Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όσο για τις έννοιες δουλεύω διανομές linux 10 χρόνια!!Λες να μη ξέρω τι είναι το clouding? :HTEHETH63:

Για εξήγησε λίγο τι σχέση έχει το Linux με το clouding?

Ούτε μέσω steam, ούτε μέσω hdmi από pc, είτε από usb flash. Έχουμε καμία λύση?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πρόβλημα στο δέκτη αποκλείεται,πρόβλημα στη Digea αποκλείεται,παιδιά ένα μας έμεινε :ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ότι κάποιος που ασχολείται με την τεχνολογία σε τέτοιο βαθμό,ίσως θα έχει ακούσει και θα έχει ασχοληθεί και με το πρόβλημα της απεικόνισης του μαύρου χρώματος και της ρεαλιστικότητάς του στις καινούργιες led/lcd,καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε ποτέ δεν μπόρεσαν να αποτυπώσουν το μαύρο σαν τις plasma.Για κάποιον που ασχολείται με την τεχνολογία φυσικά και είναι θέμα.

Εντάξει, ότι χρησιμοποιείς Linux δέκα χρόνια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι και γνώστης της τεχνολογίας. Υπάρχουν προγραμματιστές senior level πχ που δεν ξέρουν να αλλάξουν μνήμη σε desktop PC.

Anyway, of topic είμαστε.

Μου αρέσει να μου τη λες αλλά να υπάρχει λόγος!Αν θεωρείς πως το clouding kai to banding είναι δύσκολες έννοιες και τις γνωρίζουν λίγοι,τι να πω!Νομίζω πως το μάτι μου διαθέτει την ευαισθησία να καταλάβει από χιλιόμετρα ένα κακό μαύρο,όπως επίσης και ένα καλό μαύρο βαθύ και ρεαλιστικό,με πειστικότητα και αντίθεση...

Δεν είπα ότι δεν ξέρεις τι είναι το clouding και το βαθύ μαύρο. Απλά ο τρόπος που το είπες ήταν λίγο κάπως. Ότι και καλά επειδή χρησιμοποιείς Linux, ξέρεις και τα πάντα από τεχνολογία. Μπορεί να τα ξέρεις δηλαδή, αλλά όχι επειδή χρησιμοποιείς Linux. Γενικά μου την σπάνε οι Linux-άδες. Σορρυ.

Το καταλάβαμε!Δεν έχεις παρά να αρχίσεις να ασχολείσαι με αυτό για να πάψεις να τους αντιπαθείς!
Στο θέμα μας όμως :singer:

Re: Απάντηση: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε ευχαριστώ Λάκη.Η τηλεόραση δεν το συζητώ ότι για τα λεφτά που κάνει είναι πολύ πολύ καλή,ένα σημαντικό πρόβλημα όμως θα τα χάλαγε όλα τα θετικά,γι' αυτό το ψάχνω...

Καλά αυτό ήταν τραβηγμένο όντως :D

Γενικά μου την σπάνε οι Linux-άδες. Σορρυ.

Και αυτό ήταν τραβηγμένο :D

Θα σε μπανάρω
Και θα λεν
Oh My God They Killed …. Cartman

This is a linux based forum, server etc.
:flipout::flipout::flipout:

Παιδιά μισό λεπτό....να το διευκρινήσουμε.Το να χειρίζεσαι linux δε σημαίνει ότι γνωρίζεις όλη την τεχνολογία φυσικά.Σε βοηθάει όμως πιο πολύ από κάθε άλλο λειτουργικό να την γνωρίσεις ....και τεχνολογία δεν είναι μόνο οι έννοιες η αλλαγή της ram,τεχνολογία είναι τα πάντα.Τεχνολογία είναι να μπαίνεις στον πυρήνα και να του αλλάζεις τα φώτα μέσω terminal,να κάνεις τον υπολογιστή πλαστελίνη στα δάκτυλά σου και να τον χτίζεις όπως εσύ θέλεις.....και σαφώς πολλά πολλά άλλα ωραία καλούδια!Δε λέω ότι ξέρω τα λινουξ,κανείς δεν τα ξέρει!Κάθε μέρα μαθαίνεις εκεί,απλά είμαι πεπεισμένος ότι αν έχεις ασχοληθεί με αυτά,πολύ δύσκολα θα ασχοληθείς με κάτι στο pc και δε θα το κατανοήσεις τουλάχιστον....πόσο μάλλον για το clouding που το γνωρίζουν ακόμα και μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι.

Καλησπέρα Ανακάλυψα τυχαία προ λίγου αυτόν τον τρόπο για να έχουμε την οθόνη του κινητού μας (screen mirroring) στη αγαπημένη μας τηλεόραση. Το δοκίμασα με htc one m8 και δουλεύει σούπερ.

Τσεκάρετε το οσοι έχετε Android κινητο πιστευω θα κανει και σε αλλες μαρκες

http://youtu.be/eFqUXyyWfQo

Γωνίες θέασης καλές;Ξέρουμε πάχος περιγράμματος;;
Δεν είμαι σίγουρος αν απευθύνεσαι σε εμένα. Γεμίζει όλη την οθόνη της τηλεόρασης και ότι κάνεις το μεταδίδει. Παίζεις παιχνίδια ότι θες.

