Καλησπερα
1 μηνας σχεδόν που συμβιώνω με την 50αρα.
Την αγόρασα απο τον κοτσο 699 συν 140 η 5ετης. Θεωρώ οτι ειναι μια αξιοπρεπεστατη τηλεόραση σε μια δικαιη τιμη.
Πιστευω πως ότι και αν αγόραζα θα μου φαινοταν υπέροχο, καθώς εβλεπα σε μια 26αρα lcd πρώτης γενιάς (2004) με ελαφρως καμμενο(!!!) πανελ στην πανω δεξια γωνία....
Συνεπώς, μετά απο 2 χρονια στην 26αρα, τα προβλήματα που αναφέρονται παραπάνω στο νήμα θεωρώ οτι υπάρχουν σε πολύ μικρό βαθμο, εως ανύπαρκτο.
Τις ταινίες που εχω δει (συνηθως blue ray rip με h264 μεσω media player με hdmi) τις έχω ευχαριστηθεί...
Επισης, συνδεεται πολύ ευκολα με το router ασύρματα (όποιος εχει συνδεσει το κινητό του σε ενα router, είναι αναλογη διαδικασία)
Μεγαλη ευκολία στους σκληρούς δισκους και τα USB, αρκει να ξερεις που να συνδέσεις τί (καθώς καποιες θυρες USB εχουν διαφορετικές τασεις για να συνδεσεις σκληρούς χωρίς να χρειάζεσαι εξωτερική (ή extra USB) τροφοδοσια)
Συνδεσα κι ενα ασυρματο ποντίκι για να παιξω με τον browser, και διαπιστωσα οτι μια χαρά σερφαρεις και στο internet, απλά χρειάζεται και ασυρματο ποντικοπληκτρολόγιο, είτε το samsung (65Ευρω), είτε το logitech (40Ευρω). (Καπου ειδα οτι υπάρχει κι ενα της microsoft στα 29 ευρω, αλλα δεν συγκρατησα λεπτομέρειες, οποιος το δει ας μιλήσει...)
Απο το android κινητο που έχω, ενα απλο παλιο htc, μπορώ να στέλνω μόνο ότι βλεπω στο YouTube
Δεν εχω δοκιμασει το 3D γιατι 1)δεν εχει γυαλια και 2) δεν εχω πηγή.
Αυτα που αναφερει ο φίλος σαν "φτηνα απο το πλαισιο", μπορεί να γίνει μια διευκρίνηση για το ποιά είναι ????
Αυτα, για ότι νεοτερο θα επανελθω
Ναι υποστηριζει. Μονο απο Samsung κινητο ομως μπορεις να κανεις sharing ή οτι βλεπεις στο κινητο να το βλεπεις και στην TV.
Αν δεν τα καταφερνεις με τους υποτιτλους οπως ειπε ο Graphist σωστα τοτε υπαρχει αυτο το πραγραμματακι που τους ενσωματωνει
http://aviaddxsubs.blogspot.com/
Γυαλια να παρεις τα φτηνα απο plaisio ειναι μια χαρα, και μην κανετε το λαθος να παρετε το smart remote της samsung γιατι δεν παιζει με την τηλεοραση μας. Το εχω αναφερει και πιο παλια.