Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Από εχθές είμαι κάτοχος της 55H6400 και έχω και την παρακάτω βάση http://www.lumi.cn/en/flat-panel-tv/tv-wall-mounts/lpa13-464n.
Ο προβληματισμός μου είναι για το ύψος το οποίο πρέπει να τοποθετηθεί η τηλεόραση.
Η απόσταση που έχει ο καναπές είναι περίπου 2,5 μέτρα και προφανώς η θέαση θα γίνεται και ξαπλώνοντας.

Πότε έκανες παραγγελία ;
Εγώ την έκανα αμέσως μόλις ανακοινώθηκαν οι προσφορές crazy Sunday.για να καταλάβεις την αγορά την έκανα 0030 το βράδυ μισή ώρα δηλαδή μετά την ανακοίνωσή τους

Εγώ έκανα την παραγγελία στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής. Και τότε έλεγε 10/2 παραλαβή

Από εχθές είμαι κάτοχος της 55H6400 και έχω και την παρακάτω βάση http://www.lumi.cn/en/flat-panel-tv/tv-wall-mounts/lpa13-464n.
Ο προβληματισμός μου είναι για το ύψος το οποίο πρέπει να τοποθετηθεί η τηλεόραση.
Η απόσταση που έχει ο καναπές είναι περίπου 2,5 μέτρα και προφανώς η θέαση θα γίνεται και ξαπλώνοντας.
Από που την πήρες τη βάση φίλε και πόσο;

Εγω φιλε μου με 4.5 μετρα αποσταση και 40αρα την εχω βαλη στο 1,30 και πανω...με 10 μοιρες επιπροσθια κλιση λογω επιπλου μηχανηματων απο κατω...και κεντρικου ηχειου απο πανω του.......δυστυχως τωρα καταλαβαινω,βαζοντας την σε υψος οτι επερνε και 50αρα....
Ρυθμίσεις που μπορούμε να βρούμε?
Εαν σε ενδιαφερει για σκοτεινες θεασεις και ταινιες μπορεις να δεις εδω ......σε φυσικο φως οπου και ψαχωψ και εχω κανει αναλογο ερωτημα δεν εχω βρε/παρει απαντησεις.....

καλημερα! εχει κανεις καποια site για να κατεβασω βιντεο για τα κατι τεστ που εχω διαβασει οτι μπορουμε να κανουμε?
επισης οδηγιες για ρυθμισεις στην εικονα οπως του φιλου απο πανω?
θα κοιταξω και στο google αλλα ειπα να ρωτησω μηπως καποιος εχει ξεχωρισει κατι που να αξιζει!
ευχαριστω!

Λοιπόν παιδιά τελικά την ακύρωσα την παραγγελία από το eshop
Πήρα από τον Κωτσόβολο την 48h6400 στα ίδια λεφτά 679 και πήρα πίσω μια δώρο επιταγή των 100
Στην ουσία δηλαδή μου βγήκε η τηλεόραση 579 και είναι και από κατάστημα Ελληνικό μεγάλο με δέκα μέρες doa και οτιδήποτε και αν γίνει θα απευθύνομαι σε αυτούς...Πιστεύω πως θυσιάζονται οι 2 ίντσες για 100 ευρώ η αλλιώς για επέκταση εγγύησης 5 χρόνια

Και εγω μια απο τα ιδια απο e-shop έβγαλαν προσφορα την 50" χωρις να εχουν κομμάτια έφαγαν το κράξιμο τους και επέμεναν παραλαβή Δευτερα και παράδοση Τρίτη θα περιμένω 2 μερες και βλέπουμε

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Supermario καλα εκανες......το deal ηταν καλυτερο....καλοθεατη ευχομαι....!!!!

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Supermario καλα εκανες......το deal ηταν καλυτερο....καλοθεατη ευχομαι....!!!!
Ευχαριστώ φίλε
Και εγώ έτσι νομίζω...
μόλις παραλάβω θα ενημερώσω για την τηλεόραση...

Μια ερώτηση.

Πώς θα συνδέσω ένα σετ ασύρματου (logitech s520) πληκτρολογίου - mouse που έχω? Έβαλα τον αντάπτορα του set σε usb της Τηλεόρασης αλλά δεν βρίσκει τίποτα, ούτε μέσα από το μενού/διαχείρηση συσκευών/πληκτρολόγια - ποντίκια κλπ..

