Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

με ενα απλο search στο net θα εβρισκες ολα τα στοιχεια που ζητουσες.

Μονο για τις διαστασεις βρηκα.
Για τον τυπο του wifi και τησ θυρας ethernet, τιποτα

Healler, εγώ που έχω Sony z2 με Android 5 πέτυχα καταλαθος ότι μοιράζεται οθόνες με την εφαρμογή throw ενώ στην αρχή νόμιζα ότι δεν γίνεται λόγω άλλης μάρκας κινητού από samsung.
Οπότε τσέκαρε την εφαρμογή throw από το κινητό.
Τα αποτελέσματα είναι σαφώς καταπληκτικά.
Γενικά η τηλεόραση είναι θηρίο και κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι καινούριο..

Σε ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω το throw και θα επανελθω.

Οσο για το "θηρίο" που λες, το θέμα είναι οτι έγω και συ και πολλοί είναι ευχαριστημενοι...

Συνυπολογίζοντας το ποσό που δαπανησα, βασει και των οικονομικών μου, μπορώ να πω οτι ειναι απο τις καλυτερες και πιο έξυπνες αγορες που έχω κανει.

Δεν εχω δει 3D ακομα, και μαλλον θα αργήσω, αλλα μεχρι τωρα είναι μια χαρα

Έτσι όπως τα λες είναι.
Στην αρχή είχα σοβαρό θέμα με το Clouding.
Όμως έκανα μασάζ στο πανελ με ένα πανάκι που καθαρίζουν γυαλιά και έφτιαξε αρκετά, έγινε ποιο ομοιόμορφο και ένα μεγάλο έντονο σύννεφο εξαφανίστηκε.
Το διάβασα κάπου εδώ στο φόρουμ και σε ξένα φόρουμ.
Για του λόγου του αληθές θα βγάλω νέες φωτογραφίες και με το αρχικό πρόβλημα για να φανεί η διαφορα.
Ίσως βέβαια ευθύνεται και ότι η τηλεόραση έγραψε ώρες λειτουργίας.

Πληκτρα χειρισμου εχει η tv ή μόνο απο το τηλεκοντρολ παίζει;
Ουτε αυτο υπάρχει στο manual !!!!
Το κουμπι για να την ανοιγεις το βρήκα απο το youtube !!!! :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
τα εχω ηδη κατεβασει τα πιο πολλα απο αυτα αλλα δεν υποστιριζουν την σειρα H της samsung οπως γραφει και στηπεριγραφη των περισσοτερων.

Εμεις που δεν εχουμε samsung κινητό, υπαρχει καποια εφαρμογή android που να μπορεί να το κανει αυτο με τη σύνδεση, να βλεπουμε και μεις φωτο στην tv

Αν ξερει κατι κανεις, ας ποστάρει
Εγω φιλε με htc και iphone το κανω με την εφαρμογη imediashare

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bianor.amspersonal

Εγω φιλε με htc και iphone το κανω με την εφαρμογη imediashare

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bianor.amspersonal

Ευχαριστω

Οταν βαζω "throw" στην αναζήτηση του play store, Μου βγαζει αυτό που προτείνεις...

Μου φαίνεται λιγο αργό, (ή εγω εχω μεγαλα αρχεια φωτογραφιων και ζορίζεται η μεταφορτωση...)

Θα δειξει

Και εγω στο iphone χρησιμοποιω το imediashare . Όντως ειναι λίγο αργό αλλα κάνεις την δουλειά σου καλυτερα απο το smart view της Samsung

Ευχαριστω

Οταν βαζω "throw" στην αναζήτηση του play store, Μου βγαζει αυτό που προτείνεις...

Μου φαίνεται λιγο αργό, (ή εγω εχω μεγαλα αρχεια φωτογραφιων και ζορίζεται η μεταφορτωση...)

Θα δειξει
Οντως αυτο μου βγαζει κι εμενα. Δεν εχω βρει καλυτερο για καποιον χωρις samsung.

επανερχομαι οπως ειχα υποσχεθει.
ειχα μαρτυρησει το ποσο πολυ clouding ειχε η τηλεοραση.
μετα απο 2 εβδομαδες χρησης θα σας παραθεσω πως ειναι τωρα η οθονη.
δεν γνωριζω εαν φταινε οι ωρες χρησης η το μασαζ που εκανα στο πανακι αλλα νομιζω ουτε εσεις θα πιστεψετε αυτο που θα δειτε.
κυριολεκτικα μια αλλη τηλεοραση.

