Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οι υποτιτλοι πρεπει να εχουν ακριβως το ιδιο ονομα με την ταινια στον ιδιο φακελο. Μετα πατας το tools και επιλεγεις κωδικοποιηση - Ελληνικα.

Το Smartview 2.0 για απεικονιση καναλιου στο κινητο - tablet υποστηριζει android κινητα samsung και Apple IOS απο 5 και ανω. Για DLNA sharing καλο προγραμμα ειναι το imediashare.

Αναβαθμηση μπορεις ειτε μεσα απο το μενου - υποστηριξη - αναβαθμηση λογισμικου. Ειτε το κατεβαζεις σε usb απο το site της Samsung.

Οι υποτιτλοι πρεπει να εχουν ακριβως το ιδιο ονομα με την ταινια στον ιδιο φακελο. Μετα πατας το tools και επιλεγεις κωδικοποιηση - Ελληνικα.

Το Smartview 2.0 για απεικονιση καναλιου στο κινητο - tablet υποστηριζει android κινητα samsung και Apple IOS απο 5 και ανω. Για DLNA sharing καλο προγραμμα ειναι το imediashare.

Αναβαθμηση μπορεις ειτε μεσα απο το μενου - υποστηριξη - αναβαθμηση λογισμικου. Ειτε το κατεβαζεις σε usb απο το site της Samsung.

Sony Xperia z2 (5 δηλαδή Android δηλαδή) υποστηρίζει ?

Sony Xperia z2 (5 δηλαδή Android δηλαδή) υποστηρίζει ?

Ναι υποστηριζει. Μονο απο Samsung κινητο ομως μπορεις να κανεις sharing ή οτι βλεπεις στο κινητο να το βλεπεις και στην TV.
Αν δεν τα καταφερνεις με τους υποτιτλους οπως ειπε ο Graphist σωστα τοτε υπαρχει αυτο το πραγραμματακι που τους ενσωματωνει http://aviaddxsubs.blogspot.com/
Γυαλια να παρεις τα φτηνα απο plaisio ειναι μια χαρα, και μην κανετε το λαθος να παρετε το smart remote της samsung γιατι δεν παιζει με την τηλεοραση μας. Το εχω αναφερει και πιο παλια.

Καλησπερα

1 μηνας σχεδόν που συμβιώνω με την 50αρα.
Την αγόρασα απο τον κοτσο 699 συν 140 η 5ετης. Θεωρώ οτι ειναι μια αξιοπρεπεστατη τηλεόραση σε μια δικαιη τιμη.
Πιστευω πως ότι και αν αγόραζα θα μου φαινοταν υπέροχο, καθώς εβλεπα σε μια 26αρα lcd πρώτης γενιάς (2004) με ελαφρως καμμενο(!!!) πανελ στην πανω δεξια γωνία....

Συνεπώς, μετά απο 2 χρονια στην 26αρα, τα προβλήματα που αναφέρονται παραπάνω στο νήμα θεωρώ οτι υπάρχουν σε πολύ μικρό βαθμο, εως ανύπαρκτο.

Τις ταινίες που εχω δει (συνηθως blue ray rip με h264 μεσω media player με hdmi) τις έχω ευχαριστηθεί...

Επισης, συνδεεται πολύ ευκολα με το router ασύρματα (όποιος εχει συνδεσει το κινητό του σε ενα router, είναι αναλογη διαδικασία)

Μεγαλη ευκολία στους σκληρούς δισκους και τα USB, αρκει να ξερεις που να συνδέσεις τί (καθώς καποιες θυρες USB εχουν διαφορετικές τασεις για να συνδεσεις σκληρούς χωρίς να χρειάζεσαι εξωτερική (ή extra USB) τροφοδοσια)

Συνδεσα κι ενα ασυρματο ποντίκι για να παιξω με τον browser, και διαπιστωσα οτι μια χαρά σερφαρεις και στο internet, απλά χρειάζεται και ασυρματο ποντικοπληκτρολόγιο, είτε το samsung (65Ευρω), είτε το logitech (40Ευρω). (Καπου ειδα οτι υπάρχει κι ενα της microsoft στα 29 ευρω, αλλα δεν συγκρατησα λεπτομέρειες, οποιος το δει ας μιλήσει...)

Απο το android κινητο που έχω, ενα απλο παλιο htc, μπορώ να στέλνω μόνο ότι βλεπω στο YouTube
Δεν εχω δοκιμασει το 3D γιατι 1)δεν εχει γυαλια και 2) δεν εχω πηγή.
Αυτα που αναφερει ο φίλος σαν "φτηνα απο το πλαισιο", μπορεί να γίνει μια διευκρίνηση για το ποιά είναι ????

Αυτα, για ότι νεοτερο θα επανελθω

Ναι υποστηριζει. Μονο απο Samsung κινητο ομως μπορεις να κανεις sharing ή οτι βλεπεις στο κινητο να το βλεπεις και στην TV.
Αν δεν τα καταφερνεις με τους υποτιτλους οπως ειπε ο Graphist σωστα τοτε υπαρχει αυτο το πραγραμματακι που τους ενσωματωνει http://aviaddxsubs.blogspot.com/
Γυαλια να παρεις τα φτηνα απο plaisio ειναι μια χαρα, και μην κανετε το λαθος να παρετε το smart remote της samsung γιατι δεν παιζει με την τηλεοραση μας. Το εχω αναφερει και πιο παλια.

