βασικα εισαι σε λαθος θεμα φιλε μου.
αν ρωτησεις εκει http://avclub.gr/forum/forumdisplay.php/7-Audio-Video και ειδικα στο πρωτο , θα παρεις πολλες απαντησεις.
εγω παντως προτιμησα την πιο ακριβη λυση. δηλαδη ξεχωριστα ενισχυτη και ηχεια. player στην αρχη ειχα ενα mediaplayer της wd και μετα τον υπολογιστη μου.
δεν ξερω αν με 400 ευρω μπορεις να παρεις βεβαια κατι αξιολογο σε τετοιο στυλ. σιγουρα θα σου απαντησουν οι πιο σχετικοι εκει που σου ειπα.
και τα ετοιμα συστηματα βεβαια ειναι καλα. και στα λευτα που λες κατι θα βρεις σιγουρα καλο! αναλογα βεβαια τι χρηση θες να κανεις. για μουσικη δηλαδη απο οτι ξερω δεν αξιζουν πολυ γιατι τα ηχεια τους δεν εχουν ικανοποιητικη αποδοση. σε συγκριση παντα με ενα συστημα ξεχωριστων κομματιων.
σε συγκριση εγω που εχω κανει με το δικο μου και με ενα ετοιμο συστημα της yamaha (φιλου μου) ειναι η μερα με τη νυχτα στη μουσικη. στις ταινιες ομως καλα τα παει.
εγω ομως ακουω και μουσικη συνεχεια απο εκει γι'αυτο και στο τονιζω.
καλη ερευνα και αγορα!!
Καλορίζικη αρχικά να την χαρείς είναι εξαιρετική τηλεόραση. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι το remote. Όταν το κουνας να αγγίζεις και την κεντρική αφή και πάει όπου το πας.καλησπερα, απο σημερα ειμαι κατοχος και εγω της τηλεορασηςεχω 2 προβληματακια. ενα με το smart remote το "ποντικι" του ειναι αλλου για αλλου το γυρναω δεξια πανω παει. το παω αριστερα κατω παει... ειναι σε ολους ετσι?
και 2ον δεν μπορω να δω 3d.. εκανα συζευξη οπως λεει στο βιβλιαρακι, ανοιγω τα γυαλια αλλα βαζω ταινια και παιζει σαν να μη φοαρω γυαλια :smash:
Καλορίζικη αρχικά να την χαρείς είναι εξαιρετική τηλεόραση. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι το remote. Όταν το κουνας να αγγίζεις και την κεντρική αφή και πάει όπου το πας.
Για το 3D τι ταινίες δοκιμάζεις? Εγώ που παίζω με sbs ανοίγει η ταινία με 2 εικόνες ίδιες. Πατάω το 3D επιλέγω το sbs και έτοιμη σε λίγα Δευτέρα. Έπειτα ανοίγεις τα γυαλιά και βλέπεις το 3D σου.
Δεν πειράζει εφόσον δουλεύει όλα καλά. Για το 3D ναι την περνάς στο usb το βάζεις στην τηλεόραση και την τρέχεις από εκεί. Η τηλεόραση παιζει τα πάντα από MKV 3d.λοιπον ειμαι λιγο μπουφος τελικα. μια χαρα ειναι το smart remote απλα εγω νομιζα οτι ειναι σαν το ποντικι στο λαπτοπ. κρατουσα το χερι σταθερο κ κουνουτσα τον δεικτη του χεριου μου :music-smiley-005:
οσον αφορα το 3δ καταρχην να ξεκαθαρισω κατι. εφοσον ΔΕΝ εχω 3d player και κατεβασω μια ταινια 3δ σε στικακι μπορω να την βαλω στην τηλεοραση να γινει 3δ αναπαραγωγη με τον player της τηλεορασης, σωστα?
Δεν πειράζει εφόσον δουλεύει όλα καλά. Για το 3D ναι την περνάς στο usb το βάζεις στην τηλεόραση και την τρέχεις από εκεί. Η τηλεόραση παιζει τα πάντα από MKV 3d.
Όταν ανοίγεις την ταινία πως στην βγάζει? Το sbs είναι όταν η ταινία είναι σε 2 εικόνες αριστερά δεξιά.ωραια, τοτε κατι δεν κανω εγω καλα...
βαζω την ταινια, επιλεγω 3d και απο εκει μου βγαζει 3 επιλογες... 2d->3d, δυο ανθρωπακια διπλα-διπλα, δυο ανθρωπακια πανω-κατω..
εχω δοκιμασει κ τα 3 κ μετα βαζω τα γυαλια κ μου λεει οτι συνδεθηκαν επιτυχως.. αλλα παλι τιποτα... πρεπει να κανω κ κατι αλλο? αυτο το sbs που λες τι ειναι??????
καλημερα, εχω ενα "προβληματακι" οταν παιζει η τηλεοραση. κανει εναν πολυ μικρο σπασμό η οθονη καθε 10-15 δευτεολεπτα στιγμιαία. ενα πολυ ηπιο τρεμουλο για μισο δευτερολεπτο περιπου το οποιο εφοσον γινεται καθε 15" ειναι καπως ενοχλητικο.. πιο εντονα φαινεται στις ταινιες. το παρατηρησα κ σε ταινια του οτε αλλα και μεσω λαπτοπ. Μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση ή το εχουν ολες? το ειχα παρατηρησει και σε μια sharp προσφατα το ιδιο..
Καλορίζικη η τηλεόραση, έχω την 50Η6200 που πρακτικά είναι ίδια και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο σε τηλεοπτικό ή ταινίες. Πρόσεξε μην χάσεις το DOA αν είναι όντως πρόβλημα.
TΕΛΙΚΑ φαινεται να διορθωθηκε, μαλλον εφταιγε το hdmi... μιλησα με τεχνικο της σαμσουνγκ κ μου ειπε να "παιξω" με τις επιλογες του motion blur.. η προεπιλογη ηταν στο τυπικο.. εχει επισης "ομαλη εικονα" "καθαρη εικονα" και την "προσαρμοσμενη" που μπορεις χειροκινητα να ρυθμισεις 10/10 στην μειωση θολουρας και στην μειωση τρεμοπαιγματος.. ποια πιστευετε ειναι η "σωστη" επιλογη? εγω δεν μπορω να κρινω
Κανεις ρε παιδιά????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.