Το Bluetooth είναι on το Bluetooth address off. To smart remote επισης on. Το Bluetooth λειτουργεί αλλά είναι σαν να μην διαβάζει τις εντολές και βγάζει μη διαθέσιμο.Το mirroring λειτουργεί μέσω δικτύου που βλέπουν κοινά το κντ και η tv.
Δεν έχει να κάνει με το Bluetooth.
Είτε κάνεις τηλέφωνο στο service ή μπαίνεις μια service menu να δεις αν το Bluetooth είναι On.
Καλύτερα το service θα λεγα.
Άρα είναι αυτό που σου είπα παραπάνω...Το Bluetooth είναι on το Bluetooth address off. To smart remote επισης on. Το Bluetooth λειτουργεί αλλά είναι σαν να μην διαβάζει τις εντολές και βγάζει μη διαθέσιμο.
Εχω το 2800.1 firmware εδώ και καιρό. Ξαφνικά μου παρουσίασε αυτό το πρόβλημα
Η τηλεόραση είναι η H6470. Το VPN από όπου την αγόρασα μου είπε ότι θα έχει κανονικά εγγύηση στην Ελλάδα. Θα τους πάρω αύριο να δω τι θα μου πουν.Άρα είναι αυτό που σου είπα παραπάνω...
Σε επίπεδο software η TV βλέπει το Bluetooth ενεργοποιημενο αλλά στην ουσία δεν εκπέμπει...!
Μιλάς με service asap.
Αν δεν εχει καποιο θεμα με software η τηλεοραση, νομιζω πως οχιΤελικα δεν ημουν ο μονος που ειχα θεμα με τα σβησιματα της τηλεωρασης.....
Aξιζει να ειναι ενεργοποιημενη η αυτοματη αναβαθμιση η οχι..;
Το 2800.1 έχεις απλά δεν φαίνεται στις ρυθμίσεις στο service menu φαίνεται κανονικά όλο το νούμερο λογισμικούΤελικά λύθηκε το πρόβλημα γιατί εμένα ακόμα στο 2800 είναι και δεν μου δίνει άλλο update το 2800. 1 για παράδειγμα αν και αυτές τις μέρες δεν παρατήρησα να χάνετε η εικόνα
Γνωρίζει κανεις να μου πει γιατί μερικές φορες δεν δουλεύει το touchpad στο smart control ;; συμβαίνει σε τυχαία στιγμη και επανέρχεται μονο αν αφαιρέσω και ξανατοποθετησω τις μπαταρίες.
Συνέδεσα την τηλεόραση μέσω οπτικής στον ενισχυτή μου για να βλέπω Netflix με Dolby digital ηχο,.
Ρύθμισα τον ήχο σε "Έξοδο ήχου"...
Πρέπει τώρα μέσα απο το μενού Ήχος-Πρόσθετες ρυθμίσεις-Φόρμα ήχου, να επιλέξω εγώ το Dolby digital??
Θέλω να πω, δεν θα πρεπε να κανει passthrough μονο του τον ήχο όποιος κι αν ηταν αυτός? (Stereo, Dolby κτλ?)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.