Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εχω ενα tv star hd αυτον θα βαλω πανω αμα ειναι. αν και εγω περισσοτερο βλεπω σειρες και ταινιες για την μανα μου πιο πολυ ρωταω

Αν βλέπει από 3 μέτρα και πάνω το πιο πιθανό είναι να μην καταλάβει τίποτα, αν γκρινιάξει (όπως η γυναίκα μου) τότε βάλε εξωτερικό δέκτη.

Αν βλέπει από 3 μέτρα και πάνω το πιο πιθανό είναι να μην καταλάβει τίποτα, αν γκρινιάξει (όπως η γυναίκα μου) τότε βάλε εξωτερικό δέκτη.

εξωτερικό δεκτή θα τον βάλω αφού τον έχω. Στις ταινίες τι λέει αξίζει έχει καλή εικόνα;

Αν και είναι η πρώτη μου Full-HD τηλεόραση και συνεπώς δεν έχω μεγάλη εμπειρία έχω πάθει πλάκα με την ποιότητα της εικόνας σε ταινίες HD με αρχεία των 15-20 GB. Σε συνδυασμό με το Plex server που εγκατέστησα στο FreeNAS η θέαση είναι απόλαυση !!!

Το πιο φθηνο παρε, αρκει να γραφει high speed v1.4, εφόσον πρόκειται να το συνδεσεις σε bluray 3D

------------------------------

Μολις παρελαβα το smart remote από ebay στα 31 ευρω με τα μεταφορικα.
Μικρο, ομορφο, πλακα εχει.
Βοηθαει πολύ στο σερφαρισμα και στο youtube.

Re: Απάντηση: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το πιο φθηνο παρε, αρκει να γραφει high speed v1.4, εφόσον πρόκειται να το συνδεσεις σε bluray 3D

------------------------------

Μολις παρελαβα το smart remote από ebay στα 31 ευρω με τα μεταφορικα.
Μικρο, ομορφο, πλακα εχει.
Βοηθαει πολύ στο σερφαρισμα και στο youtube.

μου δινεις το λινκ για το κοντρολ θελω να ειναι το επισημο smart control

επισης μια βαση τοιχου για την τηλεοραση ποιες ταιριαζουν ?

Re: Απάντηση: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Από εδώ το πηρα http://www.ebay.co.uk/itm/221845375495?euid=70382ad6f3f742ccba7f5e4481d990ab&cp=1
Βλεπω τωρα ότι το ακριβυνε λιγο, το πηγε στα 25 ευρω ενώ εγω το πηρα 23 ευρω.
Τα μεταφορικα είναι 8 ευρω
γραφει οτι τελειωσε επισης γραφει οτι ειναι για h6400

Πατα relisted item θα σου ξαναδειξει και στην ουσια το remote ειναι της 6400 οχι της δικιας μας απλως ταιριαζει και με την δικια μας

Ήρθε επιτέλους. Πολύ μεγάλη είναι να δω που θα βρω χώρο

4f99d7ba037ac8a9cb231261c1e2fdfa.jpg

Χμμμ βασικά εγω θα έπαιρνα μια βάση εαν ειμουν στη θεση σου που να μπορώ να ρυθμιζω και την κλίση

Χμμμ βασικά εγω θα έπαιρνα μια βάση εαν ειμουν στη θεση σου που να μπορώ να ρυθμιζω και την κλίση
Το έχω στο νου για να μπει σε άλλο τοίχο. Από βάση έχεις προτείνεις κάποια;