Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φιλε silencer51 καλοθεατη η καινουργια σου TV!παντως απο της φωτο σου δεν εχω καταλαβει τιποτα!μαλλον ειναι πολυ κοντινες!κοιτα να περασεις το τελευταιο update 2014 αν θυμαμαι καλα,βελτιωνει πολυ τον οπισθιο φωτισμο(καλυτερο μαυρο).και θα πας "επιλογες εικονας" μετα "κινηματογραφικο μαυρο" και σε ολες της πηγες σου θα επιλεξεις την επιλογη "χαμηλο".Ετσι θα εχεις ακομα καλυτερο μαυρο και στα σκοτεινα πλανα δεν θα χανεις καθολου!υποψιν τον οπισθιο φωτισμο οχι πανω απο 13,γιατι και τα χρωματα θα φαινονται πολυ εντονα πανω απο 13 και παλι αν το βαλεις πανω απο 13 ζοριζεις τον οπισθιο φωτισμο!και οταν λεω "ζοριζεις" εννοω χανεις σε μαυρο!

Σ ευχαριστώ φίλε Σπύρο. Μου αρέσει πολύ αυτή τη TV. Σήμερα πέρασα μια από εναν Κωτσόβολο που ειχαν 2 ίδιες ντεμο, και στις δύο παρατήρησα τα ίδια 'κουσούρια' όπως στις φωτογραφίες που παραθέτω παραπάνω. Ως εκ τούτου δε νομίζω να προβώ σε αντικατάσταση.

Θα το εκτιμούσα αν οι ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης TV τσέκαραν την συσκευή τους για αυτό το 'bright strip' στο κατω μέρος της οθόνης. Φαίνεται νομίζω πιο εύκολα στα γκρίζα μενου σεταρίσματος καναλιών/wifi, κάπως έτσι:

zgeGP28.jpg

Ας γράψω λοιπόν ένα μικρό update σχετικό με αυτή την ομολογουμένως πολύ καλή τηλεόραση η οποία όμως, λόγω γκαντεμιάς, ακόμα δεν μου χει 'κάτσει' σωστά. Εξηγούμαι:

Αρχικά η αγορά είχε γινει από Κωτσόβολο. Η τηλεόραση επιστράφηκε εντός εβδομάδας ως DOA μιας και τελικά, όπως φαίνεται ακόμα και στην παραπάνω εικόνα, η αριστερή πλευρά της είχε πιο 'κοκκινοπό/ροζ' χρώμα από την υπόλοιπη οθόνη, κάτι το οποίο έγινε προφανές σε ασπρόμαυρα έργα (σημ. κάθομαι στα 2 μέτρα περίπου από την τιβι).

Αφού μου επιστράφησαν τα χρήματά μου, μιας και δεν υπήρχε άλλη σε στοκ στο εν λόγω μαγαζί, αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου στα Media Markt, που έχουν και πολύ βολικό return policy (14 ημερών).

Τελικά δεν χρειάστηκαν 14 μέρες αλλά δεκα λεπτά για να παρατηρήσω πως και η νεα τιβί είχε το εν λόγω θέμα, αλλά ακομα πιο έντονο και στις 2 πλευρές, αφήνοντας το κέντρο να μοιάζει κάπως κιτρινωπό:

mSc6gO1.jpg

Το σπαστικό είναι πως επειδή βλέπω αρκετά ασπρόμαυρο κινηματογράφο αυτό το πρόβλημα μου χτυπάει έντονα στο μάτι.

Εν τέλει, και αυτή η τιβι πακεταρίστηκε και επιστράφηκε στο κατάστημα όπου και μου έδωσαν για άλλη μια φορά τα χρήματά μου πισω (+ ακύρωση άτοκων δόσεων στην πιστωτική).

Φυσικά με αυτό τον τρόπο για τις επόμενες εργάσιμες τα ποσά των δόσεων ειναι ακόμα δεσμευμένα στην πιστωτική μου, οπότε δεν έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω και μια τρίτη - και τελευταία φορά την τύχη μου!

Πραγματικά κρίμα μιας και σαν τηλεόραση ειναι εξαιρετική.

Silencer51 μου θυμίζεις εμένα πριν 2 χρόνια που έπεφτα σε ότι προβληματική ΤV υπήρχε! Ελπίζω στην 3η ΤV που θα πάρεις να είσαι τυχερός! Έχω ευτυχώς μετά από τόσες ατυχίες φέτος ήτανε η χρονιά μου,έχω πέσει σε εκπληκτικό panel και δεν έχω τέτοια θέματα, και για τα επόμενα τουλάχιστον 4-5 χρόνια θα είμαι μια χαρά με την H7000..

Παιδιά, πάντως το βλέπετε το θέμα, έτσι; Δεν είμαι τυφλός. Λεω τώρα να κάνω μια 3η και τελευταία προσπάθεια με άνοιγμα φυσικά της τιβί στο σέρβις του καταστήματος και έλεγχο με στικάκι για θέματα κλπ... Για να δούμε.

