Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω αν κανενας απο εσας αντιμετοπιζει το παρακατω προβλημα.
στην κατω μερια του πανελ στα αριστερα λιγο η οθονη βγαζει μια μωβ αποχρωση.

ριξτε μια ματια στην παρακατω φωτο

View attachment 147019

τωρα τυχαινει απο εκει κατω ακριβως να ειναι τοποθετημενος ενας αισθητηρας απο ενα μηχανημα που μετραει την τηλεθεαση και αμεσως πηγε εκει το μυαλο μου οτι παιζει να εχει κανα μαγνητη ο αισθητηρας η κατι τετοιο και σε βαθως χρονων χαλασε το πανελ.
πηρα λοιπον τηλ τον τεχνικο της εταιριας που μετραει την τηλεθεαση και μου ειπε οτι εκεινο ειναι ενα μικροφωνακι απλα που πιανει τον ηχο απο το ηχειο της τηλεορασης.
οποτε αν εκει ειναι το ηχειο της τηλεορασης τοτε βγαινει ακυρη η σκεψη μου καθος το ηχειο εχει ετσι κι αλλιως αρκετα ισχυροτερο μαγνητη και θα επρεπε να μην επηρεαζει οποτε ειπα να ρωτησω μηπως ειναι καποιο γνωστο προβλημα της συγκεκριμενης tv

Ακριβώς αυτό εχω και εγώ, στο ίδιο σημείο πάνω και κάτω, όπως επίσης και στην δεξιά πλευρά της τηλεόρασης λίγο πιο κάτω από το κέντρο. Αν βρεις τι έγινε πες μας.

Ακριβώς αυτό εχω και εγώ, στο ίδιο σημείο πάνω και κάτω, όπως επίσης και στην δεξιά πλευρά της τηλεόρασης λίγο πιο κάτω από το κέντρο. Αν βρεις τι έγινε πες μας.
Απ όσο έμαθα ρωτώντας το σέρβις θέλει αλλαγή πάνελ. 400ε κόστος. Σιγά μην το κάνω, θα την κρατήσω έτσι όσο πάει.

Αιτία είναι κάτι φύλλα σαν χαρτί που έχει μέσα το πάνελ για να διαχέεται το φως. Με τον καιρό και τη θερμοκρασία μερικά από αυτά χάνουν το σχήμα τους για αυτό φαίνονται και οι σκιές.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απ όσο έμαθα ρωτώντας το σέρβις θέλει αλλαγή πάνελ. 400ε κόστος. Σιγά μην το κάνω, θα την κρατήσω έτσι όσο πάει.

Αιτία είναι κάτι φύλλα σαν χαρτί που έχει μέσα το πάνελ για να διαχέεται το φως. Με τον καιρό και τη θερμοκρασία μερικά από αυτά χάνουν το σχήμα τους για αυτό φαίνονται και οι σκιές.

Καλά αυτοί μας δουλεύουν 2-3 χρόνων τηλεόραση με κόστος 600-800 και χάνουν το σχήμα τους και καλά κάτι φύλλα λόγω της θερμοκρασίας μέσα στο πάνελ; Και αυτό λίγο μετά το πέρας της εγγύησης;
Θα ξαναπάρω Samsung τηλεόραση πεσ'τους...:furious3:!
Κάτι ακομα από που είχες παρει την τηλεόραση;

Καλά αυτοί μας δουλεύουν 2-3 χρόνων τηλεόραση με κόστος 600-800 και χάνουν το σχήμα τους και καλά κάτι φύλλα λόγω της θερμοκρασίας μέσα στο πάνελ; Και αυτό λίγο μετά το πέρας της εγγύησης;
Θα ξαναπάρω Samsung τηλεόραση πεσ'τους...:furious3:!
Κάτι ακομα από που είχες παρει την τηλεόραση;
Από μια μικρή αλυσίδα στην περιφέρεια.

Η φάση είναι ότι 2 φορές εντός εγγύησης μου άλλαξαν πάνελ για το ίδιο πρόβλημα. Και το εμφάνισε πάλι. Για αντικατάσταση ούτε λόγος.

Τη νέα λειτουργία της ΕΡΤ ονόματι Hybrid την υποστηρίζει το δικό μας μοντέλο; To έχει ψάξει κανείς;

Καλησπέρα. Πήρα μετρητή πριν κάτι μέρες και έκανα μερικές μετρήσεις.

Εχω 2 τηλεοράσεις. Μια 42αρα plasma Samsung και μια 55αρα led Samsung.

Plasma 42U10 τραβάει 270watt από την πρίζα.

Samsung 55H6400 τραβάει 77watt από την πρίζα.

Τεράστια διαφορά πραγματικά. Η plasma όχι μόνο είναι μικρότερη αλλά τραβάει κοντά 3 φορές παραπάνω. Τελικά έβαλα την 55αρα στο καθιστικό για ote tv που δουλεύει 10 ώρες τη μέρα και την άλλη στο υπνοδωμάτιο. Μιλάμε για μια διαφορα 150 ευρώ το χρόνο στο ρεύμα.

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom

Καλησπέρα σας,

Όταν αγόρασα την τηλεόραση πριν απο κάποια χρόνια είχε μία λειτουργία για πρόσβαση σε DropBox και OneDrive αν θυμάμαι καλά. Τώρα όταν πάει κάποιος στην επιλογή για cloud βγάζει απλά κάποιες οδηγίες. Έχει αλλάξει κάτι ή είναι κάποιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ για την απάντηση,

Εγκατάσταση εφαρμογων μέσω ip έχει κάνει κανείς τωρα τελευταία γιατί την τελευταία φορά που δοκίμασα (προχτες) δεν έπαιξε. Ulango.tv, Emby και Twitch. Έχει δοκιμάσει κανείς και αν ναι τί άλλη εφαρμογή έχετε κατεβάσει?

