Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με usb ή bluetooth συνδέεται το πληκτρολόγιο?

Και με τα 2
Επίσης και με rf, εφοσον συνδεσεις τον πομπο στην tv

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δλδ αν έχουμε ασύρματο πληκτρολόγιο κ ποντίκι με usb, μπορούμε με την επέκταση του rf που δίνει η τν να πιάνει καλύτερα?
ή είναι άλλη διαδικασία?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Διόρθωση!
Τελικά παίζει YouTube σε υψηλή ανάλυση αλλά δεν μπορείς να δεις τι ανάλυση είναι... (πχ 720, 1080) ενώ από τον browser δείχνει μόνο 720.
Το YT όμως από τον browser σέρνεται.

Καλησπέρα σε όλους . Νέο μέλος νέος κάτοχος της τηλεόρασης.
Σε γενικές γραμμές πολύ ικανοποιημένος. Έχω κάποιες ερωτήσεις και αν θα μπορούσε να μου απαντήσει κάποιος θα ήμουν υπόχρεος.

1) Ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις εικόνας ; Επειδή το νήμα είναι μεγάλο και έχω μπερδευτεί!
2) Έχω έναν ενισχυτή skytronic av340 . Εδώ φαίνονται οι υποδοχές

Έχω συνδέσει την τηλεόραση με scart (input-output) με τον ενισχυτή . Στην επιλογή του ενισχυτή (cd) παίζουν μια χαρά τα εξωτερικά ηχεία, όταν βλέπω τηλεόραση. Όταν συνδέω usb για να δω ταινία δεν ακούγεται τίποτα. Μόνο αν την συνδέσω στην υποδοχή για τα ακουστικά , αλλά έχει κάποιες απώλειες .
Ευχαριστώ!

Attachments

• 8ce66b2a9ea125471870750a7a2b6111.jpg
    8ce66b2a9ea125471870750a7a2b6111.jpg
    58 KB · Views: 235
Καλησπέρα σε όλους . Νέο μέλος νέος κάτοχος της τηλεόρασης.
Σε γενικές γραμμές πολύ ικανοποιημένος. Έχω κάποιες ερωτήσεις και αν θα μπορούσε να μου απαντήσει κάποιος θα ήμουν υπόχρεος.

1) Ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις εικόνας ; Επειδή το νήμα είναι μεγάλο και έχω μπερδευτεί!
2) Έχω έναν ενισχυτή skytronic av340 . Εδώ φαίνονται οι υποδοχές

Έχω συνδέσει την τηλεόραση με scart (input-output) με τον ενισχυτή . Στην επιλογή του ενισχυτή (cd) παίζουν μια χαρά τα εξωτερικά ηχεία, όταν βλέπω τηλεόραση. Όταν συνδέω usb για να δω ταινία δεν ακούγεται τίποτα. Μόνο αν την συνδέσω στην υποδοχή για τα ακουστικά , αλλά έχει κάποιες απώλειες .
Ευχαριστώ!
Κατά 99% μόνο από την έξοδο με οπτική ίνα παίρνεις σωστό ήχο από το media Player της τηλεόρασης και από ότι βλέπω, ο ενισχυτής σου δυστυχώς δεν έχει.

Απάντηση: Re: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

και από ότι βλέπω, ο ενισχυτής σου δυστυχώς δεν έχει.
Ειναι αυτο που λεμε, πετα το παλιο και...παρε το καινουργιο.

με ενα καρφι 3.5 σε rca θα παίξεις μεχρι να τον αλλαξεις πάντως. ;) για stereo παντα βέβαια

παρελαβα την την 48Η6200 το πρωι. Πρωτες εντυπωσεις αριστες!
-Η εικόνα πολύ καθαρή και πολύ ήρεμη στο μάτι(ακομη και στους 30 ποντους να κάτσεις,ουτε pixel-ίζει ούτε τιποτα). Με ΟΤΕ Τν που εχω, τα HD κανάλια αποκτούν άλλο νόημα!
-Το πάνελ δεν φαίνεται να χει θεματα με clouding ή bleeding.
-ο ήχος αρκετα καλος και δυνατος για τηλεόραση(αν και γω συνέδεσα επι τόπου ένα 5,1 που έχω).
-Αυτο που με ενοιαζε ειναι οτι παιζει ταινίες με υποτιτλους ελληνικους απο εξωτερικο δισκο. Συνδεσα τον εξωτερικο μου σκληρο που ειναι 1ΤΒ και κολλαγε το συστημα(έχει ξανααναφερθει και πιο πανω κατι τέτοιο). με ενα στικακι που δοκιμασα μετα 8GB, δεν ειχε θεμα!Το 1ΤΒ πεφτει πολυ μαλλον, οπότε θα αγοράσω μια θηκη για εναν σκληρο που εχω απο ενα pc παλιο (160GB) και θα μαι κομπλέ!
-3d θα δοκιμάσω αυριο που θα χω και γυαλια.
-Σχετικα καλο σμαρτ(αργει ελαχιστα!). Για κατι στα γρηγορα, αξιζει η λειτουργια(πχ να δεις ενα βιντεο στο youtube). Όλα τα υπολοιπα σχετικα με το ιντερνετ, αν εχεις λαπτοπ ή ταβλετ ανοιχτο, δεν μπαινεις στην διαδικασια να ασχοληθεις ουτε με τον browser ουτε με τις εφαρμογες της τηλεορασης. Μακαρι να μπορουσα να αγορασω την τν μονο με την λειτουργια του 3d και χωρίς το smart (να γλύτωνα και καμια 70ρια ευρω)
Τα αρνητικά που παρατήρησα είναι οτι:
-έχει μόνο 4 προεπιλογες εικόνας(τυπικη,φυσικη,cinema, δυναμικο) συγκριτικα με άλλες tv που έχουν άλλες 3 τουλάχιστον.
-το χειριστήριο αργεί λίγο
-θα ήθελα ένα πιο εμπλουτισμένο πλήκτρο tools στο χειριστήριο που να μπορω να επιλέξω κατευθείαν την προεπιλογη εικόνας, το 3d, την προεπιλογη ήχου. Γιατι τώρα για το οτιδήποτε πρεπει να πας μέσω "μενου"...
-την σημερον ημερα που το 1ΤΒ σε σκληρους είναι πολύ διαδεδομενο, δεν νοείται να μην μπορεί να το "σηκώσει".
-ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΑΛΙΑ 3D ΔΩΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και έτσι θα δωσεις άλλα 40ε για 2 ζευγάρια
στα 549ε που την πήρα ίσως να ναι η καλύτερη επιλογή σε σχέση με τον ανταγωνισμο...
Το screen mirroring δεν έχω βρεί ακομη πως δουλευει. Εχω το samsung s3 και όταν προσπαθω ζευξη, μου βγαζει "σφαλμα υλικου". Τωρα δεν ξέρω αν φταιει το κινητο ή η τηλεοραση!

