Σχετικά με το 3D , σου έχω γράψει την εμπειρία μου, αλλά όπως και να έχει το 3D είναι πολύ μικρής σημασίας, πόσο πιστεύεις ότι θα δεις; Μετά πό λίγο καιρό ούτε 1 ταινία το μήνα, θα με θυμηθείς....
Σχετικά με το 3D , σου έχω γράψει την εμπειρία μου, αλλά όπως και να έχει το 3D είναι πολύ μικρής σημασίας, πόσο πιστεύεις ότι θα δεις; Μετά πό λίγο καιρό ούτε 1 ταινία το μήνα, θα με θυμηθείς....
Έγραψα για το μέσο όρο ότι θα είναι περίπου 1 το μήνα, οκ με τα δικά σου λεγόμενα είναι περίπου 2 το μήνα, ποσοστιαία μεγάλη διαφορά, επί του πρακτέου όμως ελάχιστη . Επίσης δεν είπα ότι δε πρέπει να τις δει σε 3D εφόσον του αρέσει και εγώ έχω δει αλλά με τη συχνότητα που ανέφερα ( κατά σύμπτωση έχω δει και σχεδόν όλες όσες ανέφερες ) εξακολουθώ να πιστεύω όμως, ότι το 3D δεν είναι αυτό που πρέπει να προβληματίζει σε μια τηλεόραση.Διαφωνω, οσο βγαινουν ταινιες-περιπετειες σε 3D μια χαρά θα τις βλέπεις.
Και 1 και 2 και 3 το μηνα.
Αρκει να βγαινουν.
Το 2014 πρεπει να βγηκαν καμια 40αρια ταινιες σε 3D.
Εγω είδα τις 15 απο αυτες γιατι οι αλλες ηταν animation και δεν μ αρεσουν.
Ταινιες οπως:
300 Rise of an Empire
X-Men Days of Future Past
Transformers Age of Extinction
The Amazing SpiderMan 2
Captain America The Winter Soldier
Edge of Tomorrow
Godzilla
Guardians of the Galaxy
Hercules
Maleficent
Need for Speed
Noah
Step Up All In
Δεν υπάρχει κανενας λόγος να μην τις δεις σε 3D
Πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις στο κανόνα.....Ειμαστε λιγο off topic αλλά, άλλο αυτο που λες τωρα και αλλο αυτο που σου εκανα quote.
Αλλο το "ότι το 3D δεν είναι αυτό που πρέπει να προβληματίζει σε μια τηλεόραση" γιατι κυκλοφορουν 20 ταινιες τον χρονο και άλλο το "πόσο πιστεύεις ότι θα δεις;Μετά πό λίγο καιρό ούτε 1 ταινία το μήνα, θα με θυμηθείς...."
Εγω, και μια ταινια 3D να εβγαινε τον χρονο, θα ηθελα να ειχα ενα μέσο να την δω.
Αυτό πάλι είναι φυσιολογικό;
Το κάνει στα μονοκόματα χρώματα, και όχι πολυ σκοτεινά όχι πολύ φωτεινά
Οι αχνές παράλληλες λωρίδες.
τις ιδιες ακριβως λωριδες εχω και εγω.
πραγματικα αν δεν το σκεφτεσαι και να κατσεις να συγκεντρωθεις και να παρατηρησεις ειναι ανυπαρκτες. δηλαδη δεν τιθεται θεμα π[ροβληματικου πανελ.
οσον αφορα το 3Δ,εχω την τηλεωραση σχεδον 3 μηνες και ακομη δεν ειδα ταινια η οποια να βασιζεται στο 3Δ για να σου εκφερω αποψη.
ομως εαν θες να δεις αληθινο 3Δ πας σε κινηματογραφο γιατι αμα περιμενεις απο την τν δεν θα το ευχαριστηθεις.
κατ'αλλα ολα μου φενονται οπως πρεπει στο εργαλειο σου.καλες θεασεισ λοιπον και μην ανυσηχεισ για τιποτα το εργαλειο για το χιλιαρικο ειναι "κλεψιμο"!
Καλησπέρα παιδιά. Ξεκίνησα να διαβάζω από την αρχή το θέμα αλλά εχεί πολλές σελίδες και γι αυτό συγνώμη αν έχει ερωτηθεί. Σκέφτομαι να πάρω την 32άρα. Στα apps υπάρχει το Plex γιατί θέλω να την συνδέσω με τον plex server που εχω στον υπολογιστη? Εχω και μια plasma 55αρα σειρα D η οποια συνεργαζεται παρα πολυ καλα με το plex. Λεω μηπως δεν υπαρχει το plex στις καινουργιες.
Καλησπέρα παιδιά. Ξεκίνησα να διαβάζω από την αρχή το θέμα αλλά εχεί πολλές σελίδες και γι αυτό συγνώμη αν έχει ερωτηθεί. Σκέφτομαι να πάρω την 32άρα. Στα apps υπάρχει το Plex γιατί θέλω να την συνδέσω με τον plex server που εχω στον υπολογιστη? Εχω και μια plasma 55αρα σειρα D η οποια συνεργαζεται παρα πολυ καλα με το plex. Λεω μηπως δεν υπαρχει το plex στις καινουργιες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.