Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ξέρω αν το εχει προσέξει κανείς αλλα τουλάχιστον για την 40'' UE40H6400AWXXH εχει βγει version Νο: 2
Φαίνεται από το ταμπελακι στο πίσω μέρος της τηλεόρασης εκεί που γράφει το μοντέλο
Αν ξέρει κανείς τι άλλαξε ας μας πει .... γιατί για να βγήκε version 2 κάτι θα άλλαξαν

ξερει κανεις σε ποιο καταστημα μπορω να συγκρινω τηλεορασεις στην πλατφορμα της digea;

ξερει κανεις σε ποιο καταστημα μπορω να συγκρινω τηλεορασεις στην πλατφορμα της digea;

Εγω μονο στο ΜediaMarkt στο Μαρουσι βρηκα
Αν μπορεις πηγαινε πρωι οταν δεν εχει κοσμο γιατι εμενα στην αρχη μου ειπε δεν εχει ... μολις του ειπα οτι αφου εχει απο πισω συνδεσεις (φενονται τα καλωδια) μου εβαλε για λιγο Μολις ηρθε αλλος πελατης το ξαναεβγαλε Προσοχη γιατι μπορει να δειχνει πχ Νετ (HD) αλλα ειναι μεσο Nova η δορυφορικα Ποτε δεν δειχνει απλα Digea για ευνοητους λογους

Επισης στην 40Η6400 κυκλοφορη πλεον version 2 οπου υπαρχουν αναφορες σε Βουλγαρικο φορουμ(εχουμε ιδιο μοντελο) οτι εχει αλλο πανελ ... δεν καταφερα να το διασταυρωσω
Το version 2 φενεται στο πισω μερος

Δεν ξέρω τι λέτε για την h6400 αλλά εγώ στην h6470 με το 576i δεν έχω θέμα.Και στο 720i φυσάει κυριολεκτικά..

Μερικές φώτο..που live φαίνεται καλύτερα από τις φώτο

Attachments

• 20150424_114653.jpg
    20150424_114653.jpg
    93.8 KB · Views: 272
  • 20150424_115356.jpg
    20150424_115356.jpg
    71.5 KB · Views: 270
  • 20150424_115458.jpg
    20150424_115458.jpg
    99.6 KB · Views: 269
  • 20150424_114241_HDR.jpg
    20150424_114241_HDR.jpg
    72 KB · Views: 272
SAMSUNG UE40H6400AW Πώς να συνδεθείτε στο ίντερνετ, pc to tv wireless, διάφορα tips

Κάτοχος κι εγώ ολίγων ημερών του παραπάνω μοντέλου και θα'θελα να προσφέρω κάποια βοήθεια μιας και εγώ αντιμετώπισα πρόβλημα σύνδεσης στο διαδίκτυο. Αντιμετώπισα με τη σειρά μου πρόβλημα σύνδεσης και συνεργασίας με διάφορα ρούτερ αλλά τέλος κατάφερα να συνδεθώ με το ΖΤΕ του ΟΤΕ παρόλο που και αυτό με παίδεψε κάνα 3ωρο. Παρακάτω θα σας πω τι έκανα και ίσως σας βοηθήσει και εσάς.

1) Σύνδεσα ένα καλώδιο ups μεταξύ tv και ρούτερ στις αντίστοιχες θύρες(όχι στη μωβ του ΖΤΕ ρούτερ του ΟΤΕ)
2) Ανοίξτε την τηλεόραση και περιμένετε 2-3 λεπτά μέχρι να φορτώσουν οι drivers της κάρτας δικτύου της TV
3) Κατόπιν ενεργοποιείστε το ρούτερ και περιμένετε να συνδεθεί στο δίκτυο, προσοχή απενεργοποιείστε άλλες ασύρματες συσκευές όπως λάπτοπ, τάμπλετ, extender κλπ
4) Μπείτε στο μενού της τιβί(Δίκτυο) και επιλέξτε ασύρματη σύνδεση. Κατόπιν επιλέξτε το δίκτυο σας και δώστε το κωδικό του δικτύου σας που θας σας ζητήσει. Και αν είστε τυχεροί θα συνδεθείτε με την πρώτη. Αν όχι επιλέξτε ενσύρματη σύνδεση και εισάγετε πάλι τον κωδικό σας αλλιώς κάντε πάλι την διαδικασία από την αρχή μέχρι να δεχθεί το ρούτερ την αυτόματη ip που θα πάρει η τιβί.

Για να διαπιστώσετε αν λειτουργεί η κάρτα δικτύου της τιβί: πατήστε info menu mute και power με τη σειρά αυτή , όταν η τηλεόραση είναι σε stand by. Όταν ανοίξει η τηλεόραση, θα βγει το service menu. Θα βγει ένα πίνακας και μετά περίπου 2 λεπτά θα δείτε αν δουλεύει η κάρτα δικτύου με τα δεδομένα που θα φορτώσουν.

