Έχει δοκιμάσει κάποιος να περάσει από το hdmi 1 που υποστηρίζει arc dts ma στον ενισχυτή? Αρχεία με True HD και dts ma μέσω του media player της τηλεορασης θα παίξουν η θα τα κάνει dts και ac3? Τώρα το έχω με οπτική αλλά δεν διάβασα πουθενά αν με hdmi υποστηρίζει και HD formats
ναι αυτός είναι ο κωδικός που γράφει μέσαΓια να σιγουρευτω, ο κωδικος απο το smart remote σας ειναι ο BN59-01182B;
Εικάζοντας πως το λογισμικό της είναι ίδιο με της 48άρας, όχι, δεν απεικονίζει μισή μισή οθόνη από οποιαδήποτε πηγή.
Το πιξελιασμα εννοειτε οτι ειναι φυσιολογικο με το αρχειο που πηγες να κανεις τεστ.
Εσυ τι νομιζες δηλαδη?
Καμία μεγαλη τηλεόραση δεν παίζει καλά τα αρχεία 480p των 300-400mb. Εγώ σε 55αρα τα καλά 720p των 4+gb δειχνουν άψογα σε απόσταση 3 μέτρα. Στο 1.5 μέτρο χρειάζεται 1080p.
Επίσης να προσθέσω πως οι media players της tv δεν τα πάνε και πολύ καλά με τον upscale στην native ανάλυση της tv. Ακόμη και το kodi έχει καλύτερο upscale από τον media player.
Όπερ σημαίνει πως αφού θα βλέπεις από υπολογιστή, με ένα καλό συνδυασμό ρυθμίσεων και codecs θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα (πχ ffdshow) χωρίς να ζορίσεις πολύ CPU.
...καλημερα κατοχος και εγω της συγκεκριμενης τηλεορασης στις 55 ιντσες..μια χαρα και σαν smart και σαν 3d και σαν εικονα σε Hd...εξαρχης ειχα διαβασει οτι σε digea δεν εχει και τοσο καλη εικονα και λογικο ειναι..καποιο λινκ απο εδω το φορουμ ετσι ωστε να δω τις καλυτερες ρυθμισεις εικονας θα με βοηθουσε πολυ..σας ευχαριστω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.