Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γνωμη μου: ο,τι ρυθμιση και να κανουμε στις τηλεορασεις μας αν δεν παιζει διπλα ακριβως μια αλλη με αλλες ρυθμισεις δε θα τις παρουμε ποτε χαμπαρι. Το ματι μετα απο λιγες ωρες συνηθιζει και δε βλεπει διαφορες γιατι δεν εχει κατι να συγκρινει. Αυτο δε σημαινει οτι δε θα προσπαθησουμε για την καλυτερη ρυθμιση αλλα μην παμε στο αλλο ακρο να βγαζουμε μετριες τηλεορασεις που πριν 2 χρονια δεν υπηρχαν η ηταν πανακριβες για τα πορτοφολια μας.
Εχω την 48 H6200 και λεω μακαρι να την ειχα και πριν 10 χρονια.
Εννοειται αυτο.Και εγω στην αρχη μου φανηκε πολυ φλατ η 6400 αλλα μετα απο 2 μηνες απλα την απολαμβανω

Σκέφτομαι για την αγορά της 50" την θέλω για ταινίες και ps4, ένα άλλο που με ενδιαφέρει η ποιότητα του μαύρου για τα δυο που ανέφερα και το iput lag της, έλεγα για lg 50"6500 αλλά πολλά προβλήματα clouding, και χάλια μαύρο λόγο ips, στα κανάλια digea και σαν tv πως τα πάει γενικώς.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα,είμαι καινούργιος στο forum,συγχαρητήρια για τη δουλειά!!Έχω καταλήξει στην Η6200 στις 50 ίντσες αλλά με απασχολούν διάφορα ζητήματα μετά από εκτενή ανάγνωση των posts σας.Σχεδόν όλοι οι φίλοι που έχετε γράψει έχετε αναφέρει μια σειρά προβλημάτων.Θα ξεκινήσω από το lip-synq γιατί το θεωρώ πολύ σημαντικό.Είναι αμαρτία το 2014 μια πανάκριβη τηλεόραση να μην μπορεί να συγχρονίσει τον ήχο με την εικόνα.Θα ήθελα καταρχάς να διευκρινιστεί αν αυτό συμβαίνει σε περιοχές όπου δεν υπάρχει η Digea ή συμβαίνει καθολικά.Επίσης αν συμβαίνει μόνο όταν η tv βγάζει ήχο από τα ηχεία της ή και όταν είναι συνδεδεμένη σε home cinema με optical.Πόσο συχνά υπάρχει αποσυγχρονισμός,επιμένω γιατί από όσα διαβάζω από εσάς το πρόβλημα δε διορθώνεται με ρυθμίσεις,καθώς οι ρυθμίσεις αυτές απευθύνονται σε εξωτερική πηγή.Επίσης αναφέρετε συνεχώς clouding και banding....Αξίζει παιδιά τελικά η επιλογή ή να κοιτάξω κάτι άλλο?

Διαβάζω επίσης ότι κάνετε μασαζ στην τηλεόραση για να φύγει το clouding !!!!!! :firstprize:
Η Samsung τι λέει για όλα αυτά;;;Να τονίσω ότι είμαι πολύ υπέρ των Samsung στις tv,αλλά αυτό δε λέει τίποτα...

Μα καλα, τα ακριβως πιο πανω σχόλια δεν σε αγγιξαν καθολου; :flipout:
Νομιζω εχει κρατησει μονο τα αρνητικα σχολια που γραφτηκαν.
Καταρχην μονο ενας ανεφερε lipsync και πιθανον να οφειλεται σε προβλημα με την ληψη.
Εγω και ποσοι αλλοι δεν εχουν αναφερει κανενα προβλημα.
Το cloud υπαρχει, αλλα δεν νομιζω να υπαρχει 60αρα χωρις cloud.
Εξαλλου δεν ειναι κατι τρομερο. Θα το δεις μονο σε σκοτεινες σκηνες και με σβηστα τα φωτα.
Φαντασου εγω που δεν βλεπω ταινιες στην tv, δεν το ειχα προσεξει καθολου.
Επρεπε να βαλω μαυρο pattern και να σβησω τα φωτα για να το δω.
Επειδη ειμαστε τεχνολογικο forum κανουμε την τριχα τριχιά.
Οι περισσοτεροι δεν θα καταλαβουν τιποτα.
Να την παρεις με κλειστα τα ματια.