Σύνδεση pc to tv: Μια πονεμένη ιστορία... με την LG640LM με την βοήθεια του nero home media 4 συνδέθηκα τάχιστα ασύρματα στον σκληρό του λαπτοπ και έπαιζε και τους υπότιτλους. Στη εν λόγω samsung δοκίμασα στην αρχή την δωρεάν εφαρμογή της samsung smart view 2.0, αλλά προσωπικά δεν με βόλεψε καθότι "κρασάρει". Έβαλα λοιπόν και σε αυτό το λάπτοπ(windows 7) την ολίγον παλιά αλλά δοκιμασμένη έκδοση nero media home 4. Στην αρχή η τιβι δεν μπορούσε να συνδεθεί και μιας και ήταν αργά δεν πολυασχολήθηκα. Την επόμενη μέρα μέσω του μενού και επιλογή συσκευές είδε την εφαρμογή και συνδέθηκα στο λάπτοπ παίζοντας ασύρματα τα κοινόχρηστα βίντεο που δήλωσα στην εφαρμογή. Δυστυχώς δεν βλέπει τους υπότιτλους ούτε σε μορφή .srt αλλά ούτε σε sub idx... και ναι, είναι ενεργοποιημένοι κανονικά από το μενού της τιβί. Δυστυχώς η τιβι δεν έχει google playstore ώστε να δοκίμαζα με τον εκπληκτικό mx player για android μπας και με την εγκατάσταση αυτού έπαιζε σε ασύρματη σύνδεση και τους υπότιτλους. Υπόψιν η τιβί έχει την τελευταία αναβάθμιση της samsung και είμαι κατά της ενσωμάτωσης υποτίτλων αν τυχόν θα'θελε να το προτείνει κάποιος...

20150424_125457.jpg

20150424_125535.jpg

20150424_125554.jpg

Υπότιτλοι "Μη διαθέσιμοι" ένδειξη...
hmpiGZ9FubLYoRZH8fVRFezcxnuFxDu65aQP6xHrOqM=w691-h518-no

Last edited:
Δεν ξέρω τι λέτε για την h6400 αλλά εγώ στην h6470 με το 576i δεν έχω θέμα.Και στο 720i φυσάει κυριολεκτικά..

Η εικονα ευτη ειναι απο Digea ?

Έχει δορυφορικό δέκτη η tv?
Πουθενά δεν αναφέρεται όπου και αν έψαξα.

H H6400 δεν εχει. Πρεπει να γραφει Δέκτης/Μετάδοση DVB-S2 πχ η H6470 εχει
Προσοχη σε μοντελα απο ιντερνετικα μαγαζια γιατι κανουν παραεισαγωγες και η εγγυηση μπορει να μην ισχυη στη χωρα μας

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Προφανος δεν ειναι απο Digea γιαυτο ..... απ οσο ξερω δεν προβαλει το Γερμανικο RTL και προφανος βλεπεις δορυφορικα
Αν διαβαζες θα εβλεπες οτι το χαλι ειναι με την Digea σε SD περιεχομενο
Επισης η Η6470 δεν εισαγεται στη Ελλαδα

Last edited:
H H6400 δεν εχει. Πρεπει να γραφει Δέκτης/Μετάδοση DVB-S2 πχ η H6470 εχει
Προσοχη σε μοντελα απο ιντερνετικα μαγαζια γιατι κανουν παραεισαγωγες και η εγγυηση μπορει να μην ισχυη στη χωρα μας

Προφανος δεν ειναι απο Digea γιαυτο ..... απ οσο ξερω δεν προβαλει το Γερμανικο RTL και προφανος βλεπεις δορυφορικα
Αν διαβαζες θα εβλεπες οτι το χαλι ειναι με την Digea σε SD περιεχομενο
Επισης η Η6470 δεν εισαγεται στη Ελλαδα

1.νομίζω ότι μερικά μαγαζιά την έφερναν-έχουν στην Ελλάδα
2.Ή διαφορά της h6470 με την h6400 είναι ότι η πρώτη έχει δορυφορικό δέκτη
3.Αυτό το σήμα που έχω δεν είναι δορυφορικό.Ή τιβί δεν είναι συνδεδεμένη με πιάτο(στην satellite-coaxial υποδοχή.Είναι το κανονικό της κεραίας μόνο που εδώ το digea το πληρώνεις στην kabel Deutschland.Όλες οι πολυκατοικίες έχουν
4.Τις φωτο τις είδες; έχω πατήσει το info για να δείτε ότι το σήμα είναι sd-576I δηλ. οτι είναι και το ελληνικό σήμα της digea
5.φιλικά πάντα