Ναι το βλέπουμε! Άκου σε media markt να πας και να την τσεκάρεις! Όλοι οι άλλοι έχουν πολιτική Ελληνική και θα σου φέρουν αντίρρηση!

Λοιπόν παιδιά έχω ένα θεματακι με την h7000 που πήρα πριν 1 μήνα. Λοιπόν μου έκανε το εξής κουφό σήμερα.. ενώ μετά το τελευταίο update το μαύρο της tv ήταν κατράμι και το τσέκαρα κάθε φορά στην αλλαγή των καναλιών έβαζα ένα κανάλι που έπαιζε ράδιο και έβλεπα πολύ σκοτεινό μαύρο και γενικά οπότε άλλαζα κανάλι το μαύρο ήταν μαύρο! Σήμερα λοιπόν γυρνοντας από διακοπές έβαλα την επιλογή αυτή που σου δείχνει 2 κανάλια μαζί. .Μετά από την έξοδο μου από αυτό το menu το μαύρο "χάλασε" και πλέον σε όλες της πηγές το μαύρο έχει γίνει σαν να μην αναγνωρίζει η TV τα φίλτρα το ultimate Black ας το πούμε έτσι και γενικά το μαύρο δείχνει πιο γκρι,σαν να είναι αριθμιστη η tv με λίγα λόγια! Η μόνη επιλογή για να μου γίνει το μαύρο βαθύ είναι να ενεργοποιήσω την επιλογή "κινηματογραφικο μαύρο "και να το βάλω στο υψηλό αλλά εκεί στης σκοτεινές σκηνές ρίχνει αρκετά τον φωτισμό! Αυτό το" πρόβλημα" το είχα και όταν είχα πρώτο συνδέσει την tv αλλά μετά το update που έβγαλε η samsung (τέλη Ιουλιου) ως δια μαγείας το μαύρο είχε γίνει κατράμι τώρα μπαινοντας σε αυτή την καταραμένη επιλογή για να δω 2 κανάλια(που στα χωριζει στην μέση) μου χάλασε όλο το μαύρο! Μπήκα να δω αν έχει βγει κανένα update αλλά τίποτα! Έχω ξενερώσει πολύ άσχημα γιατί και να ξαναβγεί update και να διορθωθεί το πρόβλημα θα φοβάμαι να ξαναμπώ σε διάφορα menu της tv για να μην ξανά χαλάσει ? Χίλια συγγνώμη για το τεραστιο post οποίος μου έχει μια λύση ας μου πει..

Λοιπόν παιδιά έχω ένα θεματακι με την h7000 που πήρα πριν 1 μήνα. Λοιπόν μου έκανε το εξής κουφό σήμερα.. ενώ μετά το τελευταίο update το μαύρο της tv ήταν κατράμι και το τσέκαρα κάθε φορά στην αλλαγή των καναλιών έβαζα ένα κανάλι που έπαιζε ράδιο και έβλεπα πολύ σκοτεινό μαύρο και γενικά οπότε άλλαζα κανάλι το μαύρο ήταν μαύρο! Σήμερα λοιπόν γυρνοντας από διακοπές έβαλα την επιλογή αυτή που σου δείχνει 2 κανάλια μαζί. .Μετά από την έξοδο μου από αυτό το menu το μαύρο "χάλασε" και πλέον σε όλες της πηγές το μαύρο έχει γίνει σαν να μην αναγνωρίζει η TV τα φίλτρα το ultimate Black ας το πούμε έτσι και γενικά το μαύρο δείχνει πιο γκρι,σαν να είναι αριθμιστη η tv με λίγα λόγια! Η μόνη επιλογή για να μου γίνει το μαύρο βαθύ είναι να ενεργοποιήσω την επιλογή "κινηματογραφικο μαύρο "και να το βάλω στο υψηλό αλλά εκεί στης σκοτεινές σκηνές ρίχνει αρκετά τον φωτισμό! Αυτό το" πρόβλημα" το είχα και όταν είχα πρώτο συνδέσει την tv αλλά μετά το update που έβγαλε η samsung (τέλη Ιουλιου) ως δια μαγείας το μαύρο είχε γίνει κατράμι τώρα μπαινοντας σε αυτή την καταραμένη επιλογή για να δω 2 κανάλια(που στα χωριζει στην μέση) μου χάλασε όλο το μαύρο! Μπήκα να δω αν έχει βγει κανένα update αλλά τίποτα! Έχω ξενερώσει πολύ άσχημα γιατί και να ξαναβγεί update και να διορθωθεί το πρόβλημα θα φοβάμαι να ξαναμπώ σε διάφορα menu της tv για να μην ξανά χαλάσει ? Χίλια συγγνώμη για το τεραστιο post οποίος μου έχει μια λύση ας μου πει..
Καλημέρα.
Αν και πιστεύω πως είναι η ιδέα σου, χωρίς παρεξήγηση φίλε Σπύρο , και πριν για το τόσο βαθύ μαύρο αλλά και τώρα που νομίζεις ότι χάλασε, θα σου πρότεινα να κάνεις ένα reset σε όλες τις ρυθμίσεις της εικόνας και να τις ξανακάνεις από την αρχή. Το πιο πιθανό είναι το μάτι σου να ξαναδεί αυτό που έβλεπε και σε ευχαριστούσε.