Re: Απάντηση: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φυσικά και έχω κρατήσει μόνο τα αρνητικά σχόλια Sotiris!Mιας και δεν ανήκω στο τμήμα marketing της Samsung για να με βολεύουν τα θετικά.Πιστεύω πως όταν έχουμε καταλήξει σε μια τηλεόραση,θα πρέπει να δούμε μόνο τα αρνητικά που μπορεί να μας παρουσιάσει και όχι τα θετικά που φυσικά θα μας τρελάνουν.Τα προβλήματα που έγραψα παραπάνω τα έχουν πολλοί φίλοι και γι' αυτό μπήκα στον κόπο να ρωτήσω.Τέλος μιλάω για 50 ίντσες και όχι 60

Last edited:
Αν θεωρεις πανακριβη τηλεοραση 50'' των 700 που κανει παπαδες μαλλον δεν ειχες ποτε τηλεοραση, στο παρελθον που εκαναν 3πλασια τιμη με το 1/5 των χαρακτηριστικων.
Παρ'ολα αυτα αν δεν εμπαινες στο forum, και την αγοραζες δεν θα παρατηρουσες τιποτα απο αυτα που γραφουν τα παιδια πιο πανω , οπως συμβαινει στους περισσοτερους.
Υπαρχουν και αλλες επιλογες τηλεορασεων δεν ειναι αναγκη να παρεις Samsung, και βεβαια ουτε εμεις ειμαστε απο το τμημα marketing της Samsung.
Το να σου πω εγω εχει αυτο δεν κανει αυτο εχει προβλημα αυτο δεν εχει να λεει τιποτα. Πηγαινε να την δεις μαζι με αλλες της ιδιας τιμης κρινεις και αποφασιζεις.
Αν ολα οσα αναφερεις ως προβληματα παραπανω τα γνωριζεις σαν εννοιες και οχι επειδη τα γραφουν τα παιδια μην την παρεις.

Είχα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η νέα μου δε θα συγχρονίζει τον ήχο,αν είναι πρόβλημα της tv το θεωρώ εξωπραγματικό και τεράστιο μείον,όχι για 700,αλλα ούτε για 300.Από την άλλη αν εσύ είσαι ευχαριστημένος το 2014 η τηλεόρασή σου να έχει σύννεφα και να μην αποδίδει το μαύρο χρώμα ρεαλιστικά,μάλλον θα πρέπει να ξαναδείς τις γνώσεις σου και το τι περιμένεις από μια τηλεόραση σήμερα...Όσο για τις έννοιες δουλεύω διανομές linux 10 χρόνια!!Λες να μη ξέρω τι είναι το clouding? :HTEHETH63:

για να βρεις τι βι χωρις κλαουντινγκ,ειναι λαχειο και παλι ομως το κατιτις της θα το εχει.
Τωρα οσον αφορα στο λιπ συνκ,ειναι σοβαρο το προβλημα και λυνεται με επεμβαση στα κρυφα μενου της τηλεορασης,τουλαχιστον στη δικη μου ετσι λυθηκε,αλλα οχι τελειως.
Καποιες φορες το κανει ανεπαισθητα και δεν ξερω αν φταινε τα καναλια ή η τηλεοραση.
Καλη συσκευη αλλα αν σου τυχει στραβη,καλα ξεμπερδεματα με το σερβις.

Re: Απάντηση: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε βρίσκω πολύ σωστό και αντικειμενικό.Φυσικά και ένα πρόβλημα συνεχές με αποσυγρονισμό καθιστά αυτόματα άχρηστη στην τηλεόραση.Αυτά έλεγα και στα παιδιά πριν και με πήραν από τα μούτρα!Έχει Digea η τηλεόρασή σου;Δοκίμασες με εργοστασιακές ρυθμίσεις να δεις αν λύνεται το πρόβλημα;

Απάντηση: Re: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είχα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η νέα μου δε θα συγχρονίζει τον ήχο,αν είναι πρόβλημα της tv το θεωρώ εξωπραγματικό και τεράστιο μείον,όχι για 700,αλλα ούτε για 300.Από την άλλη αν εσύ είσαι ευχαριστημένος το 2014 η τηλεόρασή σου να έχει σύννεφα και να μην αποδίδει το μαύρο χρώμα ρεαλιστικά,μάλλον θα πρέπει να ξαναδείς τις γνώσεις σου και το τι περιμένεις από μια τηλεόραση σήμερα...Όσο για τις έννοιες δουλεύω διανομές linux 10 χρόνια!!Λες να μη ξέρω τι είναι το clouding? :HTEHETH63:

Εγω λέω να κοιταξεις αλλο μοντελο και ακομα καλυτερα να κοιταξεις αλλη μαρκα για να εισαι σιγουρος.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν διαπραγματεύομαι τηλεόραση εκτός Samsung :flipout: στο μοντέλο έχω κολλήσει.Μετά από όλα αυτά θα διαλέγατε την H6200 ή την H6400;Θα αλλάξει κάτι στην Η6400?

