Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι

καπως ετσι ειναι, πρεπει να δεις πιο ακριβως μοντελο εχεις για να εισαι σιγουρος, ριξε μια ματια στα εγχειριδια της εαν τα εχεις.
Το μοντελο, εαν δεν εχεις το κουτι, το γραφει στη πισω πλευρα της τηλεορασης.

Μόλις το είδα είναι το AW...

Άρα DVB T ....Θα έχει συμβατότητα?

Γιατί εδώ είχε αναφερθεί ότι το dvb t2 θα ειναι προς τα πίσω συμβατο....

Εδω αναφερει για συνύπαρξη των δύο προτύπων....ισχύει?

Η πάλι θα μπλέξουμε έξτρα δεκτες

5bc85769784a34e05a75adbe016de59f.jpg

Βρηκα αυτο,

στην Γερμανικη ιστοσελιδα της SAMSUNG "https://www.samsung.com/de/entdecken/mehr-wissen/dvb-t2/"
Στα Γερμανικα το αρθρο.

wuYXHECl.png

Υπαρχουν και αυτα εδω στη κοινοτητα,

https://avclub.gr/forum/search.php?searchid=11067827

Θα δεις απο την αναζητηση οτι εχει σχετικο θεμα, δεν εβαλα απευθειας το συνδεσμο για μου βγαζει κατι χαζα λογω του οτι ο τιτλος του θεματος ειναι στα Ελληνικα.

Αν το πρότυπο είναι DVB-T2 και η τηλεόραση DVB-T, τότε δεν το υποστηρίζει. Αν η τηλεόραση είναι DVB-T2 και το πρότυπο DVB-T τότε η τηλεόραση το υποστηρίζει.

Ευχαριστώ για την βοήθεια, αλλά το θέμα απ ότι κατάλαβα, αν θα ισχύσει η παράλληλη λειτουργία των 2 προτύπων.....τουλάχιστον για κάποιο διάστημα.....ξέρουμε κάτι???

Χαιρετώ την παρέα.Σαν φρέσκο μέλος έχω και εγώ μια απορία για την ue48h6400 την οποία έχω στην κατοχή μου από το 2015 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...Πως μπορώ να εγκαταστήσω το Kodi και να λειτουργεί σαν το Netflix το οποίο είναι εγκατεστημένο από την Samsung;;;

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χαιρετώ την παρέα.Σαν φρέσκο μέλος έχω και εγώ μια απορία για την ue48h6400 την οποία έχω στην κατοχή μου από το 2015 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...Πως μπορώ να εγκαταστήσω το Kodi και να λειτουργεί σαν το Netflix το οποίο είναι εγκατεστημένο από την Samsung;;;

Δεν γίνεται αυτό που ζητάς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν γίνεται αυτό που ζητάς.

Δλδ με λίγα λόγια δν μπορώ να εγκαταστήσω σαν εφαρμογή το Kodi...Μπορω να δω μόνο από εξωτερική μονάδα όπως android tv,pc,laptop,etc...

Παιδιά, έχει βγει καινούργιο firmware για την H6400.
Έχει περάσει κανείς το 2900 ; Υπάρχει καμιά αλλαγή;

Παιδιά, έχει βγει καινούργιο firmware για την H6400.
Έχει περάσει κανείς το 2900 ; Υπάρχει καμιά αλλαγή;

Την πέρασα μέσω USB αλλά δεν βλέπω κάποια αλλαγή...

Την πέρασα μέσω USB αλλά δεν βλέπω κάποια αλλαγή...

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο επιμένουν να μη βγάζουν changelog

Στα apps του smart hub? Μήπως αφαιρέθηκε το app του Netflix; Επειδή γίνονταν λόγος ότι από τη νέα χρονιά δε θα υποστηρίζεται σε κάποια μοντέλα.
Στον browser κάποια ενημέρωση;

Όχι υπάρχει... Βλέπω αυτή την στιγμή...

Στάλθηκε από το SM-A405FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όχι υπάρχει... Βλέπω αυτή την στιγμή...

Στάλθηκε από το SM-A405FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οκ, ευχαριστώ :)

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα,τελικα μηπως μπορει καποιος να πει αν μπορει να παιξει Hbbtv ?

Εδω "Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης" δες αλλα θελει διαβασμα για να δεις τι μπορεις να κανεις για την δικη σου, το υποστηριζει 100%, αλλα πρεπει να δεις με πιο τροπο σου βολευει να το ενεργοποιησεις.
Εγω προσωπικα μιας και δε μπορουσα διαφορετικα την πηγα στον συνεργατη τους στα Κωνσταντινοπολιτικα, το αναφερω γιατι βλεπω εισαι Θεσσαλονικη και μου εκαναν αυτα που πρεπει και παιζει κανονικα, την 6500 εχω αλλα σε αυτο δεν εχουν διαφορα, θα δεις και δικες μου αναρτησεις εκει.

Πρέπει να έχουν φτιάξει κάποιο firmware γιατί στο net υπάρχουν οδηγίες που σε καλούν να επικοινωνήσεις με την Samsung ( ή μάλλον θα θέλουν να πουλήσουν κανένα smart add-on )