Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ποια σειρα της ειναι καλη δωσε καποιο παραδειγμα(συγνωμη που εχουμε βγει εκτος θεματος)

Παίδες πως τα πάει η ΤV σε χρήση ps4 και σε ταινίες 720p&1080p από kodi.. Είναι 120hz on panel..Αλλά έχω διαβάσει οτι έχει σπασίματα στις κινήσεις στα αθλητικά.. Είμαι ανάμεσα σε αυτό το μοντέλο και στην curved j3000.. Για 40 ίντσες θέλω και το μπάτζετ μου στα 500 ευρώ..

Δεν ξερω αν θα σε καλυψω ...αλλα οτι σημα παιξει η tv μεσω hdmi...το αποθεωνει...
Kodi αψογο...και αθλητικα ..απο καλη πηγη..κανενα σπασιμο....

Με το τελευταίο update (2800.1) έχω δει τεράστια διάφορα με πριν σε Digea.
Δεν ξέρω τι και πώς, απλά λέω τι βλέπουν τα μάτια μου.

2800.1 έχω και γω, και η εικόνα σε SD κανάλια είναι πολύη κακή. Θα προσπαθήσω να τραβήξω μια φωτό σε freeze frame και να την αντιπαραβάλω με μια Sony που έχω να δείτε την διαφορά....

Συγκρίνω την H6400 σε ένα απλό sd υλικό με την J6200 που πήρα πριν από λίγους μήνες και η διαφορά είναι τεράστια.. οι μικρές μου κόρες κατάλαβαν την διαφορά και ζήτησαν να βάλω το υλικό στην 6200 γιατί η εικόνα τους φαινοταν.. θολή..
τι να λέμε...

Συγκρίνω την H6400 σε ένα απλό sd υλικό με την J6200 που πήρα πριν από λίγους μήνες και η διαφορά είναι τεράστια.. οι μικρές μου κόρες κατάλαβαν την διαφορά και ζήτησαν να βάλω το υλικό στην 6200 γιατί η εικόνα τους φαινοταν.. θολή..
τι να λέμε...

Σε τηλεοπτικό που τις είχα δει πλάι-πλάι πάντως τον Αύγουστο, δεν είχαν την παραμικρή διαφορά. Έχουν διαφορά σε αναπαραγωγή από τον ενσωματωμένο media player; :hmmmm:

Χαιρετώ και εγώ την παρέα. Περιμενω και εγώ την 55αρα που έκανα παραγγελία απο τα public . Η Αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκα να την βρω σε μαγαζιά εκτός Skroutz.
Προβληματίζομαι ομως αν θα πρέπει να κάνω την extra εγγύηση 5 έτη.

Εμένα ξαφνικά σήμερα μετά από ενα σχεδόν χρόνο χάνεται η εικόνα μετά από πέντε λεπτά περίπου και μένει χωρίς σήμα η tv.

Εμένα ξαφνικά σήμερα μετά από ενα σχεδόν χρόνο χάνεται η εικόνα μετά από πέντε λεπτά περίπου και μένει χωρίς σήμα η tv.

Καλησπέρα , είμαι νέος στο forum και μόλις είχα αρχίσει να ψαχνώ στο google για το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Μάλλον προβληματικό firmware

Το ίδιο κάνει και σε μενα, ξεκίνησε επίσης σήμερα!

Τώρα το βραδυ έστρωσε.... Λες να είναι κάνα θέμα με το σήμα; άλλαξα hdmi θύρες, άλλαξα remote και έχει κάνα μισάωρο που παίζει κανονικά.
Μάλιστα τις 2-3 φορές που μου το έκανε εμένα τώρα που γύρισα και δεν το είχε τεστάρει η σύζυγος επανέρχοταν αλλάζοντας απλά κανάλι......

Σε μένα μόλις αλλάξω κανάλι η εικόνα επανέρχεται. Επίσης παρατήρησα ότι μόλις χαθεί η εικόνα το γυρνά σε mode για ταινίες

Και σε μενα το ιδιο συμβαινει.Το εκανε τρεις φορες το απογευμα.Μολις αλλαζω καναλι φτιαχνει.
Τωρα εχει δυο ωρες που παιζει οκ!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν προλαβα να γραψω και το ξανακανε!

Απο νόβα βλέπω αλλα το έκανε και με νόβα και μέσω κεραίας.
Άρα το να συμβεί σε όλους μαζί αποκαλείται να ειναι βλάβη των συσκευών. Πόσες πιθανότητες εχει να βγήκε σήμερα σε 3 τουλάχιστον άτομα. Να παίζει τίποτα με το σήμα;

παιδιά το ιδιο ακριβως κανει και η δικια μου σημερα...
με εχει τρελανει η μανα μου καθε τρεις και λιγο μαυριζει η εικονα και για να δουλεψει πρεπει να αλλαξεις εισοδο η καναλι.
προσωπικα βλεπουμε απο νοβα και παρατηρησα οτι αυτο γινετε ειτε βλεπω απο την hdmi μεσω νοβα ειτε απο τα κανονικα ψηφιακα καναλια.
οποτε το να φταιει ο αποκωδικοποιητης της νοβα ή η digea αποκλειεται.
το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι το κανουν πολλες τηλεορασεις οποτε και εμενα παει το μυαλο μου στο firmware ομως δεν εχω κανει κανενα firmware update.
μπορει να εκανε η τηλεοραση μονης της γιατι απο οτι ειδα ειναι ενεργοποιημενη η αυτοματη αναβαθμιση ομως ελεγε οτι η τελευταια φορα που εκανε αναζητηση ηταν τον αυγουστο που μας περασε.
οποτε προσφατη αναβαθμιση δεν φαινεται να εγινε.
τελος το firmware μου ειναι το 2800

δοκιμασε κανεις να παρει τηλεφωνο την samsung να αναφερει το περιστατικο?