Συνδεσα κι ενα ασυρματο ποντίκι για να παιξω με τον browser, και διαπιστωσα οτι μια χαρά σερφαρεις και στο internet, απλά χρειάζεται και ασυρματο ποντικοπληκτρολόγιο, είτε το samsung (65Ευρω), είτε το logitech (40Ευρω). (Καπου ειδα οτι υπάρχει κι ενα της microsoft στα 29 ευρω, αλλα δεν συγκρατησα λεπτομέρειες, οποιος το δει ας μιλήσει...)

εσυ τι ποντικι χρησημοποιησες?
ενσυρματο μεσο usb δουλευει?

Καλησπερα παιδια. Μια βοηθεια σας παρακαλω.Εχω 2 μηνες τωρα την Samsung UE H6200 Μπορει καποιος να με βοηθησει με οδηγιες για το πως να δω ταινιες με ελλ. υποτιτλους? Εχω την ταινια στο usb στικακι την βαζω να παιξει και παιζει αλλα χωρις τους υποτιτλους. Την ταινια ττην εχω σε φακελο μαζι με τους υποτιτλους. Ενα ακομη προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω την τηλεοραση με το λαπτοπ μου ουτε με το iphone 4s ουτε με το ipad 4. Εχω κατεβασει σε ολες της συσκευες μου το SmartView2.0 εχω κανει ολες της διαδικασιες αλλα οταν παω να συνδεθω μου βγαζει για το λαπτοτ οτι δεν υποστηριζει windows. Στο iphone και στο ipad οτι δεν υποστηριζει ios.Αν μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες. Σας ευχαριστω πολυ. Καλο βραδυ. Και κατι τελευταιο πως θα κατεβασω νεα αναβαθμιση για την τηλεοραση?

Κανε μετονομασια την ταινια και τους υποτιτλους ακριβως με το ιδιο ονομα.
Το λαπτοπ θες να το δυνδεσεις ασυρματα η με καλωδιο?
Τα iphone ξεχασε τα δεν συνδεονται. Μονο τα samsung με το smartview.

Καλησπερα παιδια. Το προβλημα με τους υποτιτλους συνεχιζεται. Δεν μπορω να βρω λυση. Εχω την ταινια με τους υποτιτλους στον ιδιο φακελο με το ιδιο ονομα. Αλλα δεν παιζουν με τιποτα. Ψαχνω στο μενου στα TOOLS να βρω τη ρυθμιση κωδικοποιηση Ελληνικα και δεν υπαρχει αυτη η ρυθμιση. Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει παρακαλω πολυ. Μαλον το προβλημα το εχω με της ρυθμισεις στην τηλεοραση. Δεν βρισκω που εχει ρυθμισεις για υποτιτλους. Σας ευχαριστω πολυ!!

Κανε μετονομασια την ταινια και τους υποτιτλους ακριβως με το ιδιο ονομα.
Το λαπτοπ θες να το δυνδεσεις ασυρματα η με καλωδιο?
Τα iphone ξεχασε τα δεν συνδεονται. Μονο τα samsung με το smartview.

Πως συνδέεται ασύρματα το λαπτοπ;;

Χρησιμοποίησα ενα απλο ασύρματο ποντικι, οχι bluetooth...

Φανταζομαι και με ενσύρματο θα παιζει

εσυ τι ποντικι χρησημοποιησες?
ενσυρματο μεσο usb δουλευει?

Καλησπέρα! Μόλις την απέκτησα σε 48" και θέλω να μου πει κάποιος αν ξέρει αν γράψει τα ψηφιακά σε στικακι η θέλει σκληρό δίσκο? Ευχαριστώ.

Καλησπέρα! Μόλις την απέκτησα σε 48" και θέλω να μου πει κάποιος αν ξέρει αν γράψει τα ψηφιακά σε στικακι η θέλει σκληρό δίσκο? Ευχαριστώ.
Μπορεί και στα δύο, καλύτερα όμως σε σκληρό για ταχύτητα και χωρητικότητα .

Μπορεί και στα δύο, καλύτερα όμως σε σκληρό για ταχύτητα και χωρητικότητα .
Μόλις την έβαλα σε τοίχο! Μεγάλη αλλαγή από 32αρα!! Σε ευχαριστώ φίλε

χρησημοποιησα απλο τυχαιο ποντικι και δουλεψε αψογα!
εχω θεμα ομως με το android.
εχω το sony xperia z2 (android 5) και προσπαθησα να του εγκαταστησω το samsung smart view 2.0 αλλα δεν του κανει την εγκατασταση. γνωριζει καποιος ποιο προγραμμα χρειαζομαι για αυτη τη συσκευη?

Πως συνδέεται ασύρματα το λαπτοπ;;
δε συνδεεται.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

χρησημοποιησα απλο τυχαιο ποντικι και δουλεψε αψογα!
εχω θεμα ομως με το android.
εχω το sony xperia z2 (android 5) και προσπαθησα να του εγκαταστησω το samsung smart view 2.0 αλλα δεν του κανει την εγκατασταση. γνωριζει καποιος ποιο προγραμμα χρειαζομαι για αυτη τη συσκευη?

Μονο samsung

Football mode τι διάφορες έχει? Έβαλα λίγο τώρα και είναι χάλια η εικόνα. Ίσως παίζει ρόλο που το βλέπω από stream μέσω hdmi

Attachments

• uploadfromtaptalk1415999018561.jpg
    uploadfromtaptalk1415999018561.jpg
    109.3 KB · Views: 189