Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυ

Καποιες στιγμες εχω ιντερνετ και καποιες οχι.
ok θα το δω.Δηλαδη να βαλω το exe μεσα στο στικακι και μετα να το αποσυμπιεσω;Παντως οπως περιεγραψα το προβλημα θεωρεις πιθανο να οφειλεται σε ενημερωση λογισμικου 'η κατι αλλο;
Και παλι ευχαριστω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews -

ok θα το δω.Δηλαδη να βαλω το exe μεσα στο στικακι και μετα να το αποσυμπιεσω;Παντως οπως περιεγραψα το προβλημα θεωρεις πιθανο να οφειλεται σε ενημερωση λογισμικου 'η κατι αλλο;
Και παλι ευχαριστω

ετσι ξαφνικα να χαλασε περιεργο, επισης οι αναβαθμισεις σκοπο εχουν να καλυτερευουν. λογικα εδω και 3 χρονια δεν εχεις κανει καμμια αναβαθμιση. αν την κανεις και δεν δεις τιποτα, μπαινεις στο τσατ της samsung που ειναι online, λες το προβλημα σου και σε καθοδηγουν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews -

Και παλι ευχαριστω

http://www.samsung.com/gr/support/tv-audio-video/how-do-i-update-the-television-software-manually/

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 :

φιλε μου σε ευχαριστω πολυ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλι

απο οτι ξερω φιλε μου, επειδη εχω και εγω samsung, η ενημερωση δεν γινεται ποτε αυτοματα. πας στην αναβαθμιση και το ψαχνεις μεσω internet αι αν υπαρχει το κατεβαζεις ( το εχεις κανει ποτε ετσι? ). τσεκαρε και αν το fimware που σου γραφει ειναι ιδιο με το τελευταιο. οταν δεν ειναι το ιδιο ή δεν το βρισκει, τοτε χρησιμοποιουμε το usb.

Γεια σας,

ποτε δεν εκανα manual ενημερωση, παντα γινεται απο μονη της αρκει αν το εχεις προ-επιλεξει απο τις ρυθμισεις, εαν δε κανω λαθος εχει τετοια ρυθμιση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σ

Γεια σας,

ποτε δεν εκανα manual ενημερωση, παντα γινεται απο μονη της αρκει αν το εχεις προ-επιλεξει απο τις ρυθμισεις, εαν δε κανω λαθος εχει τετοια ρυθμιση.

δλδ εσυ την εχεις δει να κανει μονη της ενημερωση, να κλεισει και να ανοιξει? εγω που εχω καποιο αλλο μοντελο της samsung δεν εχει τετοια ρυθμιση. και δεν νομιζω οτι οι αναβαθμισεις στις τηλεορασεις γινονται οπως στα κινητα, οτι ωρα θελεις. και δεν ειναι τυχαιο, το οτι βαζεις το usb με το firmware να σε ρωταει αν θελεις να κανεις ενημερωση απο το usb. για ψαξτο καλα μηπως δεν εχεις κανει ποτε ενημερωση.

Ναι,

γινονται αυτοματα, εκλεισε ανοιξε κτλ. απλα μπορεις να επιλεξεις να μη κλεισει αλλα να γινει η ενημερωση οταν την κλεισεις εσυ,

OMs1t4Yl.jpg

Μα φυσικα εχει ενημερωθει, εχω τη τελευταια εκδοση λογισμικου, δε καθομαι να γραφω αρλουμπες για πλακα!

Εκανα αναβάθμιση λογισμικού με usb αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε.Η τηλεόραση δεν συνδέεται στο Ίντερνετ ούτε ενσύρματη ούτε ασύρματα.Που και που τρώει και κολλήματα το smart control.

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εκανα αναβάθμιση λογισμικού με usb αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε.Η τηλεόραση δεν συνδέεται στο Ίντερνετ ούτε ενσύρματη ούτε ασύρματα.Που και που τρώει και κολλήματα το smart control.