Μικρη η διαφορα.
Οσο πιο ακριβη τόσο και πιο καλη.
Δες καλυτερα την σειρα 7000 ή ακομα καλυτερα την 8000.
Υπαρχουν και αντιστοιχα νηματα για να δεις αν εχουν προβληματα

Sotiris την ήξερα και εγώ την H7000 :p φοβερή και τρομερή!46 ίντσες όμως και πανάκριβη.Πολλά τα λεφτά για τις 7-8 series :7SFGSFG:

Ας γραψουν οσοι εχουν προβλημα με lipsync: ποτε το παρατηρουν,με τι εισοδο,μετα απο ποση ωρα κτλ κτλ...
Μηπως φταιει η digea? Mηπως το stream απο καποιο server?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν διαπραγματεύομαι τηλεόραση εκτός Samsung :flipout: στο μοντέλο έχω κολλήσει.Μετά από όλα αυτά θα διαλέγατε την H6200 ή την H6400;Θα αλλάξει κάτι στην Η6400?
παρε την 50 με κλειστα ματια. Δε θα σκασει ποτε μυτη διπλα της στο σαλονι σου καποια αλλη tv για να αντιληφθεις ποσο καλα αποδιδει το μαυρο χωρις αυτο να σημαινει οτι εχει προβλημα.

Όλα μπορώ να τα αντέξω εκτός από το lip-synq είναι τραγικό όπου κι αν συμβαίνει.Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο,θα ήθελα εσείς που έχετε αγοράσει την tv και μπορείτε να το κάνετε,να δοκιμάσετε επαναφ εργ ρυθμ στην τηλεόραση και ήχο από τα ηχεία της αποκλειστικά για κάνα 2 μέρες να δείτε αν συνεχιστεί,αν συνεχιστεί,να δοκιμάσετε και επανασυντονισμό καναλιών στην digea και πάντα με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις στην tv,χωρίς καμία ρύθμιση να επηρεάζει τη δημιουργία της εικόνας δηλαδή,για άλλες 2-3 μέρες.Αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται που νομίζω ότι θα εξακολουθεί,τότε έχουμε άλλα θεματάκια ;-)

Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα με τον ήχο.
Όσο αφορά το συννεφιασμα μετά από ώρες λειτουργίας και το κόλπο που έγραψα ποιο πάνω εξαληφθη.
Θα ανεβάσω και άλλες φοτος για να δείτε το πριν με το μετά σήμερα το βράδυ μετά την δουλειά.
Η τηλεοραση είναι εκπληκτική και σε θέμα μαύρου.
Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε βρίσκω πολύ σωστό και αντικειμενικό.Φυσικά και ένα πρόβλημα συνεχές με αποσυγρονισμό καθιστά αυτόματα άχρηστη στην τηλεόραση.Αυτά έλεγα και στα παιδιά πριν και με πήραν από τα μούτρα!Έχει Digea η τηλεόρασή σου;Δοκίμασες με εργοστασιακές ρυθμίσεις να δεις αν λύνεται το πρόβλημα;

στη Digea ειναι το προβλημα,το οποιο οπως εγραψα πιο πανω,λυθηκε με παρεμβαση του τεχνικου στα κρυφα μενου.
Πλεον το κανει ελαχιστα και μαλλον φταινε και τα καναλια ως ενα βαθμο.
Το'χω παρατηρησει και στη μικρη που εχω στην κρεββατοκαμαρα.
Το κακο ειναι,οτι δυστυχως επεσε το ματι σε μια ταινια που εβλεπα απο εξωτερικο πλειερ και ειχε μια ανεπαισθητη καθυστερηση και με χαλασε.
Μετα απο λιγο διορθωθηκε μονο του.
Οσον αφορα τα μαυρα της,ειναι πολυ καλα,απ'τα καλυτερα που εχω δει σε λεντ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μετά από το τελευταίο που είπες ξεχνάμε τη Digea!!!!