάθησα με κάθε τρόπο να τα ταξινομήσω με τη σειρά που θέλω αλλά διαπίστωσα ότι, ακολουθώντας τις οδηγίες του e-manual, δεν είναι δυνατή η αλλαγή θέσης των καναλιών αφού η αντίστοιχη επιλογή της επεξεργασίας με την "Αλλαγή αριθμού" είναι ανενεργή (γκρι), που μάλλον οφείλεται στη χώρα, όπως λέει στο e-manual. Άλλο αρνητικό είναι η έλλειψη ελληνικού manual καθώς και η παντελής έλλειψη σχετικών οδηγιών έστω και στην αγγλική.

Κατέληξα στη λύση των "αγαπημένων" και όρισα σε 2 ενότητες τα πιο επισκέψιμα, για τα γούστα μου, κανάλια, αλλά αυτή δεν είναι σωστή λύση. Διάβασα και τις 9 σελίδες αλλά δεν βρήκα να αναφέρεται αυτό το πρόβλημα και προβληματίζομαι γιατί δεν έχει παραπονεθεί άλλος.

Υπάρχει λύση στο πρόβλημα;
Θα γνωρίζουν στην αντιπροσωπεία το θέμα;
Δες την απάντησή μου παραπάνω ....