Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παντως αυτο τογενικα και αριστα που κατι χαλαει και κατι φτιαχνει με τις αναβαθμισεις,χωρις να ξερουμε επ ακριβως τι κανουν/αλλαζουν,δεν βοηθαει και πολυ στις απαιτησεις και τις προσαρμογες που θελουμε να κανουμε......καλο θα ηταν οι εταιριες να δινουν περισσοτερα στοιχεια στο τι γινεται καθε φορα....
Δεν ξερω εαν θα πρεπει να ξανακανω αναβαθμιση.....

Καλημέρα. Αγόρασα προχθές την 55H6270 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο την απόδοση της εικόνας, ειδικά σε HD (πήρα τις ρυθμίσεις που είχατε δώσει στο παρών νήμα στη σελίδα 11 ή 14/ δεν θυμάμαι...). Έχω μεγάλο κατάλογο ταινιών και σειρών στο δίκτυό μου. Πως θα καταφέρω να μου δείχνει η samsung πληροφορίες από online πηγές (π.χ. imdb, moviemeter) για τις ταινίες και τις σειρές που έχω? Έχω στον υπολογιστή το ps3 Media Server 1.90.1, με φορτωμένα τα Plugins του Movie Info, αλλά δεν μου δείχνει τις πληροφορίες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

edit: Οκ, το κατάφερα να παίξει το Movie Info (ήθελε ανανέωση), αλλά δεν μου αρέσει το πως βγάζει τις πληροφορίες (πολύ χοντροκομμένες). Υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος για την αναπαραγωγή ταινιών μέσω οικιακού δικτύου?

Εχω παραγγειλει την 40αρα.Βλεπω τηλεοραση με αναμενο το φως.Αυτο το clouding / banding φαινεται μονο οταν βλεπεις με σβησμενα φωτα η" και με αναμενα?

το βλεπεις σε σκοτεινό περιβάλλον.εαν το βλέπεις και με απλετο φως τοτε έχει σοβαρο θεμα

το βλεπεις σε σκοτεινό περιβάλλον.εαν το βλέπεις και με απλετο φως τοτε έχει σοβαρο θεμα
Ευχαριστω για την απαντηση.Οταν μου μου ελθει με το καλο παντος θα την βαλω να παιξει και σε σκοταδι για να δω τι γινεται.

Re: Απάντηση: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχω μια 50Η6200 αγορασμένη τα Χριστούγεννα, αρχές Φεβρουαρίου έσβησε μόνη της κάτι που έγινε και σήμερα για δεύτερη φορά.Εχει τύχη σε κανένα αυτο πρόβλημα;
Θέλω να καλέσω το service αλλά σκέπτομαι οτι δεν θα βρούν κάτι αφού η τηλεόραση παίζει κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.Ποια είναι η γνώμη σας;

Στην αυτοματη αναβαθμιση κλινει μονη της. Απενεργοποιησε την και βλεπεις.

Προς καθε ενδιαφερομενο.
http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/135066-samsung-ue50h6200

Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος της 6200 50" εδώ κ ένα μήνα περίπου. Έχω μια απορία,
οταν σερφαρω με τον browser, αργεί πολύ η ανταπόκριση! ο δείκτης επίσης! Ενώ κάποιες φορές λειτουργεί κανονικά!
Επίσης δύο φορές τουλάχιστον ενώ είμαι σε smart λειτουργία κ ενώ αργούσε στην ανταπόκριση, μαύρισε η οθόνη κ έβγαλε έγχρωμες γραμμές στο επάνω μέρος της οθόνης!
Τα κάνει κ σε άλλους αυτά ή να την στείλω για σέρβις???
θεωρώ ότι για 4πυρινη δεν είναι φυσιολογικό να κολλάει στον browser...

οταν σερφαρω με τον browser, αργεί πολύ η ανταπόκριση! ο δείκτης επίσης! Ενώ κάποιες φορές λειτουργεί κανονικά!
Επίσης δύο φορές τουλάχιστον ενώ είμαι σε smart λειτουργία κ ενώ αργούσε στην ανταπόκριση, μαύρισε η οθόνη κ έβγαλε έγχρωμες γραμμές στο επάνω μέρος της οθόνης!

Δοκιμασε την και σε καλωδιακη συνδεση με το router να δεις κανει τα ιδια. Και μετα βλεπεις.
Ελπιζω να ειναι αισθητηηη αποκριση που αναφερεις και οχι στα γνωστα πλαισια interneτικης γραμμης ή browser.

Απέκτησα κι εγώ την 50h6200, διάβασα για τις ρυθμίσεις στην σελίδα 11 και 14 αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι για την 60ρα. Υπάρχει κάποιο κομμάτι του φόρουμ για νέους ώστε να ρυθμίσουμε σωστά την τηλεόραση;

Την προτεινετε για χρηση ως δευτερη οθονη υπολογιστη και για ταινιες μεσο υπολογιστη με δευτερευουσα χρηση σαν τηλεοραση? Full HD υλικο θα παιζει απο το pc, οχι παιχνιδια.

Σκευτομαι την 40αρα η την 32αρα, ειναι υπερβολη?

Την προτεινετε για χρηση ως δευτερη οθονη υπολογιστη και για ταινιες μεσο υπολογιστη με δευτερευουσα χρηση σαν τηλεοραση? Full HD υλικο θα παιζει απο το pc, οχι παιχνιδια.