1.νομίζω ότι μερικά μαγαζιά την έφερναν-έχουν στην Ελλάδα
2.Ή διαφορά της h6470 με την h6400 είναι ότι η πρώτη έχει δορυφορικό δέκτη
3.Αυτό το σήμα που έχω δεν είναι δορυφορικό.Ή τιβί δεν είναι συνδεδεμένη με πιάτο(στην satellite-coaxial υποδοχή.Είναι το κανονικό της κεραίας μόνο που εδώ το digea το πληρώνεις στην kabel Deutschland.Όλες οι πολυκατοικίες έχουν
4.Τις φωτο τις είδες; έχω πατήσει το info για να δείτε ότι το σήμα είναι sd-576I δηλ. οτι είναι και το ελληνικό σήμα της digea
5.φιλικά πάντα

1. Δεν υπαρχει καν στο σιτε της Samsung στη Ελλαδα. Μαγαζια μπορει νατην φερνουν αλλα ειναι παραεισαγωγη. Αν συμβει κατι δεν θα τους καλυψη η εγγυηση απο την αντιπροσωπια...εκτος και αν κατα τυχη η χωρα εισαγωγης του δινει ευρωπαικη καλυψη αλλα αντε βγαλε ακρη με την εδω αντιπροσωπια
2.Απ οσο ξερω και εγω στο δορυφορικο δεκτη ειναι η διαφορα
3.Το σημα απο της κεραίες της DIgea δεν φτανει μεχρι Γερμανια ... αρα η kabel Deutschland το παιρνει δορυφορικα και το μεταδίδει αυτη αρα αλλη εξεργασια ...
4.Το ειδα
5.Παντα φιλικα Συζητηση κανουμε και μοιραζόμαστε πληροφοριες και εμπειρίες

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

1 έχω πατήσει το info για να δείτε ότι το σήμα είναι sd-576I δηλ. οτι είναι και το ελληνικό σήμα της digea
5.φιλικά πάντα
Eκει πιθανων εκπεμπουν σε πρωτοκολλο dvb t2, πραγμα το οποιο, δεν ισχυει στην Ελλαδα. το dvb t2 σαφως υπερεχει εναντι του dvb t

1. Δεν υπαρχει καν στο σιτε της Samsung στη Ελλαδα. Μαγαζια μπορει νατην φερνουν αλλα ειναι παραεισαγωγη. Αν συμβει κατι δεν θα τους καλυψη η εγγυηση απο την αντιπροσωπια...εκτος και αν κατα τυχη η χωρα εισαγωγης του δινει ευρωπαικη καλυψη αλλα αντε βγαλε ακρη με την εδω αντιπροσωπια
2.Απ οσο ξερω και εγω στο δορυφορικο δεκτη ειναι η διαφορα
3.Το σημα απο της κεραίες της DIgea δεν φτανει μεχρι Γερμανια ... αρα η kabel Deutschland το παιρνει δορυφορικα και το μεταδίδει αυτη αρα αλλη εξεργασια ...
4.Το ειδα
5.Παντα φιλικα Συζητηση κανουμε και μοιραζόμαστε πληροφοριες και εμπειρίες

3.)576 γραμμές είναι 576 γραμμές..
Ίσως έχει υψηλό bitrate
Επειδή έχω καιρό να δω digea και αν είναι τόσο χάλια όσο λέτε, τότε καμία τηλεόραση και κανένας scaler δεν πρόκειται να κάνει θαύματα

Ίσως έχει υψηλό bitrate
Επειδή έχω καιρό να δω digea και αν είναι τόσο χάλια όσο λέτε, τότε καμία τηλεόραση και κανένας scaler δεν πρόκειται να κάνει θαύματα

Φιλε μου εγω ετυχε εχτες και ειδα Digea σε μια 40αρα F6100 και πλεον εχω δικη μου γνωμη επι του θεματος που απο οτι λενε ειναι το ιδιο.Δεν ειναι καλο αυτη ειναι η αληθεια εχει καποιο θορυβο και φενεται να χανει καπως ευκρινια με το Auto motion στο off.Στην επιλογη Clear υπαρχει αρκετη βελτιωση για μενα μιας και υπαρχει αρκετα λιγοτερος θορυβος τουλαχιστον οσο κινητε η εικονα πραγμα που με ικανοποιησε τουλαχιστον για καναλια που δειχνουν Τατιανα,Μενεγακη,The Voice και κατι ταινιες σε πρωτη πανεληνια προβολη που τις ειχα δει πριν 2 χρονια.Σιγουρα δεν ειναι κατι τρομερο η εικονα σε σχεση με τις παλιες Samsung αλλα σιγουρα δεν λες ''ΠΩ ΠΩ τι χαλι ειναι αυτο''.Ενας που θελει να βλεπει τηλεοπτικο μονο η γενικα πολυ τηλεοπτικο να δωσει 200-300 κατοσταρικα να κανει την δουλεια του γιατι τα υπολειπα ειναι πεταμενα λεφτα μιας και οι τηελορασεις τωρα προσφερουν πολυ περισοτερα πραγματα απο οτι παλαιοτερα.