Εμενα ο δισκος μου ειναι 2 TB και παιζει απροβληματιστα. Δοκιμασε να τον συνδεσεις στη θυρα που βγαζει τα πολλα αμπερ.

Κατά 99% μόνο από την έξοδο με οπτική ίνα παίρνεις σωστό ήχο από το media Player της τηλεόρασης και από ότι βλέπω, ο ενισχυτής σου δυστυχώς δεν έχει.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν υπάρχει τρόπος δηλαδή να συνδέσω τον ενισχυτή ; Με ένα καλώδιο RCA to Optical και μετατροπή με κάποιο converter πχ; Ή κάποιος άλλος τρόπος; Προσπαθώ να καταλάβω τη διαδικασία input - output .

Ειναι αυτο που λεμε, πετα το παλιο και...παρε το καινουργιο.

:shot: και έλεγα πως μ'αυτόν δε θα έχω πρόβλημα ...

Last edited:
Καλησπέρα παίδες..... Aπό χθες είναι επιτέλους δικιά μου μια 48Η6200 !!:guitarist: Ψάχνωντάς την και δουλεύοντάς την , κυρίως στο ps4 που δείχνει απίστευτα με game mode, έχω κάποιες απορίες και θα εκτιμούσα την βοήθειά σας..
1)Ξέρετε καμιά καλή ρύθμιση για το τηλεοπτικό που είναι χάλια?
2) Επίσης το pc το συνδέω στην θύρα hdmi 4 έτσι ? Απλά όταν βλέπω ταινία στο pc οι επιλογές εικόνας είναι μόνο ψυχαγωγία και μια άλλη και όχι ταινία που έχω ήδη φτιάξει με τις ρυθμίσεις που δώσατε σε αρχικά ποστ....
3)Επίσης υπάρχει καμιά συντόμευση στο κοντρόλ για αλλαγή της λειτουργίας εικόνας απευθείας?
4)Και κάτι τελευταίο, μπορώ να κάμω zoom (Pan&Scan) όταν βλέπω ταινία από τον player της tv?

Εχω μια 50Η6200 αγορασμένη τα Χριστούγεννα, αρχές Φεβρουαρίου έσβησε μόνη της κάτι που έγινε και σήμερα για δεύτερη φορά.Εχει τύχη σε κανένα αυτο πρόβλημα;
Θέλω να καλέσω το service αλλά σκέπτομαι οτι δεν θα βρούν κάτι αφού η τηλεόραση παίζει κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.Ποια είναι η γνώμη σας;

Re: Απάντηση: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχω μια 50Η6200 αγορασμένη τα Χριστούγεννα, αρχές Φεβρουαρίου έσβησε μόνη της κάτι που έγινε και σήμερα για δεύτερη φορά.Εχει τύχη σε κανένα αυτο πρόβλημα;
Θέλω να καλέσω το service αλλά σκέπτομαι οτι δεν θα βρούν κάτι αφού η τηλεόραση παίζει κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.Ποια είναι η γνώμη σας;
απο μενου, υποστηριξη βγαλε ολες τις αυτοματες αναβαθμισεις και αναβαθμιση σε κατασταση αναμονης...βγαλε την πριζα για κανα 5 λεπτο και δοκιμασε..μου το ειχε κανει και εμενα αλλά εχω αλλο μοντέλο

Κυριοι χτες εκανα αναβαθμιση και δε μπορω να κανω share απο το κινητο το youtube στην tv.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είδες αποτέλεσμα αλλάζοντας τις ρυθμίσεις; Γιατι δεν εχω την τηλεόραση στο σπίτι μου είναι στους γονείς μου και τις εχω στο αυτόματο για να είμαι σίγουρος οτι θα γίνονται.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είδες αποτέλεσμα αλλάζοντας τις ρυθμίσεις; Γιατι δεν εχω την τηλεόραση στο σπίτι μου είναι στους γονείς μου και τις εχω στο αυτόματο για να είμαι σίγουρος οτι θα γίνονται.

αν εννοεις εμενα οχι δεν το ξαναεκανε