Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σήμερα ήρθε από το service της samsung καθαρισμένη και με αλλαγή μιας σειράς led που αλλάχτηκε προεραιτικα αν και δεν υπήρχε σοβαρός λόγος από ότι μου είπε ο τεχνικός που την έφερε, άψογη εξυπηρέτηση, και αντιμετώπιση παρόλο που η εγγύηση της έληγε 7/10/2017 να πω την αλήθεια δεν την περίμενα προκατειλημμένος από παλιά από το service της lg (χωρίς να θέλω να πω ότι η samsung είναι η καλύτερη αλλά προσωπικά στην δικιά μου περίπτωση με εξυπηρέτησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και εξηγούμε σε ερώτηση μου για την εγγύηση που έληγε με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και αν χρειαζόταν θα γινόταν επιμήκυνση της).
Όλα μια χαρά και έχω την εντύπωση ότι τα χρώματα τώρα είναι πιο ζωντανά χωρίς να αλλάξω τις ρυθμίσεις μου.

Απο κατι τετοια καταλαβαινεις με τι εταιρια εχεις να κανεις....
Στα πολυ θετικα η γρηγορη τους ανταποκιση...

Μηπως εκανες ερωτηση σε περιπτωση που πληρωνες ποσο θα πηγαινε η δεν μπηκες καν στον κοπο....;

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα τώρα τελευταία, είναι μιας περίεργης μορφής bleeding, σε κάποια σημεία στις άκρες της οθόνης σε ανοιχτόχρωμα φόντα έχει αρχίσει και παρουσιάζεται μια μπλε απόχρωση.
Τι να φταίει για αυτό, πάω για σέρβις λογικά;

Παιδιά έχω μια 40άρα αγορασμένη μέσα 2014. Ήδη απο την 1η μέρα είχε θέματα με μερικές "σκιές" στην οθόνη. Λόγω πολιτικής της Samsung μου είπαν άλλαξαν μόνο το panel όχι όλη την τηλεόραση.

Για αρκετό καιρό ήταν οκ όμως τώρα τελευταία παρατήρησα οτι όχι μόνο επέστρεψαν οι σκιές αλλά είναι πάρα πολλές! Τι μπορώ να κάνω;

(Στις φωτογραφίες δεν φαίνονται τόσο καθαρά αλλά με γυμνό μάτι φαίνονται αρκετά έντονα)
20171202_145808.jpg
20171202_145756.jpg
20171202_145741.jpg
20171202_145734.jpg

Από τις φωτογραφίες σου δεν φαίνεται τίποτα απολύτως.

Από κει πέρα, και εγώ έχω παραπλήσιο μοντέλο (Η6200) και άλλαξα πάνελ λίγο πριν τα 2 χρόνια (εντός εγγύησης) ακριβώς επειδή είχε σκιές. Στα ανταλλακτικά η Samsung δεν δίνει εγγύηση οπότε, αφού είσαι εκτός της αρχικής εγγύησης των 2 ετών, κάθεσαι με το πάνελ που έχεις. Εκτός και αν θες να το αλλάξεις πάλι με δικά σου έξοδα.

Από τότε η Samsung τελείωσε για μένα, γενικά σαν εταιρία...

Κρίμα μια B650 που είχα πάρει το 2008 ήταν απίστευτη ακόμα δουλεύει όπως την πρώτη μέρα χωρίς την παραμικρή σκιά. Από LG είχα ακόμα χειρότερες εμπειρίες. Δεν ξέρουμε προς τα που να πάμε!

Καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω αν κανενας απο εσας αντιμετοπιζει το παρακατω προβλημα.
στην κατω μερια του πανελ στα αριστερα λιγο η οθονη βγαζει μια μωβ αποχρωση.

ριξτε μια ματια στην παρακατω φωτο

20171208_164100.jpg

τωρα τυχαινει απο εκει κατω ακριβως να ειναι τοποθετημενος ενας αισθητηρας απο ενα μηχανημα που μετραει την τηλεθεαση και αμεσως πηγε εκει το μυαλο μου οτι παιζει να εχει κανα μαγνητη ο αισθητηρας η κατι τετοιο και σε βαθως χρονων χαλασε το πανελ.
πηρα λοιπον τηλ τον τεχνικο της εταιριας που μετραει την τηλεθεαση και μου ειπε οτι εκεινο ειναι ενα μικροφωνακι απλα που πιανει τον ηχο απο το ηχειο της τηλεορασης.
οποτε αν εκει ειναι το ηχειο της τηλεορασης τοτε βγαινει ακυρη η σκεψη μου καθος το ηχειο εχει ετσι κι αλλιως αρκετα ισχυροτερο μαγνητη και θα επρεπε να μην επηρεαζει οποτε ειπα να ρωτησω μηπως ειναι καποιο γνωστο προβλημα της συγκεκριμενης tv

Ξερει κανεις αν μπορεί να ενεργοποιηθεί με κάποιο τρόπο το Hbbtv για να μπορέσουμε να δούμε την νέα υπηρεσία της Eρτ?
άνοιξα service menu αλλα δεν βρήκα κατι σχετικό...

Νομίζω ότι πρέπει να γίνει αλλαγή από το Service menu.....

do9mh0.jpg

Ό,τι ξέρεις, ξέρω... Σε άλλες εταιρίες υποστηρίζονται και πολύ πιο παλιά μοντέλα.

Έχω πατήσει όλα τα κουμπιά, δεν βλέπω να ανοίγει το hbbtv...

Την αναβάθμισα και εγώ την tv πριν από λίγο .

Κάτι άλλο ,θυμόμουν ότι η tv έχει Composite ,αλλά όταν το έψαξα σήμερα δεν το βρήκα .
Κοίταξα στα τεχνικά χαρακτηριστικά και γράφει ότι έχει Composite, το ανακάλυψα σήμερα στην Component η πράσινη είσοδος είναι και Composite ,για αυτό και είναι μισό κίτρινο και μισό πράσινο ,δύο σε ένα .

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την αναβάθμισα και εγώ την tv πριν από λίγο .

Κάτι άλλο ,θυμόμουν ότι η tv έχει Composite ,αλλά όταν το έψαξα σήμερα δεν το βρήκα .
Κοίταξα στα τεχνικά χαρακτηριστικά και γράφει ότι έχει Composite, το ανακάλυψα σήμερα στην Component η πράσινη είσοδος είναι και Composite ,για αυτό και είναι μισό κίτρινο και μισό πράσινο ,δύο σε ένα .

Καλημερα,τι ενοεις οτι την αναβαθμισες;

Σε προηγούμενα μηνύματα έγραφαν για καλύτερη ποιότητα εικόνας στα επίγεια (λογικά από τον δέκτη της tv ), εγώ δεν βλέπω επίγεια και αν δω σπάνια τα βλέπω δορυφορικά ή από combo δορυφορικό δέκτη .
Μέσω laptop και hdmi που βλέπω ταινίες σειρές δεν είδα κάτι διαφορετικό .
Πριν χρησιμοπιούσα το media player της tv , δεν ξέρω και εκεί σε ποιότητα εικόνας ή αν παίζει περισσότερα αρχεία x265 , αν έχει διαφορά .