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ίσως έχει υψηλό bitrate
Κι ομως κανεις λαθος, αυτη που εχω...κανει

Ε πάρτε Sony μετά Αφού δείχνει καλύτερα την digea
Εγώ εδώ στο εξωτερικό δεν έχω θέμα και πριν επιλέξω την Samsung την σύγκρινα με την w805, που στο τηλεοπτικό ήταν πανομοιότυπες, και την επέλεξα διότι με καλύτερη τιμή μου πρόσφερε περισσότερα με βάση τις ανάγκες μου

Ίσως έχει υψηλό bitrate

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω
Δεν μιλησε κανεις για θαυματα απλα ολες οι αλλες LG Sony Panasonic εχουν μια χαρα εικονα, αλλα και θαυματα γινονται, αν δεις LG 4k να παιζει digea και να ειναι μια χαρα εγω αυτο το λεω θαυμα. Μονο η σειρα Η της Samsung εχει αυτο το χαλι και δυστηχος ειμαι κατοχος μιας και επειδη εχω και Sony kai LG η συγκριση γινεται και χωρις να θελω

Η 48H6400ak μου λέει version 2 στο ταμπελακι πίσω....ξέρουμε τίποτα;

Για την 40'' εχω διαβασει σε αλλο σιτε οτι η version 2 σε καποιες περιπτωσεις μπορει να εχει αλλο panel oxi Samsung κατι που δεν θα εκανε εντυπωση για Samsung αφου ηδη για το μοντελο "Η" χρησιμοποιεί 3 διαφορετικες κατασκευαστριες (Samsung, ΑΥΟ, Sharp) . Δεν μπορεσα να το διασταυρωσω απο αλλου αλλα και ουτε να βρω τι διαφορες εχει η νεα version
Αυτο μονο μετα την αγορα μπορεις να το δεις απ το σερβις μενου

Πράγματι , αν το clouding και το bleeding δεν ενοχλούν τον υποψήφιο αγοραστή , τοτε μπορώ να πω οτι το τηλεοπτικό είναι ελαφρώς καλυτερο στις παραπάνω τηλεοράσεις. Σημασία μεγάλη στη σύγκριση παιζουν και οι ίντσες φυσικά. Άλλο 48αρα ,άλλο 40αρα ...

Καλησπέρα,
Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση για δύο σκοπούς 1.gaming,2.προβολή τηλεοπτικού σήματος και ταινιών.Θέλω μια να τα συνδυάζει.Οι αποστάσεις θα είναι 1.20 μέτρα για gaming και 2.20 για ταινίες κλπ.
Καταλήγω (μάλλον) σε samsung λόγω μαύρου-ζωντανών χρωμάτων και μάλλον στη σειρά 6400 για τα 100hz πραγματικά,3d-smart tv κλπ.Θέλω όμως να ρωτήσω αν έχει τόσο χάλια εικόνα όσο διαβάζω στο τηλεοπτικό κομμάτι απ'ότι οι sony γιατί με ενδιαφέρει και αυτό.Έχω μια sony 40'' kdl720ex από την οποία δεν έμεινα και απόλυτα ευχαριστημένος από άποψη media player-ψυχρών χρωμάτων κλπ.
Επίσης σε αυτές τις αποστάσεις πόσες ίντσες προτείνεται?Σκέφτομαι για 40'' ή 48'' θα είναι πολλές οι 48''?Η 40'' που αναφέρω πιο πάνω δεν την έχω στο χώρο για να τη δοκιμάσω αν μου κάνει σε ίντσες γι'αυτό ρωτάω.Ξέρω ότι οι 40'' είναι σχετικά μικρές για μελλοντική χρήση μιας και στα περισσότερα σπίτια οι αποστάσεις για τηλεόραση είναι 2.50+ μέτρα αλλά θέλω ένα συνδυασμό λειτουργιών.Τι προτείνεται?

Αναφέρω εδώ που θα χρησιμοποιηθεί η τηλεόραση..

http://avclub.gr/forum/showthread.php/142396-Επιλογή-οθόνης-τηλεόρασης-για-Racing-Cockpit?highlight=