τωρα απο δευτερα, μπες στο chat της samsung απο το side και πες το προβλημα σου ωστε να εχεις την αναλογη βοηθεια.

Το πρόβλημα μου τελικά λύθηκε.Αλλαγη ψηφιακής πλακέτας και τώρα συνδέομαι κανονικά στο Ίντερνετ χωρίς κολλήματα από το smart control. Το μόνο που δεν μπορω να κάνω είναι να ρυθμίσω το smart control ώστε να να ελέγχω όλες τις συσκευές που εχω συνδεδεμένες στην τηλεόραση, πράγμα που εκανα μέχρι να χαλάσει.Για παράδειγμα επιλέγω το ΟΤΕ tv και μόλις φτάνω να κάνω δοκιμαστικό έλεγχο μου πετάει μην η λήψη απέτυχε.Καμια ιδέα;

Επιδιορθωση ψηφιακης πλακετας απο τον επισημο αντιπροσωπο της samsung και απο οτι μου ειπε ξαναπερασε ολο το λογισμικο της tv απο την αρχη. Μου κοστισε 40 ευρω.
Υπαρχει καποιος που να ελεγχει την nova απο το smart control; Δεν μπορω με τιποτα να το καταφερω

Η εφαρμογη για netflix που εχουμε ειναι σωστη σε θεματα αναλυσης; Εχω ενα φοβο οτι δεν σηκωνει τις αναλυσεις που θα επρεπε. Δεν εχω συνδρομη τωρα θα βαλω σε κανα μηνα παλι.
Ποια συνδρομη να παρω την HD ή την UltraHD; Γιατι η HD η απλη ειναι 720p σωστα; Εμεις παμε μεχρι FULL HD

Για να πάρεις τη συνδρομή Ultra HD, θα πρέπει και η τηλεόρασή σου να είναι Ultra HD. Επίσης επειδή η τηλεόραση είναι μοντέλο του 2014 θα υπάρχει πρόβλημα και στην εμφάνιση των ελληνικών υποτίτλων.

Επίσης επειδή η τηλεόραση είναι μοντέλο του 2014 θα υπάρχει πρόβλημα και στην εμφάνιση των ελληνικών υποτίτλων.

Κανένα πρόβλημα υποτίτλων.
Μια χαρά μου παίζουν εμένα.

Όσον άφορα την συνδρομή, η HD η "απλή" όπως λέει ο φίλος, πάει κανονικά μέχρι 1080p, Full HD κανονικά.
Μάλλον το μπερδεύεις με την θέαση μέσω Browser.

Samsung ue40h6400 youtube 1080p προβλημα

Καλησπέρα παιδιά καλώς σας βρήκα ,θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση διότι έχω ένα θέμα με το youtube στην τηλεόραση .Το θέμα λοιπόν είναι ότι όταν μπαίνω σε ένα βίντεο του youtube (μέσω εφαρμογης) η maximum ανάλυση που μου βγάζει είναι 720p , δοκίμασα και από browser και κάνει ακριβώς το ίδιο.Εχω δοκιμάσει ήδη hard reset από το secret menu ,αλλά τίποτα .. Περιμένω τα φώτα σας :).

Καλησπέρα παιδιά καλώς σας βρήκα ,θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση διότι έχω ένα θέμα με το youtube στην τηλεόραση .Το θέμα λοιπόν είναι ότι όταν μπαίνω σε ένα βίντεο του youtube (μέσω εφαρμογης) η maximum ανάλυση που μου βγάζει είναι 720p , δοκίμασα και από browser και κάνει ακριβώς το ίδιο.Εχω δοκιμάσει ήδη hard reset από το secret menu ,αλλά τίποτα .. Περιμένω τα φώτα σας :).

Το ίδιο πρόβλημα κι εγώ παιδιά.
Μέσω του YouTube app από το Xbox παίζει κανονικά 1080p.
Η εφαρμογή της tv παίζει έως 720.
Εκεί που αναφέρει ο papasouzakias όχι δεν εμφανίζει μεγαλύτερη ανάλυση πέρα του 720.