Απευθυνόμουν γενικά winer.Αυτό που λες απαντάει στην ερώτηση αν οι εξωτερικές συσκευές ''αγκαλιάζουν'' όλο το μήκος και πλάτος της οθόνης.Εγώ ρωτάω κάτι διαφορετικό....οι γωνία θέασης είναι το να κοιτάμε την τηλεόραση υπό μια γωνία,όχι δηλαδή ακριβώς απέναντί της.Όταν λοιπόν κοιτάζουμε υπό μεγάλη γωνία και η εικόνα είναι καλή χωρίς να αλλοιώνεται,τότε λέμε οι γωνίες θέασης της τηλεόρασης αυτής είναι καλές....Όσο για το περίγραμμα,είναι το πάχος του ''πλαστικού'' γύρω από το πανελ....

Απευθυνόμουν γενικά winer.Αυτό που λες απαντάει στην ερώτηση αν οι εξωτερικές συσκευές ''αγκαλιάζουν'' όλο το μήκος και πλάτος της οθόνης.Εγώ ρωτάω κάτι διαφορετικό....οι γωνία θέασης είναι το να κοιτάμε την τηλεόραση υπό μια γωνία,όχι δηλαδή ακριβώς απέναντί της.Όταν λοιπόν κοιτάζουμε υπό μεγάλη γωνία και η εικόνα είναι καλή χωρίς να αλλοιώνεται,τότε λέμε οι γωνίες θέασης της τηλεόρασης αυτής είναι καλές....Όσο για το περίγραμμα,είναι το πάχος του ''πλαστικού'' γύρω από το πανελ....
Με συγχωρεις τότε μπερδεύτηκα.

Γωνίες θέασης καλές;Ξέρουμε πάχος περιγράμματος;;
Για γωνια θεασης δε θα μιλησω γτ δεν εχω δει αλλη τηλεοραση τι προσφερει.
για το περιγραμμα σκεψου κατι παρομοιο με το παχος απο ενα samsung galaxy s5/iphone 5

Παιδιά η τηλεόραση είναι φοβερή,έχει φοβερές δυνατότητες και σίγουρα για τα λεφτά της αξίζει.Αν με βεβαιώσετε πως δε θα έχω συνεχή προβλήματα lip-synq θα την πάρω.....Βλέπω όμως να μην είστε ούτε εσείς σίγουροι για το κατά πόσο παρουσιάζει πρόβλημα.....
Είναι ρε γαμώτο μεγάλο ξενέρωμα ο ήχος,αν και δεν ξέρω σε τι βαθμό συμβαίνει μπράβο σας που το παρατηρήσατε και το είπατε εδώ
Ακόμα προτρέπω όποιον έχει συνεχή τέτοια προβλήματα να πάρει τη samsung και να απαιτήσει επισκευή ή αλλαγή χωρίς καμία επιβάρυνση και on site μη σου πω.Ωραία είναι να τους δίνεις 700 αρια,αλλά αν δεν παίζει ο ήχος μαζί με την εικόνα είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που την καθιστά άχρηστη και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αρνηθούν την επισκευή ή την αντικατάσταση....Άντε γιατί πολύ μας έχουν καβαλήσει οι εταιρίες

Last edited:
Σαν να τους ακούω όμως.....Ξέρετε να φταίει η Digea,φταίει η κεραία σας,φταίει το καλιμπράρισμα,φταίει το home cinema,φταίει ο καιρός,όλοι φταίνε εκτός από την τηλεόραση!Δεν είναι έτσι όμως πάντα....

Παιδιά η τηλεόραση είναι φοβερή,έχει φοβερές δυνατότητες και σίγουρα για τα λεφτά της αξίζει.Αν με βεβαιώσετε πως δε θα έχω συνεχή προβλήματα lip-synq θα την πάρω.....Βλέπω όμως να μην είστε ούτε εσείς σίγουροι για το κατά πόσο παρουσιάζει πρόβλημα.....
Είναι ρε γαμώτο μεγάλο ξενέρωμα ο ήχος,αν και δεν ξέρω σε τι βαθμό συμβαίνει μπράβο σας που το παρατηρήσατε και το είπατε εδώ
Ακόμα προτρέπω όποιον έχει συνεχή τέτοια προβλήματα να πάρει τη samsung και να απαιτήσει επισκευή ή αλλαγή χωρίς καμία επιβάρυνση και on site μη σου πω.Ωραία είναι να τους δίνεις 700 αρια,αλλά αν δεν παίζει ο ήχος μαζί με την εικόνα είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που την καθιστά άχρηστη και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αρνηθούν την επισκευή ή την αντικατάσταση....Άντε γιατί πολύ μας έχουν καβαλήσει οι εταιρίες
Εμένα ρε παιδιά δεν έχει τετοιο θέμα.