Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα έχω αγοράσει το Rii mini i8+ Για την H6400 55 αλλά δυσκολεύομαι να το λειτουργήσω. Ενώ το αναγνωρίζει η τηλεόραση το mouse δεν λειτουργεί ομαλά και δεν μπορώ να πληκτρολογήσω μέσω του keyboard.
Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει ?
Επίσης ενώ το Rii mini i8+ έχει bluetooth εγώ δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω ούτε στην Τηλεόραση αλλά ούτε και σε android συσκευή.

Έχω την ίδια τηλεόραση και το ίδιο πληκτρολόγιο και μου δουλεύει μια χαρά και το mouse και το πληκτρολόγιο κατευθείαν από την στιγμή που το κούμπωσα. Μήπως να δοκίμασες να το έβαζες σε καμία άλλη θύρα? (Λέω εγώ τώρα γιατί δεν έχει και τίποτα άλλο που μπορεί να φταίει και να μην παίζει καλά).

Καλημέρα και χρόνια πολλά,
Έχετε παρατηρήσει ότι πλέον παίζει x265 αρχεία; Ίσως έγινε κάποια αναβάθμιση και τα υποστηρίζει πλέον.

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα και χρόνια πολλά,
Έχετε παρατηρήσει ότι πλέον παίζει x265 αρχεία; Ίσως έγινε κάποια αναβάθμιση και τα υποστηρίζει πλέον.
Πλάκα κάνεις αλήθεια? Πω ρε φιλε ούτε το ήξερα τόσους μήνες πάω να κατεβάσω Lost x265 να δω πως φαίνεται. Μπράβο στη samsung

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια σας παιδια κατοχος και εγω μιας 40Η6400 εδω και δυο χρονια ειμαι πολυ ευχαριστημενος εχει βγαλει τα λεφτα της και απο εικονα και απο συνδεσιμοτητα.Εχω μια απορια ομως. Οταν κανει αναβαθμιση μετα χανονται οι ρυθμισεις εικονας που ειχα και θελει ξανα απο την αρχη.Υπαρχει κανενας τροπος να μην τις χανω?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια σας παιδια κατοχος και εγω μιας 40Η6400 εδω και δυο χρονια ειμαι πολυ ευχαριστημενος εχει βγαλει τα λεφτα της και απο εικονα και απο συνδεσιμοτητα.Εχω μια απορια ομως. Οταν κανει αναβαθμιση μετα χανονται οι ρυθμισεις εικονας που ειχα και θελει ξανα απο την αρχη.Υπαρχει κανενας τροπος να μην τις χανω?
Σε μένα ποτέ δεν χάθηκαν μετά από αναβάθμιση κάποιο πρόβλημα υπάρχει.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Nα σε πω την αληθεια δε ξερω τι συμβαινει.Παλια δεν υπηρχε προβλημα.Με το εκανε 2 φορες σε διαστημα περιπου 5 με 6 μηνων και υπεθεσα οτι για να χανονται οι ρυθμισεις μαλλον κανει καποια αναβαθμιση μπορει και να μην κανει και ειναι αλλο ο προβλημα

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!
Πριν μερικές μέρες παιδιά άνοιξα την τηλεόραση και έβγαλε ένα παράθυρο και κάτι έλεγε για ενημέρωση εφαρμογών κτλ (δεν πρόλαβα να δω καλά γιατί έμεινε για λίγο) και μετά απ'αυτό μου είχαν σβηστεί όλες οι εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες στην TV. Εντάξει μετά τις ξαναέβαλα αλλά τι να ήταν αυτό? Το έχει κάνει σε κανέναν από εσάς?

Νεα αναβαθμιση μεσω usb 2880. 16-8-2017
Την περασε κανεις;
Δεν βλεπω καμια διαφορα αν και ηταν 865mb

Παντως στην 6500

που εχω δεν εχει ερθει τιποτε απο ιντερνετ, εχει την 2870, μαλιστα εδω και πολυ καιρο εαν δε κανω λαθος!

Οχι μεσω ιντερνετ.Στη σελιδα της samsung ,στηννυποστηριξη την ειδα και την κατεβασα.Την περασα σε usb στικακι και την περασα στην tv.Αν δε κανω λαθος 860 mb ηταν!

Εγώ σήμερα δυστυχώς παρατήρησα μια μαύρη κηλίδα στην οθόνη γύρω στα 4-5 εκατοστά πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να τους στείλω φωτογραφίες που και το έκανα, τώρα περιμένω να εξεταστεί το αίτημα από το τεχνικό τμήμα.

Άψογη η samsung σε μια μέρα μέσα μου απάντησαν ήρθε τεχνικός την είδε δεν ήταν κάποια βλάβη απλά ήθελε καθάρισμα το πάνελ από ότι μου είπε, χθές με πήραν τηλέφωνο ότι είναι έτοιμη και Δευτέρα θα μου την φέρουν, θα ενημερώσω για την εξέλιξη.

Οχι μεσω ιντερνετ.Στη σελιδα της samsung ,στηννυποστηριξη την ειδα και την κατεβασα.Την περασα σε usb στικακι και την περασα στην tv.Αν δε κανω λαθος 860 mb ηταν!
Μιλάς για την 2880.2?
Τι διαφορές ειδες?

Σήμερα ήρθε από το service της samsung καθαρισμένη και με αλλαγή μιας σειράς led που αλλάχτηκε προεραιτικα αν και δεν υπήρχε σοβαρός λόγος από ότι μου είπε ο τεχνικός που την έφερε, άψογη εξυπηρέτηση, και αντιμετώπιση παρόλο που η εγγύηση της έληγε 7/10/2017 να πω την αλήθεια δεν την περίμενα προκατειλημμένος από παλιά από το service της lg (χωρίς να θέλω να πω ότι η samsung είναι η καλύτερη αλλά προσωπικά στην δικιά μου περίπτωση με εξυπηρέτησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και εξηγούμε σε ερώτηση μου για την εγγύηση που έληγε με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και αν χρειαζόταν θα γινόταν επιμήκυνση της).
Όλα μια χαρά και έχω την εντύπωση ότι τα χρώματα τώρα είναι πιο ζωντανά χωρίς να αλλάξω τις ρυθμίσεις μου.

Σε μένα πέρασε η ενημέρωση αυτόματα. Νομίζω ότι υπάρχει μια διαφορά στην ποιότητα της εικόνας, όσον αφορά στο τηλεοπτικό, προς το καλύτερο. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου

Γνωριζει κανεις να μου πει πως θα καταφερω να μετατρεψω τους απλους υποτιτλους(srt) σε 3δ ωστε να δω 3δ ταινια?Δοκιμασα το 3d subtitler εκανα τις ρυθμισεις σωστα συμφωνα με οδηγους αλλα δεν αφηνε να αλλαξω το vertical position πανω απο 10 και ετσι οι υποτιτλοι ηταν ψηλα και στο τελος μου εβγαζε error.Δοκιμασα και μια ονλαιν εφαρμογη μετατροπης υποτιτλων αλλα δεν εμφανιζε στην Tv τιποτα..

Ευχαριστω