Καλημερα σας. Δεν εχω την παραμικρη σχεση με την τεχνολογια οποτε θα τα γραψω πολυ απλα.
Αγορασα την συγκεκριμενη τηλεοραση το 2015 και μεχρι τωρα δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.Η τηλεοραση ηταν συνδεδεμενη στο ιντερνετ παντα ασυρματα. Εδω και 2 μερες δεν συνδεεται ασυρματα και μαλιστα δεν βλεπει καθολου το δικτυο του σπιτιου. Απο ολες τις αλλες συσκευες μπαινω κανονικοτατα. Επιπλεον πολυ συχνα, οχι παντα, κολλαει το smart control, δινω δηλαδη εντολες αλλα καμια ανταποκριση στην τηλεοραση. Το ιδιο και με το συμβατο κοντρολ της τηλεορασης.Οταν καταφερνω να την κλεισω και την ξανανοιγω συνηθως για τα πρωτα 3 περιπου λεπτα βλεπει το δικτυο και συνδεεται στο ιντερνετ αλλα μετα χανεται και δεν υπαρχει συνδεση. Εκανα επαναφορα ρυθμισεων της τηλεορασης αλλα τιποτα. Εκανα αποσυνδεση και επανασυνδεση δικτυο αλλα τιποτα. Τελος προσπαθησα και να την συνδεσω ενσυρματα κανοντας ολες τις ρθμισεις στην ip αλλα δεν συνδεεται ουτε ενσυρματα(για 2-3 λεπτα συνδεεται και μετα χανεται).Βεβαια σημερα το πρωι ειχα συνδεση για κανα διωρο.Τι να πω;
Ευχαριστω εκ των προτερων

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημερα σας. Δεν εχω την παραμικρη σχεση με την τεχνολογια οποτε θα τα γραψω πολυ απλα.
Αγορασα την συγκεκριμενη τηλεοραση το 2015 και μεχρι τωρα δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.Η τηλεοραση ηταν συνδεδεμενη στο ιντερνετ παντα ασυρματα. Εδω και 2 μερες δεν συνδεεται ασυρματα και μαλιστα δεν βλεπει καθολου το δικτυο του σπιτιου. Απο ολες τις αλλες συσκευες μπαινω κανονικοτατα. Επιπλεον πολυ συχνα, οχι παντα, κολλαει το smart control, δινω δηλαδη εντολες αλλα καμια ανταποκριση στην τηλεοραση. Το ιδιο και με το συμβατο κοντρολ της τηλεορασης.Οταν καταφερνω να την κλεισω και την ξανανοιγω συνηθως για τα πρωτα 3 περιπου λεπτα βλεπει το δικτυο και συνδεεται στο ιντερνετ αλλα μετα χανεται και δεν υπαρχει συνδεση. Εκανα επαναφορα ρυθμισεων της τηλεορασης αλλα τιποτα. Εκανα αποσυνδεση και επανασυνδεση δικτυο αλλα τιποτα. Τελος προσπαθησα και να την συνδεσω ενσυρματα κανοντας ολες τις ρθμισεις στην ip αλλα δεν συνδεεται ουτε ενσυρματα(για 2-3 λεπτα συνδεεται και μετα χανεται).Βεβαια σημερα το πρωι ειχα συνδεση για κανα διωρο.Τι να πω;
Ευχαριστω εκ των προτερων
http://www.samsung.com/uk/support/model/UE40H6400AKXXU/
εχεις κανει ποτε ενημερωση λογισμικου? υπαρχει αναβαθμιση 23.04.18. πηαινε στο update και ψαξε να στην βρει. αλλιως την κατεβαζεις σε ενα usb και την περνας

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κοιτωντας στην ενημερωση λογισμικου μου αναφερει οτι εχει κανει την τελευταια ενημερωση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχει νοημα να κατεβασω το firmware και να το περασω με usb;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχει νοημα να κατεβασω το firmware και να το περασω με usb;

απο οτι ξερω φιλε μου, επειδη εχω και εγω samsung, η ενημερωση δεν γινεται ποτε αυτοματα. πας στην αναβαθμιση και το ψαχνεις μεσω internet αι αν υπαρχει το κατεβαζεις ( το εχεις κανει ποτε ετσι? ). τσεκαρε και αν το fimware που σου γραφει ειναι ιδιο με το τελευταιο. οταν δεν ειναι το ιδιο ή δεν το βρισκει, τοτε χρησιμοποιουμε το usb.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλι

Κατ'αρχας σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου.Ομολογω πως ποτε δεν εχω κανει το παραμικρο χειροκινητα.Θα το δω ομως και αυτο που λες και μακαρι ολα να οφειλονται στην ενημερωση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σ

Κατ'αρχας σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου.Ομολογω πως ποτε δεν εχω κανει το παραμικρο χειροκινητα.Θα το δω ομως και αυτο που λες και μακαρι ολα να οφειλονται στην ενημερωση.

καταρχην η τηλεοραση σου εχει internet να το ψαξεις? αν οχι, κατεβασετο απο το λινκ που σου εστειλα, βαλτο σε ενα usb, συνδεσετο στην τηλεοραση. πηγαινε στις ρυθμισεις της τηλεορασης εκει που λεει αναβαθμιση λογισμικου, πατησε το, και θα σε ρωτησει αν θελεις να κανεις την αναβαθμιση μεσω usb, πατας ναι και στην κανει. ( προσοχη το αρχειο θα το ξεζιπαρεις μεσα στο usb )