Ένα απλό mouse ενσύρματο microsoft το αναγνώρισε και το δούλεψε αμέσως χωρίς να κάνω κάτι στο μενού.

Μια ερώτηση.

Πώς θα συνδέσω ένα σετ ασύρματου (logitech s520) πληκτρολογίου - mouse που έχω? Έβαλα τον αντάπτορα του set σε usb της Τηλεόρασης αλλά δεν βρίσκει τίποτα, ούτε μέσα από το μενού/διαχείρηση συσκευών/πληκτρολόγια - ποντίκια κλπ..

Ένα απλό mouse ενσύρματο microsoft το αναγνώρισε και το δούλεψε αμέσως χωρίς να κάνω κάτι στο μενού.

Υπάρχει η περίπτωση τα μόνα ασύρματα mouse/keyboard που να δουλεύουνε στην TV να ειναι το κιτ της Samsung.

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Υπάρχει η περίπτωση τα μόνα ασύρματα mouse/keyboard που να δουλεύουνε στην TV να ειναι το κιτ της Samsung.

Λες? Από ότι είδα στο ίντερνετ, έχουν δουλέψει κάποιοι άλλα ασύρματα πληκτρολόγια.

Έχω δοκιμάσει Logitech K400 σε Samsung 5500 και LG 650 στους γονείς μου και δούλευε.

Ωραία, αν δεν βρω άκρη με αυτά που έχω θα το δοκιμάσω αυτό το logitech.

Εχω βαλει αυτες τις ρυθμισεις κατα μεγαλο ποσοστο αλλα απευθυνονται σε θεαση κυριος νυχτος σε ταινιες...εγω θα ηθελα σε εαν υπαρχουν πουθενα αλλου σε φυσικο φως ημερας,μιας και η τηλ ειναι περιπου απεννατι απο μπαλκονοπορτα,και κλασικου νυχτερινου φωτισμου δωματιου....

Δοκιμασα χθες αυτες τις ρυθμισεις αλλα στο δικα μου ματια το αποτελεσμα δεν με ενθουσιασε καθολου μπορω να πω, βεβαια δεν ειναι απολυτο αυτο που λεω μιας και οπως ειπα
εμενα προσωπικα δεν μου αρεσαν.
Σημερα θα δοκιμασω και αυτες http://avclub.gr/forum/showthread.p...Σχόλια?p=1057296500&viewfull=1#post1057296500
απο τον wave1975 και βλεπουμε, επισης θα κανω και μερικα τεστς που βρηκα εδω στο νημα και οι πιο ειδικοι θα ηθελα να μου σχολιασουν τα αποτελεσματα που θα ανεβασω,καθως δεν το κατεχω το αθλημα :)

Oι ρυθμισεις σε γενικες γραμμες ειναι πανομιοτυπες εαν κοιταξεις προσεκτηκα...απλως παιζουν λιγο πανω κατω....βασικα και εμενα δεν μου πολυαρεσουν και εχω αναφερει τι θελω....και εγω ψαχνομαι....
Επαναλαμβανω οτι οι συγκεκριμενες θεωρω οτι ειναι βελτιστες σε θεαση νυχτος και τανιων....

Την έχω την τηλεόραση εδώ και 2-3 μέρες .
Έβαλα τις δικές μου ρυθμίσεις , είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα εικόνας .

Να ρωτήσω κάτι.Επειδή δεν είμαι και πολύ των αναβαθμίσεων,υπάρχει κάποιος που να έβαλε την τελευταία(2600.4) και να του χάλασε κάτι?Γιατί υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις.Και γενικώς θα ήθελα να μάθω από τους πιο έμπειρους,αν είναι καλό να κάνουμε αναβαθμίσεις ή όχι?Προσθέτουν κάτι ή είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου?

Καλημέρα! Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω βίντεο Για να κάνω τεστ στην τηλεόραση όταν με το καλό μου έρθει; Για να δοκιμάσω το 3d έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόλογο βίντεο σε 3d;
Και κάτι τελευταίο! Αν αντί Για 50 πάω στις 48 8ίντσες θα είναι μεγάλη η διαφορά; απόσταση 2-2,2μέτρα. Αυτό θα γίνει σε περίπτωση που αργήσουν λίγο ακόμα από e-shop και σε συνδυασμό αν ισχύει ακόμα η δωροεπιταγη του κοτσοβολου Για να γλυτώσω λεφτά από ένα σύστημα σιδερωματος....