Όχι φίλε μου δεν είναι η ιδέα μου!δυστυχώς το μάτι μου έχει εξασκηθεί τόσο που βλέπω την κάθε λεπτομέρεια!ξέρεις πως δείχνει τώρα η εικόνα?επειδή έχω συνδεδεμένο και pc πάνω όταν λοιπόν ανοίγω σε pc Mode εκεί καταλαβαίνω ότι όλα τα φίλτρα της τηλεόρασης που βελτιώνουν το μαύρο και είναι κλειστά και φυσικά δεν έχει επιλογή να τα ενεργοποιησης!αυτά λοιπόν τα φίλτρα που φτιάχνουν το μαύρο σε hdmi και σε tv ήταν έργα και το καταλάβαινα αμέσως όταν πήγα να αλλάξω κανάλι(που έχει μαύρο φοντο) τώρα σε όλες της πηγές το μαύρο της συμπεριφέρεται λες και το έχω παντού σε pc Mode! Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι λέω, η μπορεί και εγώ να μην το εξηγώ σωστά! Αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει με reset εικόνας, απλά πρέπει να περιμένω να βγει filmware update και να προσέχω μετά που μπαίνω, τι να πω!!αν σε λίγα χρόνια δεν πάρω oled να ησυχάσω με τα ελαττώματα των Led θα με κυνηγάνε συνέχεια. .

Ναι κατάλαβα τι λες.
Πάντως στο ξαναλέω, όσο και αν είναι βαρετή η διαδικασία, κάνε reset στις ρυθμίσεις εικόνας ( μήπως κάτι << ξεμπλοκάρει >> ) και βάλε τις πάλι από την αρχή.

Που πάω για reset?Θα το κάνω. .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το έκανα δυστυχώς τίποτα! Και δεν νομίζω να υπάρχει και λύση για το πρόβλημα μου!Κρίμα γιατί είχα χαρεί, και τι θέμα είναι και update να γίνει και να φτιάξει όπως είχε γίνει στην αρχή πάλι μετά θα ξεχαστω θα μπω σε κανένα menu της tv και θα μου το χαλάσει. .

Nαι!!!μετά από ψάξιμο στο net βρήκα ένα update που ήτανε διαθέσιμο μόνο μέσο usb!το πέρασα και πάλι έγινε όπως ήτανε!ευτυχώς ησύχασα! Απλά δεν θα ξαναμπώ σε διάφορα μενού της tv!τώρα τι φλασια τρώει δεν ξέρω πάντως έγινε όπως ήτανε!μαύρο κατράμι. .

Xavito πες μας τι ακριβώς είναι αυτό που ανέβασες γιατί εμένα την μετάφραση δεν μου την ανοίγει. .

Γεια σας και απο εμένα, απο εχθες ειμαι κατοχος και εγω μιας Samsung UE H7000 και θα ηθελα μια βοηθεια με τις ρυθμισεις/καλιμπραρισμα μιας και ειμαι ψιλοασχετος με το αντικειμενο.
Μαλλον θελει και πολυ διαβασμα για να χειριστει το smart χειριστηριο!!!

Απάντηση: Re: Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γαμώτο,μόλις έτρεξα το test που έλεγε ο Spyros 1980 και διαπίστωσα ένα καμμένο pixel στην κάτω αριστερή γωνία.Δίνει η Samsung εγγύηση για zero pixel?

ΤΟ ΤΕΣΤ που το βρισκουμε.???

Γεια σας και πάλι, οι πρώτες μου εντυπώσεις από την τηλεόραση δεν ακριβώς αυτές που περίμενα, πιθανόν λόγω του κακού σήματος της tv ή των ρυθμίσεών μου.
Έκανα το test για τα καμμένα pixel και όλα οκ.
Αυτό που με ανησυχεί είναι κάτι φωτεινά σημάδια στην κάτω αριστερή πλευρά της οθόνης
Σας επισυνάπτω και photos και αν μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι κάτι ανησυχητικό ή όχι, Δε μου φαίνεται πάντως πολύ καλό σημάδι
https://www.dropbox.com/sc/somhqg0d32mqh7s/AAAqSlInwGc5uZAd5E-TtPPIa
Thanks

Το 'γαλάζιο' τερμα αριστερά είναι το κλασσικό flashlighting που δυστυχώς δεν μπορείς να το αποφύγεις λόγω edge led. Τα άλλα δύο τα πιο κιτρινωπά μου φαίνονται σαν αστοχίες στο πάνελ (λογικά δε θα είναι καλά 'σφραγισμένο' στα σημεία εκείνα με αποτέλεσμα να διαρρέει φως). Αν είσαι εντός 10ήμερου την επιστρέφεις και παίρνεις άλλη...