SAMSUNG UE40H6400AW Πώς να συνδεθείτε στο ίντερνετ, pc to tv wireless, διάφορα tips
Κάτοχος κι εγώ ολίγων ημερών του παραπάνω μοντέλου και θα'θελα να προσφέρω κάποια βοήθεια μιας και εγώ αντιμετώπισα πρόβλημα σύνδεσης στο διαδίκτυο. Αντιμετώπισα με τη σειρά μου πρόβλημα σύνδεσης και συνεργασίας με διάφορα ρούτερ αλλά τέλος κατάφερα να συνδεθώ με το ΖΤΕ του ΟΤΕ παρόλο που και αυτό με παίδεψε κάνα 3ωρο. Παρακάτω θα σας πω τι έκανα και ίσως σας βοηθήσει και εσάς.
1) Σύνδεσα ένα καλώδιο ups μεταξύ tv και ρούτερ στις αντίστοιχες θύρες(όχι στη μωβ του ΖΤΕ ρούτερ του ΟΤΕ)
2) Ανοίξτε την τηλεόραση και περιμένετε 2-3 λεπτά μέχρι να φορτώσουν οι drivers της κάρτας δικτύου της TV
3) Κατόπιν ενεργοποιείστε το ρούτερ και περιμένετε να συνδεθεί στο δίκτυο, προσοχή απενεργοποιείστε άλλες ασύρματες συσκευές όπως λάπτοπ, τάμπλετ, extender κλπ
4) Μπείτε στο μενού της τιβί(Δίκτυο) και επιλέξτε ασύρματη σύνδεση. Κατόπιν επιλέξτε το δίκτυο σας και δώστε το κωδικό του δικτύου σας που θας σας ζητήσει. Και αν είστε τυχεροί θα συνδεθείτε με την πρώτη. Αν όχι επιλέξτε ενσύρματη σύνδεση και εισάγετε πάλι τον κωδικό σας αλλιώς κάντε πάλι την διαδικασία από την αρχή μέχρι να δεχθεί το ρούτερ την αυτόματη ip που θα πάρει η τιβί.
Για να διαπιστώσετε αν λειτουργεί η κάρτα δικτύου της τιβί: πατήστε info menu mute και power με τη σειρά αυτή , όταν η τηλεόραση είναι σε stand by. Όταν ανοίξει η τηλεόραση, θα βγει το service menu. Θα βγει ένα πίνακας και μετά περίπου 2 λεπτά θα δείτε αν δουλεύει η κάρτα δικτύου με τα δεδομένα που θα φορτώσουν.
Σύνδεση pc to tv: Μια πονεμένη ιστορία... με την LG640LM με την βοήθεια του nero home media 4 συνδέθηκα τάχιστα ασύρματα στον σκληρό του λαπτοπ και έπαιζε και τους υπότιτλους. Στη εν λόγω samsung δοκίμασα στην αρχή την δωρεάν εφαρμογή της samsung smart view 2.0, αλλά προσωπικά δεν με βόλεψε καθότι "κρασάρει". Έβαλα λοιπόν και σε αυτό το λάπτοπ(windows 7) την ολίγον παλιά αλλά δοκιμασμένη έκδοση nero media home 4. Στην αρχή η τιβι δεν μπορούσε να συνδεθεί και μιας και ήταν αργά δεν πολυασχολήθηκα. Την επόμενη μέρα μέσω του μενού και επιλογή συσκευές είδε την εφαρμογή και συνδέθηκα στο λάπτοπ παίζοντας ασύρματα τα κοινόχρηστα βίντεο που δήλωσα στην εφαρμογή. Δυστυχώς δεν βλέπει τους υπότιτλους ούτε σε μορφή .srt αλλά ούτε σε sub idx... και ναι, είναι ενεργοποιημένοι κανονικά από το μενού της τιβί. Δυστυχώς η τιβι δεν έχει google playstore ώστε να δοκίμαζα με τον εκπληκτικό mx player για android μπας και με την εγκατάσταση αυτού έπαιζε σε ασύρματη σύνδεση και τους υπότιτλους. Υπόψιν η τιβί έχει την τελευταία αναβάθμιση της samsung και είμαι κατά της ενσωμάτωσης υποτίτλων αν τυχόν θα'θελε να το προτείνει κάποιος...
Υπότιτλοι "Μη διαθέσιμοι" ένδειξη...