Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το κορυφαίο βέβαια είναι ότι ο Τ70 φοράει τσιπάκι της MStar κι αυτός, κοινώς αν δεν είχε πειράξει τις εσωτερικές προρρυθμίσεις της επεξεργασίας η Samsung, η τηλεόρασή της θα είχε την ίδια εικόνα σε τηλεοπτικό...

Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξουν οι ρυθμίσεις απο το service menu?

Αυτό όμως έχει να κάνει και με την ποιότητα της πηγής καθώς στην Γερμανία η ίδια τηλεόραση αποδίδει θαυμάσια σε τηλεοπτικό SD όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του φίλου Suser http://avclub.gr/forum/showthread.p...Σχόλια?p=1057360261&viewfull=1#post1057360261

Το πιθανότερο είναι ότι οι μηχανικοί της Samsung όταν έκαναν βελτιστοποίηση της εικόνας δεν έλαβαν υπόψη τους την ποιότητα της τηλεοπτικής μετάδοσης στην Ελλάδα και στις χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.

Αυτά είναι υπερβολές, υπάρχουν κανάλια στην Ελλάδα που έχουν ισάξια ή και καλύτερη εικόνα SD από κάποια γερμανικά. Επίσης, οι εν λόγω φωτογραφίες, δεν θα έλεγα πως δείχνουν κάτι διαφορετικό σε επίπεδο ευκρίνειας, από αυτό που θα έβλεπες στην Ελλάδα με αυτή την τηλεόραση έχοντας π.χ. συντονισμένο τον ΣΚΑΪ. Γενικά, το πρόβλημα με την εν λόγω προρρύθμιση του MStar από την Samsung δεν έγκειται στα κανάλια που έχουν κακή ποιότητα, τουναντίον αυτά επωφελούνται μερικώς. Οι καλές εκπομπές SD είναι που εμποδίζονται από το να λάμψουν...

Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξουν οι ρυθμίσεις απο το service menu?

Δεν το γνωρίζω... Απ' όσο θυμάμαι δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο σχετικό ρυθμιστικό στο SM, αλλά μην το δένεις και κόμπο...

Επίσης, οι εν λόγω φωτογραφίες, δεν θα έλεγα πως δείχνουν κάτι διαφορετικό σε επίπεδο ευκρίνειας, από αυτό που θα έβλεπες στην Ελλάδα με αυτή την τηλεόραση έχοντας π.χ. συντονισμένο τον ΣΚΑΪ. .

Αυτή την ευκρίνεια δεν την έχω καν πλησιάσει στην δικιά μου τηλεόραση σε κανένα κανάλι είτε με τον εσωτερικό είτε με τον εξωτερικό δέκτη. Έχω αφιερώσει πολύ χρόνο με τις ρυθμίσεις και έχω καταλήξει στις ακόλουθες για το τηλεοπτικό, μήπως κάνω κάτι λάθος ?

Picture Mode Movie
Backlight 15
Contrast 95
Brightness 45
Sharpness 30
Colour 55
Tint 50/50

Advanced
Dynamic Contrast Off
Black Tone Dark
Flesh Tone +2
RGB Only Mode Off
Colour Space Custom (δεν πείραξα τίποτα)
White Balance (Από τις ρυθμίσεις του ngxx, τα χρώματα είναι μια χαρά)
2point
R-O 1
G-O 0
B-O -1
R-G 8
G-G 1
B-G 6
10point
10% 0 0 0
20% 0 0 0
30% 7 0 -20
40% 0 0 4
50% -1 0 7
60% -2 1 3
70% 3 0 2
80% 0 0 0
90% 0 0 3
100% 1 0 2
Gamma -2
Motion Lighting Off
Picture Options
Colour Tone Standard
Digital Clean View Low
MPEG Noise Filter Low
HDMI Black Level Low
Film Mode Off
Motion Plus Clear

Απάντηση: Re: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα, μπορείτε να μου προτείνετε μια βάση τοίχου για την 48"?

http://www.electroland.gr/vaseis-ti...rateck-pa-948-vasi-tileorasis-triplis-kinisis
Μόνο πρόσεξε να βάλεις πρώτα το πίσω μέρος στον τοίχο και μετά να ενώσεις το κομμάτι με την ηλεόραση. βαριά βάση και στιβαρή κατασκευή. Έχει και αλφάδι στην βάση ενσωματωμένο.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

http://www.electroland.gr/vaseis-ti...rateck-pa-948-vasi-tileorasis-triplis-kinisis
Μόνο πρόσεξε να βάλεις πρώτα το πίσω μέρος στον τοίχο και μετά να ενώσεις το κομμάτι με την ηλεόραση. βαριά βάση και στιβαρή κατασκευή. Έχει και αλφάδι στην βάση ενσωματωμένο.

Φαίνεται πολύ καλή! Ευχαριστώ!

Καλησπέρα παιδιά . Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να συνδέσω τη τηλεόραση με bluetooth ακουστικό ώστε να ακούω από το bluetooth ευχαριστώ πολύ .

Παρέλαβα το Smart remote από ebay και είναι πραγματικά πολύ βολικό, αξίζει το 30άρι με το παραπάνω και το συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!
.

Υπάρχει κάποιο λινκ;

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά παίζει x265 videos το καμάρι μας.

720p, χωρίς θέμα, 1080p δεν έχω δοκιμάσει... δεν ήξερα πως υποστηριζόταν καν...

Ti διευθυνση βαζετε,γιατι το ebay δεν με αφηνει να ολοκληρωσω την αγορα?

Ο πωλητής δεν έχει βάλει κόστος μεταφορικών για Ελλάδα οπότε του κάνεις ερώτηση για shipping cost (για το συγκεκριμένο χρέωσε 8 Ευρώ συστημένο), μετά το αγοράζεις, ζητάς invoice για το συνολικό κόστος και μετά το πληρώνεις. Η ερώτηση δεν είναι υποχρεωτική αλλά την κάνεις για να είσαι κατοχυρωμένος ότι δεν θα σου χρεώσει ότι θέλει για μεταφορικά.

Από ότι είδα πουλήθηκαν αλλά λογικά θα βγάλει κι άλλα.

Ναι είναι μιας και το χρησιμοποιώ για streaming 1080p και δεν έχω κάποιο προβλημα μεχρι στιγμης λογικά εαν ήταν 100αρι θα ειχα προβληματα

Ναι είναι μιας και το χρησιμοποιώ για streaming 1080p και δεν έχω κάποιο προβλημα μεχρι στιγμης λογικά εαν ήταν 100αρι θα ειχα προβληματα

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Κι εγω στριμαρω 1080p αρχεια μια χαρα, χωρις κολληματα.
Αλλα και με το 100αρι, πάλι μια χαρα θα ηταν.
Δεν χρειαζεσαι 1000αρι για στριμινγκ 1080p.
Δυστυχως δεν παιζει iso αρχεια η tv (αυτο ελειπε), για να ξεραμε σιγουρα τι ethernet φοράει