Σκευτομαι την 40αρα η την 32αρα, ειναι υπερβολη?

Για οθονη υπολογιστη καλυτερα κοιτα σε Sony

Γεια σας Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους !!
Νέος στην παρέα αν και παρακολουθώ το site εδώ και πολλούς μήνες. Μετά από πολύ διάβασμα και ψάξιμο και σύμφωνα με τα οικονομικά μου κατέληξα και πήρα 28 Φεβρουαρίου την 60 Samsung H6240 στα 999 από Puplic (τελευταία κομμάτια μάλλον γιατί μετά εξαφανιστικαν από τα ράφια ) Μεχρι στιγμής δουλεύει ρολόι!! Έκανα τα τεστ σε πλήρη σκοτάδι με τέρμα φωτισμό από led και διαπίστωσα μόνο λίγο συννεφιά πολύ λίγη.. πάνω δεξιά.
Δεν με προβληματίζει γιατί δεν γίνεται αντιληπτό και από ότι έχω διαβάσει εδώ σχεδόν όλες οι led τα έχουν αυτά τα θέματα..
Στο θέμα μας τώρα
Ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που γνωρίζουν 2 πράγματακια...μπορώ να συνδέσω στην τηλεόραση κάμερα usb για Skipe?? και αν ναι.. Θέλει κάποια συγκεκριμένη ..

και μια δεύτερη ερώτηση αν υπάρχει κάποια εφαρμογή τηλεχειριστήριο για τα κανάλια από το google app για αντροιτ κινητό .Οσες και να δοκιμασα δεν τα κατάφερα.

τελος
Να σας ευχαριστήσω όλους που μοιράζεστε τις γνώσεις και για τις εμπειρίες σας πάνω στο θέμα αυτό είναι καλό για όλους μας.

Tα ιδια μου χει κανει και μενα, ανοιγω τον browser και μαυριζει η οθονη και κανει γραμμες. Το κακο ειναι οτι το κανει σχεδον καθε φορα μετα απο μερικα λεπτα. Κολλαει δηλ. τελειως, μαυριζει η οθονη και απλα μου σπαει τα νευρα...
Αν σου κανει καθυστερηση ο δεικτης, ριξε μια ματια που εχεις τοποθετησει τον δεκτη του πλητρολογιου-ποντικου (αν εχεις βαλει ασυρματο). Γιατι στην αρχη τον ειχα βαλει, ακριβως πισω απο την τηλεοραση και δεν επιανε καλα. Εβαλα ομως μια επεκταση usb, να βλεπει ο δεκτης απευθειας το πληκτρολογιο-ποντικι και τωρα πιανει καμπανα

τα διαφορα tv calibration που κανουν πλαισιο,media markt,κωτσοβολος κτλ με 50 ευρω περιπου θα αξιζουν τον κοπο ή θα ειναι πασαλιματακια...?

Απάντηση: Re: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

τα διαφορα tv calibration που κανουν πλαισιο,media markt,κωτσοβολος κτλ με 50 ευρω περιπου θα αξιζουν τον κοπο ή θα ειναι πασαλιματακια...?
E οχι, δεκαρα δεν θα εδινα, 50 ευρω;; ειδικα στο τηλεοπτικο, το κανεις και μονος σου.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

E οχι, δεκαρα δεν θα εδινα, 50 ευρω;; ειδικα στο τηλεοπτικο, το κανεις και μονος σου.

και πως το κανεις μονος σου δηλαδη ?

Παιρνεις ενα τηλεφωνο και ρωτας ποιο οργανο χρησιμοποιουν και ποιο προγραμμα και απο την απαντηση αντιλαμβανεσαι τι γινεται ....

Απέκτησα κι εγώ την 50h6200, διάβασα για τις ρυθμίσεις στην σελίδα 11 και 14 αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι για την 60ρα. Υπάρχει κάποιο κομμάτι του φόρουμ για νέους ώστε να ρυθμίσουμε σωστά την τηλεόραση;

Υπαρχουν οδηγιες που αφορουν την ρυθμιση του κοντραστ και της φωτεινοτητας με το να αντιγραψεις ρυθμισεις που αφορουν την ρυθμιση της κλιμακας του γκριζου και το cms δεν κερδιζεις τιποτα καθως αφορουν μονο το συγκεκριμενο πανελ με τις συγκεκριμενες ωρες χρησης

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

και πως το κανεις μονος σου δηλαδη ?
Tην ρυθμιζεις απο το menu, μεχρι να πετυχεις ενα αποτελεσμα εικονας ικανοποιητικο, αν δεν μπορεις, περνεις ορισμενες πληροφοριες απο τo forum, (και εγω ετσι εκανα, γι' αυτο και γιναμε μελη), μεχρι να πετυχεις το μεγιστο δυνατο αποτελεσμα, αν ομως εσυ, θελεις να δωσεις 50 ευρω...δωστα, εγω δεν θα τα εδινα, με τιποτα.

θελω να παρω ασυρματο πληκτρολογιο για να σερφαρω ανετα. Παιζουν ολα τα ασυρματα ή θα πρεπει να εχει κατι το ιδιαιτερο;
Εσεις τι προτεινετε;
Ευχαριστω εκ των προτερων