ΠΡΙΝ

clouding.jpg

ΜΕΤΑ

984234_10204173757536666_1970965935287685338_n.jpg

10480225_10204173757656669_2151303697501703631_n.jpg

να επισημανω οτι οι ρυθμισεις και στις 2 περιπτωσεις ειναι οι ιδιες καθως και οι συνθικες φωτισμου.
το ξερω φενεται τρελο αλλα ετσι ειναι..

Last edited:
Μεγάλη διαφορά!

Να ρωτήσω (ίσως έχει απαντηθεί αλλά δεν έψαξα πολύ, ομολογώ): το πρόβλημα με την καθυστέρηση του ήχου που αναφέρετε, πότε φαίνεται? Εγώ το παρατήρησα περισσότερο όταν τη συνέδεσα μέσω scart σε ένα all-in-one 5.1 της Philips που έχουμε.

Επίσης, ακόμη ψάχνω ποια αρχεία παίζουν με υπότιτλους και κανονικό ήχο άνευ προβλήματος (με streaming από το server μου).

g_kourk

Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να εγινε ετσι το μαυρο.Καμια ομως.Ειμαι σιγουρος οτι στην πρωτη περιπτωση το ειχες σε μια εισοδο που εδινε σημα και για αυτο ηταν ετσι το μαυρο ενω στη δευτερη ειναι σβηστα τα ledakia.

Το ιδιο ακριβως ειχα παθει και εγω και λεω σιγα μην εχει τετοιο μαυρο.Τελικα εφταιγε η πηγη που ειχα δωσει στην τηλεοραση.Το ιδιο ειχε δειξει και ενα μελος σε μια lg ips με μαυρο 0.14 και που κανονικα ειναι γκρι και στην φωτο του εδειχνε μαυρο λες και ηταν oled.

Re: Απάντηση: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

g_kourk

Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να εγινε ετσι το μαυρο.Καμια ομως.Ειμαι σιγουρος οτι στην πρωτη περιπτωση το ειχες σε μια εισοδο που εδινε σημα και για αυτο ηταν ετσι το μαυρο ενω στη δευτερη ειναι σβηστα τα ledakia.

Το ιδιο ακριβως ειχα παθει και εγω και λεω σιγα μην εχει τετοιο μαυρο.Τελικα εφταιγε η πηγη που ειχα δωσει στην τηλεοραση.Το ιδιο ειχε δειξει και ενα μελος σε μια lg ips με μαυρο 0.14 και που κανονικα ειναι γκρι και στην φωτο του εδειχνε μαυρο λες και ηταν oled.
Συμφωνώ μαζί σου. Αδύνατον να είναι όλες οι συνθήκες ίδιες και να έγινε αυτή η μεταμόρφωση..
Αυτό δεν είναι βελτίωση, είναι πήρα τη τηλεόραση και βρέθηκα σε άλλο σύμπαν χα!χα!. Ελπίζω να μη με παρεξηγήσει ό φίλος και επίσης να πω ότι πραγματικά χαίρομαι που πλέον έχει και χαίρεται αυτό που θέλει, όμως τέτοιου είδους θαύματα δε γίνονται. Το σπουδαίο όμως ότι τώρα βρήκε το << τρόπο >> να απολαμβάνει τη τηλεόρασή του και αυτό μετράει πάνω από όλα.

Γνωμη μου: ο,τι ρυθμιση και να κανουμε στις τηλεορασεις μας αν δεν παιζει διπλα ακριβως μια αλλη με αλλες ρυθμισεις δε θα τις παρουμε ποτε χαμπαρι. Το ματι μετα απο λιγες ωρες συνηθιζει και δε βλεπει διαφορες γιατι δεν εχει κατι να συγκρινει. Αυτο δε σημαινει οτι δε θα προσπαθησουμε για την καλυτερη ρυθμιση αλλα μην παμε στο αλλο ακρο να βγαζουμε μετριες τηλεορασεις που πριν 2 χρονια δεν υπηρχαν η ηταν πανακριβες για τα πορτοφολια μας.
Εχω την 48 H6200 και λεω μακαρι να την ειχα και πριν 10 χρονια.