Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Thanks kernel! Καλύτερη σίγουρα η 46, αλλά δεν βγαίνουν τα ευρά! :) Απλά με ενδιαφέρει μη τυχόν τελικά παραείναι μικρή για την απόσταση η 40άρα, αλλά μάλλον θα είναι οκ...

καλησπέρα,

έχω την εν λογω tv...εβαλα το skype αλλα ο συνομιλητης μου δεν με ακουει ενω εγω τον βλεπω και τον ακουω κανονικα....δεν ξέρω εαν παιζει ρόλο που δεν εχω καμερα αλλα πιστευω οτι μικροφωνο θα εχει λογικα (λογω φωνητικων εντολων)...ξερει κανεις τι παιζει???

Όχι δεν νομίζω. To plaisio έβγαλε προχθές μία πολύ καλή προσφορά στα 649 (και με 24 άτοκες παρακαλώ) και ακολούθησαν και τα public, mediamarkt

Γι αυτό λοιπόν ψωνιστε απο τα Public και Media Markt.

Και γιατί την F τη βρίσκω παντού (όπου υπάρχει δηλαδή), πολύ ακριβότερα?????? Έλεος με κάποια μαγαζιά!

Καλησπερα! Σε συγκριση με την UE55H7000 σε τι διαφερουν απο εικονα και χαρακτηριστικα? αξιζει να δωσω παραπανω χρηματα και να παρω την Η7000?

βλεποντας τον καταλογο στη 6400 λειπουν τα εξης: multi link screen, instant on, twin tuner, ultra clear panel, micro dimming.

Παιδιά μια βοήθεια. Αγόρασα πρόσφατα το nas Seagate central και ενώ μπορώ να δω διαφορά αρχεία φωτό,βίντεο από laptop,smartphone στην Samsung που έχω ενώ βλέπει τον σέρβερ δεν μπορεί να δει τα αρχεία .να υποθέσω ότι είναι πρόβλημα στο Dlna της τιβι και ν ελπίζω σε μελλοντικό update? καμία βοήθεια κανένας. Καλά Χριστούγεννα κιόλας

Καλησπερα! Σε συγκριση με την UE55H7000 σε τι διαφερουν απο εικονα και χαρακτηριστικα? αξιζει να δωσω παραπανω χρηματα και να παρω την Η7000?

βλεποντας τον καταλογο στη 6400 λειπουν τα εξης: multi link screen, instant on, twin tuner, ultra clear panel, micro dimming.
Έχεις απάντηση στο νήμα της Η7000.

Παίζοντας χθες απο το PC F1 παρατήρησα το εξής: Οταν δήλωνα στην έξοδο του ήχου αντί PCM που ειναι το default, το DTS Neo 2:5 η τηλεόραση είχε αρκετό lag, το οποίο ακομα και όταν δήλωνα την είσοδο που ειναι συνδεδεμένος ο υπολογιστής απο PC σε Game εξακολουθούσε να υπαρχει, ίσως λίγο πιο μειωμένο.

Να σημειώσω πως όταν την έξοδο την γυρίζω και πάλι σε PCM το lag μειώνεται κατα πολυ, σε σημείο που δεν ειναι αντιληπτό.

Εχει κανεις καμία ιδέα πως θα μπορούσε να λυθεί το θεμα ;

Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλα !!!

Παιδιά έχω μια 3d ταινία mkv όπου το αρχείο μέσα είχε και δύο 3d υπότιτλους, idx και sub.
Δυστυχώς οι υπότιτλοι δεν παίζουν. Πειράζει που είναι και τα δύο αρχεία idx - sub μέσα στο φάκελο; Είναι κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω? Κάτι που δεν κάνω καλά;;;

H digea έκανε το switch τις προάλλες στην περιοχή μας..
Βλέποντας χθες μια ταινία στον αλφα, σκέφτηκα να στείλω τον ήχο στον pioneer 924 όπως έκανα και παλιότερα.
Ξεκίνησε κανονικά και μάλιστα με εξέπληξε που είχε και καλό ήχο με σωστή διαμοίραση σε κεντρικό και L /R..
ξαφνικά όμως ο ήχος σταμάτησε..
ο,τι και να έκανα (αλλαξα και καλώδιο) δεν επανερχόταν ο ήχος με την αποστολή του από την τιβι στον av με ARC.
Στο τέλος, έπεσα πάνω στην επιλογή reset sound settings και ως δια μαγείας, επανήλθε σωστα ήχος...
Προς στιγμή όμως, γιατί και πάλι ο ήχος... μουγκάθηκε!!! επαιξε για 5 λεπτά και μετά πάλι στοπ...

Τι γίνεται???

Σημειωτέον ότι κανοικά ο ήχος από digea 3.1Ε' και γενικώς από δοφυροφικά αλλά και άλλες πηγές, λειτουργεί σωστά. Γι αυτο και θεωρώ ότι φταίει η τιβι.

Χρονια πολλα με υγεια σε ολους..
Καταρχας να πω οτι συνδεσα το ir extender που ειχε η τηλεοραση και ειναι εκπληκτικο...νοβα,οτε.bluray ολα με το τηλεκοντρολ.της τβ...απιστευτο...μολις επιλεξεις το αντιστοιχο hdmi το τηλεκοντρολ ελεγχει το μεσο που επελεξες...κ ετσι απο 4 τηλεκοντρολ βρεθηκαμε με 1.ο πατερας μου εκανε τουμπες...

Μια ερωτηση εχω μονο και οσο και αν εψαξα δε βρηκα λυση.το τηλεκοντρολ δεν εχει stb power button...σε αλλες τβ και φτηνοτερες μαλιστα εχουν.το δικο μας στη 48αρα δεν εχει...ξερετε αν υπαρχει τροπος να κλεινω το μεσο που παιζει χωρις να κλεινει ταυτοχρονα και η τηλεοραση;;;

Ξαφνικά, ως δια μαγείας (των Χριστουγέννων;) άρχισε παλι να λειτουργεί το σύστημα σωστα... χωρίς καμία παρέμβαση/επέμβαση μου
Τι να πω..

Update
Και όπως ήρθε έφυγε..πάλι ο ήχος σταμάτησε..
Τι να πω... και πάλι....

Last edited:
Χρόνια πολλά με υγεία!

Διάβασα στην σελ. 9 ότι το πάνελ είναι 100 πραγματικά hz. Αυτό ισχύει ανεξαρτήτως μεγέθους? Ενδιαφέρομαι για 48 ή 50 ίντσες. Και στις 2 είναι 100hz?

Χρόνια πολλά με υγεία!

Διάβασα στην σελ. 9 ότι το πάνελ είναι 100 πραγματικά hz. Αυτό ισχύει ανεξαρτήτως μεγέθους? Ενδιαφέρομαι για 48 ή 50 ίντσες. Και στις 2 είναι 100hz?
Ναι είναι και στην 48αρα, αλλά νομίζω ότι βγαίνει σε 55αρα και όχι σε 50αρα.