Καλημέρα στην παρέα της σειράς 5000.
Είχα από καιρό στόχο να πάρω μια τηλεόραση για το εξοχικό, σε αντικατάσταση άλλης 32" 8ετίας, και την ΚΥ 22/11 έπεσα πάνω στην προσφορά του you για την 40Η5003 στα 299 και με 12 δόσεις των 24.92 (!!!).
Πρώτη (και καλή) εντύπωση το site του you και η πληρότητα και ευκολία σε παροχές υπηρεσιών (δόσεις με κάρτα, δωρεάν μεταφορά με ACS κλπ). Τη ΔΕ το πρωί παρακολούθησα την πορεία της παραγγελίας και από το site της ACS έμαθα ότι θα παραδοθεί χθες ΤΡ 24/11, όπως και έγινε.
Την έβγαλα από τη συσκευασία, μοντάρισα τη βάση και τη σύνδεσα με την κεραία και το ρεύμα. Μετά τον ορισμό της γλώσσας ξεκίνησε η (αυτόματη) σάρωση και παρουσίασε τα κανάλια με αλφαβητική σειρά (!!!). Από το σημείο αυτό ξεκίνησε η ταλαιπωρία μου. Προσπάθησα με κάθε τρόπο να τα ταξινομήσω με τη σειρά που θέλω αλλά διαπίστωσα ότι, ακολουθώντας τις οδηγίες του e-manual, δεν είναι δυνατή η αλλαγή θέσης των καναλιών αφού η αντίστοιχη επιλογή της επεξεργασίας με την "Αλλαγή αριθμού" είναι ανενεργή (γκρι), που μάλλον οφείλεται στη χώρα, όπως λέει στο e-manual. Άλλο αρνητικό είναι η έλλειψη ελληνικού manual καθώς και η παντελής έλλειψη σχετικών οδηγιών έστω και στην αγγλική.
Κατέληξα στη λύση των "αγαπημένων" και όρισα σε 2 ενότητες τα πιο επισκέψιμα, για τα γούστα μου, κανάλια, αλλά αυτή δεν είναι σωστή λύση. Διάβασα και τις 9 σελίδες αλλά δεν βρήκα να αναφέρεται αυτό το πρόβλημα και προβληματίζομαι γιατί δεν έχει παραπονεθεί άλλος.
Υπάρχει λύση στο πρόβλημα;
Θα γνωρίζουν στην αντιπροσωπεία το θέμα;