Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

http://www.expertreviews.co.uk/tvs/1400667/samsung-ue40h6400-review

Σε αυτο το review αναφερει ξεκαθαρα γι gigabit ethernet και επισης μια λεπτομερια εμπειρικη στα fast ethernet το φωτακι ειναι πορτοκαλι ενω στα gigabit πρασινο. Το δικο μου ειναι πρασινο αρα μετα απο τα ανωτερω πιστευω οτι ειναι gigabit ethernet

http://www.expertreviews.co.uk/tvs/1400667/samsung-ue40h6400-review

Σε αυτο το review αναφερει ξεκαθαρα γι gigabit ethernet και επισης μια λεπτομερια εμπειρικη στα fast ethernet το φωτακι ειναι πορτοκαλι ενω στα gigabit πρασινο. Το δικο μου ειναι πρασινο αρα μετα απο τα ανωτερω πιστευω οτι ειναι gigabit ethernet

Στο TP-Link SG108 που την έχω συνδέσει ανάβει πορτοκαλί και σύμφωνα με το manual του switch είναι 10/100. Στην πράξη είναι υπεραρκετό για οτιδήποτε streaming έχω δοκιμάσει.

Αν το router είναι 100αρι τοτε 100 θα είναι και η ταχύτητα, ασχέτως αν η Ethernet της tv είναι 1000, αρα σωστα σου αναβει πορτοκαλι.

Re: Απάντηση: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν το router είναι 100αρι τοτε 100 θα είναι και η ταχύτητα, ασχέτως αν η Ethernet της tv είναι 1000, αρα σωστα σου αναβει πορτοκαλι.

το switch που άναφέρει ο φίλος, είναι 1000άρι

Λοιπόν, επειδή μας μπέρδεψαν και οι 2 φιλοι, γιατι ο yannis_k ενώ εχει 1000αρι switch μας ανεφερε ότι το το manual του switch είναι 10/100 και ο oasisAthens μας ανεφερε αναποδα τα led,
αν αναβει πορτοκαλι το led, τοτε η tv εχει 1000αρι.

https://docs.oracle.com/cd/E19910-01/E21500-01/bbjdcdaf.html

Λοιπόν, επειδή μας μπέρδεψαν και οι 2 φιλοι, γιατι ο yannis_k ενώ εχει 1000αρι switch μας ανεφερε ότι το το manual του switch είναι 10/100 και ο oasisAthens μας ανεφερε αναποδα τα led,

Νομίζω πως εσύ έχεις μπερδευτεί.

Το Link που έβαλες είναι για servers της oracle. δεν σημαίνει πως το ίδιο συμβαίνει και παντού.

Επιβεβαιώνω πάντως πως και στο δικό μου το switch και σε όλα τα οικιακά που έχω συναντήσει, πορτοκαλί ανάβει στο 100, πράσινο στο 1000 όπως ανέφερε ο φίλος παραπάνω.

Στα περισσότερα switch τα led είναι πορτοκαλί το 10/100 και πράσινο το 1000 αλλά δεν είναι στάνταρ και γι αυτό ανέφερα ότι στο δικό μου ανάβει το πορτοκαλί που αντιστοιχεί σε 10/100, απλά έπρεπε να διευκρινίσω ότι το switch είναι 10/100/1000.

Επίσης στο manual για την συνδεση με ethernet αναφέρει να χρησιμοποιησετε καλώδιο cat7 το οποίο θεωρώ τουλάχιστον μεγάλη αστοχία εαν ειχε καρτα 100αρα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος απλως από αυτά που εχω δει αυτό εχω καταλαβει εγώ (οτι εχει gigabit ethernet)

Το nas σε μένα που είναι 1000αρι, είναι πορτοκαλί πάντως. Την TV δεν μπορώ να την δω γιατί είναι στον τοίχο τοποθετημένη.

Λοιπόν το Gigabit ρουτερ που έχω την αναγνωρίζει ως 100mbps. Με το ίδιο καλώδιο στον υπολογιστή πιάνω κανονικά 1gbps. Άρα δεν είναι gigabit ethernet.

Χρόνια πολλά, Καλά Χριστούγεννα σε όλους/ες!

Κατέχω τη τηλεόραση από τον Μάρτη σε μέγεθος 50". Τελευταία όλο και παρατηρώ περισσότερα σύννεφα στην εικόνα. Χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε πως σχηματίζονται στην εικόνα που επισυνάπτω.
Πλέον είναι εκνευριστικά άσχημη η εμπειρία θέασης, ιδιαίτερως νυχτερινές ώρες σε ανοιχτόχρωμες σκηνές.
Τη στέλνω για επιδιόρθωση ή μπορώ να κάνω κάτι, π.χ. με ρυθμίσεις, για να εξαλειφθεί το πρόβλημα; Αρχικά η εικόνα ήταν πεντακάθαρη.

Ευχαριστώ και καλές γιορτές.
H72pLxe.jpg

Ποιο πολυ για clouding το κοβω, αν δεν βελτιωθει, λογικα πας για αντικατασταση (?) panel.

Από ποιο κατάστημα την αγόρασες; Πήγαινε εκεί καλύτερα πρώτα.

Από το Πλ@ίσιο. Θα πρέπει να τη μεταφέρω εκεί, ενώ από ότι είδα η samsung για τηλεοράσεις άνω των 33" στέλνει αντιπρόσωπο στο χώρο σου.
jU0j1zU.jpg

Χρονια πολλα ε ολους.
Μια ερωτηση.
Εχω αυτο το μοντελο, σε 48" και θελω να ρωτησω πως μπορω οταν εχω ανοιχτες 2 πηγες, π.χ. playstation kai pc, οταν κλεινω το ενα απο τα 2, η εικονα να μεταβαινει αυτοματα στην ανοιχτη πηγη, δηλαδη, οταν κλεινω το playstation, η εικονα να αλλαζει απο μονη της στην πηγη, pc. Το ειδα σε παλαιοτερο μοντελο Samsung και λεω δεν μπορει να μην γινεται και στην H6200.
Ξερεις καποιος πως γινεται?
Ευχαριστω...

Ποιο πολυ για clouding το κοβω, αν δεν βελτιωθει, λογικα πας για αντικατασταση (?) panel.

Clouding ειναι . Εγω εχω περισσότερο αλλα το αφήνω για δεύτερη αλλαγή panel πριν λήξη η εγγύηση .τελικα αποτυχία αυτή η τεχνολογία. Δυο χρόνια δεν έκλεισα ακομά και ειμαι σίγουρος αμα αλλάξω panel θα βγει παλι

Θα έρθουν να παραλάβουν την τηλεόραση από αρχές της βδομάδας, μη μείνουμε χωρίς τηλεόραση γιορτινές μέρες (όχι για τα προγράμματα της digea, OTE tv γαρ).
Με στεναχωρεί πως και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα. Είναι όντως πρόβλημα της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στα μονιτορ αυτά ή σε παρτίδες των panels; Δηλαδή συγνώμη, θα έχουμε συνέχεια το ίδιο πρόβλημα; Διαφωτίστε με παρακαλώ, έχει πάρει θέση ή το αναφέρει πουθενά η εταιρία με ψιλά γράμματα;
Τέλος, γνωρίζατε πως αν οι σκιάσεις ήταν λευκές, θα θεωρείτο από τη samsung ως φυσιολογική φθορά;;